Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşimin dopler sonucunda bilateral atrofik testis yazıyor,,,yani çift taraflı ufak testis...kanser tedavisi sonucu oluşan...sanırım anladığım kadarıyla bu en kötülerinden,,şaşırdım Allahım ya yoruldum...bilgisi olan var mı:-( sağolun...

Cnm benim hicb bilgim yok ..ama hemen kotu deme kotu bile olsa caresi vardr muhakak....dr.gosterdiniz mi o ne dedi..

dr salı günü ya da carsamba yorumlayacak..ama ben netten araştrdğima göre öyle anladım:-(

Aslinda netten bakinca daha zcok kafa karisiyor hemen kuruyoruz onlari bakma ya inss o korktugun kadar degildir sonuc.hersey bizim icin rabbim dermansiz dert vermesin be guzelim inslll korkulacak gib degildir..

Geçmiş olsun canımm eşin kanser tadavisi mi gördü? Atrofik testis bildiğim kadarıyla sonradan oluşan gerileme için kullanılıyor.. Bizde de böyle bir durum söz konusu.. En kötüsü deme mücadelemiz devam ediyor.. Kendini böyle yorma. Bu durumda olupta çocukları olan kişiler var canım benim.. Kromozom bozukluğu olduğu zamanda bu durum oluşuyor.. Çok şükür kromozom bozukluğu yok.. Rabbim güç versin.. İnşallah üstesinden gelirsiniz.. Bizde geliriz inşallah.:106:

İnşallah çok uzun sürmez birtanemm.. Üzülme zor gözüken senin için hayırlı olur inşallah.. Rabbim bir kolaylığını verir merak etme sen.

Canımm üzülme.. Bunada şükür dediğin gibi.. Arada bir gerileme olur böyle toparlarsınız Allahın izniyle.

Canım hayırlısını versin Rabbim herşeyin.. İnşallah bunda da bir hayır vardır.. Bir an önce düzelir değerleriniz inşallah.. Hocayla görüşün bir bakalım üzülme hemen.. :26:

Aminnn canimm amin rabbim hayırlısı ni versin inşallah :)

Celalettin hoca rapor çıkardı igneye geçicez. Hangi iğne olduğunu bilmiyorum. . Igne ucunu ne olarak aldiralim.

haklısın canım bende senin gibi yapıyorum, haberleri izliyorum çok bunaldığımda,zaten hayatta okadar korkunç olaylar oluyo ki insan kendi derdine şükrediyo. Allah daha büyük imtihanlar vermesin bize.sevdiklerimizle imtihan etmesin rabbim.

Sıra DOĞADANDEVA kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
DOĞADANDEVA canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım hafta sonu müsait olmadığım için sizlere yazamadım
Her ikinizde lütfen moralinizi bozmayın yüksek tutun ki eşlerinize de destek olun
Unutmayın her şerde bir hayır vardır.Zaten dr gerekli açıklamayı size yapacaktır.
Rabbimizden ümit kesilmez.Her şerde bir hayr vardır elbet
Tedavilerde iniş ve çıkışlar her zaman olabilir.
Bünyeden ve sitrestten alakalıdır her zaman
Spermatit olması iyi bir şey zaten.
Bunlar tedavi ile sperme dönüşecektir en kısa zamanda
Lütfen kendinizi salmayın hemen.
Bu hayat gelip geçici buradakiler sadece bir numune.
Ebedi alemde daha güzeli daha iyisi olacak elbet
Yeterki sabır ve tevekkül ile Rabbimize daha da yakınlaşalım.

herkese hayırlı günler yeni haftadan yeni umutlarla girelim inşlhh

Bizdeki sperm fish testinde haploid hucre cikmamis arkadaslar yuvarlak yapida diye sewiniyodum ama hocadan cewap geldi tup bebege gecelim yuzde 20 sansiniz war diyo morelim cok bozuldu rabbim yardimcimiz olsun

cnm üzme kendinni bizlerin imtihanı birazcık uzunca ve sabır çok isteyen durumlar
asla ümidini kaybetme vardır muhakkak bir hayır devam bırakmak yok....

((( ben hiç bahsetmedim uzak duruyorum bu muhabbetlerden gerçekten yıpratıyor çünki
ama elbette bizlerde eşlerimizde yaşatacağız bu duyguları bir gün ben çok inanıyorum cnm

herkese hayırlı günler yeni haftadan yeni umutlarla girelim inşlhh

merhabalar cnmm aminnnnnnnnn

: (((inşallahhhhh asla vazgeçmek yok hep böyle güçlü ve hep böyle inançlı,inatçı olmamaız dileğiyle ........

cnm sen nelere göğüs germişsin dur bakalım hemen üzülüp yıpratma kendini
doktorlarla görüşün işallah korkutuğun bierşey değildir

Bizdeki sperm fish testinde haploid hucre cikmamis arkadaslar yuvarlak yapida diye sewiniyodum ama hocadan cewap geldi tup bebege gecelim yuzde 20 sansiniz war diyo morelim cok bozuldu rabbim yardimcimiz olsun

Canım siz hangi hocayla tedavi oluyordunuz?

haklısın canım bu şekilde teselli etmeye çalışıyorum bende kendimi, zaten eşimin yanında şu moddayım; "hmm çıkmamış mı,olsun ya hemen çıkmaz zaten ben beklemiyodum zaten hemen çıkmasını, önemli olan germ hücreler, bak spermatit var negüzel,acelemiz yok..." ama içim içimi yiyo tabi. ona hiç mi hiç belli etmiyorum, çocuk olsada olmasada olur canım ne varki bunda modundayım onun yanında :)
ama tek kaldığım zamanlarda bastırdığım o duygular gözyaşlarıyla salıyo kendini o ayrı.
spermatit belkide hep vardı hepimizde, germ hücre diye yazılan şey zaten farklı olgunluktaki ana hücrelerin toplamı, spermatitlerin tek farkı çekirdeklerinin daha büyük olması, demekki şimdi çekirdek büyüklüklerine yeni bakmaya başladılar detaylı olarak, .. ve bizde sadece yüzde 10,nekadar sürede döncek bunlar sperme kimbilir :18:
benim enbüyük sorunum şu ki,biz ailelerle değerlendirirken, en fazla 6-8 ay ilaç deniycez,bi gelişme olmazsa mtese olcak diye karara bağlamıştık,şimdi habire soruyolar ilaçlar bi işe yaramadı mı hala kaç ay oldu nekadar sürcek bilmem ne. eşim fazla dayanamayp tese yaptrcak diye korkuyorum (

Son düzenleme:

Sende haklısın canım
Benim pek yalnız kalmaya vaktim olmuyor
Günlerim hep dolu dolu geçiyor.
Öyle aklıma gelse dahi imtihan deyip yatıştırmaya çalışıyorum
Çünkü bunu yapmaya mecburum artık.
Yoksa işin içinden çıkılmaz bir hal alıyorum
Bu dünyaya ne için geldiğimizi ve ahireti kazanmak için daha çok neler yapabileceğimizi düşünüyorum

Spermatitlerin herkeste olması mühüm değil zaten.
Sadece bir ümidiniz olması.
Ailenize vücudun ilaçlara tepkisinin herkeste farklı olduğunu kimisinde hemen kimisinde ise epey geç sonuç alınacağını izah edebilirsiniz
Ben tese ye kesinlikle ve kesinlikle karşıyım

bende karşıyım aslında ama hiç tese yapmadığımız için acaba çıkarmı boşuna mı zaman kaybediyoruz diye düşünüyo insan bazen.
ama işte çıkmazsa ozaman çok pişman olcağımızıda biliyorum. of ne bileyim, Rabbim en hayırlı olana yönlendirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…