Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar Kandiliniz Mübarek Olsun,Allah ettiğiniz tüm duaları kabul etsin inşallah.

Bir melek ver allahim adlarini İsra ve miraç koyalim
Anneniz size ve buradaki kardeşleriniz içinde çok dua edecek bu aksam seneye bizlerle beraber olun.

Sevalcim bizde salı günü gitmeyi düşünüyoruz Arif beye,niye söz vermedi ,ogün orada olmayabilirmiymiş,biz daha konuşmadık kendisiyle,inşallah spermleri görürsünüz bu testte canım

Sevalcim hayirli sonuclarinuz olsun.rabbim yuzunuxu guldursun.haber ver sonuclarinuzdan canim paylasirsin inşallah allaha emanet olun.

Rabbim haftaya hepinize hayirli sonuçlar versin.
Hücresi olmayana milyonlarca hücre olana basli kuyruklu hareketli saglikli supermenler versiiin.

cemrem ne güzel hem sınavı hem okulunu da geçmişsin sendeki bu azim maşallah örnek olunacak cinsten canım
inşallah diğer senelerde de aynı başarı olur canım

Çok sevindim canım üzerinden bir ton yük kalkmıştır yani.Sıra geldi diye güzel haberlerine.
Allah gönlünün muradını versin.
sağol olun kızlar inşlh seneyede böle devam eder derslerim
ay ne güzel gözünaydın cnm ameliyata gerek kalmamış inşlh kızına kardeş gelicek bu sefer
ameliyatınız inşlh başarılı geçer cnm ....
eşine babana geçmiş olsun bundan sonrası çorap söküğü gibi gelsin sizin için .....
hoşgeldin cnm uzun zaman oldu .. inşlh salı güzel haberler duymak nasip olur sizden

bu mübarek ramazana 3 hafa kala beratımızı inşlh imanla alırız hayatuımızın dönüm noktası olan bu gecede hepimizin önce günahları ,affola,ve edilen dualar tez zamanda hayırlısyla kabul ola....
kzılar dün babamı umreye yolladık allahın izniyle...
kısmetine de bugün sabah vardılar ve bugün berat babam orda bol bol bizlere dualar edicek özellikle dedi kızım size ve sizin gibi evlat diye yananlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun diye dua edicek inşlh oralarda edilen dualara nail olur bizimkileride

selam kizlar, bende burda hepinizin beraat kandilini kutluyorum bikac gündür rahatsizim ancak kendime gelip yazabiliyorum. Allahim bugün bütün yaptigimiz güzel dualari kabul eylesin ve hepimiz birbirimiz icin dua etsin isim olsun olmasin Allahim dilegimizi biliyor nasilsa. Herkesede güzel dualari icin simdiden tesekkür ederim

Kizlar hepinizin kandilini kutluyorum allah mubarek gunde sesimizi duysun mucizelerimizi minil yavrularizi bize verir ins. Esim 1 haftadir keci boynizu kuru iciyor ayiptir soylemesi acayip istegi artti.insaallah spermlerini canlandirir can ver allahim. Birde nohut suyunu denicem bir dahaki ay . bu gece ayri bir duygusalim yarabbim bebekkerimizi bize bagisla meleklerimize can ver tutunmalarina guc ver yarabbim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşbulduk tatlımm öptüm bile teyzesiiiii
büyüdü valla nasıl geçti anlamadımmm canımm ama yaramazlıklarda başladıııııı
sen nasılsınnn

Oyyy yerim yaramazligini ben onunnn. Iyiyim bitanrm cok şükür.

Arkadaslar hepinizin kandili mubarak olsun allahim daha nice kandiller gormeyi nasip etsin hepimize...rabbim hepinize cifter cifter evlat nasip etsin bu guzel gecenin yuzu suyu hurmetine...

canim sagol tesekür ederim. nasil dim esim cok korkuyordu tese den ilkinde cok aci cekti diye allahim Bunker sükürler olsunki bi kac tane Sperm cikti allah herkese de nasip etsin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. vallah esim yemeklerine dikkat etmesini sagliyordum asit Li cime mein istiyordum o yüzden. iki sene önce esim tese olmustu bakalim hayirlisi olsun.
bu araba herkesin kandili mübarek olsun bu mübarek gün de herkesin dualari Kabul olsun insallah

canım Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız umarım

insallah canim allah hepimize güzel haberleri vermeyi nasip etsin insallah ne olur sa hayirlisi olsun allahim dualarimizi geri cevirmesin

Inşallah hersey yolunda gider canım doktorunuz ve sorununuz neydi canim

insallah canim doktorumuz antalyada murat bey. bizde esim in kücükken gecirdigi atesli hastalik bide inmemis testis bide testisleri cok kücük. Kurban oldugum allahim Öl dedimi oluyor insallah devamlida böyle iyi gider hepimiz icin de

Bir yıllık kaderlerimizin yazıldığı bu mübarek gecede inşallah Rabbim burdaki evlat hasreti çeken bütün kardeşlerimizin kaderlerine çifter çifter bebekler yazar... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Teşekkür ederim canım çok sağol Rabbim babanın umresini ve orda yaptığı bütün duaları kabul etsin inşallah.

Sağol canım Allah razı olsun Rabbim senin de annene ve babana şifalar nasip etsin inşallah

Canlarım Rabbim bu güzel gecenin hürmetine bizim ve eşlerimizin sabırla verdiği emek ve mücadelenin hürmetine hayırlar ve şifa ihsan eylesin. İnşallah bu gece evlat hasretiyle yanıp tutuşan başta sizler benim güzel yol arkadaşlarım ve cem i cümle kardeşlerime hayırlı evlatlar versin. İnşallah bu gece bizim evlatlarımız da yazılır kaderimize, hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamiş arkadaşlarımız evlatlarını kucağına alır bizlerde inşallah aynı sevinci yaşarız. Rabbim herkesin dualarını makbul eylesin her zaman dualarımdasınız....

Tatlım rabbim nurtopu gibi sağlıklı imalı inançlı ailesine vatana millete hayırlı evlat yollar inşallah bizlere. .inşallah olur diye dua edip hayalini kurduğumuz şeyin çok şükür kabul oldu sevincini yaşatır rabbim bu gecenin hürmetine isimlerini de yanlarında rabbimin izniyle beraber getirecekler inşallah bizim melekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…