Merhaba arkadaslar nasilsiniz
Biz bugun ogrendik allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis ...bugunumuze sonsuz sukurler olsun..rabbim bu gunleri hepinize gostersin ins her zaman aklimdasiniz rabbim nerde evlat diyen varsa gonlunun muradini versin ins hepinizi opuyorum
merhaba canlarim nasilsiniz Ben cok iyim cok da heycanliyim Internet baglantisi buldukca yazmaya calisiyorum benim cuma günü transferim oldu hayirlisiyla pazar günü sonucu ogrenicem bana dua edin insallah hayirlisiyla bebisim benimle lütfen dua edin lütfen allah herkese nasip etsin insallah cok heycanliyim tek Embryo transferim oldu 5 tane bebisim de donduruldu allahima bin sükürler olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3 tane mirabbim yardımcınız olsun.. %28 grem hücre var en azından tabloya bakarsan hiç hücresi olmyanlar bile var ve iyi sonuçlar almaya başladılar. inş sizde güzel sonuçlar alırsınız bide grem hücrenin sayısı kaç canımm
bizde de sebebsiz ah bu sebepsizlik....sizin baya olmuş tedaviye başlayalı birazda neler kullandığınızı yazarmısın bide hocoda ki ilk sperm testinde grem hücre ne kadardı canım
Biz bugun ogrendik allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis ...bugunumuze sonsuz sukurler olsun..rabbim bu gunleri hepinize gostersin ins her zaman aklimdasiniz rabbim nerde evlat diyen varsa gonlunun muradini versin ins hepinizi opuyorum
tabiki de kendimi sizlerle kıyaslamıyorum allah yardımcınız olsun.şokluk bi durumda nasıl olmayız herkesin sperm sayısı düşük çıkmıyoki bizimkide kesin düşük çıkcak diyip hazırlıklı gidelim.bulunduğumuz yerden dolayı ilk zamanlar dr a gidemedim birsürü kür uyguladım kesin bende sorun var diyerek.her ay ayrı ümit.ayakları havaya dikip beklemeler.sonra meryem suresi,ovülasyon testleri.aylar sonra hormon tahlillerimi yaptırdım dr değerlerimin kötü olduğunu hatta menepoz ihtimali olabileceğini söyledi.adetlerim gecikmeye başladı.başka bi şehirde hormon testimi yenilettik oraya da gidebilmek için yine birsürü mücedele.izin almak hep sorun oldu.neyseki hormonlarım normalmiş.bikaç ay sonra da eşimn tahlillerini yaptırdık sonuç böyle çıktı.haliyle yıprandık biraz.şimdiyse hiç iznimiz yok insanlar zaman kaybetmeden tüp bebeği araştırın diyolar ancak testi yeniletmek için bile bikaç ay daha beklemek zorundayız.işte durum bu.ben kendimi asla sizlerle kıyaslamıyorum yanlış anlamayın
merhaba canlarim nasilsiniz Ben cok iyim cok da heycanliyim Internet baglantisi buldukca yazmaya calisiyorum benim cuma günü transferim oldu hayirlisiyla pazar günü sonucu ogrenicem bana dua edin insallah hayirlisiyla bebisim benimle lütfen dua edin lütfen allah herkese nasip etsin insallah cok heycanliyim tek Embryo transferim oldu 5 tane bebisim de donduruldu allahima bin sükürler olsun.
Yanlış anlamıyorum... Ben size diyorum ki beterin beteri var, Bizlere bakın ve bu kadar üzülmeyin diyerek teselli etmeye çalışıyorum sadece. Önümüzdeki 1-2 yıl içinde izin sorununuzu elbet halledersiniz, maddi durumlarınızıda ona göre ayarlamaya çalışırsınız.
cnmm çk çokk geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inşallah
çok kokrulacak birşey değil cnm endişelenme evet üzülürsn normal ama
krkma ablmadada oldu aynı sıkıntı atlattı düşürdü çok şükür iyi şimdi
biraz yorulcan ama Allah güç kuvvet versin inşallah sana
bizde az mücadele vermedik şuan doğu görevimizi yapıyoruz bu testi yaptırabilmek için bile ne zorluklar çektik.1yıl boyunca yemediğim içmediğim kalmadı.hassasiyetinizi anlıyorum ancak bizde şuan yeni öğrendiğimiz için üzerimizden şoku atamadık.ayrıca herkes te farklı yorumlar yapıyo haliyle etkileniyoruz.tabiki de ne olursa olsun şükürler olsun bu günlerimize.biz hiçbizaman cenennemi dilimize almadık almayız derdi veren rabbim dermanıda verir elbet
Sizlerede çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Kızlar cok heyecanliyim ya 3 gün sonra test vercez dualariniza cok ihtiyacim var
Maalesef canim üç kez Allah vicdanli doktorlara karşılaştırsin cumlemizi. Germ hücre sayımız 616000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?