Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım tedavin hayırlı olsun.nur topu gibi evlatların olsun inşallah.microtesenizi kim yapacak.tedavinizi nerde yapıyorsunuz.birde canım toplam ne kadar tutuyor.
ayy kusura bakma çok sordum.bizde nasip olursa ramazandan sonra microtese ve çıkarsa tüpbebek düşünüyoruz.

Canım inşallah güzel haberler verirsin senin tüp bebek tedavisine başladığını duymamistim hiç dualarimiz seninle

Şu Mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine İnşALLAH değerin tavan yapmış olur:16:
Hayırlısı ne ise o olsun.Rabbim kalbine göre versin canım.:16:

amiiin canım.. Rabbim yüzümüze güler inşAllah tüm bekleyen dileyen herkeze ...:16::16:

amin canım inşallah.2 yılı dolan ve devam ediyormu bilmediğim kişiler var merakta etmiyor değilim.acaba 2 yılda ne oldu.pıtırcık,denizbulut,sonsuz,eseslim benim bildiğim bunların 2 yılı doldu.çünkü bunlar bizden önce başlamıştı ve 2 yıllık süre çoktan doldu.gerçekten merak ettim diye sordum.çicek ve cantam zaten tedaviye başlamdan sperm çıkışı olanlardı.sadece tedaviyle artırıldı.ayrıca sen kaçırdın galiba canım ecrinlerin şu an sperm çıkışı yok ve hücreleri gerilemiiş.benim ayrıca merak ettiğim süresi dolanlar bu defa 3 yılımı dolduracak.burdan ilk giden ve burya memnuniyetini belirten pıtırcıktı.hatta o yazdıktan sonra hemen biz gitmiştik.pıtırcık kasımda 3 yılını bitiriyor.artık girip yazmadıkları için son durumu merak ettim.

canım ecrinlerde sondan bir önceki testte çıkış oldu belki bu dönem kullandığı ilaç ters tepki yaptı ama size ve bize göre sperm çıkması onlarda daha kolay çünkü üretim başlamış inş bir sonraki testte çıkar. pıtırcıkla facede görüşüyoruz sorarım son durumlarını ve burdada yazarım inşallah. bana kalırsa çoğu arkadaşda buna bizde dahil 2 yılı aşkın bir süre tedavi görmek zorunda kalacağız. neyse sana iyi ramazanlar canımm

ELZEM CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16::16:

Duam bitmiş okuyan herkese teşekkür ederim. Ettiğiniz dualar kat be kat sizlere geri dönsün tülaycım sana da ayrıca teşekkür ederim canım

canım ecrinlerde sondan bir önceki testte çıkış oldu belki bu dönem kullandığı ilaç ters tepki yaptı ama size ve bize göre sperm çıkması onlarda daha kolay çünkü üretim başlamış inş bir sonraki testte çıkar. pıtırcıkla facede görüşüyoruz sorarım son durumlarını ve burdada yazarım inşallah. bana kalırsa çoğu arkadaşda buna bizde dahil 2 yılı aşkın bir süre tedavi görmek zorunda kalacağız. neyse sana iyi ramazanlar canımm

sanada iyi ramazanlar canım.rabbim nerde evlat diye inleyen varsa nasip etsin.çok zor bir savaşın içindeyiz.rabbim acısın merhamet etsin.
buna dayannma gücü versin.

Canimm rabbim dualarini kabul etsin insallahh tedavin guzel sonuclanir kaan hoca bizede su an yuzde 20 sans werdi fakat benim tup bebege hic cesaretim yok cunku esimin son sperm fish testinde haploid hucreler yuvarlak yapidaydi beklenildigi gibi cikmadi dedi kaan bey ama yinede en az yuzde yirmi sans werdi bende hocaya e mail yazdim hocam tese olmayi su an istemiyoruz tedavimize nasil dewam edelim diye bize nerdeyse bir aydir bu mesajima cewap yazmadi halen :ssz:sizin en son fish testi so nucunuz da haploid hicre cikmismiydii canim

Canım bize de %20 şans verdi... Bizde bir defa %2 haploid çıktı sonuncunda o da çıkmadı... Oranlardan ziyade biz Rabbime sığındık inşallah şu mübarek günlerde bizlere mucizemizi verir...

Son düzenleme:
Canım bize de %20 şans verdi... Bizde bir defa %2 haploid çıktı sonuncunda o da çıkmadı... Oranlardan ziyade biz Rabbime sığındık inşallah şu mübarek günlerde bizlere mucizemizi verir...

Insallah canim rabbim ol derse gerisi teferruat zaten dualarimdasin insallah rabbim bu mubarek gunde bebeginize kavusmanizi nasip eder bizlerede umut olur :16:

[SUP][/SUP]

Canımm saol birtanemm ben iyiyim eşimde iyi. Siz nasılsınız?? Evet karşılaşamıyoruz.. Bende seni merak ediyordum nerelerdesin diye :16:

bizde bugünümüze hamd olsun canım.iyi diyelimde iyi olalım misali.çöl sıcağı tereyağı gibi eritiyor bizi.uyku bile uyumak ne mümkün.zaten uyu kalk sahur yap derken uykuda verimli değil.ama ramazanı nedendir farklı seviyorum.teravihe gitmek mukabeleye gitmek iyi geliyor bana.bu senede iyi gidiyor ramazan.korktuğum gibi değil yani.hersene sürünürdüm.belki seneye bebeklerimle ramazanı geçiririm bellimi olur.
göbeğim düşmüştü hallettik.şimdide saframda polip varmış.o canımı sıkıyor.
birde biliyorsun ramazandan sonra microtese düşünüyoruz bu yaz artık bu işi sonlandıralım istiyoruz.eşim toplamda 4 yıldır iğne alıyor.ve bunu artık bitirmek istiyorum.bu defa bende hazırlanmak istiyorum zaten eşimin doktoruda böylesi daha iyi demişti.çıkmazsa ...........bilmiyorum bunu düşünmek bile istemiyorum galiba.bizden böyle.sen ne yaptın.eşin çalışabiliyormu.bu hafta kpss girecekti.inşallah iyi puan alırda oda rahatlar.

Son düzenleme:
kızlar tüpbebek tedavisine başladım hayırlısıyla haftaya transfer olacak...0 dan 24 milyon sperme çıkmıştık inşallah kalitesi de iyidir....

Canım hayırlısı olsun.24 milyon bizler için çok güzel bir sonuç.İnşallah hamileyimmmmmm yazar bizleride sevindirirsin.Sonrada bizlere dua edersin.:1:

Evet canım şansımız çok düşük ama oranlara değil Rabbime ve dualarınıza güvenip bir mucize bekliyoruz inşallah...
Evet cnm zaten ameliyatta dr.lar durumuna gore yuzdelik veriyor hep olsun inslh cikis olur sende tup bebege baslarsin etmem mi dua her daim...
kızlar tüpbebek tedavisine başladım hayırlısıyla haftaya transfer olacak...0 dan 24 milyon sperme çıkmıştık inşallah kalitesi de iyidir....
Tedavin hayirli lsun sonu hamislikle gelsin..

Canlar herkese merhaba Rabbim şu mübarek günlerde herkesin gönlündeki muradı versin inşAllah :emir_bebek::emir_bebek:
bu gün test günüm çok korkuyorum . 2 gün önce karnım çok battı kasıklarımda agrı vardı dr kan testi istedi bhcg 6.5 çıktı 10. günümde bugün 12. günüm çok düşük geldi bana degerler hakkında bilgili arkadaşlar yardım edin :18::18: benim gibi olup gebeliği devam eden varmı ?

Cnm degerin cok dusuk ama rabbimden umut kesilmez bi daha ki sefere olur umarim:26:

Sıra ECRİN_BEBEK kardeşimizde :16:
Bu kardeşimizin niyeti eşi TESE olacak.bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :55::8: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ECRİN_BEBEK canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :47:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :34:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
PENBİS CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Hayırlısı ile bebeklerini bir sorun almadan kucağına almak nsip et.
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16::16:

Back
X