- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Bizim doktorumuz Celalettin Peru ama bu bilgileri bizimle paylaşan kişi değildi, eğer onun için sorduysanız :) Bitkisel ilaçlarımızı aldığımız Ersel bey ve araştırmalarımız sonucu bu bilgilere ulaştık.
Cnm bizede bişey dememiş ti bu konularla ilgili. Daha sonra telefon görüşmesinde et i çok fazla tuketmeyin organik beslenin. Igne leri kullandiginiz sürede korunun dedicanim yazdigin bilgiler icin tsk ederim bende, bizde peru ve ersel beyin hastasiyiz yani esim bikere gitti ama bize lökosit oldugu halde antibiotikum vermedi ve yiyecek iceceklerede dikkat edilecek felan dememis hic... acaba bir sebebi olabilirmi bir bilgin varmi?? ha bide korunmak icin felanda hic bisey dememis...
tatlım herkesler kaçmış topikten
canim yazdigin bilgiler icin tsk ederim bende, bizde peru ve ersel beyin hastasiyiz yani esim bikere gitti ama bize lökosit oldugu halde antibiotikum vermedi ve yiyecek iceceklerede dikkat edilecek felan dememis hic... acaba bir sebebi olabilirmi bir bilgin varmi?? ha bide korunmak icin felanda hic bisey dememis...
Canlarım eşim test verdi sonuç bekliyoruz çok endişeliyim Nolur nolur çok dua edin buseferde sperm çıkmazsa ameliyat isteyebilir eşim. Ben pek istemiyorum ama ailelerde ameliyata daha sıcak bakıyo gibi. Rabbim busefer az da olsa sperm görmeyi nasib etsin bize hayırlısyla (âmin)
Eşime belli etmiyorum ama çok stresliyim. Lütfen duanızı esirgemeyin bizi bizden iyi kimse anlayamaz. Okuduğunuz tefriciyeler için de hepinize çok teşekkür ederim ağzınıza gönlünüze sağlık Allah razı olsun. Spermlerin çıkmasına vesile olsun Rabbiminin izniyle
Canlarım eşim test verdi sonuç bekliyoruz çok endişeliyim Nolur nolur çok dua edin buseferde sperm çıkmazsa ameliyat isteyebilir eşim. Ben pek istemiyorum ama ailelerde ameliyata daha sıcak bakıyo gibi. Rabbim busefer az da olsa sperm görmeyi nasib etsin bize hayırlısyla (âmin)
Eşime belli etmiyorum ama çok stresliyim. Lütfen duanızı esirgemeyin bizi bizden iyi kimse anlayamaz. Okuduğunuz tefriciyeler için de hepinize çok teşekkür ederim ağzınıza gönlünüze sağlık Allah razı olsun. Spermlerin çıkmasına vesile olsun Rabbiminin izniyle
Allahım inşallah iyi sonuçlar verirsin bize.Heyecanını anlayabiliyorum çünkü bizde pazertesi test vereceğiz.
Umarım mutlu halaylık haberlerin olur.Herşeyin hayırlısı tabi.Dualarımız seninle.
Korunma yöntemiyle ilgili yada sık cinsel ilişkiye girme konusunda bizede bilgi verilmedi. Buradaki arkadaşlardan okudum... Daha sonra kendimiz araştırdık. Şuan bizede antibiotikum yada benzer birşey verilmedi. Ersel beyde bu konularda çok bilgili, biz biraz fazla sorduk sanırım. Konu konuyu açtıkçada öğrendik.
Benim tavsiyem eşlerinizle birlikte gidin, merak ettiklerinizi sorun.
evet keske bende gidebilseydim saten hic biryere yanliz göndermedim esimi bu konularda ama araya almanya türkiye gibi mesafe girince zor oluyor iste...
Cnm inşallah sperm çıkışı başlamıştır rabbim yardimcnz olsun dualarimiz seninleCanlarım eşim test verdi sonuç bekliyoruz çok endişeliyim Nolur nolur çok dua edin buseferde sperm çıkmazsa ameliyat isteyebilir eşim. Ben pek istemiyorum ama ailelerde ameliyata daha sıcak bakıyo gibi. Rabbim busefer az da olsa sperm görmeyi nasib etsin bize hayırlısyla (âmin)
eşim testi bugün verdi malesef gerileme var
Lökosit Sayımı : 990 000 /cc Lökosit Oranı : % 55
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 810 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 45
( < %1 spermatit , % 99 Spermatosit)
hormonları da acayip değişmiş fsh 5 lerde idi şimdi 10 u bulmuş
germ gücrelerimiz bi öncekinde 950 bindi şimdi 810 düşmüş lökasit aynı
hocayla görüşmedik daha ama benim moralim inanılmaz bozuk ..ne diyeyim hayırlısı
eşim testi bugün verdi malesef gerileme var
Lökosit Sayımı : 990 000 /cc Lökosit Oranı : % 55
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 810 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 45
( < %1 spermatit , % 99 Spermatosit)
hormonları da acayip değişmiş fsh 5 lerde idi şimdi 10 u bulmuş
germ gücrelerimiz bi öncekinde 950 bindi şimdi 810 düşmüş lökasit aynı
hocayla görüşmedik daha ama benim moralim inanılmaz bozuk ..ne diyeyim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?