Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm Zülfü Livaneli okudunmu burdada yazdgmz gibi kardeşimin hikayesi çok güzeldi. Şuanda Ahmet Ümit patasana kitabını okuyorum. Sinan Akyüz okumadiysan tavsiye ederim cnm..Sarah Jio nun kitaplari yada

Canım sarah ve sinan Akyüz un tum kitaplarını okudum Livaneli eksik ondan okuyabilirim

inşlh cnm yazarken ble heyecanlanıyorum elimde değil bazen kendime kızıyorum fazla sabırsızım diye ama neyse ki bende ki koca beni kendime getiriyor :1:.. aslında doğru dedin kız tatile gitmeden yapsam nasipse tutunursa kaldım hiçç bi yere gidemem dediğin doğru kafama yattı ben tıpış tıpış tatile gideyim ardından nasılsa bol bol evde dinlenirim:9:hepimiizn güzel haberleri burda sayfalarca yazılsın inşlh sırayla burdaki gönüller başka yerde yok bu kardeşlik hepimizin mutluluğuyla çoğalacak..evet merkez nasılsa vesile olucak inşlh hakkıma hayırlı yer çıksın ...

Canım cemrem.... inşh güzel günler göreceğiz.:16:
Canım benim cok sevindim desene ramazandan sonra bir halayimiz daha var:9:

canım Ahmet Ümit i seviyorum.Şuan okuduğum Beuoğlunun en güzeli abisi.....Bir de İstanbul Hatırası diye kitabi var birçok kitabı var.
Serisini bitireceğim galiba....

Cemrem29 hayırlısı olsun canım en güzelini düşünmüşsünüz :29:

Kızlar celalettin hoca hastaneden ayrılıyormuş bilginizee salı günü belli olacakmış hangi hastaneye geçeceği

Ayy ne güzel bir haber. Hastane, çalışanlar, park sorunu vs. hiç beğenmiştik. Celalettin bey olmasa eşimi öyle bir hastanede 1 dk. bile tutamazdım :1: İnşallah memorial'a geçer :)

tavuk balikta mi et olarak gecio?

Bize de et, yumurta, balık (tuzlu sudaki balıkların içinde ağır meteryaller bulunduğu için) hatta tavuk bile yenilmemesini söyledi. Aslında gerçek köy tavuğu yenilebilir ama oda mümkün olmadığı için tüketilmemesinin daha iyi olacağını söyledi. zeytin yağlı sebze ve kuru baklagil tüketmeye çalışıyoruz . Tam olarak dikkat ettiğimizi söylemem ama mümkün oldugunca minimuma indirdik :)

Sıra AYYÜZLÜM kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz:8: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
AYYÜZLÜM canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Ayy ne güzel bir haber. Hastane, çalışanlar, park sorunu vs. hiç beğenmiştik. Celalettin bey olmasa eşimi öyle bir hastanede 1 dk. bile tutamazdım :1: İnşallah memorial'a geçer :)

Ağzından bal damlıyo kız
Hastaneyi bende beğenmemiştim.
Hem çok fark alıyor ya
Memoriala geçmesi valla bizim için süper olur ya
İnşallah öyle bir durum olur da biz de rahat ederiz
Dualarımız kabul olur inşallah

herkese hayırlı ramazanlar.. şu orucun ilk günü hepimiz bayrama kadar sağlıkla orucumuzu tutmamızı nasip etsin mevlam
kızlar biz hocaya kontrole gittik ama yazma fırsatım olmadı babam umreden geldi ordaydım ardından kayınvaldemler deydim bi türlü yazamadım
eşimin hormon testleri fsh lh testesteron hepsi iyi çıktı hoca beğendi..ardından pregly i kesti artık 1 ay sonraki kontrole kadar kullanmayın dedi sadece hafta da 3 kere menapur 1 toz 1 su kullan dedi..ve bitkisellere ara verdi 1 ay sonra tekrar kontrle gidicez
artık istediğiniz zaman tüp bebeğe geçebilirsiniz diye ekledi..:52::52:
bizde eşimle şöyle karar verdik bayramdan sonra kendimizi motive etmek için tatile çıkıcaz gelince kısmetse tüp bebek için adım atıcaz inşlh benden haberler böyle kızlar
inşlh hepimiz hamileyiz diye yazdığımız günleri görürüz....:16::16:

cemrem çok sevindim senin adına tedaviye başlıyorsunuz demek:16::16:
ohhh önce mis gibi tatilini yap dinlen keyfini çıkar sonrada tüp bebeğini al göbişine 9 ay orda kalsın emiiii:16::16:
inşallah sıra sende olsun ve halayların arkası kesilmesin inşallah:16::16:

cemrem çok sevindim senin adına tedaviye başlıyorsunuz demek:16::16:
ohhh önce mis gibi tatilini yap dinlen keyfini çıkar sonrada tüp bebeğini al göbişine 9 ay orda kalsın emiiii:16::16:
inşallah sıra sende olsun ve halayların arkası kesilmesin inşallah:16::16:
inşlhhhh cnm inşlhhhh evet artık kararımızı verdik eşimle kısmet zamanı buymuş olsun sonunda hamileyim diye yazayım inşlh da....:16::16::16:
sen nasılsın kızlar nasıl:34:

Gözümden kaçmış hadi hayirlisyla sende tedaviye baslarsin inşallah çok sevindim. Hormonlar nasıldı cnm değerleri ? Rabbim hamileyimmmmmmmmmm diye yazmanı nasip etsin :16::16::16::16:

Gözümden kaçmış hadi hayirlisyla sende tedaviye baslarsin inşallah çok sevindim. Hormonlar nasıldı cnm değerleri ? Rabbim hamileyimmmmmmmmmm diye yazmanı nasip etsin :16::16::16::16:
olsun şekerim önemli değil sağol inşlh o yazıy bende yazbilecekmiyim :26:
hormon değerleri yanımda sonuç yok ama fsh 4 lerde bi, bunu hatırlıyorum:9::9:diğerleride iyiydi çünki hoca çok güzel dedi ordan aklımda kaldı...
aminn kızz inşlh ne bilim bakalım zaman neler gösterecek bize..darısı sizlere de olsun en kısa zaman da inşlhhhhhhhh:16::16:

herkese yeni haftadan yeni günden veeeee orucun 3.cü gününden merhabalar
rabbim bu mübarek günlerde edilen dualarımızı geri çevirmesin kabul etsin...:16::16:

Back
X