Allahım ;
Benimdir diyebileceğim gözleri elleri yumuk ,bedeni ve kalpi küçüçük ,dünyadan habersiz ,anneliği tattıracak sağlıklı sihhatli bir melek ver
Allahım bir melek yerleştir içime
Bir melek ver ki umut olsun ..
Bir melek yerleştir içime kokusunu hissedeyim bağrımda
Bir melek gönder Rabbim gülüşünü göreyim .
Çaresiz ne istediğini telefüz edemeden ağlayışını duyayım
Anne, baba diyişini duyalım hayat arkadaşımla..
Bir melek gönder Allahım evimize huzur olsun ,ayışığı gibi doğsun aydınlatsın bizi
Bir melek ver Allahım oyunlar oynalalım.
Sana el açıp dualar edelim birlikte.. .
:109::109:
merhaba güzel arkadaşlarım.
uzun bir aradan sonra bugün için sizinle yazışmak istedim.
hepinizin kandilini kutluyorum.rabbim bugecenin hürmetine duallarımızı kabul etsin inşallah.dualarda buluşmak ümidiyle.
biraz tedavimizden bahsetmek istiyorum.eşim enson ocak ayında gitmişti istanbula.ilaçları biteli 25 gün olmuştur.ama daha gitmek kısmet olmadı.pazartesi gidecektik ama Arif Bey testi akşam 16:30 yapabilirim dediği için salı ya attık.salı da bir ihtimal.söz vermedi.
allah yardımcımız olsun.
rabbim buğurda hiç birimizi bo şçevirmesin inşallah.
umarım silere hayırlı haberlerle dönerim.
allaha emanet olun.
hepinizi çok öpüyorum
merhaba güzel arkadaşlarım.
hepinizin kandilini kutluyorum.rabbim bugecenin hürmetine duallarımızı kabul etsin inşallah.dualarda buluşmak ümidiyle.
biraz tedavimizden bahsetmek istiyorum.eşim enson ocak ayında gitmişti istanbula.ilaçları biteli 25 gün olmuştur.ama daha gitmek kısmet olmadı.pazartesi gidecektik ama Arif Bey testi akşam 16:30 yapabilirim dediği için salı ya attık.salı da bir ihtimal.söz vermedi.
allah yardımcımız olsun.
allaha emanet olun.
hepinizi çok öpüyorum
cemrem ne güzel hem sınavı hem okulunu da geçmişsin sendeki bu azim maşallah örnek olunacak cinsten canım
inşallah diğer senelerde de aynı başarı olur canım
sağol olun kızlar inşlh seneyede böle devam eder derslerimÇok sevindim canım üzerinden bir ton yük kalkmıştır yani.Sıra geldi diye güzel haberlerine.
Allah gönlünün muradını versin.
merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir vallah beni sorarsaniz Ben simdilik cok iyim suan da tedavideyim hazirlaniyorum hayirlisiyla cumartesi yumurtalarim toplanicak esim de ameliyat olmasina gerek yokmus tek tuk Sperm bulundu cok sukur hoca yeterlidir teseye gerek yokmus cok sevindim insallah hersey yolunda gider ve hayirlisiyla hamile kalirim ben den haberler bukadar lütfen dua edin lütfen allah herkese nasip etsin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ameliyatınız inşlh başarılı geçer cnm ....Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine hepimizi bebeklerimize kavuştursun . Evlat hasretimiz son bulsun... minicik ağızlarıyla Annem dediklerini duymayı nasip etsin. Çare bekleyen tüm hastalara Şifalar Nasip etsin pazar günü tesemiz var ALLAHIM emeklerimizi boşa çıkartmaz inşAllah yalvarırım dua edin yalnız bırakamyın benide
eşine babana geçmiş olsun bundan sonrası çorap söküğü gibi gelsin sizin için .....Canlarım hepinizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu gece de yapacağımız bütün dualarımızı kabul eylesin inşallahh.Biz dün ameliyatımızı olduk geldik.Herşey yolunda gitti çok şükür eşimin hiç ağrısı olmadı.Ben boşuna endişenmişim.Genart tüp bebek merkezinde müfit günel yaptı ameliyatı ve çok memnun kaldık.Gitmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.Ben de btd arkadaşımın sayesinde gitmeye karar vermiştim.Gerçekten anlattığı kadar varmış.Btdcimmm canım sana özelden tekrar yazıcam.Dün hem eşim ameliyat oldu hem babam ameliyat oldu daha babama gidemedim şimdi ona gidicem sana da dönünce tekrar yazıcam canım yardımların için ne kadar teşekkür etsem azdır.2 ay sonra hormon tahlili vericez belki spermiyogramda verebiliriz.İnşallah bende sizlere burdan güzel haberler verebilirim.Rabbim emeklerimizi de umutlarımızı da boşa çıkarmasın inşallah.Şimdilik bizden haberler bu kadar.....
hoşgeldin cnm uzun zaman oldu .. inşlh salı güzel haberler duymak nasip olur sizdenmerhaba güzel arkadaşlarım.
allah yardımcımız olsun.
allaha emanet olun.
hepinizi çok öpüyorum
Hoşbulduk tatlımmöptüm bile teyzesiiiii
büyüdü valla nasıl geçti anlamadımmm canımm ama yaramazlıklarda başladıııııı
sen nasılsınnn
neyi soruyorsun anlamadım.sayınız iyi hareket iyi.neyin cevabını merak ettin anlamdım canım.senin doğal yolla çocuğunun olmaması mümkün değil bu değerlere göre.tahlil sonucunu yazmışsın ama neyi sorduğunu yazsan daha çok yardımcı olunur.ayrıca burda herkes bir spermin mücadelesini veriyor.bu sonucu buradikilerden hangimiz görsek amuda kalkarız.durumunuz gayet iyi.kendine sıkıntı edeceğin bir durum göremedim.ayrıca ürolog olur demiş.biz sana nasıl yön verebilriz ki tatlım.biz doktor değiliz.bizimkiler tahmin.işin ehli ve yön göstericiler doktorlardır canım.
canım gözünüz aydın.bende seni çok merak etmiştim.ne güzel teseye gerek kalmamış.
demek tese bu kadarda korkulacak bir şey değil.yanılmıyorsam sizin diğer teseyle bu tedavinizin arasında çok az zaman var diye hatırlıyorum.
kızında eşin tese olmuştu diye hatırlıyorum.ama ne güzel bunda gerek kalmamış.eşin bu süre zarfında neye dikkat etti ne yedi içti.biraz bahsedebilirmisin canım.
canım Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız umarım
Inşallah hersey yolunda gider canım doktorunuz ve sorununuz neydi canim
bu mübarek ramazana 3 hafa kala beratımızı inşlh imanla alırız hayatuımızın dönüm noktası olan bu gecede hepimizin önce günahları ,affola,ve edilen dualar tez zamanda hayırlısyla kabul ola....
kzılar dün babamı umreye yolladık allahın izniyle...
kısmetine de bugün sabah vardılar ve bugün berat babam orda bol bol bizlere dualar edicek özellikle dedi kızım size ve sizin gibi evlat diye yananlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun diye dua edicek inşlh oralarda edilen dualara nail olur bizimkileride
Cemrem çok sevindim.hayırlı olsun...
canım kontrolünüz inşh çok güzel gerçer duadasın canım.
çok sevindim eşinin ameliyat olmamasına....
inşh herşey yolunda gider güzel haberlrini duyararız canım benim.Tedavinde hayırlıyla güzel sonuçlar al inşh.
canım kontrolünde inşh güzel souçlar alırsınız dualarımdasınız
ne güzel dua etmişsin aminnnnnn canım hayırlı kandiller.
canım benim güzel yürekli insan hayırlı kandiller.
hayırlı kandiller.
evet canım benim Allahım beratimizi alanlardan olmamızı nasip etsin
iyi kandiller canım
amin canım benim güzel yürekli arkadaşım amin hayırlı kandiller.
hayırlı kandileler
canım benim güzel anne iyi kadiller hayırlı kandileler
canım hayırlı kandiller.
canım hayırlı kandiller.
canım hayırlı kandiller.
Çok geçmiş olsun canım. Baban içinde acil şifalar dileriz.
Hayırlı kandiller.
canım hayırlı kandiller.
Canım inşallah ameliyat sonrası spermleri görürsünüz güzel haberler bekliyoruz
Aminnn canımmmm benimm inşallah.. Bizim sürekli değişiyor isim belirleyemiyoruzz ama güzel anlamlı olsunlar istiyoruz.. Bunun için çok çabalayacağız..
Ben Kayra ismini beğeniyordum Allahın lutfu demek diye ama sonradan koymayın o ismi falan diye bir sürü yerde yazı gördüm.. Araştırmaktan vazgeçtim sonra.. Rabbim en hayırlı isimleri koymamızı sağlasın inşallah çocuklarımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?