Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm cevabin icin cok sagol. Beni mutlu ettin. Yalniz siz antalyada memoriola gitmistiniz dgl mi cnm. Ya da en yakin yerdeki bi subesine mi gitsek bilemedm.

canlarim malesef olmadi negatif sonuc aldim
canım inan çok üzüldüm tüpbebeği tekrar denemiyorum çünkü senin şimdi yaşadığın duyguyu 2 defa yaşadım .artık hayattan bir beklentim de kalmadı .her geçen gün bana daha uzak geliyor bebiş düşüncesi .inşallah Rabbim bu sıkıntıyı en yakın zamanda atlatmanı ve bebişine kavuşmanı nasip etsin sana :43::43::43::43::43::43::43::43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ne deyim bilemedim bu durumu yeni yaşamış biri olarak.Agla acini yaşa bosalt içindekileri ki sürekli için kavrulmasin sonra sarilin el ele destek olun birbirinize tedaviye devam edin inş .iftar vakti yaklaşıyor Allahım dualarimizi kabul etsin cumlemize hayırlı evlatlar nasip etsin...

Canım çook üzüldüm.. Ama emin ol hepimizin eşleri aynı durumda ne yazıkki.. Bizim içimizi acıtan şeyler kimbilir onların içini ne şekilde acıtıyor.. Sen güçlü olmak zorundasın bitanem.. Onun yanında sen güçlü ol yıpranmasın. Şaka yapma ciddi konuş.. Kötüsünü değilde iyisini söylemeye çalış.. Aynı durumda olan arkadaşlardan örnekler ver mesela iyi örnekler olsunn.. Ben öyle yapıyorumm :34:

sagol cnm öyle yapiyorum bende saten ama iste demekki herzaman ise yaramiyo biliyor... Allah hepsinede bol kuvvet inanc ve sabir versin

canim bende üzüldüm ama herseyde bir hayir vardir elbet. ins daha güzel haberler alacaksiniz, herkesde ilk defa tutmasi lazim diye bisey yok. Kendini yipratma okadar rabbime güven..

Canım çok üzüldüm :( ne olur hırpalama kendini çok zor bir durum hemde çok ama umutsuzluğa kapılma lütfen cnm.. inşallah allahin izniyle olacak

Üf ya üzüldüm ama elimizden ne gelir ki Allah acını unutturacak güzel başka haberler versin inşallah.
Hayırlısı değilmiş demek.Umarım Allah gönlünü muradını verir.

sahuru beklerken kimseler yok topikte ben sahura kadar buralardayım:ssz:

canim uzulme rabbim buyuk buralara kadar gelmek bile cok güzel ins en kisa zamanda gonlune gore verir rabbim

Son düzenleme:

Canım üzülmek yılmak yok.Bak ne güzel buralara kadar geldin.Rabbim sperm çıkışını bile nasip etti.
Dondurulmuşlarınızla tekrar denersiniz.Nasıl olsa sizi hazır bekliyor.
Rabbim kızına sağlık sıhhat afiyet versin İNŞALLAH

Arkadaşlar malum çok zor bir süreçten geçilmekte ,hepiniz yıpranmakta, acı çekmekte, bazen mutlu olmaktasınız fakat en büyük avantajınız burada dertleşme ,sevinç ve üzüntülerinizi paylaşma imkanınız var....

Ya Eşleriniz ; erkek adamdır, içine atar , derdine dert katarda belli etmez ama öyle değil maalesef onların kendileri gibi olan ,aynı sıkıntıları yaşayan diğer erkeklerle paylaşımda bulunabilecekleri bir forum olsa hoş olmaz mı sizce de?

Bu konuda birşeyler yapabilecek arkadaşlar varsa bende yardımcı olmak isterim.

Cnm cevabin icin cok sagol. Beni mutlu ettin. Yalniz siz antalyada memoriola gitmistiniz dgl mi cnm. Ya da en yakin yerdeki bi subesine mi gitsek bilemedm.

Ne demek bitanem aynı acının içinde kavrulmadıkmı ama allahın izniyle teker teker kurtulacagiz inşallah cnm biz istanbuldaki şişli memorial de yaptirdik önceki 2 denememi antalyadaki ıvfde yaptırdım ama onlar resmen kasapmış

Back
X