Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar

belki hatırlayanlar olur bizde celalettin hocada tedavi oluyoruz ara ara geliyorum

dün sperm testi yaptırdık

Lökosit Sayımı : 416 000 /cc Lökosit Oranı : % 26

İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 184 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 74

ve ilk defa teste spermatit görüldü

( % 6 spermatit ( 8-10 mikron) , % 94 spermatosit)

bu nedemek oluyor çok heycanladık olumlu bişey mi :34:

Kizlar herkese merhabalar:3: be bugu ins hirkai serife ve eyup sultana gidicem orda hepimize bol bol dua edicem bu mubarek gunler yuzusu hurmetine....hep dilimde ve duamda olacaksiniz..:16::16:

canım ben de kısmet olursa yine Hacı Bayram a gidecem ve orada dua edeceğim hepinize... Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...

selam kızlar

belki hatırlayanlar olur bizde celalettin hocada tedavi oluyoruz ara ara geliyorum

Canım spermatid sperm öncesi hucrelerden mayoz bölünme geçirmiş hali aslında daha önce testte buna bakilmiyordu belki önceki testlerinizde o yüzden yoktur. Spermatid in de evreleri var primer sekonder ve elonge diye hemen hemen herkeste çıkıyor spermatid ama tabi ki iyi bisey bu arada lökosit bayağı düşük :)

canım ecrin_bebek arkadaşımızın salat-i tefriciyelerini okudum Rabbim niyetlerini kabul eder evlerini bebek sesleriyle şenlendirir inşallah...

Kizlar herkese merhabalar:3: be bugu ins hirkai serife ve eyup sultana gidicem orda hepimize bol bol dua edicem bu mubarek gunler yuzusu hurmetine....hep dilimde ve duamda olacaksiniz..:16::16:

Cemrem sagol canim benim inşallah dualarimiz kabul olur...

Canım spermatid sperm öncesi hucrelerden mayoz bölünme geçirmiş hali aslında daha önce testte buna bakilmiyordu belki önceki testlerinizde o yüzden yoktur. Spermatid in de evreleri var primer sekonder ve elonge diye hemen hemen herkeste çıkıyor spermatid ama tabi ki iyi bisey bu arada lökosit bayağı düşük :)

sağol cnm

lökositimiz %60 lardaydı çok şükür düşüyor

kan sonuclarımızı beklıyoruz onlarda çıksın hocaya göndericez bakalım ne diycek çok heycanladım:52:

selam kızlar

hatırlıyoruz canım.. hoş geldin

[TABLE="width: 698"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]sahgull[/TD]
[TD="class: xl64, width: 35, bgcolor: transparent"]26-30 4 yıl[/TD]
[TD="class: xl66, width: 86, bgcolor: transparent"]eşi küçük yaşta bi kaç ameliyat geçirmiş fsh yüksekliği ve aşırı antibiyotik kullanımı ilk tetste hücre çıkışı yok.[/TD]
[TD="class: xl65, width: 96, bgcolor: transparent"]18 nisan 2013 de tedaviye başladılar ermiş aktar ve geylani aktar ilaçlarını kullandılar
[/TD]
[TD="class: xl67, width: 84, bgcolor: transparent"]immatür germ hücre sayısı 740 000 cc oranı %37[/TD]
[TD="class: xl64, width: 94, bgcolor: transparent"]ersel beyin ilaçları ve pregnyl 5000 kullanıyor son iki iğne kalmış
[/TD]
[TD="class: xl63, width: 95, bgcolor: transparent"]3 ay önce fsh: 57,90 totaltestteron: 2,29 ' du
22 kasım; fsh: 15,77 totatlteststeron: 5,38
hoca durumdan memnunmuş gelişme var istediğim gibi ilerliyor demiş
[/TD]
[TD="class: xl68, width: 105, bgcolor: transparent"]hafta 2 kez vurulduğu pregnyl 5000 i haftada 3 kez vurulucak ve aynı zamanda ersel beyden yeniden ilaç isteyecekler[/TD]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]Lökosit Sayımı : 780 000 /cc Lökosit Oranı : % 39
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 220 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 61
[/TD]
[TD="class: xl64, width: 92, bgcolor: transparent"]antibiyotik kullanıyoruz belli aralıklarla, aynı zamanda ersel bey yeni kürler gönderdi bide 1 hafta 3 1 hafta 2 olmak üzere pregnly vuruluyor eşim[/TD]
[TD="class: xl63, width: 85, bgcolor: transparent"]Lökosit Sayımı : 416 000 /cc Lökosit Oranı : % 26
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 184 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 74 ( % 6 spermatit ( 8-10 mikron) , % 94 spermatosit)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cnmmm ahh keşke bende görebilsem rabbim kabul eder inşallah dualarını Salat ve selam peygamber efendimize olsun:16:

canım ben de kısmet olursa yine Hacı Bayram a gidecem ve orada dua edeceğim hepinize... Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...

Canlarım ne güzel eyüp sultan, hacı bayram buralara gitmek insana huzur veriyor.Allahım ramazan ayı hürmetine dualarımızı kabul etsin.
Sizlerinde şimdiden yüreğine sağlık.Hayırlısı ile isteyen dua eden herkese Allah çifter çifter sağlıklı bebişler nasip etsin.

Nohut ve keçi boynuzu kürü yapmak istiyorum eşim aynı zamanda haftada iki kez ovitrella iğne yapıyor. Bu kürleri sıraylamı birgün birgün araylamı yapmalıyım. Geçmişi okudum biri öyle yapmış 6 ay eşimde çıkış olmuş sebepsiz azo bizim ne bulsam yediriyorum adamcaza :( birde iğneyi hangi saatte yapsak daha iyi olur. Çok soru sordum ama:(

Canlarım mrb nasılsınız çok özledim sizi , bilgisayar olmadığı için giremiyordum:( biz tüp bebek tedavisine başladık bugün5. Günümüz muhtemelen eşim Pazartesi ameliyat olacak Dualrınızı bekliyorum inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Tülaycım eğer sıkıntı olmazsa arkadaşlarım müsaade ederse beni öne alabilirmisin ameliyattan önce okunsa, Allahım bir mucize olsun azosperm tarih olsun tedavisi bulundun inşallah âmin!

Canım tedaviniz hayırlı olsun umarım eşinin ameliyatı çok güzel geçer ve sen bebeklerini alırsın canım.:16:

canlarim malesef olmadi negatif sonuc aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok üzüldüm ama sonraki mesajında yazdığın hayat devam ediyoru inşh yeni denememize bir anca başlar ve güzel sonuçlar alırsınız:16:

Uzunbir ardan sonra herkese merhablarr:3:
Esim test verdi sonuclari yaziyorum,hoca sonuclar iyi demis,cikis olabilirbir dahaki teste demis,insallh dedigi gibi olur:16:

Lökosit Sayımı​: 720 000 /cc​​Lökosit Oranı​​​: % 40
İmmatür Germ Hücre Sayımı​: 1 080 000/cc​​İmmatür Germ Hücre Oranı​: % 60
( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))​
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı​ ​: % 100

Canım hayırlı olsun dielrim spermler tez zamanda gelirler. :16:

kızlar tüpbebek tedavisine başladım hayırlısıyla haftaya transfer olacak...0 dan 24 milyon sperme çıkmıştık inşallah kalitesi de iyidir....

Tedavi sürecin hayırlı olsun canım...:16:

hayırlı nurlu cumalar arkadaşlar. dün 12. gün tahililimi verdim 6.5 ' den 16.89 olmuş biliyorum hala çok düşük ama 9 ile başlayıp doğum yapan hastalarım var dedi dr. aranızda bu şekilde olan varmıydı :18::18::18::18:

Geç tutunma olabilir canım inşh öyledir yeniden baktırdın mı? İnşh bebeğin senledir.:16:
Selam canlarrrrr hepinizi çok özledim :16::16::16:
Giremiyorum diye sizi unuttuğumu sanmayın sakın :26:
Bugün benim için çok önemli çok anlamlı :16:
4 Temmuz 2013 11:31 de paylaştığım bu mesajla hayatımızda yeni bi dönem başladı.

Şükürler olsun bu mesajın üzerinden tam 1 sene geçti ve 1 senedir hasretle beklediğimiz bebeğimiz bizimle :emir_bebek:
120 gündür de kucağımızda :nazar:
Evladıma baktıkça hepiniz için dua ediyorum Rabbim bu mutluluğu hepsine yaşat diye...
Evladımıza kavuştuk sıra hayırlısıyla eşimin sağlığına kavuşmasına geldi inş oda olacak...
Biliyorsunuz doğumdan sonra kemoterapi almıştı eşim 2. Kürü için hala bekliyoruz sanırım Bayram sonu başlayacak tedavisi...
Eskiden hamile olanlar yada çocuğuna kavuşan arkadaşlar topikten uzaklaşınca üzülürdük bizi unuttularda ondan mı girmiyorlar diye...
Inanın hiçbirinizi unutmadım evladıma her baktığımda aklımdasınız...
Ama fırsat olmuyor çok zevkli onunla uğraşmak ama bi okadar da yorucu...
Kalan zamanda tüm işlerini tamamlamaya çalışıyorsun...
Böyle olunca giremiyorum ama dualarım hep sizinle...
Oğluşum çok iyi teyzeleri hiç durmuyor kıpır kıpır sürekli dönüyor çok yaramaz oldu :1:
Çenesinde hiç susmuyor bıdır bıdır habire bişeyler anlatıyor :1:
Çok şükür herşey yolunda hep böyle olur inş...
İnş kısa zamanda sizlere de nasip olsun bu güzellik...
Rabbim hepinizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün :16::16::16:
Oğluşumla kocaman öptük hepinizi :54::54::54:

Bahar canım Hoşgeldin....Oğluşuna çok sevindik.
Dilerim eşinde bir anca şifasını bulur musmutu çekirdek ailenizle sağlıcakla kaılırsınız:16:

Allah razı olsun Cemrem...Okuduun dilediğin dualar kabul olsun kata ve kat sana dönsün inşh.:16:

celalettin hocayla tedavimize başlayalı 20 ay oldu şu anda %39 spermatit 2-3 adetelonge spermatit %61 spermatosit din hocayla görüşütük 6 ayımız kaldığını söyledi mutlu sona az kaldı

hatırlıyoruz canım.. hoş geldin

[TABLE="width: 698"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]sahgull[/TD]
[TD="class: xl64, width: 35, bgcolor: transparent"]26-30 4 yıl[/TD]
[TD="class: xl66, width: 86, bgcolor: transparent"]eşi küçük yaşta bi kaç ameliyat geçirmiş fsh yüksekliği ve aşırı antibiyotik kullanımı ilk tetste hücre çıkışı yok.[/TD]
[TD="class: xl65, width: 96, bgcolor: transparent"]18 nisan 2013 de tedaviye başladılar ermiş aktar ve geylani aktar ilaçlarını kullandılar
[/TD]
[TD="class: xl67, width: 84, bgcolor: transparent"]immatür germ hücre sayısı 740 000 cc oranı %37[/TD]
[TD="class: xl64, width: 94, bgcolor: transparent"]ersel beyin ilaçları ve pregnyl 5000 kullanıyor son iki iğne kalmış
[/TD]
[TD="class: xl63, width: 95, bgcolor: transparent"]3 ay önce fsh: 57,90 totaltestteron: 2,29 ' du
22 kasım; fsh: 15,77 totatlteststeron: 5,38
hoca durumdan memnunmuş gelişme var istediğim gibi ilerliyor demiş
[/TD]
[TD="class: xl68, width: 105, bgcolor: transparent"]hafta 2 kez vurulduğu pregnyl 5000 i haftada 3 kez vurulucak ve aynı zamanda ersel beyden yeniden ilaç isteyecekler[/TD]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]Lökosit Sayımı : 780 000 /cc Lökosit Oranı : % 39
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 220 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 61
[/TD]
[TD="class: xl64, width: 92, bgcolor: transparent"]antibiyotik kullanıyoruz belli aralıklarla, aynı zamanda ersel bey yeni kürler gönderdi bide 1 hafta 3 1 hafta 2 olmak üzere pregnly vuruluyor eşim[/TD]
[TD="class: xl63, width: 85, bgcolor: transparent"]Lökosit Sayımı : 416 000 /cc Lökosit Oranı : % 26
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 184 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 74 ( % 6 spermatit ( 8-10 mikron) , % 94 spermatosit)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hoşbulduk canımm
teşekkür ederim:54:

Nohut ve keçi boynuzu kürü yapmak istiyorum eşim aynı zamanda haftada iki kez ovitrella iğne yapıyor. Bu kürleri sıraylamı birgün birgün araylamı yapmalıyım. Geçmişi okudum biri öyle yapmış 6 ay eşimde çıkış olmuş sebepsiz azo bizim ne bulsam yediriyorum adamcaza :( birde iğneyi hangi saatte yapsak daha iyi olur. Çok soru sordum ama:(
Cnm nerde okudun bunu .. tatlım biz akşam lari iftardan sonra vurduruyoruz niyetli olunca.tabi normalde gündüz saatleri en uygun u

celalettin hocayla tedavimize başlayalı 20 ay oldu şu anda %39 spermatit 2-3 adetelonge spermatit %61 spermatosit din hocayla görüşütük 6 ayımız kaldığını söyledi mutlu sona az kaldı

çok güzel canım inşallah spermlerinizde hemen çıkar[TABLE="width: 835"]
[TR]
[TD="class: xl68, width: 78, bgcolor: transparent"]copcobu [/TD]
[TD="class: xl64, width: 35, bgcolor: transparent"]10yıl ?[/TD]
[TD="class: xl65, width: 86, bgcolor: transparent"]çocukken geçirilen ateşkli hastalık ?[/TD]
[TD="class: xl69, width: 96, bgcolor: transparent"]Geylani baharattan kür belirli aralıklarda nebido iğne

[/TD]
[TD="class: xl70, width: 84, bgcolor: transparent"]test yapılmadı[/TD]
[TD="class: xl66, width: 94, bgcolor: transparent"] pregnil 5000 haftada iki
defa kullandılar
[/TD]
[TD="class: xl64, width: 95, bgcolor: transparent"] rountcell 1.500.000 lökosit %71 germ hücre 435.000[/TD]
[TD="class: xl67, width: 105, bgcolor: transparent"]pregnil 5000 haftada iki menegon 75 haftada üç kere kullandılar
[/TD]
[TD="class: xl67, width: 78, bgcolor: transparent"]rountcell 2.000.000 lökosit %44 germ hücre 1.120.000
[/TD]
[TD="class: xl66, width: 92, bgcolor: transparent"] pregnyl (haftada iki kere 5000 )menegon(haftada üç kere 75)ersel beyden sıvı karışım bitincede safereks başlayacak[/TD]
[TD="class: xl63, width: 85, bgcolor: transparent"]kasım ayı test sonucu: round cel 2.500.000 lökosit 825.000 germ hücre 1.675.000[/TD]
[TD="class: xl63, width: 103, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 80, bgcolor: transparent"]tedavimize başlayalı 20 ay oldu şu anda %39 spermatit 2-3 adetelonge spermatit %61 spermatosit[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar nohut ve keçiboynuzu kürü uygulamak istiyorum ama biz su an zaten ersel beyden bitkiseller kullaniyoruz aynı zamanda bu kürleri de yapsam olur mu biliyorsunuz gecen bir arkadas burda bu kürlerle 0 dan 24 milyon a çıktık diye yazdı bende denemek istiyorum

selamün aleyküm arkadaşlar. Ramazan ayı nasıl geçiyor?
Aramizda y delesyonu olan başka kim var :(

Back
X