Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canlarim nasilsiniz Ben cok iyim cok da heycanliyim Internet baglantisi buldukca yazmaya calisiyorum benim cuma günü transferim oldu hayirlisiyla pazar günü sonucu ogrenicem bana dua edin insallah hayirlisiyla bebisim benimle lütfen dua edin lütfen allah herkese nasip etsin insallah cok heycanliyim tek Embryo transferim oldu 5 tane bebisim de donduruldu allahima bin sükürler olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Allah oğluşunu kucağına almak nasip etsin.
Bizim içinde dua ediyorsundur eminim Allah sana kat katını versin sağlıkla oğlun ve eşinle
mutluluklar versin.

Canım dualarımız seninle.İnşallah pazar günü hamileyimmmm yazarsın bizde halayları çekeriz.
Stres yapma kendine ve bebişine iyi bak.Hayırlısıyla haberlerini bekliyoruz.

Maalesef canim üç kez Allah vicdanli doktorlara karşılaştırsin cumlemizi. Germ hücre sayımız 616000

Sağol canim Allah razı olsun. Ins hepimiz mutlu sona ulasiriz. Bizlerin durumu suistimale çok açık celalettin hocayla ben gorusmedim hiç ama esimde çok güven oluşturmuş Allahın izniyle hoca hepimize sebep olur inşallah

Maşallah canım Rabbim oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim benim içime de kendim için hep erkek doğuyor :) hayırlı uğurlu olsun canımmmm

Yanlış anlamıyorum... Ben size diyorum ki beterin beteri var, Bizlere bakın ve bu kadar üzülmeyin diyerek teselli etmeye çalışıyorum sadece. Önümüzdeki 1-2 yıl içinde izin sorununuzu elbet halledersiniz, maddi durumlarınızıda ona göre ayarlamaya çalışırsınız.

Maşallah ne güzel yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişssiniz
çok şanslınısız mübarek ramazan ayında müjdeli haberi alacaksınız artık
Cuma günü de penbis in sonucu belli olacak.:44:
Veeee burası halaylarla dolup taşacak bir hafta ve ay olacak canım.

Maşallah canım Rabbim muhammed ümmetine hayırlı bir evlat nasip eylesin İNŞALLAH

teşekkür ederim desteğiniz için.yeterki bebeğimiz bizimle olsun elimizde avucumuzda ne varsa vermeye razıyız.rabbim kimseye böyle bi yokluk yaşatmasın

Saol bitanem. Ameliyattan şimdi cikti cok şükür iyi. Yarin taburcu olcakmisiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hayırlı olsun... sizin merak ediyordum acaba cinsiyet ne olacak diye... ersel bey bir keresinde demişti bu tedaviler sonucu erkek bebek olması Allah bilir ama daha yüksek ihtimal demişti. doğru çıktı ... hayırlarla kucağına da alırsın inşallah...

canım amacım seninle tartışmak değildi.muhakkak herkes mücadele ediyor.sizde tabiki.evet maalesef herkesin yaşadığı yerler,olaylar farklıdır.herkes İstanbul ankara yada metropollerde yaşamıyor.burda kimsenin bilmediği haritada bile dikkat çekilmeyen yerlerdede oturanlar var.buda kısmet meselesi.ben bırak normal hormonu trioid taramalarımı bile bulunduğum yerde yapamıyorum.ne yapalım en azından gidebileceğimiz yerle var deyip şükrediyoruz.seni rencide etmek değil amacım sadece senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var diye yazdım tatlım.sen eşim üzüntüden kahroluyor dediğin için ben öyle yazdım.evet biz hastalığımızdan ötürü yeri geliyor cehennem hayatı yaşıyoruz.her hormon tahlilinden ve spermiyogramdan sonra 1 hafta 10 gün adamlar kendilerine gelemiyor.hayattı kendilerine cehennem ediyorlar.evet hamdolsunki sizin cehennemi dilinize almaya hakkınız yok.siz rabbimi size sunduğundan ötürü şükrünüzü artırın tatlım.görünki sizden beteri var.bizde halimize şükrediyoruz bizden daha umutsuz olanlar var diye.ayrıca tatlım bizde doğudayız o kadarda abartılacak bir yer değil buralar.doktora gittiğimizde rapor alıp maaşımızdan kesilmesine razı geldikten sonra problem olmuyor.evet maddi olarak haklısın kolay değil ama herşey mutluluğumuza mutluluk katacak bebekler olunca katlanıyoruz.allah yardımcınız olsun.

maşallah canım.inşallah müjdeli haberi verirsin bize.ne güzel dondurulanlarda var.senin için dua edicem tatlım.kızının kardeşi yakında gelir inşallah.

canım maşallah oğlun geliyor.ne güzel canım.mutluluğunuz daim olsun.hayırlı doğumlar olsun canım.

Maalesef canim üç kez Allah vicdanli doktorlara karşılaştırsin cumlemizi. Germ hücre sayımız 616000

canım geçmiş olsun.malesef doktorlar vicdansızda canım sen nasıl eşinin 4 yılda üç defa microtese olmasına razı geldin.10 yıllık evliliğim bitecek daha bir kere cesaret edebildik.ikinci microteseyide yaşımız geçiyor diye razı geliyorum.işte boşuna demiyoruz her doktora inanın ama güvenmeyin diye.bundan sonra yüzünüz gülsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…