Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar sonucum biraz Dan belli olucak Persembe erken gebeliktestini yaptim ama sonuc alamadim bugün gercek test günüm insallah da olur bana dua edin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Herkese gunaydinn.iyi pazarlar

Guzel haberini bekliyorum

günaydın kızlar eşim de azoospermiydi..dün sperm tahlili oldu ve 24 milyon sperm görüldü..doktor ilaç kullandınızmı felan diye sordu kullanmadık sadece burdan öğrendiğim kürlerden içmişti eşim ve sigarayı bırakmıştı ocak ayında sıfır şimdi 24 milyon..doktor spermleri dondurdu ve hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedi..ama bu herkeste oluyomu bilmiyorum bende zamanı şimdi acaba baka zaman mı olsa diye düşünceler var bugün puregon iğne vurunmam lazım hala endişeliyim çekincelerim var bu normalmi yaa ??

Canım benimmm dualarimiz seninle kalbimiz seninle.. iyi haberlerini alalim inşallah

Maasallah canim. Sigarayi da bırakmış ne güzel. Spermler kaliteliyse neden olmasin.. beklemek sizin tercihiniz tabi.. ama ben 1 dk. Beklemezdimmm :)

Canım güzel haberler bekliyoruz bugün dualarimiz seninle

Inanamiyorum yaa böyle bir sürpriz herkes ister... bence hemen başlayın ama azospermi den sonra 24 milyon gibi bir rakam çok şaşırtıcı hem de tedavisiz maasallah canim ama bence ilk yaptirdiginiz test yanlış olabilir

Canlar elimdeki tüm kitapları bitirdim bana tavsiyen iz var mi
Cnm Zülfü Livaneli okudunmu burdada yazdgmz gibi kardeşimin hikayesi çok güzeldi. Şuanda Ahmet Ümit patasana kitabını okuyorum. Sinan Akyüz okumadiysan tavsiye ederim cnm..Sarah Jio nun kitaplari yada

canım bu çok güzel bir haber, tebrik ediyorum. Ne uyguladığını a
armısom ?

Dualarimiz seninle canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inş. Allahim yüzünüzü guldursun.

canım bu çok güzel bir haber, tebrik ediyorum. Ne uyguladığını a
armısom ?

keçiboynuzu kürü uyguladım o bitti nohut kürüyaptık ondan sonra da çakşır otu almıştı bi kaç kez uyguladık ama devam ettirmedim...sigarayı bıraktı hergün kabak çekirdeği mutlaka ve kuruyemiş acayip tüketti hergün akşam yürüyüşe gidiyordu gelirken kabak çekirdeği alıyordu bir paket ve oturup tek başına bitiriyordu..kahvaltılarda bal tereyegı ceviz..ekmeği kesti ve bu tür şeylerle beslendi hep..böyle ben kabak çekirdeğine yoruyoum...

ablacımmmm allah razı olsunnn amin inşallah sağ salim kucağıma aldığım günleride görürüm inşallah inşallah ablacımm rabbim burda isteyen arkadaşlarıma tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin
inşallah canım Rabbim tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun meleklerin.inşallah darısı isteyen ve bekleyen herkesin başına

evet vermişti tedradox ama ersel bey artık verilmeyecek antibiyotik dedi geçende siz tavuguda sık yemeyin balık yeyin bende bi yandan sahur yapıyorum bi yandan seninle konusuyorum

hee artik hicmi verilmeyecekmi antibiotik cünkü bize dediki bitkisellerde dogal antibiiotik var ama öylesinemi dedi anlamadim... oruc tutman kolay gecsin canim sagol cevaplarin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…