Gözün aydın canım ben de Tülay gibi biliyorum sperm o yani çıkış başlamış darısı sayıların artışına insallah
Canım neredeyse bir yıl oldu ogreneli tam 10 aydır bitkiseller kullaniyoruz inşallah sizde de gelişmeler olacak hepimizde de sabır ve dua ileCnm inşallah olacak Rabbimizin izniyle ..:) gönlünü ferah tut. Bak bizdede hic sperm yok hücresi dahi yok. Bitkisel ler şifa olur inşallah
Canım evet onu ben de okudum ama kafamı karistiran sey testin sonunda spermatoza görülmemiştir yazıyor ama yukarida nadir spermatozon yaziyor ben de aralarında fark vardır diye düşündüm öyle yazınca ama tabi yine de güzel bir gelişmeCnm int bunu buldum.. sperm yada tam bilimsel adıyla spermatozon erkek üreme hücresi dir yazıyo cnm
Canım arif beyle gorusmedik sonuc gec geldi o yüzden dr la görüştük iyiye gidiyor demis esimeSperm ya da tam bilimsel adı ile spermatozoon (çoğulu: spermatozoa), erkek bireylere ait üreme hücresidir
Kız sizde sperm görülmüş daha ne istiyon.Çıkışlar başlamış ya işte.
İnternette böyle yazıyo canım.
Bizde %28 spermatit olduğu halde spermatozon diye bişey yoktu
Bence sevinmelisin canım.İnan bana
Bu işler birden olmuyo.Yavaş yavaş olacak İNŞALLAH
dr la görüştünüz mü yada arif beyle görüştünüz mü
İnşallah canım hepimizin yüzü gülsün artık inan bütün dualarim hepimize burdaki herkesi kardeşim sayiyorum artıkCanım gozunn aydin.. kisa zaman sonra hayirli haberlerini aliriz insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım çok sağol tabi ben yine sevinme kısmını biraz az tuttum ama bir sonraki testi beklemek daha zor olacak sanırımCanım hayırlısı olsun ama insan hep beklentilerini yüksek tutar bu normal ama Allah sana spermleri görmekte nasip edecek dualarımızla gerçekleşecek inşallah.
Bir dahaki kontrole halay çekmek nasip olsun inşallah.Gönlünü ferah tut o güzel günlerde gelecek inanıyorum ben.
Darısı hepimizin başına söyle testi alinca milyonlar basamagini gormek nasip olsun inşallahGözün aydın canım ben de Tülay gibi biliyorum sperm o yani çıkış başlamış darısı sayıların artışına insallah
Haydi halaya canlarım oyyyy tutmayın beniiii
Çok şükür bir azolu daha kurtuldu dualarımız inancımız ve sabrımızın sayesinde
Celalettin Hoca ve Ersel Bey vesile olarak.
Evwt elzemcim bende diom ya cikislar baslamiski spermatozon yazio
Ayy kız dur daha halay cekmeyelim erken mi aceba arif beyle bir görüşmek istiyoruz bakalım o ne dicek illa ki arada bir fark vardır altta çünkü spermatoza yok yazıyor ya da ben çok kotumserim sanırım
Canım belki nadir azdir die yazmamistir altta
Canım bilmiyorum ama kafam karıştı o yüzden sevinemedim altta hic spermatoza görülmemiştir yazıyor ben arda fark var mutlaka diye düşünüyorum çünkü bir tane bile çıkış olsa yazardı altta neyse tabi bunların cevaplarını en iyi arif bey verebilir bakalım ulasabilirsek
Cnm hocayı arasaydiniz ya sormak için bakalım ne diyecek. Tatlım sizin hormonlar da sorun varmiydi. Görüşmelerizde hoca ne dio du sizde sadece bitkisel kullanidnz dimi. . Ilaclara baslamdn önce hücre varmiydi ay çok soru sordum. .Canım neredeyse bir yıl oldu ogreneli tam 10 aydır bitkiseller kullaniyoruz inşallah sizde de gelişmeler olacak hepimizde de sabır ve dua ile
Canım evet onu ben de okudum ama kafamı karistiran sey testin sonunda spermatoza görülmemiştir yazıyor ama yukarida nadir spermatozon yaziyor ben de aralarında fark vardır diye düşündüm öyle yazınca ama tabi yine de güzel bir gelişme
Canım arif beyle gorusmedik sonuc gec geldi o yüzden dr la görüştük iyiye gidiyor demis esime
İnşallah canım hepimizin yüzü gülsün artık inan bütün dualarim hepimize burdaki herkesi kardeşim sayiyorum artık
İnşallah canım çok sağol tabi ben yine sevinme kısmını biraz az tuttum ama bir sonraki testi beklemek daha zor olacak sanırım
Darısı hepimizin başına söyle testi alinca milyonlar basamagini gormek nasip olsun inşallah
ayyy inşallah canımmmm rabbim hepimize taddırsın inşallah dualar ediyorum ama içimde bi korku ya bu seferde olmazsa diye
Canlar merhaba dun yazamadım çünkü eve gelmedik sonuc beklerken evde vakit geçmiyor diye bir arkadaşımıza gittik onlar da bırakmadı yeni eve geldik ve ilk is size yazıyorum
Malesef spermimiz yine yok %22 spermatid
%78 spermatosit bir de nadir spermatozon yaziyor bu arada lökosit artmış biraz ona üzüldüm zaten ilaçlar da bitmemisti bakalım hayırlısı olsun ama su spermatozon nedir bilmiyorum
Tabiki canım ilerleme var tabi sevindim ama ben biraz kotumserim inşallah halay cekeriz yakinda ben ya da sizler icinCanım bence de sonuclarin guzel söyle dusun en son testinden bir adim bile ondetsen bu harika demektir az kaldı ilaclariniz bitince senin icin de halay çekeceğiz allahın izniyle
Canım ilk öğrendiğimiz zaman hormonlar normal di sonra bir üroloji doktoru bize bitkisel ilaç verdi onu kullandik tese olacaktı esim tam o sırada burayı bildum teseden vazgectik celalettin hoca ya gittik orda hormonlardan lh in yukseldigini gördük sanırım üroloji doktoru nun verdiği ilac yukseltti sonra bitkiseller e başladık lh dusmeye başladı son testte lh nnormalin biraz üstünde ama bu sefer fsh da normalin ustune çıktı iğne kullanmadik hic ama belki bundan sonra geçeceğiz bilmiyorum doktorla konuştuk gelisme iyi demis ama çok uzun olmuyor tabi telefonla görüştük canım istediğini sorabilirsin yanitlarim rahat olCnm hocayı arasaydiniz ya sormak için bakalım ne diyecek. Tatlım sizin hormonlar da sorun varmiydi. Görüşmelerizde hoca ne dio du sizde sadece bitkisel kullanidnz dimi. . Ilaclara baslamdn önce hücre varmiydi ay çok soru sordum. .
Canım inşallah hep güzel haberler duyarız herkes icincanım gözün aydın ben de spermatozon sperm hücresi diye biliyorum netten.sizde çıkış başlamış.az olduğu için sayı yazmıyodur.Bundan sonrada devamı artarak gelir inşallah
herkese pazar sabahindan kocaman bir gunaydinn
Canım olumsuz düşünme hep olacak de
canım biz muayeneye gittik şimdi ameliyata gidicez inşallah.Bugün görüştük doktorla da bakalım hayırlısı artık.Siz demi gedeceksiniz Müfit beye?
bi gidin bakalım size ne diyecek doktor sizin 2.derecemiydi hatırlayamadım şimdi canımevet canım gitmeyi düşünüyoruz bakalım hayırlısı artık
bi gidin bakalım size ne diyecek doktor sizin 2.derecemiydi hatırlayamadım şimdi canım
yok canım 1. derece 3.6 mm ayın 15 den sonra gitmeyi düşünüyoruz bi aksilik olmazsa canm sizin ameliyat ne zaman ilk muayenede ne kadar ücret alıyo canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?