Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim gözlerimi doldu yazdıklarına çok tşk ederim ederim.
bizde bunu konuştuk dün akşam gelelim yazalım kopmayalım ki
yaşamaya devam edebilelim yoksa boğuluyoruz.
Allaha verdiği herşey için sonsuz hamdusenalar olsun.

iyi varsın ve varsınız... ne mutlu size:13:

sonuçların inşh çok güzel çıkar gözüm kulağım burda.

cemrem sorma yaa....
ben ki o gün gel nursimayı ağırla oldu.
çok güzel oldu ama öyle huzurlu ve güzel uyudum ve uyandım ki anlatamam.
evet nursimada öyle dedi sabahlara kadar sohbetler olurmuş...
bende dedim ki önce kafalarını şişircez sonra kendimizi
evet hep beraber başlayalım sonra gelsin sabahlara kadar sohbetler...
ay midem bunaldı yok sağ kasığım acıdı sende de var mı inşh yaşalım canım benim....:13:

Evet canım iyi haftasonlarımız olsun ve güzel güzel haberler sonuçlar gelsin inşallah.
İyi tatillerrrr

selam demet :)
iyi hafta sonları tazelendim sizlerle...

canım benim güzel yürekli kalpi arkadaşım...
eylülü bulur herhalde tedavi halen anne ve babayla uğraşıyoruz.çok şükür.halaen devam ediyoruz sürecimiz.
Allah kabul etsin canım mevlüdünüzü evet neler çekti yiğenin annesi çok şükür geçti gitti.
Allahım tekrar yaşatmasın.
aynen canım güçlendik acılarla yakınlarımızdan sınanmakla...
tedavi devam canım okuduğum kadarıyla yavaş ilerliyormuş ama inşh güzel sonuçlara devam eder canımb benim.
çok özledim seni ve sizleri.

evet cnm güzel olmuştur tabi uzun zaman sonra burda sohbet etmek...inşlh hep beraber başlayalım ooo sayfalar bizim yüzümüzden uçar kızlar bize isyan bayrağını çeker vallaburda hepimiz o günleri sağlıkla görelim inşlh ya...

o kadar iyi geldi ki cemremmm anlatamam....
amin inşh canım inşh.

inşlhhhhhhhhhhh güzelim açılışı siz yapın hadi

Canım biz bir hafta sonra yani pazartesi günü ilk kontrolümüze gideceğiz.Yani güzel haberler için vakit var yani.
Bu sıradada diğer arkadaşlar güzel haberler verir inşallah.Haydi halaya denilsin değilmi

nasılsınız çok şükür bende tedavime başladım sanırım 10güne transferim olacak lavınciden sonra inşallah bende burada hamileyimmmmm yazarım çok heycanlıyım kızlar sabırla yemiyoruz bu hastalığı allahın izniyle seneler sonra bu büyük mücadeleyi sırayla kazanırız inşallah

Canım şimdiden tebrik ediyorum dualarimizdasin halaya az kaldı

Hadi canım güzel haberler ver bizede halaya başlayalım ne zamandır çekemedik zaten.Allah yardımcın olsun.
Dualarımız seninle

mrb kızlar uzun zaman oldu yazmayalı yazılı sözlü derken giremedim bir türlü kızlar ege üni de tüp bebek bölümüne giden oldumu aranızda biz başvurduk dosya açtılar bir sürü test yaptırdık bir ay sonra haber vericez dediler biraz korkuyorm açıkçası doğru yolumu takip ediyorum bilmiyorum

Hadi canım güzel haberler ver bizede halaya başlayalım ne zamandır çekemedik zaten.Allah yardımcın olsun.
Dualarımız seninle

İnşallah bitanem topinki senelerce takip ettim hele hamislerin halayını bir imrenirdim kurban olduğum Rabbim bu ayların yüzü suyu hürmetine bizimde kucağımıźı doldursun inşallah😌

canım tedavin hayırlı olsun ben de senden haber bekliyordum haziranda başlayacağım demiştin.Olumsuz düşünme sakın bu sefer olacak Rabbimin izniyle inşallah buraya hamileyiimmmmm diye yazacaksın.Müjdeli haberini bekliyorum canım

aminnnnn inşallahhhh canım isteyen herkezlere tez zamanda rabbim versin inan dualarımı canı gönülden yapıyorummuayene oldum test verdim temiz çıktı sanırım 10güne transferim olacak hayırlısıyla istanbula gideceğim bebişlerimi alıp geleceğim inşallah bana bu sefer sımsıkı tutunurlar dualarınızı eksik etmeyin

cnm hadi hayırlısı heycanlandm valla.

İnşallah canımmmm özelden mesaj yazdım geldimi canım.Geçen sefer de yazmıştım ama gitmemiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…