Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Oooo gerçekten mi süper bir haber canım ya çok sevindim
Maşallah nazar değmesin ama çok güzel ilerliyorsunuz
Darısı bizim gibi o kuyrukları bekleyen kader arkadaşlarıma olsun İNŞALLAH

tabiki iyi olur.3.95 te düşük canım.benim eşim bu aralar taze nane çok tüketti oda etkiledi.canım eşin fazla nane yemesin.nane testosteronu düşürüyor.aklında bulunsun.
Ayy gercektenmi nane nin düşürdüğü nu bilmiodum. . Peki cnm yükselten nelerdir testesteron u . Iyiki söyledin. Ilk test te 5 flndı düşmüş 2. Testte

Ayy gercektenmi nane nin düşürdüğü nu bilmiodum. . Peki cnm yükselten nelerdir testesteron u . Iyiki söyledin. Ilk test te 5 flndı düşmüş 2. Testte

canım saraçoğlu hoca söyledi.benimki yüksekti yemekten önce nane yediğinde düşürür demişti.bendeki testosteronu eşime nakletseler herşey hal olur.keçi boynuzu yükseltiyor.birde çakşır suyu ama bunlar fsh da yükseltebilir.bu yüzden dikkat edilmeli.zaten doktorunuzda yükseltici tedavi uygulayacaktır.şimdi eşim keçi boynuzu pekmezi içecek 1 tatlı kaşığı.
ayrıca testin verildiği saatte çok önemli.sabah saatlerinde yüksek çıkıyor.ilerleyen saatlerde düşüyor.bizimki muhtemelen normaldir.çünkü eşim kan örneğini saat 3.30 vermiş.testosteron makinası bozukmuş antepe göndermişler.allah bilir ne zaman bakıldı.ben ondan düşük çıktığına inanıyorum.diğerleri burda bakıldığı için normal çıkmış.

canım yazarken baktım eşim örneği ayın 16 sında saat 15.30 vermiş.bakıldığı saat ve tarih ayın 17si saat 19.00.doğal olarak sonuç böyle çıkmış.

Sağol cnm :) ben internet ten baktım çinko ve b vitamini e vitamini içeren gidalarda yukseltiyomus peki siz doğal e vitamini kullandnzmi eczane lerde kapsül olarak satiliyo

Cnm ben serenadı okudum çok güzeldi :) Mart menekseleri ni okumak istiyorum bnde. Şuanda kardeşimin hikayesini okuyorum ..ondan sonra iskender paladan od u okuycam. Evt cnm yapalım kritik lerini

ferancımmm kardeşimin hikayesi gerçekten çok güzel.. Umarım sende beğenirsinn

Sağol cnm :) ben internet ten baktım çinko ve b vitamini e vitamini içeren gidalarda yukseltiyomus peki siz doğal e vitamini kullandnzmi eczane lerde kapsül olarak satiliyo

biz şimdi neofrotil kullandığımız için ek e vitamini almadık.bizim sonucun düşük çıkması bence birbuçuk gün sonra bakmışlar.doğal olarak yanıltmıştır sonucu.

olumlu düşün olumlu olsun canımm,hiç bir sorun olmayacak ALLAHIN izniyle pozitif haberini vereceksin bizlere ben inanıyorumm
inşallah beklediğinden önce gelir spermleriniz.
sağol eyinascım inşallah hepimizin gelsin artık şu spermcikleriiii
Cnmmm çok sevindim az kaldı inşallah Rabbim o günleri de gosterecek inşallah :)
çok sağollll canımmm inşallah inşallahhhh hepimize göstersin RABBİM
Oooo gerçekten mi süper bir haber canım ya çok sevindim
Maşallah nazar değmesin ama çok güzel ilerliyorsunuz
Darısı bizim gibi o kuyrukları bekleyen kader arkadaşlarıma olsun İNŞALLAH

Amin canım benim amin ALLAH razı olsun Herkes çok güzel sonuçlar alacak inşallah ,sırasıyla vereceğiz güzel haberleri ALLAHIN izniyle

arkadaşlar rabbim transferlerinizi hayırlı etsin ve tez zamanda sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Canim cok sewindim insallah cokyakin spermler cokguzel ilerlio maşallah::) testte nasil cikmisti tam hatirlayamadim

kızlar burası çok sıcak rabbim merhamet etsin hepimize.allahım kullarını uyarıyor bence.bir yanda hortum öbür tarafta dolu diğerinde sel bir yerde sıcaklıktan kavruluyor.rabbim merhametini kulun üzerinden eksik etmesin inşallah.

biz şimdi neofrotil kullandığımız için ek e vitamini almadık.bizim sonucun düşük çıkması bence birbuçuk gün sonra bakmışlar.doğal olarak yanıltmıştır sonucu.

Hmm anladım cnm. Ben eşim kanda çinko e vitamini ne fln baktrcak

arkadaşım yakın zamanda seninde transfer oldu bebeklerim yazını göruruz insallah
Ahhh canım ağzından bal damlıyor çok sağol ALLAH razı olsun,inşallah hepimize yazmak nasib olur
Canim cok sewindim insallah cokyakin spermler cokguzel ilerlio maşallah::) testte nasil cikmisti tam hatirlayamadim

sağol canım ,testte %48 spermatit 5-10 mikron çıkmıştı.Kuyruğu uzatmak zor galiba ondan korkuyorum ama inşallah korktuğum gibi olmaz,sizin test haftaya cuma mı yapılacak?

Peki kuyruk kaç mikron olunca sperm oluşmaya başlanıyor

bacılar nasılsınız
uzun bir aradan sonra merhaba
ben sorarsanız çok şükür iyiyim
hırkalar örüyorum işten arta kalan zamanda
bugün de eşim tahlil vermeye gitti
şu sıralar orda bakalım bu ay ne çıkıcak geçen ay kuyruksuz sperm çıkmıştı
belki bu ay sperm çıkar kısmette varsa
ama şu tahlil yaptırdığımız yer hiç hijyenik değil
5 kişi sırada bekliyorlarmış biri çıkıyor biri giriyor
arada temizlik yapılmıyor
her türlü hastalık olabilir
bakalım sonuş nezaman çıkıcak
belki sperm çıkar umut dünyası işte

ferancımmm kardeşimin hikayesi gerçekten çok güzel.. Umarım sende beğenirsinn

Kitabın ortalarına geldim sabirsizlikla okuyorum :) begenecegime eminim kitap lar konusunda seninle hep aynı seçimleri yapmisiz o yüzden kesin begenirim. .cnm başka tavsiyen var mı bunu okumalisin diyeblecegin

Canım inşallah sperm çıkışı başlamıştır güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim ol desin olsun inşallahh

Kitabın ortalarına geldim sabirsizlikla okuyorum :) begenecegime eminim kitap lar konusunda seninle hep aynı seçimleri yapmisiz o yüzden kesin begenirim. .cnm başka tavsiyen var mı bunu okumalisin diyeblecegin

C. J. BOX- Mavi Cennet güzel bir kitap canım.. Gerilim bu da.. gerçekten kardeşimin hikayesi kadar iyi.. Kardeşimin hikayesinden sonra o tarz kitapları okuma isteği uyanacak sende muhtemelen.. Bu da ona yakın bir kitapp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…