Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cemrem babanın umresi mübarek olsun rabbim sağlık ve sıhhatle gidip gelmeyi nasip etsin. Geçmiş olsun bu arada kendine dikkat et :)

Şaka bir yana şimdi netten bakıyorumm ağ kısmı gümüş örgülü tamamı pamuklu antibakteriyel özellikli iç çamaşırları satılıyormuş.. Organikmiş
Alacağım galiba
Canım cidden mi var mi sen bi al dene bakalım tavsiye edersen biz de alırız

Canım geçmiş olsun havalar bi çok soğuk bi çok sıcak hasta olmaya birebir kendine dikkat et

gecmis olsun canim aynisini bende düsünüyorum kendi hakkimda nasil yazin ortasinda hastalik buldum diye birde buralar cok sicak 38 derecelere vardik :-o
bende kac gündür ölü gibiydim evde öyle yatiyordum hic bisey yiyemedim simdide doktordan geldim bir sürü ilac...Allah sifa versin hepimize

tesekkur ederim canım sizede geçmiş olsun peki biz kaan hocaya gitmeden mi memrial hastanesine gidelim eşimin tedavi olması gerekiecek ordada iyimi tedavi yöntemleri orda hangi doktoru tavsiye edersin siz gittinizmi oraya

Allah razı olsun canım eger eşinde azosperm varsa kaan hocayı öneririm(ankarada kaan aydos ) azosperm tedavısınden sonra tup bebek aşamasına gelındığinde istanbulda memorıal hastanesinde doktor semra hn var onu tavsıye edebılırım bizim henüz tup bebek aşamamız olmadı sonuclar kotu çıkınca tedavıye devam edıyoruz suan ama bende tup bebek ıçın memorıal ı tercih edeceğim inşallah bu arada sen hangi ilde oturuyorsun arkadaşım

Canlarım mümkünü varsa zozoo kardeşimiz için tefriciyeyi bu akşama kadar bitirebilirmisiniz
Eşi yarına test verecek.Bir an önce tamamlayalım istiyorum
ALLAH Razı Olsun Hepinizden

Canlarım mümkünü varsa zozoo kardeşimiz için tefriciyeyi bu akşama kadar bitirebilirmisiniz
Eşi yarına test verecek.Bir an önce tamamlayalım istiyorum
ALLAH Razı Olsun Hepinizden

Canım şimdi ben onu yazmak için girmiştim topiğe. Zozoo ve Elifzeynep için okudum Allah kabul etsin inşallah..

Kızlar gerçekten araştırıp bulduğum o organik iç çamaşırlarından aldım bile.. Kargoyla ist.dan yollayacaklarmış.. Pahalı geldi biraz ama bence aklımda kalmasın da cüzdanımda da durmasın para sorun değil.. Aldımmmmmmmmmmmmmmmmmm gitti
memnun kalırsam size mutlaka yazarım..

Aferin sana helal olsun sana bravo valla
İnşallah mennun kalırsın bizlerde alırız
Diğer arkadaşlara biraz tuhaf gelebir ama
Her şerde bir hayır vardır boşver iyi yaptın

Aferin sana helal olsun sana bravo valla
İnşallah mennun kalırsın bizlerde alırız
Diğer arkadaşlara biraz tuhaf gelebir ama
Her şerde bir hayır vardır boşver iyi yaptın

Canım kaç tane yolumuz var Allah aşkına doğru şeyi yapmak için?? Kaç tane seçenek sunuluyor ki bize tedavi sürecinde?? Belirli şeyler var onları yapıyoruz dışına çıkamıyoruzz maalesef..

Biraz dışına çıkalımm bakalım.. Yapmadım demek istemiyorummm keşke demek istemiyorum bennn

Cemrem babanın umresi mübarek olsun rabbim sağlık ve sıhhatle gidip gelmeyi nasip etsin. Geçmiş olsun bu arada kendine dikkat et :)

Canım cidden mi var mi sen bi al dene bakalım tavsiye edersen biz de alırız

Canım geçmiş olsun havalar bi çok soğuk bi çok sıcak hasta olmaya birebir kendine dikkat et

Cemrem çok geçmiş olsun canım benim.

Baban içinde çok sevindim hayırlısıyla gidip dönsün Allah kabul etsin.

BU mübarek Cuma saatinde tüm Hastalarımız şifalar ya Rabbim....
Sagolun kizlar evet kendimize dikkat etmiyoruz varsa yoksa eslere bakip kendimizi ihmal ediyoruz..
Amin babamin umresi kabul olsun insl dualarida.....

Kiz allah seni ne etmesin emine yaptin ettin aldin donugule gule kullansi esin..
Ins ise yarar sekeri.:26:

Aslında şöyle bir düşündüğün zaman bu akla mantığa uygun hale geliyor
Eşim çok sık iç çamaşırı değiştiriyor
Hemen batıyor.Bu yüzden de olabilir

Rüyan hayra çıksın canım ...
Şimdiden hayırlı olsun....

Aslında şöyle bir düşündüğün zaman bu akla mantığa uygun hale geliyor
Eşim çok sık iç çamaşırı değiştiriyor
Hemen batıyor.Bu yüzden de olabilir

Evet tatlım aynen benim eşimde öyle.. Sıkıntılıdır bu konuda.. Asla hemen beğenmez. Rahatsız edecek bir şey bulduğunda atar hemen.. Asla naylon yada elyaf giymez.. Bakalım canım inşallah beğeniriz bunları. 5 tane sipariş ettim.. indirimde yaptırdım zorlaa kaybedecek birşeyim yok ya en fazla atarız gider

Rüyan hayra çıksın canım ...
Şimdiden hayırlı olsun....

Sağol birtanem.. Tşk ederimnmmm

merhaba arkadaşlar nasılsınız??????

bu lökosit nedir??? eşimin test sonucunda yazıyorda....eşim bol da su içer denen olur bilen var mı???

Şaka bir yana şimdi netten bakıyorumm ağ kısmı gümüş örgülü tamamı pamuklu antibakteriyel özellikli iç çamaşırları satılıyormuş.. Organikmiş
Alacağım galiba

hayalll :))))))))))))))))))))) kızzz sen rüyasında görüo hatun alıyor hemen : )
ama doru sölüosun belki bir işarettir bu
neyin derman olacağını bilemeyşz hadi bakalım bekliyoruz gelişmeleri

hayalll :))))))))))))))))))))) kızzz sen rüyasında görüo hatun alıyor hemen : )
ama doru sölüosun belki bir işarettir bu
neyin derman olacağını bilemeyşz hadi bakalım bekliyoruz gelişmeleri

Biliyorum biliyorummmmmmmmmmmmmm komikkk bencede komik zatennnnn ama yapmam gerekkk

merhaba arkadaşlar nasılsınız??????

bu lökosit nedir??? eşimin test sonucunda yazıyorda....eşim bol da su içer denen olur bilen var mı???

Lökosit İltihap demek.
Her şeyden lökosit oluyor.
Yediğin içtiğin şeylerden çamaşırlardan dahi oluyor
Bu konuda çok dikkatli olunması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…