Maalesef iyi haberlerle gelemedim yine :'(
Lökosit artmış germ azalmış
%10spermatit. %90spermatosit çıkmış. Buda iyi bişeymi bilmiyorum herkeste çıkıyor zaten. Son zamanlarda andromerde test yaptırıp da spermatit çıkmayan kimse varmı kızlar belki benim gözümden kaçmıştır.
Bunada şükür ne diyim
Tek tek alıntılamadım ama Dua eden kardeşlerim Allah razı olsun hepinizden. Keske daha güzel haberlerle gelebilseydim
canım üzüldüm.Allahım tez zamanda iyi etsin inşh.
Canım ne diyebiliriz ki insan ister istemez üzülüyor.İnşallah bir dahaki kontrolünde yüzün güler ve çok iyi sonuçlarla dönersin.
Herşeyin hayırlısı tabi.Allah en kısa sürede gönlünün muradını versin.
eşim testi bugün verdi malesef gerileme var
Lökosit Sayımı : 990 000 /cc Lökosit Oranı : % 55
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 810 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 45
( < %1 spermatit , % 99 Spermatosit)
hormonları da acayip değişmiş fsh 5 lerde idi şimdi 10 u bulmuş
germ gücrelerimiz bi öncekinde 950 bindi şimdi 810 düşmüş lökasit aynı
hocayla görüşmedik daha ama benim moralim inanılmaz bozuk ..ne diyeyim hayırlısı
Canlarım eşim test verdi sonuç bekliyoruz çok endişeliyim Nolur nolur çok dua edin buseferde sperm çıkmazsa ameliyat isteyebilir eşim. Ben pek istemiyorum ama ailelerde ameliyata daha sıcak bakıyo gibi. Rabbim busefer az da olsa sperm görmeyi nasib etsin bize hayırlısyla (âmin)
Eşime belli etmiyorum ama çok stresliyim. Lütfen duanızı esirgemeyin bizi bizden iyi kimse anlayamaz. Okuduğunuz tefriciyeler için de hepinize çok teşekkür ederim ağzınıza gönlünüze sağlık Allah razı olsun. Spermlerin çıkmasına vesile olsun Rabbiminin izniyle
Arkadaşlar haklısınız insan uzuluyor hayal kırıklığı yaşıyor ama elimizden de dua ve sabirdan başkası gelmiyor inşallah daha güzel sonuçlar alırsınızMaalesef iyi haberlerle gelemedim yine :'(
%10spermatit. %90spermatosit çıkmış. Buda iyi bişeymi bilmiyorum herkeste çıkıyor zaten. Son zamanlarda andromerde test yaptırıp da spermatit çıkmayan kimse varmı kızlar belki benim gözümden kaçmıştır.
Bunada şükür ne diyim
Tek tek alıntılamadım ama Dua eden kardeşlerim Allah razı olsun hepinizden. Keske daha güzel haberlerle gelebilseydim
Arkadaşlar eşlerimizde Lökosit sayısının yükselmemesi için Balık- et- yumurta gibi bazı gıdalardan uzak durulması gerekiyor. Protein ve omega 3' ün fazla tüketilmesi vücuttaki beyaz kan hücrelerinin (lökosit) sayısını arttırıyor. Mümkün olduğunca sebze ve kuru baklagiller, özellikle nohut tüketilmesi gerekiyor.
Şöyle düşünün nohut suyu sperm ve hücreleri arttırmaya çalışır. Lökositlerde bu hücreleri tanımadığı için yok etmeye çalışır. İğneler, kullanılan ilaçlar ve yediğimiz içtiğimize dikkat ederek var olan savaşlarına büyük destek sağlamış oluruz :) Bazı sperm testinde germ hücrelerinin, spermatitlerin, spermlerin sayılarında artış yada düşüş görülmesinin nedeni bu.
Tabi bu çok önemli bir konu olduğu için, başka extra bir bilgiye sahip olan varsa bizlerle paylaşın ki, daha iyi mücadele edebilelim :)
Balik yenilebilir denmisti bize sanki
Et ve tavuk yasak ama balik bol yenilirse zarari olnaz diye dusunmustuk biz
eşim testi bugün verdi malesef gerileme var
Lökosit Sayımı : 990 000 /cc Lökosit Oranı : % 55
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 810 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 45
( < %1 spermatit , % 99 Spermatosit)
hormonları da acayip değişmiş fsh 5 lerde idi şimdi 10 u bulmuş
germ gücrelerimiz bi öncekinde 950 bindi şimdi 810 düşmüş lökasit aynı
hocayla görüşmedik daha ama benim moralim inanılmaz bozuk ..ne diyeyim hayırlısı
kızlar ikinizin sonucuna da ayrı ayrı üzüldüm böyle bir sonuç neden çıktı acabaMaalesef iyi haberlerle gelemedim yine :'(
Bunada şükür ne diyim
Bugün babalar günü gecen yil babalar gününde henüz durumumuzdan bihaberdik bu yıl ise içimiz buruk... evlendigimizden beri hep cocugumuzla aksam eve gelen esimi karsilayacagimiz kapida esimin boynuna sarilan hosgeldin babacığım diyen bir sahneyi hayal ederdim... biliyordum emindim eşimin mükemmel bir baba olacağına hatta çocuğumuzun benden çok onu sevecegine ve benim de bu sevgiyi memnuniyetle kabul edeceğime... başkalarının çocukları bile onunla vakit gecirmeyi bu kadar severken onun kucagindan inmek istemezken kimbilir bizimki ne büyük bir sevgi duyacakti babasına. .Ne şanslı bir çocuk olacaktı. Evet artık baba olmalıydı bu mükemmel baba adayı ve mutlulugumuz katlanmaliydi... ama olmuyordu iste bişeyler vardı kötü hissediyor ama konduramiyordum... derken doktora gitmeye karar verdik ve tam da yegenimin doğduğu gün öğrendik acı gerçeği 12 temmuzdu hic unutmuyorum o günü kardeşim ikinci kez baba olma mutluluğu yaşarken doktor bize belki de hiç olmayacak demişti. .. o gün işte o an isyan etmedim dedim ki benim eşim de baba olacak o bunu belkide en çok hak eden kişiydi. .. işte bu duygularla nerdeyse bir yıldır savasiyoruz yegenim neredeyse yurumeye başladı ama vazgecmek yok hayalimde kurduğum sahneyi yaşamak için elimden geldiğince son gucumle savaşa devam...
Ve en büyük duam bu evlatsiz hasretle geçirdiğimiz son babalar günü olsun...
Testlerden kötü sonuçlar alanlara, bugünki gibi duygu dolu mesajlara birşeyler yazmaya elim hiç gitmiyor. Diyecek birşey bulamıyorum
Bizlerde eşlerimizde anne-baba olmayı tabiki hak ediyoruz ama olumsuz yada duygusal düşünerek kendinizi yıpratmayın. Daha çok bunalıma girmekten başka işe yaramıyor.
Elbette bende üzülüyorum, ancak kendi durumumdan daha kötü şeyleri düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendimi...
Çocuk sahibi olmak isteyen bir çift ama olmuyormuş. ne yaptılarsa ne denedilerse olmamış. Kadın eşinden ayrılmış tekrar araya birileri girip düzeltmişler durumu. Aradan 1 yıl sonra kendiliğinden çocuk sahibi olmuşlar. Mutlu mesut yaşarken, Bir sabah uyandıklarında çocuk nedensiz yere ölmüş
Allahım kimseyi evlatla sınamasın ama asıl önemli olan Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Böyle düşününce bu durumumuza şükür ediyorum.
Bugün babalar günü gecen yil babalar gününde henüz durumumuzdan bihaberdik bu yıl ise içimiz buruk... evlendigimizden beri hep cocugumuzla aksam eve gelen esimi karsilayacagimiz kapida esimin boynuna sarilan hosgeldin babacığım diyen bir sahneyi hayal ederdim... biliyordum emindim eşimin mükemmel bir baba olacağına hatta çocuğumuzun benden çok onu sevecegine ve benim de bu sevgiyi memnuniyetle kabul edeceğime... başkalarının çocukları bile onunla vakit gecirmeyi bu kadar severken onun kucagindan inmek istemezken kimbilir bizimki ne büyük bir sevgi duyacakti babasına. .Ne şanslı bir çocuk olacaktı. Evet artık baba olmalıydı bu mükemmel baba adayı ve mutlulugumuz katlanmaliydi... ama olmuyordu iste bişeyler vardı kötü hissediyor ama konduramiyordum... derken doktora gitmeye karar verdik ve tam da yegenimin doğduğu gün öğrendik acı gerçeği 12 temmuzdu hic unutmuyorum o günü kardeşim ikinci kez baba olma mutluluğu yaşarken doktor bize belki de hiç olmayacak demişti. .. o gün işte o an isyan etmedim dedim ki benim eşim de baba olacak o bunu belkide en çok hak eden kişiydi. .. işte bu duygularla nerdeyse bir yıldır savasiyoruz yegenim neredeyse yurumeye başladı ama vazgecmek yok hayalimde kurduğum sahneyi yaşamak için elimden geldiğince son gucumle savaşa devam...
Ve en büyük duam bu evlatsiz hasretle geçirdiğimiz son babalar günü olsun...
insallah cnm tedaviniz olumlu. Sonuçlanır ve istediğiniz kavusursunuz bir an.önce biz kaan hocadan randevu aldık ama taa kasım ayına verdiler biz daha hiç tedavi olmadık üç ayrı doçente gittik biride adana başkent Hastanesiydi tahliller sonucu eşime mikrotese olması gerektiğini doğal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı söyledi bizde internetten.araştırdık kaan hocayı bulduk sizdeki sorun ne canım şimdi hangi doktorda tedavi oluyorsunız ve ne zamandır tedaviniz devam ediyor Biz Hatay da yaşıyoruz ve burada daha yeni özel bi hastanede tüp bebek bölümü açıldı ne yapacağımızı bilmiyoruz bu konular hakkında hiç bi bilgimiz yok canımAllah razı olsun canım eger eşinde azosperm varsa kaan hocayı öneririm(ankarada kaan aydos ) azosperm tedavısınden sonra tup bebek aşamasına gelındığinde istanbulda memorıal hastanesinde doktor semra hn var onu tavsıye edebılırım bizim henüz tup bebek aşamamız olmadı sonuclar kotu çıkınca tedavıye devam edıyoruz suan ama bende tup bebek ıçın memorıal ı tercih edeceğim inşallah bu arada sen hangi ilde oturuyorsun arkadaşım
insallah cnm tedaviniz olumlu. Sonuçlanır ve istediğiniz kavusursunuz bir an.önce biz kaan hocadan randevu aldık ama taa kasım ayına verdiler biz daha hiç tedavi olmadık üç ayrı doçente gittik biride adana başkent Hastanesiydi tahliller sonucu eşime azospermi olduğunu mikrotese olması gerektiğini doğal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı söyledi bizde internetten.araştırdık kaan hocayı bulduk sizdeki sorun ne canım şimdi hangi doktorda tedavi oluyorsunız ve ne zamandır tedaviniz devam ediyor Biz Hatay da yaşıyoruz ve burada daha yeni özel bi hastanede tüp bebek bölümü açıldı ne yapacağımızı bilmiyoruz bu konular hakkında hiç bi bilgimiz yok canımAllah razı olsun canım eger eşinde azosperm varsa kaan hocayı öneririm(ankarada kaan aydos ) azosperm tedavısınden sonra tup bebek aşamasına gelındığinde istanbulda memorıal hastanesinde doktor semra hn var onu tavsıye edebılırım bizim henüz tup bebek aşamamız olmadı sonuclar kotu çıkınca tedavıye devam edıyoruz suan ama bende tup bebek ıçın memorıal ı tercih edeceğim inşallah bu arada sen hangi ilde oturuyorsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?