- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar herkese merhabalarbe bugu ins hirkai serife ve eyup sultana gidicem orda hepimize bol bol dua edicem bu mubarek gunler yuzusu hurmetine....hep dilimde ve duamda olacaksiniz..
![]()
selam kızlar
belki hatırlayanlar olur bizde celalettin hocada tedavi oluyoruz ara ara geliyorum
dün sperm testi yaptırdık
Lökosit Sayımı : 416 000 /cc Lökosit Oranı : % 26
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 184 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 74
ve ilk defa teste spermatit görüldü
( % 6 spermatit ( 8-10 mikron) , % 94 spermatosit)
bu nedemek oluyor çok heycanladık olumlu bişey mi![]()
Kizlar herkese merhabalarbe bugu ins hirkai serife ve eyup sultana gidicem orda hepimize bol bol dua edicem bu mubarek gunler yuzusu hurmetine....hep dilimde ve duamda olacaksiniz..
![]()
Canım spermatid sperm öncesi hucrelerden mayoz bölünme geçirmiş hali aslında daha önce testte buna bakilmiyordu belki önceki testlerinizde o yüzden yoktur. Spermatid in de evreleri var primer sekonder ve elonge diye hemen hemen herkeste çıkıyor spermatid ama tabi ki iyi bisey bu arada lökosit bayağı düşük :)
hatırlıyoruz canım.. hoş geldinselam kızlar
belki hatırlayanlar olur bizde celalettin hocada tedavi oluyoruz ara ara geliyorum
dün sperm testi yaptırdık
Lökosit Sayımı : 416 000 /cc Lökosit Oranı : % 26
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 184 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 74
ve ilk defa teste spermatit görüldü
( % 6 spermatit ( 8-10 mikron) , % 94 spermatosit)
bu nedemek oluyor çok heycanladık olumlu bişey mi![]()
Cnmmm ahh keşke bende görebilsem rabbim kabul eder inşallah dualarını Salat ve selam peygamber efendimize olsunKizlar herkese merhabalarbe bugu ins hirkai serife ve eyup sultana gidicem orda hepimize bol bol dua edicem bu mubarek gunler yuzusu hurmetine....hep dilimde ve duamda olacaksiniz..
![]()
![]()
canım ben de kısmet olursa yine Hacı Bayram a gidecem ve orada dua edeceğim hepinize... Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...
Canlarım mrb nasılsınız çok özledim sizi , bilgisayar olmadığı için giremiyordumbiz tüp bebek tedavisine başladık bugün5. Günümüz muhtemelen eşim Pazartesi ameliyat olacak Dualrınızı bekliyorum inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Tülaycım eğer sıkıntı olmazsa arkadaşlarım müsaade ederse beni öne alabilirmisin ameliyattan önce okunsa, Allahım bir mucize olsun azosperm tarih olsun tedavisi bulundun inşallah âmin!
canlarim malesef olmadi negatif sonuc aldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uzunbir ardan sonra herkese merhablarr
Esim test verdi sonuclari yaziyorum,hoca sonuclar iyi demis,cikis olabilirbir dahaki teste demis,insallh dedigi gibi olur
Lökosit Sayımı​: 720 000 /cc​​Lökosit Oranı​​​: % 40
İmmatür Germ Hücre Sayımı​: 1 080 000/cc​​İmmatür Germ Hücre Oranı​: % 60
( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))​
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı​ ​: % 100
kızlar tüpbebek tedavisine başladım hayırlısıyla haftaya transfer olacak...0 dan 24 milyon sperme çıkmıştık inşallah kalitesi de iyidir....
hayırlı nurlu cumalar arkadaşlar. dün 12. gün tahililimi verdim 6.5 ' den 16.89 olmuş biliyorum hala çok düşük ama 9 ile başlayıp doğum yapan hastalarım var dedi dr. aranızda bu şekilde olan varmıydı :18::18::18::18:
Selam canlarrrrr hepinizi çok özledim
Giremiyorum diye sizi unuttuğumu sanmayın sakın :26:
Bugün benim için çok önemli çok anlamlı
4 Temmuz 2013 11:31 de paylaştığım bu mesajla hayatımızda yeni bi dönem başladı.
Şükürler olsun bu mesajın üzerinden tam 1 sene geçti ve 1 senedir hasretle beklediğimiz bebeğimiz bizimle
120 gündür de kucağımızda
Evladıma baktıkça hepiniz için dua ediyorum Rabbim bu mutluluğu hepsine yaşat diye...
Evladımıza kavuştuk sıra hayırlısıyla eşimin sağlığına kavuşmasına geldi inş oda olacak...
Biliyorsunuz doğumdan sonra kemoterapi almıştı eşim 2. Kürü için hala bekliyoruz sanırım Bayram sonu başlayacak tedavisi...
Eskiden hamile olanlar yada çocuğuna kavuşan arkadaşlar topikten uzaklaşınca üzülürdük bizi unuttularda ondan mı girmiyorlar diye...
Inanın hiçbirinizi unutmadım evladıma her baktığımda aklımdasınız...
Ama fırsat olmuyor çok zevkli onunla uğraşmak ama bi okadar da yorucu...
Kalan zamanda tüm işlerini tamamlamaya çalışıyorsun...
Böyle olunca giremiyorum ama dualarım hep sizinle...
Oğluşum çok iyi teyzeleri hiç durmuyor kıpır kıpır sürekli dönüyor çok yaramaz oldu
Çenesinde hiç susmuyor bıdır bıdır habire bişeyler anlatıyor
Çok şükür herşey yolunda hep böyle olur inş...
İnş kısa zamanda sizlere de nasip olsun bu güzellik...
Rabbim hepinizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün
Oğluşumla kocaman öptük hepinizi![]()
![]()
hatırlıyoruz canım.. hoş geldin
[TABLE="width: 698"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]sahgull[/TD]
[TD="class: xl64, width: 35, bgcolor: transparent"]26-30 4 yıl[/TD]
[TD="class: xl66, width: 86, bgcolor: transparent"]eşi küçük yaşta bi kaç ameliyat geçirmiş fsh yüksekliği ve aşırı antibiyotik kullanımı ilk tetste hücre çıkışı yok.[/TD]
[TD="class: xl65, width: 96, bgcolor: transparent"]18 nisan 2013 de tedaviye başladılar ermiş aktar ve geylani aktar ilaçlarını kullandılar
[/TD]
[TD="class: xl67, width: 84, bgcolor: transparent"]immatür germ hücre sayısı 740 000 cc oranı %37[/TD]
[TD="class: xl64, width: 94, bgcolor: transparent"]ersel beyin ilaçları ve pregnyl 5000 kullanıyor son iki iğne kalmış
[/TD]
[TD="class: xl63, width: 95, bgcolor: transparent"]3 ay önce fsh: 57,90 totaltestteron: 2,29 ' du
22 kasım; fsh: 15,77 totatlteststeron: 5,38
hoca durumdan memnunmuş gelişme var istediğim gibi ilerliyor demiş
[/TD]
[TD="class: xl68, width: 105, bgcolor: transparent"]hafta 2 kez vurulduğu pregnyl 5000 i haftada 3 kez vurulucak ve aynı zamanda ersel beyden yeniden ilaç isteyecekler[/TD]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]Lökosit Sayımı : 780 000 /cc Lökosit Oranı : % 39
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 220 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 61[/TD]
[TD="class: xl64, width: 92, bgcolor: transparent"]antibiyotik kullanıyoruz belli aralıklarla, aynı zamanda ersel bey yeni kürler gönderdi bide 1 hafta 3 1 hafta 2 olmak üzere pregnly vuruluyor eşim[/TD]
[TD="class: xl63, width: 85, bgcolor: transparent"]Lökosit Sayımı : 416 000 /cc Lökosit Oranı : % 26
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 184 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 74 ( % 6 spermatit ( 8-10 mikron) , % 94 spermatosit)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Cnm nerde okudun bunu .. tatlım biz akşam lari iftardan sonra vurduruyoruz niyetli olunca.tabi normalde gündüz saatleri en uygun uNohut ve keçi boynuzu kürü yapmak istiyorum eşim aynı zamanda haftada iki kez ovitrella iğne yapıyor. Bu kürleri sıraylamı birgün birgün araylamı yapmalıyım. Geçmişi okudum biri öyle yapmış 6 ay eşimde çıkış olmuş sebepsiz azo bizim ne bulsam yediriyorum adamcazabirde iğneyi hangi saatte yapsak daha iyi olur. Çok soru sordum ama
![]()
celalettin hocayla tedavimize başlayalı 20 ay oldu şu anda %39 spermatit 2-3 adetelonge spermatit %61 spermatosit din hocayla görüşütük 6 ayımız kaldığını söyledi mutlu sona az kaldı