Peki kuyruk kaç mikron olunca sperm oluşmaya başlanıyor
Esine cok gecmis olsun...Saol bitanem iyi deilim acile geldim hastaneye esim böbrek taşı düşürüyor cok ağrısı var dr bekliyorum. Lanet olsun doğru düzgün ne hastane ne dr var !
Cnm iim ne olsu bizm spermlerin morfolojileri bozuk o yuzden tupe gecemedim iice nazli ciktilar he..merhaba Cemrem
kız özledim seni.
ne yapıyon nasılsın
spermlerinizin son durumu ne bakim.
inşallah bir gün benimde halayım çekilirve burda ki herkesin.
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.
Arkadasim inslh micro tesede bol bol kaliteli spermler bulunur...Benim eşim celalettin hocaya gitmiycek iğneleri vurmama kararı aldık şeker hastalarına alerji yapıyomuş çünkü ramazandan sonra mikrotesemiz olucak benim için dua edermisiniz kızlar🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar biz Celalettin hoca ve Ersel beyle dün görüştük Spermatitlerimiz kuyruk yapmaya başlamış şükürler olsun,Hoca choragonu biraz daha arttırdı,inşallah şifa olur.Bakalım Ramazandan sonra test vermeyi düşünüyoruz inşallah bu sefer teşrif eder spermlerimizzz.
bacılar nasılsınız
uzun bir aradan sonra merhaba
ben sorarsanız çok şükür iyiyim
hırkalar örüyorum işten arta kalan zamanda
bugün de eşim tahlil vermeye gitti
şu sıralar orda bakalım bu ay ne çıkıcak geçen ay kuyruksuz sperm çıkmıştı
belki bu ay sperm çıkar kısmette varsa
ama şu tahlil yaptırdığımız yer hiç hijyenik değil
5 kişi sırada bekliyorlarmış biri çıkıyor biri giriyor
arada temizlik yapılmıyor
her türlü hastalık olabilir
bakalım sonuş nezaman çıkıcak
belki sperm çıkar umut dünyası işte
bacılar nasılsınız
uzun bir aradan sonra merhaba
ben sorarsanız çok şükür iyiyim
hırkalar örüyorum işten arta kalan zamanda
bugün de eşim tahlil vermeye gitti
şu sıralar orda bakalım bu ay ne çıkıcak geçen ay kuyruksuz sperm çıkmıştı
belki bu ay sperm çıkar kısmette varsa
ama şu tahlil yaptırdığımız yer hiç hijyenik değil
5 kişi sırada bekliyorlarmış biri çıkıyor biri giriyor
arada temizlik yapılmıyor
her türlü hastalık olabilir
bakalım sonuş nezaman çıkıcak
belki sperm çıkar umut dünyası işte
Kızlar biz Celalettin hoca ve Ersel beyle dün görüştük Spermatitlerimiz kuyruk yapmaya başlamış şükürler olsun,Hoca choragonu biraz daha arttırdı,inşallah şifa olur.Bakalım Ramazandan sonra test vermeyi düşünüyoruz inşallah bu sefer teşrif eder spermlerimizzz.
cnm gittiniz demek bak olabilirmiş hadi bakalım 1,5 ay sonra değerleriniz daha güzel ve daha fazla olumlu şeyler çıkar
sağol cemrem inşallah daha güzel sonuçlar alırı z hepimiz
Tatlim nasilsinaslinda oructan once hrmon testti yapicak bakalim ne olacak hocaylada goruduruz galiba beklemek zor ama zamani gelmeyince olmuyr buna sukredip bekliyorum cnm..
moralini bozmamak elde degil ki hep belki çıkış mı olur derken böyle sonuç çıkınca üzülüğrsğn tabi olsun inşlh 1,5 ay sonra daha da güzel sonuçlar alırsın..iyi diyelim iyi olalım canım gerilememiz açıkçası moralimi bozmuştu ama şimdi daha iyiyim 1,5 ay sonra tekrar gidecez bakalım.hoca menogon yappmıştır dedi sadece pregli kullanıyorz menepur falan da yazmadı preglini 3 e çıktı.
evet canım beklemek zor gerçekten ya hayırlısı diyelim.sen n eler yapıyosun okulda bitti:)bi de bizim bitseydi ya birsürü iş çıkardılar başımıza yine ...
tahlilleri ne zaman vereceksiniz?
moralini bozmamak elde degil ki hep belki çıkış mı olur derken böyle sonuç çıkınca üzülüğrsğn tabi olsun inşlh 1,5 ay sonra daha da güzel sonuçlar alırsın..
aa menapur kullanmıcanız demek pregly inşlh düzene sokar sonuçları
galiba salı yada çarşamba hormon testti yaptırır eşim zaten aynı gün öğleden sonra çıkıyor sonuç nasılsa hocayı arar mı yoksa gidermiyiz bilmiyorum .. evet okul biti rahatım ohhhah cnm sen hala seminere devam mı bari tatil yapsaydınız nasılsa eylülde gene başlıyorsunuz ya ufff....
aynen vardır hayır hepsinde....canım benim vardır bunda da bir hayır yola devam:)
evet canım sadece preglny bi de erselden ilaçlar işte o da ramazan başı gigi arayın dedi kullanmadık henüz.seminer evet canım ya sıkıldım iyice bitemedi okul:)
canım benim inşallah hormon sonuçlarınız iyi çıkar kıss senin de tüp bebeğe başlayıp gebe olduğun haberlerini alalım artık:) içimden bir his tez zamnda bunu olacağını söylüyor:)
Esine cok gecmis olsun...
aynen vardır hayır hepsinde....
hadi inşlh ramazan bereketiyle gelirken arada spermleride getirir inşlhh
ayyy ağzın bal yesin kızzz aman ben heveslenince bişey çıkıyor ya heves etmeye de korkar oldum vallahi bakalım kaçışı yok nasılsa öle yada böle nasipte varsa bu sene denicem ama ne zaman :26::26hissin heppp olsun içinde hee tmm mı bakem
hoşgeldin cnm biiliyoruz sen hep bizi unutayanlardan bi tanesisinHerkese hayırlı akşamlar,çok uzun zaman oldu yazamadım,ama hepiniz herzaman aklımda dualarımdasınız ben ikizleri büyütmeye çalışıyorum.işe gidiyorum .uykusuzum yorgunum ama mutluyum .çok yoruluyorum ama bana güldüklerinde agu gugu dediklerinde tüm yorgunluğum gidiyor.Hepinizden güzel hayırlı haberler bekliyorum.Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın.size ancak dualarımla destek oluyorum.hepinizi çok iyi anlıyor gözlerinizden öpüyorum.Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin.Hayatın her aşaması ayrı zor çoçuğunuz olunca tüm sıkıntılar uçup gitmiyor,kimseye kulaj asmayın üzülmeyin her anınızi doya doya yaşayın.Allaha emanet olun.
aminnnnnnnnnnnn evet kilocuklar gittide ramazan geliyor bakalım ne yapıcam ben ramazanda kilo allanlardanımdaramazan hepimize bereketli gelir inşallah canım ya okadr yıl beklemişsin hevesleneceksin tabi canım benim inşallah tez zamnda başlarsınız ya ta ben hevesleniyorum senin yerine kendini ne güzel hazırladın kilo da verdin .rabbim tez zamnda nasip etsin canım benim inan canı gönülden istiyorum darısı burada olan olmayan bu sıkıntıyı çeken tüm arkadaşlara olsun.
Herkese hayırlı akşamlar,çok uzun zaman oldu yazamadım,ama hepiniz herzaman aklımda dualarımdasınız ben ikizleri büyütmeye çalışıyorum.işe gidiyorum .uykusuzum yorgunum ama mutluyum .çok yoruluyorum ama bana güldüklerinde agu gugu dediklerinde tüm yorgunluğum gidiyor.Hepinizden güzel hayırlı haberler bekliyorum.Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın.size ancak dualarımla destek oluyorum.hepinizi çok iyi anlıyor gözlerinizden öpüyorum.Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin.Hayatın her aşaması ayrı zor çoçuğunuz olunca tüm sıkıntılar uçup gitmiyor,kimseye kulaj asmayın üzülmeyin her anınızi doya doya yaşayın.Allaha emanet olun.
eşin nasıl oldu hayalim.........Canimmmm maasallah sanada bebeklere de...
Rabbim evlatlarinla huzurlu saglikli mutlu bir ömür nasip etsin insallah
hoşgeldin cnm biiliyoruz sen hep bizi unutayanlardan bi tanesisinevlatlarınla sağlıklı huzurlu yuvan olsun herdaim...
aminnnnnnnnnnnn evet kilocuklar gittide ramazan geliyor bakalım ne yapıcam ben ramazanda kilo allanlardanımda
iyi kalpli güzel arkadaşım benim ya sağol hepimiizn gönlündeki muradı olsun en kısa zamanda en hayırlısından....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?