Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bir şarkı dinlersin kendinden bir çok anlam katarsın
sabahtan beri defalarca dinledim
seni bana anlattı
feryatlar kopardı içimde
gözyaşı oldun akamadın
kıyamadım akarda gidersin diye

gençlik çağımın hasreti beklentisi duası oldun
açamayan hep tohuma durmuş filiz gibi kaldı sevgin
rüzgarın olsun aşkı savurur
yıllar oldu bekleyeli adını ben koyamadım
ama eminim sen gelince herşeyin bir adı olacak
ve benimde adım anne olacak
http://www.youtube.com/watch?v=N6hxNZziT5Y

Sagol canım allah razı olsun darısı basına olsun
Bılmıyorum canım ılk defa duydum erkek oluyorda kız nıye olmuyorkı .. Yanı erkek olma olasılıgı nıye yuksekkı
Bılmıyorum ama ben allaha ınanıyorum canım hakkımızda hayırlısı dedım hepte benım ıcımden erkek gecıyordu
canım ilk hücre halinden desteklinip sperm oluşumu sağlandığı için genelde erkek oluyor demiştiler.. öyle aklımda kaldı... Allaha emanet olun canım oğluşunla :16::16:

ese ve penbis arkadaşlarımın duası dün akşam okudumm tülaycımmm. Allah kabul etsin.. Yarında Allahın izni ile elzem arkadaşımın duasını bitirmiş olurum.

Rabbim eşine şifa versin canım inşallah bidaha yaşanmaz

Saol canım benim Allah razı olsun amin nşallah bir daha yaşanmaz.

hayalim çok geçmiş olsun cnm demekki bi türlü düşmedi o taş:47: ayy neyse bööylesi belki daha iyi oldu eşin için o an acısı geçti gitti inşlh cnm ya...başka sıkıntınız olmasın...

Evet birtanem.. Acısı biraz daha dindi çok şükür. Ama kırdırma işlemi de çok zormuş inanki çok ağrı çektii:26: Çok şükür atlattık ve bu sabah taburcu olduk.. Destekleriniz için çok teşekkür ederim.

Hamile arkadaşlar inş sağlıkla kucaklarina alırlar mis kokulu yavruları , transfer olan arkadaslarda hayırlı haberleri alırlar hep beraber bayram ederiz .hayalim arkadaşımızın eşine ve tüm hastalara da acil şifalar diliyorum

Saol canım benimmm Allah razı olsun inşallah..

Bitanemmmm çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda düzelir ve toparlanır eşinnnn..:26::26:

Kuzum çok teşekkür ederim.. Msjını da gördümm ama cvp veremedim sanırım Allah razı olsun canım benimm :16::16:

herkese hayırlı günler olsun kızlarrrrrrrr:52::52::52:

Günaydınnn birtanemm..:16:

Canımmm oğlun olacakmışşş maaşallah Rabbimm sağlıkla kucağına kavuştursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim nazalardan korusun inşallah çook şükür :nazar::nazar::nazar:

Canlarımm Rabbim transferlerinizi hayırlı etsin inşallah.. Sabırsızlanıyorum haberleriniz içinn burayı şenlik topiği ilan edeceğiz Allahın izniyle sizinle birlikte :16::16::16::16:

Bir an önce mutlu haberlerinizi almak istiyorummmm :52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Canım eşin test verecekmiş hayırlısı olsun inşallah.. Bize güzel haberlerini almak nasip olsunn.. Dualarımız yanınızda emin olunn :16::16:

Kuzucum sana ne oldu????? Kıyamam göbekini nasıl düşürdün senn :26:

Sağol canim Allah razı olsun. Ins hepimiz mutlu sona ulasiriz. Bizlerin durumu suistimale çok açık celalettin hocayla ben gorusmedim hiç ama esimde çok güven oluşturmuş Allahın izniyle hoca hepimize sebep olur inşallah

Aminnnn canımmmm.. Bir dr sebep olsun da o yada bu farketmeyecek.. Birinden biri sebep olsun yeter ki.. Allahım yardım etsin cümlemize..

cnmm çk çokk geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inşallah
çok kokrulacak birşey değil cnm endişelenme evet üzülürsn normal ama
krkma ablmadada oldu aynı sıkıntı atlattı düşürdü çok şükür iyi şimdi
biraz yorulcan ama Allah güç kuvvet versin inşallah sana

Kuzucum inanki çok yorucu.. Eşimin ağrıları oldu benim kafam ağırlaştı bir süre sonra yoruldum üzüldüm.. Gerçekten çok yıpranıyor insan işle ilgili izin sıkıntıları.. koştur koştur bir süreçti. Çok şükür iyi şimdi atlattık taburcu olduk canım bu sabah :16:

hayalim çok geçmiş olsun cnm demekki bi türlü düşmedi o taş:47: ayy neyse bööylesi belki daha iyi oldu eşin için o an acısı geçti gitti inşlh cnm ya...başka sıkıntınız olmasın...

Evet birtanem.. Acısı biraz daha dindi çok şükür. Ama kırdırma işlemi de çok zormuş inanki çok ağrı çektii:26: Çok şükür atlattık ve bu sabah taburcu olduk.. Destekleriniz için çok teşekkür ederim.

Saol canım benimmm Allah razı olsun inşallah..

Kuzum çok teşekkür ederim.. Msjını da gördümm ama cvp veremedim sanırım Allah razı olsun canım benimm :16::16:

Günaydınnn birtanemm..:16:

cevap geldi cnm :16::16::16::16:
mesajın sonuna unutmuşum ismimi yazmayı hani birbrimizi arayınca isim çıkmıyoduya şimdi tanıdımı acaba dedim..
eşin nasıl oldu cnm?

Son düzenleme:

cevap geldi cnm :16::16::16::16:
mesajın sonuna unutmuşum ismimi yazmayı hani birbrimizi arayınca isim çıkmıyoduya şimdi tanıdımı acaba dedim..
eşin nasıl oldu cnm?

artık çıkıyor birtanem. cvp yazmayı düşündüm ama yazmadım zannettim.. Meğer yazmışım iyi yapmışımm aferin bana :9:

İyi oldu birtanem daha iyi olacak inşallah.. Çok şükür bu günlerimize. :16::16:

Arkadaşlar üç gündür önce sol yumurtalık yani sol kasığımda dün akşamdan beride rahimin olduğu bölgede sürekli batmalar oluyor adetime 10 var internetten okuyorum hep hamilelik belirtisi ama bu çok mümkün değil eşim iiki aydır iğne kullanıyor.umut bile edemiyorum dolasıyı ile içimde çok büyük korkular var ne olabilir kistmi başka bişeymi offffffffffffff kafam çook karışık ve endişeliyim.aynı şikayette olan varmı bana yardım edin lütfen!!!!!

Arkadaşlar üç gündür önce sol yumurtalık yani sol kasığımda dün akşamdan beride rahimin olduğu bölgede sürekli batmalar oluyor adetime 10 var internetten okuyorum hep hamilelik belirtisi ama bu çok mümkün değil eşim iiki aydır iğne kullanıyor.umut bile edemiyorum dolasıyı ile içimde çok büyük korkular var ne olabilir kistmi başka bişeymi offffffffffffff kafam çook karışık ve endişeliyim.aynı şikayette olan varmı bana yardım edin lütfen!!!!!

Canım bir dr.a gitsen?? Böyle kendi kendini korkutacağına dr .a gözük bence.. İyii düşün iyi olsunnn.. Belki ummadığımız şeydir kısmettt :52:

Merhabalar Canlar ;

Nasılsınız?

hasretim, penbis ve ecrin arkadaşlarım tedaviniz trasferleriniz hayırlı olsun inşh.

ÇİÇEK ;

canım hayırlı olsun çok sevindim erkek geliyor:16: Allah bağışlasın sağlıklı doğumlar nasip etsin.:16:

hayalim 77 ve eyinas

Tekrar geçmiş olsun canım kızlar :16:

Back
X