Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bizim de kötü ya spermatt %1 benim de moralim bozuldu hayırlısı olsun inşallah napalım yola devam.

siz hocayla görüştünüz mü? ne dedi

hepimiz için hayırlısı olsun ister istemez üzülüyosun inişler çıkışlar olacak işte de galiba bazen sabırsız olabiliyoruz

Rabbim bir dahaki teste spermler versin.

Hoca nasil yorum yapicak uzmeyin hemen hücrelerdeki dusuler bölünmeye gecti zaman dusuler olabiliyir Tülaylarinda öyle olmuştu
Tülay yazar muhakkak bir de bu lokosit i daha nasip azaltabiliriz deneyimli arkadaşlar yardim

Paylasim ve deneyimlerin izi bekliyoruz.

Arkadaşlar haklısınız insan uzuluyor hayal kırıklığı yaşıyor ama elimizden de dua ve sabirdan başkası gelmiyor inşallah daha güzel sonuçlar alırsınız

Balik yenilebilir denmisti bize sanki
Et ve tavuk yasak ama balik bol yenilirse zarari olnaz diye dusunmustuk biz

Balik yenilebilir denmisti bize sanki
Et ve tavuk yasak ama balik bol yenilirse zarari olnaz diye dusunmustuk biz

Bizde öyle düşünmüştük ama deniz suyunda yaşayan balıkların hiç biri önerilmiyor. Çünki balıkta ağır meteryallar oluyormuş. Sadece tatlı suda yaşayan alabalık yenebilir. Oda sık olmaması lazımmış.

Tavuk yenilebilir ama gerçek köy tavuğu, marketlerdekiler organik adı altında 30 tl satılsada emin olamadığımız için yasak, diğer tavukları söylememe gerek bile yok....

Yani bize söylenenlerde bunlar :)

Son düzenleme:
Haklisiniz canlar ama insan bi sifirliyo kendini yine husran yine basa donduk gibi dusunuyoruz. Henuz hocayla konusamadik ev misafir dolu.artik haftaici arar konusuruz bakalim ne diycek

kızlar ikinizin sonucuna da ayrı ayrı üzüldüm böyle bir sonuç neden çıktı acaba
harhalde bazen vucudun tepkileri değişebiliyor umarım o yüzdendir ve bi daha ki sefer daha güzel sonuçlar alırsınız..hocayla konuşunca muhakkak bize yazın....

Kizlarrr üzüldüm (( ama canınızı sıkmayın lütfen zamanı var demekki.. ikinizin hikayesini bilmiyorum nezamndr tedavidesiniz. .sorun sizlerde tam olarak ne ? Bizde hücre çıkmadı lökosit hep ... işimiz daha zor galiba

herkese merhabalarrrr
bugün babalar günü aynı anneler günü gibi bugünde buruğuz ne anneyiz nede eşlerimiz baba
olsun bugünlerde geçer bizde o günleri görürüz umudumuzu yitirmediğimiz müddetçe
genede eşlerimizin babalar günü kutlu olsun...:119::119::119:

Bugün babalar günü gecen yil babalar gününde henüz durumumuzdan bihaberdik bu yıl ise içimiz buruk... evlendigimizden beri hep cocugumuzla aksam eve gelen esimi karsilayacagimiz kapida esimin boynuna sarilan hosgeldin babacığım diyen bir sahneyi hayal ederdim... biliyordum emindim eşimin mükemmel bir baba olacağına hatta çocuğumuzun benden çok onu sevecegine ve benim de bu sevgiyi memnuniyetle kabul edeceğime... başkalarının çocukları bile onunla vakit gecirmeyi bu kadar severken onun kucagindan inmek istemezken kimbilir bizimki ne büyük bir sevgi duyacakti babasına. .Ne şanslı bir çocuk olacaktı. Evet artık baba olmalıydı bu mükemmel baba adayı ve mutlulugumuz katlanmaliydi... ama olmuyordu iste bişeyler vardı kötü hissediyor ama konduramiyordum... derken doktora gitmeye karar verdik ve tam da yegenimin doğduğu gün öğrendik acı gerçeği 12 temmuzdu hic unutmuyorum o günü kardeşim ikinci kez baba olma mutluluğu yaşarken doktor bize belki de hiç olmayacak demişti. .. o gün işte o an isyan etmedim dedim ki benim eşim de baba olacak o bunu belkide en çok hak eden kişiydi. .. işte bu duygularla nerdeyse bir yıldır savasiyoruz yegenim neredeyse yurumeye başladı ama vazgecmek yok hayalimde kurduğum sahneyi yaşamak için elimden geldiğince son gucumle savaşa devam...
Ve en büyük duam bu evlatsiz hasretle geçirdiğimiz son babalar günü olsun...

Okurken cok duygulandim karsimda esim oturmasa inan aglicam. Ama esim bebekleri cok sever kardesinin kizini cok sever hic dusunmezmi acaba benim neden olmuyor diye allahim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin biran once

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende az önce esimin boynuna sarılıp babalar gününü kutladım. Babasini küçük yaşta kaybetmis biri o. Babami aradi ve cok duygulandi. Bence babasız büyümüş bir çocuk olarak babaligi en cok hakedenlerden biri benim eşim.. kactim yanından agliyorum çünkü onu çok seviyorum ve dayanamıyorum yaşadığı zorluklara. Dun aksam trlefonunun arka planina brbrk resni koyduğunu gördüm. Surekli telefonuna bakiyordu. Kimbilir neler yaşıyor icinde.. Dayanamiyorum bu gününü kutlayan bir bebegi olmayisina. Isyan değil bu Rabbim bilir en güzelini.. hayrini ancak O bilir.. ama bu gün icin tek dilegim tek duam Rabbim benimm esimide baba yap artik. Ne olur artik o da baba olsun.. Neolur benim ve arkadaslarimin acisini dindir. Bize yardim et Ya Rabbimmm!! Elini cekme bizden bizi affett bize yardim et yalvariyorum.. cocuk sahibi olalalim bizde teker teker..

Testlerden kötü sonuçlar alanlara, bugünki gibi duygu dolu mesajlara birşeyler yazmaya elim hiç gitmiyor. Diyecek birşey bulamıyorum

Bizlerde eşlerimizde anne-baba olmayı tabiki hak ediyoruz ama olumsuz yada duygusal düşünerek kendinizi yıpratmayın. Daha çok bunalıma girmekten başka işe yaramıyor.

Elbette bende üzülüyorum, ancak kendi durumumdan daha kötü şeyleri düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendimi...

Çocuk sahibi olmak isteyen bir çift ama olmuyormuş. ne yaptılarsa ne denedilerse olmamış. Kadın eşinden ayrılmış tekrar araya birileri girip düzeltmişler durumu. Aradan 1 yıl sonra kendiliğinden çocuk sahibi olmuşlar. Mutlu mesut yaşarken, Bir sabah uyandıklarında çocuk nedensiz yere ölmüş

Allahım kimseyi evlatla sınamasın ama asıl önemli olan Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Böyle düşününce bu durumumuza şükür ediyorum.

Haklisin sikintimiz agir ama rabbim daha agir sinavlar vermesin....

Canim inşallah bu son evlasiz gecirdigimiz babalar anneler bayramlar hepsi son olsun icimiz aciyorr yaniyorken yaptigimiz bu dulari duy allahim gor bizleride insan boyle günlerde dahada çok duygusal oluyorr.

insallah cnm tedaviniz olumlu. Sonuçlanır ve istediğiniz kavusursunuz bir an.önce biz kaan hocadan randevu aldık ama taa kasım ayına verdiler biz daha hiç tedavi olmadık üç ayrı doçente gittik biride adana başkent Hastanesiydi tahliller sonucu eşime mikrotese olması gerektiğini doğal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı söyledi bizde internetten.araştırdık kaan hocayı bulduk sizdeki sorun ne canım şimdi hangi doktorda tedavi oluyorsunız ve ne zamandır tedaviniz devam ediyor Biz Hatay da yaşıyoruz ve burada daha yeni özel bi hastanede tüp bebek bölümü açıldı ne yapacağımızı bilmiyoruz bu konular hakkında hiç bi bilgimiz yok canım

insallah cnm tedaviniz olumlu. Sonuçlanır ve istediğiniz kavusursunuz bir an.önce biz kaan hocadan randevu aldık ama taa kasım ayına verdiler biz daha hiç tedavi olmadık üç ayrı doçente gittik biride adana başkent Hastanesiydi tahliller sonucu eşime azospermi olduğunu mikrotese olması gerektiğini doğal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı söyledi bizde internetten.araştırdık kaan hocayı bulduk sizdeki sorun ne canım şimdi hangi doktorda tedavi oluyorsunız ve ne zamandır tedaviniz devam ediyor Biz Hatay da yaşıyoruz ve burada daha yeni özel bi hastanede tüp bebek bölümü açıldı ne yapacağımızı bilmiyoruz bu konular hakkında hiç bi bilgimiz yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…