arkadaşım çıkış neden sonra oldu?
spermatosidden mi sonra oldu??
artış olmuyor mu??
Rabbim hayrlara çıkarsın gecenin nuru yüzüsuyu hürmetine...
Sıra EDEBAL kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
EDEBAL canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım
Tekrerdan merhaba uzun zamandır kulube uğrayamıyorum.neler var neler yok. bebek haberleri varmı.
bizde bu adet dönemiyle ankaradaki anatolia hastanesinde tüp bebeğe başlıyoruz.şimdiye kadar çok sakindim ama şimdilerde heyecanlanmaya başladım.anatolia yaya giden varmı arkadaşlar dr Hakan yaralı. micro teseyide dr müfit günel yapıcak.şimdi sizleri okuyunca eşlerinizin bir sürü ilaç ,ot vs kullandıklarını okuyorum ama biz hiçbirşey kullanmıyoruz.bize birtek müfit bey keçi boynuzu pekmezi ye dedi.oda benim eşimin miğdesine dokunuyor.ne yapıcağımı şarırdım.eşimin ilk ürolojik muaynesini ankarada hacettepe ünv. üroloji dr Kubilay inci yaptı ve sizin azo hormanel değil ilaç işe yapamaz dedi.
Buarada eseslim memleketlim nasılsın seninle buluşup görüşecektik ama araya yaz ,ramazan, bayram ,tatil falan girince görüşemedik.ben tahminen 8 ekim gibi adet görücem ve2. gün ankaraya gidip başlıycam tedaviye inşallah ondan önce seninle buluşup görüşebiliriz.sana mesaj atmak istedim ama malesef gönderemiyorum.sen bana mj atabilirmisin. bir yer ayarlayalım orada görüşelim..
olsun canım ne demek cevaplaman yeter tesekkür ederim..eşimle karar verdık söyliyelim dıye..işte bugunlerde bellı oluyor gercek dost anne baba..bakalım bızımkıler napıcak bız bıze manevı destek olsunlar yanımızda olsunlar dıye soylıcez ama umarım kostek olmazlar..dedıgın gıbı yalnız zor ama napalım allah baska acı dert vermesin...
sizde eşinle beraber birbirinize destek olarak asarsınız herseyı canım..unutmazsınız ogunlerı sızde ona gore davranırsınız..
allahım kısa zamanda mucizelerımızı gönderır
Rica ederim canım.Sizde doğru karar vermişsiniz bence.İnşallah her zaman yanınızda olup size güç verirler.Manevi destek yeter zaten çünkü maddi yardımdan daha önemli.Biz de bunları unutmayacağız tabi.Eşimle Ankaraya gidicez yine yalnız.Ama bu sefer akıllandık.Otobüsle gidip ameliyatın ertesi günü döncez.Rabbim yardımcımız olsun.Hepimize mucizelerimizi göndersin inşallah.Siz doktora karar verdinizmi canım?Bize en yakın bursa ve eskişehir var.Ordan bi doktor seçseydik daha kolay olurdu gidip gelmek.Ama bi kere ağzımız yandı.Bu sefer başarılı bi doktor olsun istedim.Çok ta düşündüm öyle karar verdim Müfit beye.Btd arkadaşımızın eşinde 1 ayda çıkış başlayınca tamam dedim doktorun eli de çok önemli çünkü.İnşallah Rabbim doğru insanı buldurmuştur ve sonuçları güzel olur canım
evet canım zaten manen cok önemli ama eşimin ailesinden sanmam destek görecegımızı cunkü kayınvaldem normalde bıle nasılsınız diye aramaz bizi.biz ararsak öyle konusuruz..ama melıyat söz konusu olunca cocuklarını bılsınler..aminn canım allahım kolaylıklar versın hayırlı doktorlarla karsılastırsın inş canım..bizim ürolog umuz benım burda yapacagım sey yok deyınce bırde amelıyat yapalım belkı cıkıs olur demedı bıze direkt tüp bebek dedı ,umutsuz konustu..bızede eskısehır yakın ama bende rıske atmak ıstemedım dırekt işin ehli olsun canım .sonuçta saglık mühim konu..bizde hazıranda müfit hoca ya gidicez.tel actım müfit beyle konustum anlattım durumumuzu,bana gelin bir muayene edyım dedi..bızde ona gıdıcez..bakalım inş cıkış olur..güzel degerlere ulasırız hepimiz..
Rica ederim canım.Sizde doğru karar vermişsiniz bence.İnşallah her zaman yanınızda olup size güç verirler.Manevi destek yeter zaten çünkü maddi yardımdan daha önemli.Biz de bunları unutmayacağız tabi.Eşimle Ankaraya gidicez yine yalnız.Ama bu sefer akıllandık.Otobüsle gidip ameliyatın ertesi günü döncez.Rabbim yardımcımız olsun.Hepimize mucizelerimizi göndersin inşallah.Siz doktora karar verdinizmi canım?Bize en yakın bursa ve eskişehir var.Ordan bi doktor seçseydik daha kolay olurdu gidip gelmek.Ama bi kere ağzımız yandı.Bu sefer başarılı bi doktor olsun istedim.Çok ta düşündüm öyle karar verdim Müfit beye.Btd arkadaşımızın eşinde 1 ayda çıkış başlayınca tamam dedim doktorun eli de çok önemli çünkü.İnşallah Rabbim doğru insanı buldurmuştur ve sonuçları güzel olur canım
mrb canım sizinde 3.7 ymiş varikosel bizimde 3.6 bizde müfit hocaya gitcez konuşmadık daha telefonda hiç yorum yapmadımı canım renkli dopplerdemi 3.7 di yoksa normal ultrasondamı canm
merhaba canım ultrasonda 3,7 canım..anlattım hocaya iki sperm testımızde sıfır cıktı eşimde varıkosel var tüp yaptırın dedıler dedım..müfit hoca da bana gelın ben bakayım bakalım gercekten varıkosel var mı dedı.muayene edeyım tedavıye baslarız ..ben hemen tüp önermiyorum dedi..işte bakalım gidicez muayeneye..sizin sperm testınız nasıl
hmm renkli de daha fazla çıkıyor bizim normal ultrasonda 2.2 di sizinkide daha fazla olabilir.bizimde sıfır canım sperm testi 1 yıldır tedavi görüyoruz mikrotesede oldu çıkmadı bişey
merhaba canım ultrasonda 3,7 canım..anlattım hocaya iki sperm testımızde sıfır cıktı eşimde varıkosel var tüp yaptırın dedıler dedım..müfit hoca da bana gelın ben bakayım bakalım gercekten varıkosel var mı dedı.muayene edeyım tedavıye baslarız ..ben hemen tüp önermiyorum dedi..işte bakalım gidicez muayeneye..sizin sperm testınız nasıl
ayyy gercekten mi yaa:18: normal sıyah beyaz ultrason yapılmıstı canım..zaten doktorumuzu hiç begenmedım.oyuzden rıske atmayayım dıye ankara ya gıdıcez ehıl kişi baksın sonucta saglık daha önemlı..ozaman bizim işimiz daha zorallahım şiafa versin canım hepimize..inş tedavınız güzel sonuclanır...
bız daha yenı ögrendık bır ay bıle olmadı sudan cıkmıs balık gibiyiz ne yapacagımızı bılmeyen basımıza ne gelıcek bılmeden beklıyoruz..saolun burda bişeyler ögrendım..müfit hoca ya muayene olsun eşim bakalım o ne dıyecek..umarım güzel seyler söylerde mutlu oluruz..sizde ankara ya gideceksiniz deil mi müfit hocaya
bizdede 1.9 Varikosel var üst sınır ne acaba müfit hoca ne dedi bu konuda
canm üzülme bence fazla olması daha iyi bende keşke daha fazla olsaydı diyorum çunkü başarı oranı daha fazla tabi iyi bi doktorda inş amaliyat sonrası sperm çıkar hemen evet bizde müfit hocaya gitcez hazirann ortalarında düşünüyoruz gitmeyi ayarlıyabilirsek hayırlısı artık
büyük olması derecesini büyüütürse ve sorun olursa..tamda konu hakkında bılgım yok..öğrenmeye calısıyorum bıyandan..bizde hazıran ortasında gidicez ..zaten gelmeden önce benı arayın sıze yerı saatı söylıcem dedı..nerden gelecegımızı sordu..bır arayın isterseniz..inş hakkımızda hayırlısı olur hepimizin kucagı dolar hayırlısıyla canım
canımm hormonlarınız gayet iyi çıkmış,inşallah hücrelerde yükselir biranda,menagona baslamamamıştınız dimi siz,menagona başlayınca inşallah hızlı birşekilde ilerleme olur üzülme olurmu?kalbini ferah tut 1 sene sonra falan anca gelişme başlıyor bizlerde inşallah Rabbim çok bekletmeden göstersin spermleri,hocayla görüştünüzmü ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?