Canım cidden mi var mi sen bi al dene bakalım tavsiye edersen biz de alırızŞaka bir yana şimdi netten bakıyorumm ağ kısmı gümüş örgülü tamamı pamuklu antibakteriyel özellikli iç çamaşırları satılıyormuş.. Organikmiş
Alacağım galiba
herkese günaydın kızlarr nasılsınız ben çok hastayım yazın ortasında hasta olmayı başaran nadir insanlardanım galiba
boğazım tek taraflı şiş tabi kulağımda ağrıyor o yüzden öksürük başladı halim yok ayy yeter ben yoruldum yazarken anlıcanız
hasta oldum ilaç içmeye başladım inşlh atlatırım bi an önce aman dikkat edin kendinize yazın hasta olmak çok sinir bozucu
amin cnm alalh razı olsun sağol
herkese günaydın kızlarr nasılsınız ben çok hastayım yazın ortasında hasta olmayı başaran nadir insanlardanım galiba
boğazım tek taraflı şiş tabi kulağımda ağrıyor o yüzden öksürük başladı halim yok ayy yeter ben yoruldum yazarken anlıcanız
hasta oldum ilaç içmeye başladım inşlh atlatırım bi an önce aman dikkat edin kendinize yazın hasta olmak çok sinir bozucu
tesekkur ederim canım sizede geçmiş olsun peki biz kaan hocaya gitmeden mi memrial hastanesine gidelim eşimin tedavi olması gerekiecek ordada iyimi tedavi yöntemleri orda hangi doktoru tavsiye edersin siz gittinizmi oraya
Canlarım mümkünü varsa zozoo kardeşimiz için tefriciyeyi bu akşama kadar bitirebilirmisiniz
Eşi yarına test verecek.Bir an önce tamamlayalım istiyorum
ALLAH Razı Olsun Hepinizden
Canım şimdi ben onu yazmak için girmiştim topiğe. Zozoo ve Elifzeynep için okudum Allah kabul etsin inşallah..
Kızlar gerçekten araştırıp bulduğum o organik iç çamaşırlarından aldım bile.. Kargoyla ist.dan yollayacaklarmış.. Pahalı geldi biraz ama bence aklımda kalmasın da cüzdanımda da durmasın para sorun değil.. Aldımmmmmmmmmmmmmmmmmm gitti
memnun kalırsam size mutlaka yazarım..
Aferin sana helal olsun sana bravo valla
İnşallah mennun kalırsın bizlerde alırız
Diğer arkadaşlara biraz tuhaf gelebir ama
Her şerde bir hayır vardır boşver iyi yaptın
Cemrem babanın umresi mübarek olsun rabbim sağlık ve sıhhatle gidip gelmeyi nasip etsin. Geçmiş olsun bu arada kendine dikkat et :)
Canım cidden mi var mi sen bi al dene bakalım tavsiye edersen biz de alırız
Canım geçmiş olsun havalar bi çok soğuk bi çok sıcak hasta olmaya birebir kendine dikkat et
Sagolun kizlar evet kendimize dikkat etmiyoruz varsa yoksa eslere bakip kendimizi ihmal ediyoruz..Cemrem çok geçmiş olsun canım benim.
Baban içinde çok sevindim hayırlısıyla gidip dönsün Allah kabul etsin.
BU mübarek Cuma saatinde tüm Hastalarımız şifalar ya Rabbim....
gecmis olsun canim aynisini bende düsünüyorum kendi hakkimda nasil yazin ortasinda hastalik buldum diye birde buralar cok sicak 38 derecelere vardik :-o
bende kac gündür ölü gibiydim evde öyle yatiyordum hic bisey yiyemedim simdide doktordan geldim bir sürü ilac...Allah sifa versin hepimize
Kızlar gerçekten araştırıp bulduğum o organik iç çamaşırlarından aldım bile.. Kargoyla ist.dan yollayacaklarmış.. Pahalı geldi biraz ama bence aklımda kalmasın da cüzdanımda da durmasın para sorun değil.. Aldımmmmmmmmmmmmmmmmmm gitti
Canım kaç tane yolumuz var Allah aşkına doğru şeyi yapmak için?? Kaç tane seçenek sunuluyor ki bize tedavi sürecinde?? Belirli şeyler var onları yapıyoruz dışına çıkamıyoruzz maalesef..
Biraz dışına çıkalımm bakalım.. Yapmadım demek istemiyorummm keşke demek istemiyorum bennn
Aslında şöyle bir düşündüğün zaman bu akla mantığa uygun hale geliyor
Eşim çok sık iç çamaşırı değiştiriyor
Hemen batıyor.Bu yüzden de olabilir
Rüyan hayra çıksın canım ...
Şimdiden hayırlı olsun....
Kızlar dün gece yine bir rüya gördüm.. Bu eyinasın bahsettiği 30pembe gibi oldu sanırımm..
Böyle mübarek günlerde gördüğüm rüyanın etkisinde kalıyorum benn.. Rabbim hayırlara yorsun inşallah..
Eski bir komşumuzu görüyorum rüyamda.. Kendisinin kız kardeşi yeni vefat etti genç yaşta.. 3 kız çocuğu vardı ölen kardeşinin.. Komşumuzun yaşı 50 yi geçik.. Çocukları olmamış kocasıyla. Kız kardeşi kanserden vefat etti ve bu komşumuz onun 3 çocuğuna annelik yapıyor şimdi.. Rabbim herşeyin hayırlısını versinn.. Mutlaka bir bildiği vardır O'nun şüphe olunmaz..
Bana bu komşumuz rüyamda diyor ki: Bak benim eşimde azospermdi.. Biz çok çektik siz çekmeyin inşallah.. Eşinin iç çamaşırlarına alüminyum folyo dik..Böylece dış etkenlerden korumuş olursun.. Ne sıcak etkiler ne soğuk dedi..
Gülüyorum biraz komik geliyor böyle anlatınca..Birde şimdi sizin yerinize koyuyorum kendimi kimbilir nasıl kıkırdayacaksınız içinizdennn kuzucuklarr
Allah hayır etsinn.. Rabbimmm yol göstersin inşallah.. Bi mana varsa anlamamızı nasip etsinnnnn
Şaka bir yana şimdi netten bakıyorumm ağ kısmı gümüş örgülü tamamı pamuklu antibakteriyel özellikli iç çamaşırları satılıyormuş.. Organikmiş
Alacağım galiba
hayalll :))))))))))))))))))))) kızzz sen rüyasında görüo hatun alıyor hemen : )
ama doru sölüosun belki bir işarettir bu
neyin derman olacağını bilemeyşz hadi bakalım bekliyoruz gelişmeleri
merhaba arkadaşlar nasılsınız??????
bu lökosit nedir??? eşimin test sonucunda yazıyorda....eşim bol da su içer denen olur bilen var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?