Cnm bnm eşimin 3.95 biraz daha yüksek olsa iyi olur dimi
Kızlar biz Celalettin hoca ve Ersel beyle dün görüştük Spermatitlerimiz kuyruk yapmaya başlamış şükürler olsun,Hoca choragonu biraz daha arttırdı,inşallah şifa olur.Bakalım Ramazandan sonra test vermeyi düşünüyoruz inşallah bu sefer teşrif eder spermlerimizzz.
Ayy gercektenmi nane nin düşürdüğü nu bilmiodum. . Peki cnm yükselten nelerdir testesteron u . Iyiki söyledin. Ilk test te 5 flndı düşmüş 2. Testtetabiki iyi olur.3.95 te düşük canım.benim eşim bu aralar taze nane çok tüketti oda etkiledi.canım eşin fazla nane yemesin.nane testosteronu düşürüyor.aklında bulunsun.
Ayy gercektenmi nane nin düşürdüğü nu bilmiodum. . Peki cnm yükselten nelerdir testesteron u . Iyiki söyledin. Ilk test te 5 flndı düşmüş 2. Testte
Sağol cnm :) ben internet ten baktım çinko ve b vitamini e vitamini içeren gidalarda yukseltiyomus peki siz doğal e vitamini kullandnzmi eczane lerde kapsül olarak satiliyocanım saraçoğlu hoca söyledi.benimki yüksekti yemekten önce nane yediğinde düşürür demişti.bendeki testosteronu eşime nakletseler herşey hal olur.keçi boynuzu yükseltiyor.birde çakşır suyu ama bunlar fsh da yükseltebilir.bu yüzden dikkat edilmeli.zaten doktorunuzda yükseltici tedavi uygulayacaktır.şimdi eşim keçi boynuzu pekmezi içecek 1 tatlı kaşığı.
ayrıca testin verildiği saatte çok önemli.sabah saatlerinde yüksek çıkıyor.ilerleyen saatlerde düşüyor.bizimki muhtemelen normaldir.çünkü eşim kan örneğini saat 3.30 vermiş.testosteron makinası bozukmuş antepe göndermişler.allah bilir ne zaman bakıldı.ben ondan düşük çıktığına inanıyorum.diğerleri burda bakıldığı için normal çıkmış.
Cnm ben serenadı okudum çok güzeldi :) Mart menekseleri ni okumak istiyorum bnde. Şuanda kardeşimin hikayesini okuyorum ..ondan sonra iskender paladan od u okuycam. Evt cnm yapalım kritik lerini
Sağol cnm :) ben internet ten baktım çinko ve b vitamini e vitamini içeren gidalarda yukseltiyomus peki siz doğal e vitamini kullandnzmi eczane lerde kapsül olarak satiliyo
olumlu düşün olumlu olsun canımm,hiç bir sorun olmayacak ALLAHIN izniyle pozitif haberini vereceksin bizlere ben inanıyorummPenbiş arkadaşım gözünaydın transferin gerşekleşmiş inşallah 12 gün sonra hamilelik haberini verirsin bizde burda bol bol halayını çekerizzz aminnnn inşallah bitanem ah bi görsem pozitifi ah cnm rabbim versin inşallah ama ben yinede kendimi kötüye hazırlıyorum ister istemez insan olumlu düşünemiyor rabbim hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin herseye hazırlıklıyım tatlımmm
sağol eyinascım inşallah hepimizin gelsin artık şu spermcikleriiiiinşallah beklediğinden önce gelir spermleriniz.
çok sağollll canımmm inşallah inşallahhhh hepimize göstersin RABBİMCnmmm çok sevindim az kaldı inşallah Rabbim o günleri de gosterecek inşallah:)
Oooo gerçekten mi süper bir haber canım ya çok sevindim
Maşallah nazar değmesin ama çok güzel ilerliyorsunuz
Darısı bizim gibi o kuyrukları bekleyen kader arkadaşlarıma olsun İNŞALLAH
Kızlar biz Celalettin hoca ve Ersel beyle dün görüştük Spermatitlerimiz kuyruk yapmaya başlamış şükürler olsun,Hoca choragonu biraz daha arttırdı,inşallah şifa olur.Bakalım Ramazandan sonra test vermeyi düşünüyoruz inşallah bu sefer teşrif eder spermlerimizzz.
biz şimdi neofrotil kullandığımız için ek e vitamini almadık.bizim sonucun düşük çıkması bence birbuçuk gün sonra bakmışlar.doğal olarak yanıltmıştır sonucu.
Ahhh canım ağzından bal damlıyor çok sağol ALLAH razı olsun,inşallah hepimize yazmak nasib olurarkadaşım yakın zamanda seninde transfer oldu bebeklerim yazını göruruz insallah
Canim cok sewindim insallah cokyakin spermler cokguzel ilerlio maşallah::) testte nasil cikmisti tam hatirlayamadim
Ahhh canım ağzından bal damlıyor çok sağol ALLAH razı olsun,inşallah hepimize yazmak nasib olur
sağol canım ,testte %48 spermatit 5-10 mikron çıkmıştı.Kuyruğu uzatmak zor galiba ondan korkuyorum ama inşallah korktuğum gibi olmaz,sizin test haftaya cuma mı yapılacak?
ferancımmm kardeşimin hikayesi gerçekten çok güzel.. Umarım sende beğenirsinn
Canım inşallah sperm çıkışı başlamıştır güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim ol desin olsun inşallahhbacılar nasılsınız
uzun bir aradan sonra merhaba
ben sorarsanız çok şükür iyiyim
hırkalar örüyorum işten arta kalan zamanda
bugün de eşim tahlil vermeye gitti
şu sıralar orda bakalım bu ay ne çıkıcak geçen ay kuyruksuz sperm çıkmıştı
belki bu ay sperm çıkar kısmette varsa
ama şu tahlil yaptırdığımız yer hiç hijyenik değil
5 kişi sırada bekliyorlarmış biri çıkıyor biri giriyor
arada temizlik yapılmıyor
her türlü hastalık olabilir
bakalım sonuş nezaman çıkıcak
belki sperm çıkar umut dünyası işte
Kitabın ortalarına geldim sabirsizlikla okuyorum :) begenecegime eminim kitap lar konusunda seninle hep aynı seçimleri yapmisiz o yüzden kesin begenirim. .cnm başka tavsiyen var mı bunu okumalisin diyeblecegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?