Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah güzel haberler verirsin senin tüp bebek tedavisine başladığını duymamistim hiç dualarimiz seninle
Şu Mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine İnşALLAH değerin tavan yapmış olur
Hayırlısı ne ise o olsun.Rabbim kalbine göre versin canım.![]()
amiiin canım.. Rabbim yüzümüze güler inşAllah tüm bekleyen dileyen herkeze ...![]()
amin canım inşallah.2 yılı dolan ve devam ediyormu bilmediğim kişiler var merakta etmiyor değilim.acaba 2 yılda ne oldu.pıtırcık,denizbulut,sonsuz,eseslim benim bildiğim bunların 2 yılı doldu.çünkü bunlar bizden önce başlamıştı ve 2 yıllık süre çoktan doldu.gerçekten merak ettim diye sordum.çicek ve cantam zaten tedaviye başlamdan sperm çıkışı olanlardı.sadece tedaviyle artırıldı.ayrıca sen kaçırdın galiba canım ecrinlerin şu an sperm çıkışı yok ve hücreleri gerilemiiş.benim ayrıca merak ettiğim süresi dolanlar bu defa 3 yılımı dolduracak.burdan ilk giden ve burya memnuniyetini belirten pıtırcıktı.hatta o yazdıktan sonra hemen biz gitmiştik.pıtırcık kasımda 3 yılını bitiriyor.artık girip yazmadıkları için son durumu merak ettim.
ELZEM CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.
Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..
Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!
Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!
Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!
Ya Rabbelalemin!
Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lilâlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebel-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve Onun bütün âl ve ashabına olsun
Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah
Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma
Amin, Amin, Amin Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin![]()
canım ecrinlerde sondan bir önceki testte çıkış oldu belki bu dönem kullandığı ilaç ters tepki yaptı ama size ve bize göre sperm çıkması onlarda daha kolay çünkü üretim başlamış inş bir sonraki testte çıkar. pıtırcıkla facede görüşüyoruz sorarım son durumlarını ve burdada yazarım inşallah. bana kalırsa çoğu arkadaşda buna bizde dahil 2 yılı aşkın bir süre tedavi görmek zorunda kalacağız. neyse sana iyi ramazanlar canımm
Yüregine sağlık canımm.Allah dualarını kabul etsin.Hayırlı güzel halaylık haberler vermek nasip etsin.![]()
Canimm rabbim dualarini kabul etsin insallahh tedavin guzel sonuclanir kaan hoca bizede su an yuzde 20 sans werdi fakat benim tup bebege hic cesaretim yok cunku esimin son sperm fish testinde haploid hucreler yuvarlak yapidaydi beklenildigi gibi cikmadi dedi kaan bey ama yinede en az yuzde yirmi sans werdi bende hocaya e mail yazdim hocam tese olmayi su an istemiyoruz tedavimize nasil dewam edelim diye bize nerdeyse bir aydir bu mesajima cewap yazmadi halensizin en son fish testi so nucunuz da haploid hicre cikmismiydii canim
tatlım nasılsın.karşılaşamadık bu aralar.eşin nasıl oldu .
Canım bize de %20 şans verdi... Bizde bir defa %2 haploid çıktı sonuncunda o da çıkmadı... Oranlardan ziyade biz Rabbime sığındık inşallah şu mübarek günlerde bizlere mucizemizi verir...
[SUP][/SUP]
Canımm saol birtanemm ben iyiyim eşimde iyi. Siz nasılsınız?? Evet karşılaşamıyoruz.. Bende seni merak ediyordum nerelerdesin diye![]()
kızlar tüpbebek tedavisine başladım hayırlısıyla haftaya transfer olacak...0 dan 24 milyon sperme çıkmıştık inşallah kalitesi de iyidir....
kızlar tüpbebek tedavisine başladım hayırlısıyla haftaya transfer olacak...0 dan 24 milyon sperme çıkmıştık inşallah kalitesi de iyidir....
Evet cnm zaten ameliyatta dr.lar durumuna gore yuzdelik veriyor hep olsun inslh cikis olur sende tup bebege baslarsin etmem mi dua her daim...Evet canım şansımız çok düşük ama oranlara değil Rabbime ve dualarınıza güvenip bir mucize bekliyoruz inşallah...
Tedavin hayirli lsun sonu hamislikle gelsin..kızlar tüpbebek tedavisine başladım hayırlısıyla haftaya transfer olacak...0 dan 24 milyon sperme çıkmıştık inşallah kalitesi de iyidir....
Canlar herkese merhaba Rabbim şu mübarek günlerde herkesin gönlündeki muradı versin inşAllah
bu gün test günüm çok korkuyorum . 2 gün önce karnım çok battı kasıklarımda agrı vardı dr kan testi istedi bhcg 6.5 çıktı 10. günümde bugün 12. günüm çok düşük geldi bana degerler hakkında bilgili arkadaşlar yardım edin :18::18: benim gibi olup gebeliği devam eden varmı ?