- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
herkese hayırlı ramazanlar.. şu orucun ilk günü hepimiz bayrama kadar sağlıkla orucumuzu tutmamızı nasip etsin mevlam
kızlar biz hocaya kontrole gittik ama yazma fırsatım olmadı babam umreden geldi ordaydım ardından kayınvaldemler deydim bi türlü yazamadım
eşimin hormon testleri fsh lh testesteron hepsi iyi çıktı hoca beğendi..ardından pregly i kesti artık 1 ay sonraki kontrole kadar kullanmayın dedi sadece hafta da 3 kere menapur 1 toz 1 su kullan dedi..ve bitkisellere ara verdi 1 ay sonra tekrar kontrle gidicez
artık istediğiniz zaman tüp bebeğe geçebilirsiniz diye ekledi..
bizde eşimle şöyle karar verdik bayramdan sonra kendimizi motive etmek için tatile çıkıcaz gelince kısmetse tüp bebek için adım atıcaz inşlh benden haberler böyle kızlar
inşlh hepimiz hamileyiz diye yazdığımız günleri görürüz....
karşılaşırız belkiaa belki aynı anda başlarız belli mi olurön muayne iyi olur aslında tabi bende ön bi muayne olurum
evet içiyorum mayıs ayından beri ...zaten aldığım 3 aylık ağustos sonuna anca biticek ondan sonrada dr. ne derse onu yaparım..:26:
canım Cemrem ne güzel bir haber bu.
Allahım tez zamanda halayı çekmeyi nasip etsin.
tatilden sonra süper fikir eşin çok güzel düşünmüş bence ...
hangi merkezde olcağı belli denemeniz?
yok canım celalettin hoca nereye bizler oraya o bizleri bırakmaz bizde onubelii olunca hastane yazarım tekrar siz yenimi başladınız tedaviye hayırlısı olsun
belli mi olurkarşılaşırız belkiiyi guzel ic canım bide yumurtalık geliştirici bebeğin tutunmasına yardımci macun vermedi mi sana doktor?
canım teşekkür ederim ..
eşim ısrar ediyor tatile ben ise hiç gerek yok direk tüp bebeğe diyorum kızıyoneyse o gene beni yendi onun dediği oldu her zaman ki gibi....aslında fikir güzelde ben sabredemiyorum bazen bakalım kısmette böylesi varmış..aslında merkez için hala bi karar vermedik şuan ama kafamızda iki yer var önce bir gidip görüşüceğiz ardından karar vericeğiz ne desem daha belli olmaz... sende o zamana başlarsın belki yılın son demlerini hamiş geçiririz...
canım teşekkür ederim ..
eşim ısrar ediyor tatile ben ise hiç gerek yok direk tüp bebeğe diyorum kızıyoneyse o gene beni yendi onun dediği oldu her zaman ki gibi....aslında fikir güzelde ben sabredemiyorum bazen bakalım kısmette böylesi varmış..aslında merkez için hala bi karar vermedik şuan ama kafamızda iki yer var önce bir gidip görüşüceğiz ardından karar vericeğiz ne desem daha belli olmaz... sende o zamana başlarsın belki yılın son demlerini hamiş geçiririz...
canım inşaallah eşin bu dertten biran önce kurtulur bize gelince 7 aydır tedavideyiz bi 6 ay korunmadik olmayınca ben muyane oldum bisey çıkmadı eşim test verdi azosperm çıktı şok olduk 2 yerde verdi aynı çıktı sonra burdan celalettin hocayı duyduk ve soluğu yaninda aldık ilk testte 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm yazıyordu o kadar sevindik ki çok şükür dedik yine bir umut vardı ve şuan 100 bin 200 bin değişiyor bi tüp bebek denemesi yaptık mayıs ayında Allahın takdiri olmadı böyle ikinci tedaviyi bekliyoruz :)hhaaa aman rahatladim biz almanyadayiz burdan saten cok problem oraya gelmek bide cok uzak yere giderse, bi ersel bey bi arif bey bide celalettin hoca hani zor olursa diye diyorum ama hadi hayirlsi...biz iste bir ay kadar önce ilk gittik, bisürü ilac ve igneyle geri döndük simdi esim uslu uslu kullaniyo, 2 ay sonra aslinda test icin gitmesi lazim.
canim sizde onun hastasiniz galiba, sizede yumurta et dikkat dedimi? bildigin varsa sorabilirmiyim biseyler??
inşlh cnm yazarken ble heyecanlanıyorum elimde değil bazen kendime kızıyorum fazla sabırsızım diye ama neyse ki bende ki koca beni kendime getiriyorHakkınızda hangisi hayırlısı olacaksa Allah dertlerimize deva olacak insanlarla karşılaştırsın...
yer doktor vesile olacak mutlaka....
ama burasını yıkıcaz inşh......senin güzel haberinle....
sabırsızlığını anlıyorum ama hamile olunca gidmeyeceksin bir yere uzun zaman sonra son tatilin gibi düşün inşh.
buna başlamanın düşüncesi bile heyecanlı yaaa bunun bile güzelliği var bence....
Allahım bu heyecanı sonuna kadar daim etsin güzel souçlara çıkarsın.
dediğin gibi olur inşh canım yıl son demlerin bizi bulur ......
bendede görünürde sorun yok ama ek takviye olarak verdi sağol canımbelli mi oluryok cnm bana vermedi kimse bişey yumurtalıklarımda sorun yok dedi dr. ama hani o zaten tedavi sırasında belli oluyor sorun varmı yokmu ben yaşayıp görücem sen kullanıyorsun galiba şifa olsun sana inşlhh...
anladım aslında ilk denemede sonuç negatif olunca belki tedbir amaçlı vermiştir olsun bunda da şifa vardır elbetbendede görünürde sorun yok ama ek takviye olarak verdi sağol canım
anladım aslında ilk denemede sonuç negatif olunca belki tedbir amaçlı vermiştir olsun bunda da şifa vardır elbet
canım inşaallah eşin bu dertten biran önce kurtulur bize gelince 7 aydır tedavideyiz bi 6 ay korunmadik olmayınca ben muyane oldum bisey çıkmadı eşim test verdi azosperm çıktı şok olduk 2 yerde verdi aynı çıktı sonra burdan celalettin hocayı duyduk ve soluğu yaninda aldık ilk testte 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm yazıyordu o kadar sevindik ki çok şükür dedik yine bir umut vardı ve şuan 100 bin 200 bin değişiyor bi tüp bebek denemesi yaptık mayıs ayında Allahın takdiri olmadı böyle ikinci tedaviyi bekliyoruz :)
Canım celalettin hoca bizede korunun demişti kadında olan bir bakteri eşte olan spermleri yok ediyormuş sana da geçer lökosit o yuzden demiş olabilir canını sıkma en önemli şey moral biliyor musun ne kadar kafana takarsan o kadar uzaklaşiyor sanki inşaallah en kısa sürede spermleri görürsünüzaa süper gelisme peki hic yoktanmi o 29 sperm cikti? ins bidaki denemede tutar canim bu konuda herkesin iyiligini düsünüyoruz hepimiz negüzel demi..
bizde neyazikki kactane spermiogram yaptirdiysak hep sifir cikti ama diger degerlerin hep iyi oldugu icin hoca iyi konustu ins dedikleri cikar. ama bide lökosit konusu var sizde lökosit sayisi yüksekmi mesela o isi tam anlamiyorum bizde cok oldugu icin ersel bey korunun demis esime ve et ve yumurtadan uzak dur demis ama bunu daha dün dedi tlfda o biz özellikle sorduk diye. acikcasi biraz agrima gitti tekrar konunmak mecburiyeti nede olsa ben hep bi mucizeyi bekliodum belki ilac ve ignenin faydasi olur diye simdi o mucizeyi de kendimiz tepecez konurarak. neyse demekki böyle olmak zorunda hayirlisi...
Canım celalettin hoca bizede korunun demişti kadında olan bir bakteri eşte olan spermleri yok ediyormuş sana da geçer lökosit o yuzden demiş olabilir canını sıkma en önemli şey moral biliyor musun ne kadar kafana takarsan o kadar uzaklaşiyor sanki inşaallah en kısa sürede spermleri görürsünüzbenimde eşimde lökosit oluşuyor bu sefer ki testte artış olmuş bir öncekine bakaraktan inşaallah hepsi düzelir
yok su aralar korunmuyoruz :) et seviyorsa 15 gunde bir yesin sebze yeyin c vitamini kivi avakado celalettin hoca kavun cok faydali demisti bi esim ACE selenyum bide zinco takviye iciyore sizde hala korunuyormusunuz yoksa deneme mi yapiyosunuz? evet evet artik mecbur korunacaz ama yiyeceklerle lökosit düsermi hic alman sitesinden baktim hic bir sey demiolar yiyecege dikkat et felan diye. ben kocama ne yedirecem ya o aslinda tam bir etci, vejeteryan mi olduracam zorla
yok su aralar korunmuyoruz :) et seviyorsa 15 gunde bir yesin sebze yeyin c vitamini kivi avakado celalettin hoca kavun cok faydali demisti bi esim ACE selenyum bide zinco takviye iciyor
Tavuk yeyin balık elbetteki yeyin omega 3 selenyum içeriyortavuk balikta mi et olarak gecio?
Tavuk yeyin balık elbetteki yeyin omega 3 selenyum içeriyor
Canım celalettin hoca bizede korunun demişti kadında olan bir bakteri eşte olan spermleri yok ediyormuş sana da geçer lökosit o yuzden demiş olabilir canını sıkma en önemli şey moral biliyor musun ne kadar kafana takarsan o kadar uzaklaşiyor sanki inşaallah en kısa sürede spermleri görürsünüzbenimde eşimde lökosit oluşuyor bu sefer ki testte artış olmuş bir öncekine bakaraktan inşaallah hepsi düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?