- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
canıım benm inş hepsi gerçek olur çocuklarına isimlerini koyarsın rabbim kandilde dualarımızı kabul eder inşcanım ben şimdi okudum 100 ya şafi 120 ya Allah 110 ya rahman 10 ayetel kürsi okudum kimin olcak şimdi anlamadım canm
tesekkur ederim canım sizede geçmiş olsun peki biz kaan hocaya gitmeden mi memrial hastanesine gidelim eşimin tedavi olması gerekiecek ordada iyimi tedavi yöntemleri orda hangi doktoru tavsiye edersin siz gittinizmi orayageçmiş olsun sizede kaan hoca azosperm konusunda ok iyi ama tüp bebek için bana sorarsan eger istanbulda memrial hastanesi var şilide ben orayı tavsıye ederım çevremdekilerden biliyorum bende iyi bir yer biraz pahalı ama durumun musaıtse git derim
Tosbagg cnm ettiğin duaların kabul olur inşallah ben izninle duaları isterim :))) rabbim ettin duaların bin katını sana verir inşallah
Gunaydin cnmm seninde cuman mübarek olsun. . Bugün lerin yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin. .amin..günaydınn canlarımmmmmmmmm..
Cumanız mübarek olsunnbugününüz hergünden daha güzel olsunnnnnnnnnnnnn
Aminnnnn canimm aminnn.inşallah tabiki canımmm alabilirsin rabbim kabul eder inş şifamızı verir hepimizin en kısa zamanda
Kızlar dün gece yine bir rüya gördüm.. Bu eyinasın bahsettiği 30pembe gibi oldu sanırımm..
Böyle mübarek günlerde gördüğüm rüyanın etkisinde kalıyorum benn.. Rabbim hayırlara yorsun inşallah..
Eski bir komşumuzu görüyorum rüyamda.. Kendisinin kız kardeşi yeni vefat etti genç yaşta.. 3 kız çocuğu vardı ölen kardeşinin.. Komşumuzun yaşı 50 yi geçik.. Çocukları olmamış kocasıyla. Kız kardeşi kanserden vefat etti ve bu komşumuz onun 3 çocuğuna annelik yapıyor şimdi.. Rabbim herşeyin hayırlısını versinn.. Mutlaka bir bildiği vardır O'nun şüphe olunmaz..
Bana bu komşumuz rüyamda diyor ki: Bak benim eşimde azospermdi.. Biz çok çektik siz çekmeyin inşallah.. Eşinin iç çamaşırlarına alüminyum folyo dik..Böylece dış etkenlerden korumuş olursun.. Ne sıcak etkiler ne soğuk dedi..
Gülüyorum biraz komik geliyor böyle anlatınca..Birde şimdi sizin yerinize koyuyorum kendimi kimbilir nasıl kıkırdayacaksınız içinizdennn kuzucuklarr
Allah hayır etsinn.. Rabbimmm yol göstersin inşallah.. Bi mana varsa anlamamızı nasip etsinnnnn
Ayy canım ya çok güldüm ama inan benim ruyalarim da hep böyle alakasız komik olur uyanip esime anlatırım o da çok güler
Hayırlara çıksın inşallah canım
günaydınn canlarımmmmmmmmm..
Cumanız mübarek olsunnbugününüz hergünden daha güzel olsunnnnnnnnnnnnn
günaydın cnm hayırlara çıksın rüyan ama komikmiş yaniKızlar dün gece yine bir rüya gördüm.. Bu eyinasın bahsettiği 30pembe gibi oldu sanırımm..
Böyle mübarek günlerde gördüğüm rüyanın etkisinde kalıyorum benn.. Rabbim hayırlara yorsun inşallah..
Eski bir komşumuzu görüyorum rüyamda.. Kendisinin kız kardeşi yeni vefat etti genç yaşta.. 3 kız çocuğu vardı ölen kardeşinin.. Komşumuzun yaşı 50 yi geçik.. Çocukları olmamış kocasıyla. Kız kardeşi kanserden vefat etti ve bu komşumuz onun 3 çocuğuna annelik yapıyor şimdi.. Rabbim herşeyin hayırlısını versinn.. Mutlaka bir bildiği vardır O'nun şüphe olunmaz..
Bana bu komşumuz rüyamda diyor ki: Bak benim eşimde azospermdi.. Biz çok çektik siz çekmeyin inşallah.. Eşinin iç çamaşırlarına alüminyum folyo dik..Böylece dış etkenlerden korumuş olursun.. Ne sıcak etkiler ne soğuk dedi..
Gülüyorum biraz komik geliyor böyle anlatınca..Birde şimdi sizin yerinize koyuyorum kendimi kimbilir nasıl kıkırdayacaksınız içinizdennn kuzucuklarr
Allah hayır etsinn.. Rabbimmm yol göstersin inşallah.. Bi mana varsa anlamamızı nasip etsinnnnn
günaydın cnm hayırlara çıksın rüyan ama komikmiş yanihepimiz aliminyum mu alsak ne yapsak
inşlh hayırlara çıkar ummadığın anda güzel haberler alırsın
herkese günaydın kızlarr nasılsınız ben çok hastayım yazın ortasında hasta olmayı başaran nadir insanlardanım galiba
boğazım tek taraflı şiş tabi kulağımda ağrıyor o yüzden öksürük başladı halim yok ayy yeter ben yoruldum yazarken anlıcanız
hasta oldum ilaç içmeye başladım inşlh atlatırım bi an önce aman dikkat edin kendinize yazın hasta olmak çok sinir bozucu
sağol şekerim ya hiç deme bi anda boğazım şişti bi baktım ki hastalık ilerlemiş haberim yok halsizliği yaşayınca anladım sinsi sinsi geliyor anlamıyoruz ..Geçmiş olsun birtanem.. Faranjit olur insanlar bu dönemde dikkat et kendine.. Eşim her yıl bu dönemlerde faranjit oluyor.. Onunkisi kronikleşti artık tabi..
Geçmiş olsun kuzucuk tekrar bol bol sıvı tüket.. Sıcak ballı süt boğazına çok iyi gelir..
sağol şekerim ya hiç deme bi anda boğazım şişti bi baktım ki hastalık ilerlemiş haberim yok halsizliği yaşayınca anladım sinsi sinsi geliyor anlamıyoruz ..
dr. gitmedim ama galiba bende faranjitim.öyle yapıcam zaten bugün ufak tefek işlerimi yapıp yatıcam biraz terlesem tamamdır...
Kızlar dün gece yine bir rüya gördüm.. Bu eyinasın bahsettiği 30pembe gibi oldu sanırımm..
Şaka bir yana şimdi netten bakıyorumm ağ kısmı gümüş örgülü tamamı pamuklu antibakteriyel özellikli iç çamaşırları satılıyormuş.. Organikmiş
Alacağım galiba
Rabbim haftaya hepinize hayirli sonuçlar versin.
Hücresi olmayana milyonlarca hücre olana basli kuyruklu hareketli saglikli supermenler versiiin.
bu mübarek ramazana 3 hafa kala beratımızı inşlh imanla alırız hayatuımızın dönüm noktası olan bu gecede hepimizin önce günahları ,affola,ve edilen dualar tez zamanda hayırlısyla kabul ola....
kzılar dün babamı umreye yolladık allahın izniyle...
kısmetine de bugün sabah vardılar ve bugün berat babam orda bol bol bizlere dualar edicek özellikle dedi kızım size ve sizin gibi evlat diye yananlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun diye dua edicek inşlh oralarda edilen dualara nail olur bizimkileride
ALLAH hayırlara vesile kılsın.
Ama sabah sabah yine güldürdün beni
Şimdi bana bu kız kendi kendine niye gülüyor diyecekler
Hey yarabbim ya.
Ben rüyalarıma her zaman önem veririm.
Bu senin için önemli bir rüya olmuş bence
Bence eşinizle şimdilik korunun.
Belki iltihapdan dolayı olmuyordur
Olabilir mi sence
amin cnm alalh razı olsun sağolCanım baban sağsağlim gidip gelsin umreye Allah kabul etsin.Duaları içinde yüreğine sağlık babacığının.
Allah uzun sağlıklı ömürler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?