Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım çıkış neden sonra oldu?
spermatosidden mi sonra oldu??
artış olmuyor mu??
Rabbim hayrlara çıkarsın gecenin nuru yüzüsuyu hürmetine...

canım bizim bitkisellerden sonra oldu çok az bir artış var, tedaviye başlayalı 8 ay oldu, eşimn başka sorunları da var onun için kontrollü gitmeye çalışıyoruz. Mevlam neylerse güzel eyler. İnşallah yağan yağmur hürmetine herkesin yüzü güler.

Tülaycim senden ve okuyan bütün arkadaşlarimizdan Allah razı olsun.
Ucubirarada ve çare arkadaşlarimiz duasını okudum

MERhaba oncelıkle tedavınız ne durumda bızde mufıt beyde mıkro tese yaptırıcaz amelıyat oncesı ılaclar yazdı 2 ay kullanmamızı soyledı ayrıca keçıboynuzu pekmezıde onerdı benımde hazırlanmamı ıstıyor sızın nasıl yaptınız memnun kaldınızmı ıns hersey yolundadır:)

Rica ederim canım.Sizde doğru karar vermişsiniz bence.İnşallah her zaman yanınızda olup size güç verirler.Manevi destek yeter zaten çünkü maddi yardımdan daha önemli.Biz de bunları unutmayacağız tabi.Eşimle Ankaraya gidicez yine yalnız.Ama bu sefer akıllandık.Otobüsle gidip ameliyatın ertesi günü döncez.Rabbim yardımcımız olsun.Hepimize mucizelerimizi göndersin inşallah.Siz doktora karar verdinizmi canım?Bize en yakın bursa ve eskişehir var.Ordan bi doktor seçseydik daha kolay olurdu gidip gelmek.Ama bi kere ağzımız yandı.Bu sefer başarılı bi doktor olsun istedim.Çok ta düşündüm öyle karar verdim Müfit beye.Btd arkadaşımızın eşinde 1 ayda çıkış başlayınca tamam dedim doktorun eli de çok önemli çünkü.İnşallah Rabbim doğru insanı buldurmuştur ve sonuçları güzel olur canım

evet canım zaten manen cok önemli ama eşimin ailesinden sanmam destek görecegımızı cunkü kayınvaldem normalde bıle nasılsınız diye aramaz bizi.biz ararsak öyle konusuruz..ama melıyat söz konusu olunca cocuklarını bılsınler..aminn canım allahım kolaylıklar versın hayırlı doktorlarla karsılastırsın inş canım..bizim ürolog umuz benım burda yapacagım sey yok deyınce bırde amelıyat yapalım belkı cıkıs olur demedı bıze direkt tüp bebek dedı ,umutsuz konustu..bızede eskısehır yakın ama bende rıske atmak ıstemedım dırekt işin ehli olsun canım .sonuçta saglık mühim konu..bizde hazıranda müfit hoca ya gidicez.tel actım müfit beyle konustum anlattım durumumuzu,bana gelin bir muayene edyım dedi..bızde ona gıdıcez..bakalım inş cıkış olur..güzel degerlere ulasırız hepimiz..

mrb canım sizinde 3.7 ymiş varikosel bizimde 3.6 bizde müfit hocaya gitcez konuşmadık daha telefonda hiç yorum yapmadımı renkli dopplerdemi 3.7 di yoksa normal ultrasondamı canm

Son düzenleme:

mrb canm siz randevu aldınızmı nezaman gideceksiniz muayeneye

mrb canım sizinde 3.7 ymiş varikosel bizimde 3.6 bizde müfit hocaya gitcez konuşmadık daha telefonda hiç yorum yapmadımı canım renkli dopplerdemi 3.7 di yoksa normal ultrasondamı canm

merhaba canım ultrasonda 3,7 canım..anlattım hocaya iki sperm testımızde sıfır cıktı eşimde varıkosel var tüp yaptırın dedıler dedım..müfit hoca da bana gelın ben bakayım bakalım gercekten varıkosel var mı dedı.muayene edeyım tedavıye baslarız ..ben hemen tüp önermiyorum dedi..işte bakalım gidicez muayeneye..sizin sperm testınız nasıl

hmm renkli de daha fazla çıkıyor bizim normal ultrasonda 2.2 di sizinkide daha fazla olabilir.bizimde sıfır canım sperm testi 1 yıldır tedavi görüyoruz mikrotesede oldu çıkmadı bişey

hmm renkli de daha fazla çıkıyor bizim normal ultrasonda 2.2 di sizinkide daha fazla olabilir.bizimde sıfır canım sperm testi 1 yıldır tedavi görüyoruz mikrotesede oldu çıkmadı bişey

ayyy gercekten mi yaa:18: normal sıyah beyaz ultrason yapılmıstı canım..zaten doktorumuzu hiç begenmedım.oyuzden rıske atmayayım dıye ankara ya gıdıcez ehıl kişi baksın sonucta saglık daha önemlı..ozaman bizim işimiz daha zorallahım şiafa versin canım hepimize..inş tedavınız güzel sonuclanır...
bız daha yenı ögrendık bır ay bıle olmadı sudan cıkmıs balık gibiyiz ne yapacagımızı bılmeyen basımıza ne gelıcek bılmeden beklıyoruz..saolun burda bişeyler ögrendım..müfit hoca ya muayene olsun eşim bakalım o ne dıyecek..umarım güzel seyler söylerde mutlu oluruz..sizde ankara ya gideceksiniz deil mi müfit hocaya

canım nasılsın.sınavın iyi geçmiştir inşallah.benim eşimin sınav görevi vardı.malesef gelemedik canım.seni aradım telin kapalı.bugün dönüyormusun canım.allaha emanet ol tatlım.

bizdede 1.9 Varikosel var üst sınır ne acaba müfit hoca ne dedi bu konuda

canm üzülme bence fazla olması daha iyi bende keşke daha fazla olsaydı diyorum çunkü başarı oranı daha fazla tabi iyi bi doktorda inş amaliyat sonrası sperm çıkar hemen evet bizde müfit hocaya gitcez hazirann ortalarında düşünüyoruz gitmeyi ayarlıyabilirsek hayırlısı artık

bizdede 1.9 Varikosel var üst sınır ne acaba müfit hoca ne dedi bu konuda

canım hiç onu sormak aklıma gelmedı..ben cok umutsuzdum ..çünkü ürolog bize amelıyat olun cıkıs belkı baslar falan demedı..vahım vakkasınız dedı caktırmadan ...burda okuyunca cıkıs ıhtımalı oldugunu ögrendım ümidim bıraz arttı..bızım durumumuz bu dedım ,dogal yoldan olur mu gebelık,sperm baslar mı dıye sordum sadece..oda önce muayene edeyım..erkeklere tedavı ediyorum önce sonra duruma bakıyorum dedı

büyük olması derecesini büyüütürse ve sorun olursa..tamda konu hakkında bılgım yok..öğrenmeye calısıyorum bıyandan..bizde hazıran ortasında gidicez ..zaten gelmeden önce benı arayın sıze yerı saatı söylıcem dedı..nerden gelecegımızı sordu..bır arayın isterseniz..inş hakkımızda hayırlısı olur hepimizin kucagı dolar hayırlısıyla canım

inş canm hepimiz kısa zamanda anne oluruz inş rabbim boş bırakmasın kucağımızı..

Son düzenleme:
selam kızlar benide celalettin perunun hasta listesine eklerseniz sevinirim en son tahlil verdiğimiz tarih 13 05.2014 sonuçlar %31 spermatit %69 spermatosit bu arada hoca preglini haftada 3 defaya çıkardı menapura geçtik rabbim hepimize şifa versin

balım üzülmüyorum aslında ama arada geliyolar işte napim yoksa buna şükür önceden bu bile yoktu.manpura başlamadık canım daha salı günü gidicez hocaya büyük ihtimal geçeriz onada.hoca ne diyecek duruma bakalım merakla salıyı bekliyoruz.

kızlar bu spermatıtlerın de ııye ayrımı varmış facedeı sayfada gordum bıde elonge spermatıt varmıs bu tam ndemek bılen varmı_?

Cnm benim esimdede varikosel var siz nerde muayene oldunuz. En guveniliri renkli ultrason mu derecesini falan nasl ogrenebiliriz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…