Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar eşi KLOMEN kullanan varmı doktor 6 hafta kadar kullanmamızı istedi ama içinde 1 tablet var devlet hastanesinden doktora gidip yadırabiliniyor mu bi bilginiz

arkadaşlar eşi KLOMEN kullanan varmı doktor 6 hafta kadar kullanmamızı istedi ama içinde 1 tablet var devlet hastanesinden doktora gidip yadırabiliniyor mu bi bilginiz

canim biz almistik bi kutusuna 10 lira mi ne ödedik, o kutunun icerisinde de 10 yada 12 hap vardi...

Demet arkadaşımız için okudum.. Rabbim hayirlisiyla Evlatlarina kavuşmayı nasip etsin inşallah. .amin

Saol canım ya evlat kelimesi bile insanı duygulandırıyor heyecanlandırıyor Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Evlerimiz sağlıklı bebeklerle dolsun hayırlısıyla.

Saol canım ya evlat kelimesi bile insanı duygulandırıyor heyecanlandırıyor Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Evlerimiz sağlıklı bebeklerle dolsun hayırlısıyla.

Aminn canım amin inşallah bebek ağlamalarindan uyumayacagim günler gelir hayrlisyla amin:)

ne güzel cnm çıkış varya tüp yaparsın ne olacak yeterki sağlıklı evlat nasip olsun..
büyük konuşmamamk lazım bak bi sene önce tüp yapmam derken bu sene tüp yapıp bebeğine kavuşucaksın..
bende ikilemde kalmistim menegon icin burda hava sicakligi 30-36 arasi ,o yuzden disarida bozulur diye dolaba koyduk ama insallah bozulmamistir
cnm bayağı sıcak sizin oralar ben olsam bende buzdolabına koyardım bişey olacağını sanmam....
Hocayla görüştük kızlar allahın izniyle çok umutlu konuştu rabbimin izniyle olacak bu iş dedi :)) rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
sevinerek ayrılman bile bazen yetiyor insana devamı gelir inşlh tatlım...
Maşallah canım sperm çıkışı var.. Rabbim yüzünü güldür sayıları bir an nce artsın inşallah..

Sınavında başarılar dilerim canımmmmmm :

sağolun kızlar teşekkür ederim....
cnm sperm 72 günde oluşuyor zaten o yüzden eğer sizde varsa bile hücre falan çıkması lazımdır. ama bi kaç hafat sonra gene yapın ardından dr.unuzla görüşün derim ben..ihmal etmeyn ne kadar erken teşhis o kadar yolları çabuk aşmak demek...

Tulaycim
Çare ve edabal için okudum.rabbim kabul etsin.evleri kucaklari çifter çifter bebisler ile dolsun.

Demet icinde okumaya basladim yarin biter.

Hep beraber sevinip uzuldugum can arkadaşlarım bu sene yüzümüz gulecek allahin izniyle inaniyorum bazen derin bir hüzün kapliyor yüreğimi hemen rabbime siginiyorum allahim cok buyuk diyorum inşallah butun arkadaşlarım hamiş olacak hamişler bebislerini kucağına alacak :) eylülde 10 yilimiz doluyor gecen sene evlenen eltim hamile butun arkadaşlarım 2. Yi doğurdu ama hiç gocunmuyorum uzulmuyorum kalbim hep duru. bu dünya geçici hastaligimdan sonra daha iyi anladım bunu. rabbim iki cihanda yüzümüzü guldursun insallah....

aynen cnm aslında bizler hepimiz hayatın anlamını biliyoruz da bazen annelik duygularımız aşırı derecede kabarıyor hormonlar harekete geçiyor ,evet benimde ardımdan evlenenler 2.ciyi aldılar kucağına bazen imrenerek bazen canı gönülden sevinerek bakıyoruz onlara işte bu duygusalllık olmasa biz daha da ii oluruz da ..
genede burdaki ve evlat hasreti çekenlerde bişey öğrendim kendimde dahil hepimizASLINDA BU ZOR GÜNLERİ ÇOK DA GÜZEL ATLATIYORUZ ÇÜNKİ
HEPİMİZ ÇOK ÇOK GÜÇLÜ KADINLARIZ Kİ;BU GÜNLERİ ATLATMASINI BİLİYORUZ HASARLI OLSADA ....

Çok güzel yazmışsınız arkadaşlar. Evet bu dünya geçici ama Cemrem dediği gibi içimizdeki Rabbimiz tarafından bizlere verilmiş olan o annelik hissi bizi zaman zaman hüzünlendiriyor ve sonra Allah büyük diyerek silkelenip yolumuza ,çabamıza devam ediyoruz yıkılmadan. Rabbimiz dualarımızı kabul ediyordur arkadaşlar ben buna yürekten inanıyorum ama belki günahlarımıza kefaret olsun ahiret hayatımız güzel olsun diye belki de imtihanımızı nasıl geçeceğimizi görmek isteyip ona yönelmemizi , sesimizi ,dualarımızı duymak istiyor , bence bizi seviyor bunun için bizi sınıyor. İnşallah hepimiz muradımıza Rabbimin en hayırlı gördüğü zamanda ve en hayırlı şekliyle kavuşuruz arkadaşlar...

EVET CANIM BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM zaten rabbim bizi unutursavay halimize biz rabbimizden gelene boynumuz kıldan ince ..
sadece sabrımızı artırsın mevlam kaderde ne varsa ozaten...

İnsallas canim rabbimin emaneti olan evlatlarimuz olsun istiyoruz bizde sadece hepimize nasip etsin güzel mevlammm

Merhaba kader arkadaşlarım ,uzun zamandır giremiyorum kim nasıl ne halde takip edemedim inşallah hepiniz iyisinizdir ve güzel sonuçlar görmüşsünüzdür ben bu gün içimdeki son umududa yitirdim ve keşke yitirdiğim umutla birlikte ben de yok olup gitsem...
Canlarım ben 2 ay kadar yokum benim için dua eden arkadaşlara şimdiden çoook çoook teşekkürler hepinizin ağzına yüreğine sağlık ,Rabbim dualarınızı kabul etsin hepiniz bir gün hamiş olun inşallah ,seninde emeğine sağlık tülaycım kalın sağlıcakla ....

cnm hayırdır ne odu nereye bi daha girmicen mi
sorun mu var yani böyle yazınca üzüldüm birden:26:

Üzülme canım arkadaşım memlekete gidecem ondan giremiyecem ,gerisini sorma ne ben anlatayım ne sen üzül
he anladım cnm iyi 2 ay sonra görüşürüüz inşlh
sıkntın ne ise umarım en kısa zamanda düzelir
ben üzülsemde olur burda paylaştıkça atlatıyoruz çoğu şeyi
sende üzme kendini bu günlerde geçer neler görüyoruz sen bilrisin a.e.o

Annelik duygusunu tatmayı rabbim hepimize nasip etsin ben yengeç burcuyum doğuştan anaç:)) kendimi o kadar yiprattim ku azospermi cocugumuz olmayacak düşüncesi ile her gece sessizce aglardim kimsenin haberi olmadan.... Sonra kanserle yuzlesince inanin kanser olduğuma degil cocugum olmasinin imkansizliginin 2 kati olmasina üzüldüm.... Elime kitle geldiğinde anneme ağlayarak 5 yil daha çocuğumuz olmayacak dedim iste ben böylesine ana olmayi sevdigim adamdan bir evlât sahibi olmayı delicisine istiyorum. Her kemoterapide ilaç alirken rabbim bu kötü günleri evlat sevinciyle unuttur diye dualar ettim.

Ama hayat bana sabirli olmayı oyle guzel ogretti ki... Rabbim imtihanlarimdan yuz akiyla cikmami nasip etsin. Eskisi kadar kendimi yipratmamaliyim artik, bir evladim olursa onun basinda o buyuyune dek durmak istiyorum... Ne korkularim var ama dile getiremiyirum sanki soylesem allah korusun gerçeğe donusecekler.... Bu dünyada gülmek en tatli meyve evladimin kokusunu içime çekmeyi cok istiyorum hepimiz gibi nasibimizde varsa bi bakmisiz bir mucize ne azo ne sperm ne yumurta herşey yalan olmuş :)))

Cemrem bu arada tedavin ertelendi mi ben bu ara pek takip edemedim ya canim benim sanki arada öyle okudum... Hayirlisi olsun hakkinizda inşallah :))

hoca eylul gibi bir tarih söyledi buluşma icin cok kapsamli tur gibi birşeyler yapmak istiyolarmis. Allah nasip ederse bu sefer hepinizi görmeyi öyle cok isterim ki :) hocamizdan da allah razi olsun bugum cok guzel sohbet etti bizimle ümitli konuştu cok ihtiyacimiz vardi kalbimize gore oldu.

Aslinda ertelendimi ertelenmedi mi bende bilmiyorum cnm dr.la gorustuk do durulmuslari kullanip tedaviye baslayalim dedik morfolojisi bozuk bununla deneme yaparak tedaviyi riske atmayalim dedi celaletti hocada menapur verdi bizde 1ay sonra rekrar testle bakicaz eger duzelmusse hemdn baslicam tedaviye.
Ne guzel olur orda bulusuruz bende cok istiyorum sizleri gormeyi inslh kismetse gorusurz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…