Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
olsun şekerim önemli değil sağol inşlh o yazıy bende yazbilecekmiyim :26:
hormon değerleri yanımda sonuç yok ama fsh 4 lerde bi, bunu hatırlıyorum:9::9:diğerleride iyiydi çünki hoca çok güzel dedi ordan aklımda kaldı...
aminn kızz inşlh ne bilim bakalım zaman neler gösterecek bize..darısı sizlere de olsun en kısa zaman da inşlhhhhhhhh:16::16:

herkese yeni haftadan yeni günden veeeee orucun 3.cü gününden merhabalar
rabbim bu mübarek günlerde edilen dualarımızı geri çevirmesin kabul etsin...:16::16:
Aminnnnn canım inşallah

hamile arkadaşlar var galiba
Allah hayırlısı le kucağınıza alırsınız inşallah:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
darısı bu mübarek ramazan da hepimize inşallah

merhaba kızlar
herkese hayırlı ramazanlar
bu ramazanda çok sıcak geçiyor
sanaha hayırlı ramazanlar cnm evet sıcakalr çokk var helede senin oraları daha da sıcaktır rabbım yardımcımız olsun hepimizin
olsun burda dayanmamız zor olsa da öbür dünyada inşlh mükafatı çokkk güzel olucak:16::16:

sanaha hayırlı ramazanlar cnm evet sıcakalr çokk var helede senin oraları daha da sıcaktır rabbım yardımcımız olsun hepimizin
olsun burda dayanmamız zor olsa da öbür dünyada inşlh mükafatı çokkk güzel olucak:16::16:

İnşallah
Allah hepimize kolaylık versin canım

hayırlı ramazanlar rabbim hepinizin tüm dualarını kabul etsin kızlar hoca erselden ilaç almamızı söylemişti ersel bey ramazan diye ilacı ramazandan sonra gönderirim demiş ama bizim tahlil vermemiz gerek ne yapalım bilemedik

Ağzından bal damlıyo kız
Hastaneyi bende beğenmemiştim.
Hem çok fark alıyor ya
Memoriala geçmesi valla bizim için süper olur ya
İnşallah öyle bir durum olur da biz de rahat ederiz
Dualarımız kabul olur inşallah

Yanlışta yazmışım şimdi farkettim :) BEĞENMEMİŞTİK :9 Fark olayına dikkat etmedim, o ne ki?

slm arkadaslarim nasilsiniz? herkese güzel bir hafta diliyorum. Ben bugün pek iyi degilim. dün uzum zamandan sonra tekrar esimin caresiz ve sIkkIn halini gördüm. dayanamiyorum aklimdan cikmio geceleri uyuyamiyorum dedi bana agladi...ne yapsam bilmiyorum onu yatistirmaya calisiyorum ama olmuyor demekki, beni kimse anlayamaz ancak benim durumumda olan erkekler anlar diyor. onu öyle sseyler incitiyormuski hic insanin aklina gelmez ama elinde degilmis diyor, mesela yegeninin halleri anne babaya bakisi en cok da anne babanin cocuklara nazli narin davranisi yanimizda...kardesimin cocugu olcak duvar kagidini gösteriyor abla hangisini yapalim diye birazda bizi sevinclerine baglamak icin ama o bile acitmis icini. kötü niyetle degil onlar icin cook seviniyorum diyor ama elimde degil bizim durumumuz aklima geliyor icin aciyor diyor gücüm kalmadi diye... böyle ist neyapsam bilmiyorum kendimide cok caresiz hissetiim dün onuda öyle görünce.. piskologa git diyecem ama burda yani yurtdisinda dicekleri nebilim git sperm bankasina yok evlatlik cart curt kestirme yani oda yaramaz bize..Allah hepimize en cokta kocalarimiza sabir versin :14:

Kızlar face deki grupta ersel bey germ hücresinden spermatosit ve spermatit aşamalarını anlatmış bir bakın isterseniz çok güzel bilgiler aktarmış

spermatit 3 aşamadır.
1-sekonder
2-primer
3-elonge sperm

Spermatitin büyüklüğü 8-12 mikron boyutlarındadır ve bu boyutlarda kuyruk oluşumu başlar
Spermatitlerde mikron boyutu küçüldükçe bölünme hızlanıyor.

slm arkadaslarim nasilsiniz? herkese güzel bir hafta diliyorum. Ben bugün pek iyi degilim. dün uzum zamandan sonra tekrar esimin caresiz ve sIkkIn halini gördüm. dayanamiyorum aklimdan cikmio geceleri uyuyamiyorum dedi bana agladi...ne yapsam bilmiyorum onu yatistirmaya calisiyorum ama olmuyor demekki, beni kimse anlayamaz ancak benim durumumda olan erkekler anlar diyor. onu öyle sseyler incitiyormuski hic insanin aklina gelmez ama elinde degilmis diyor, mesela yegeninin halleri anne babaya bakisi en cok da anne babanin cocuklara nazli narin davranisi yanimizda...kardesimin cocugu olcak duvar kagidini gösteriyor abla hangisini yapalim diye birazda bizi sevinclerine baglamak icin ama o bile acitmis icini. kötü niyetle degil onlar icin cook seviniyorum diyor ama elimde degil bizim durumumuz aklima geliyor icin aciyor diyor gücüm kalmadi diye... böyle ist neyapsam bilmiyorum kendimide cok caresiz hissetiim dün onuda öyle görünce.. piskologa git diyecem ama burda yani yurtdisinda dicekleri nebilim git sperm bankasina yok evlatlik cart curt kestirme yani oda yaramaz bize..Allah hepimize en cokta kocalarimiza sabir versin :14:
Âmin canım eşlerimizin durumu bizden daha ağır aynı şeyleri bizlerde yaşıyoruz onun ablası ve benim ablam hamile bi o anlatıyor hamileliğini bi diğeri yüzün gülerekcevapliyor ama içimin aldığını belli edemiyorsun.. Dedelerin babaannenin ananenin diger torunlarını sevmesi torun başka şeymiş demeleri o kadar seni içten incirtiyor ki ama olsun bizim de çocuğumuz olsun istiyolar ama olmuyor Herşey allahtan Allah sen neyi çok istersen seversen seni onla imtihan edermiş bizimde imtihanimiz bu inşaallah sonunda evlatlarımıza kavuşuruz bizde sabrın sonu illaki mükafatı verilecektir ama Sabır etmek gerekiyor :29:

Kızlar face deki grupta ersel bey germ hücresinden spermatosit ve spermatit aşamalarını anlatmış bir bakın isterseniz çok güzel bilgiler aktarmış

spermatit 3 aşamadır.
1-sekonder
2-primer
3-elonge sperm

Spermatitin büyüklüğü 8-12 mikron boyutlarındadır ve bu boyutlarda kuyruk oluşumu başlar

Facedeki grup linkini rica etsem atabilirmisin :) Bir türlü bulamıyorum:1:

Son düzenleme:
Cnm coook sevindm sizin adiniza . Allah kucaginada almayi nasip etsin. Cnm siz hangi doktorda ve nerede tedavi olmustunuz ayrintili yazarmisin bi zahmet.

Çok sağol cnm amin inşallah biz memorialde yaptırdı erkek kısırlığında çok çok iyiler yani hastane son teknolojiye sahip bizim emriyolar donduruldu 3ay sonra çözüldü % 100 canlılığını kaybetmedi.üroloklarını bilmiyorum cnm çünkü her gittimiz doktor aynı iğneleri verdi hipolu ların iğneleri belli bide cnm memoryda nur dokuzeylul var harika bir doktor burda bi arkadaşımda memoryda yaptırdı nur hanım koydu emriyolarini onunda ikiz ve 3 hafta sonra doğum yapacak rabbim isteyen herkese versin aratmasın inşallah

penbis cnm çok sevindim maşallah Allah tamamına erdirsin :nazar::nazar::nazar: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

cemrem cnm hadi hayırlısıyla senin haberlerinde gelsin böyle Rabbim işini rast getirsin inş.:emir_bebek::emir_bebek:
Aminnnnn canım benim allah razı olsun kurban olduğum yaradanım burdaki arkadaşlarımın ve isteyen herkesin Gönlündeki muradlarını tez zamanda versin inşallahhhhh

Canım çook üzüldüm.. Ama emin ol hepimizin eşleri aynı durumda ne yazıkki.. Bizim içimizi acıtan şeyler kimbilir onların içini ne şekilde acıtıyor.. Sen güçlü olmak zorundasın bitanem.. Onun yanında sen güçlü ol yıpranmasın. Şaka yapma ciddi konuş.. Kötüsünü değilde iyisini söylemeye çalış.. Aynı durumda olan arkadaşlardan örnekler ver mesela iyi örnekler olsunn.. Ben öyle yapıyorumm :34:

spermatit 3 aşamadır.
1-sekonder
2-primer
3-elonge sperm

Bende bakayım bir merak ettimm tşk ederiz cnmm :16:

Back
X