Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canlar, tese düşündüğümüzden bahsetmiştim. ama doktor konusunda çok kararsızız.
emre beyle telefon görüşmemizde kendisinin tutumu pek hoşuma gitmediği için onu düşünmüyoruz. memorial düşünüyorum umutla fiyatları aynı sayılır.
fakat buradaki doktorun adı prof.dr.murad başar
bu doktor hakkında bi fikriniz varmı ben hiç duymadım adını.
memorialda başka doktor adları duyuyodum ama bunu duymadım hiç
Bilgim yok tatlım.. Emre bey i neden beğenmediniz? Nasıl davrandı.. bu bizim içinde önemli sonuçta. Bizde Emre beyi düşünüyoruz tese.de çünkü.
Hepimize okudum.rabbim kabul etsinnnn.
Allah razı olsun canım
Yüce rabbim burada okuyan yazan herkeslere anne baba olmayi nasip etsin.çok ama çok istiyorum burada ki ve evlat hasretiyle yanip tutsan herkesler evlatlarına kavussunlar evlerimiz sessiz kalmasin boynumuz bükük kalmasin bu günlerde rabbim ettiğimiz her bir dua yi kabul etsin.hepimizi af edip afiyetler versinn.![]()
Yüce rabbim burada okuyan yazan herkeslere anne baba olmayi nasip etsin.çok ama çok istiyorum burada ki ve evlat hasretiyle yanip tutsan herkesler evlatlarına kavussunlar evlerimiz sessiz kalmasin boynumuz bükük kalmasin bu günlerde rabbim ettiğimiz her bir dua yi kabul etsin.hepimizi af edip afiyetler versinn.![]()
Amin canım cümlemize inşallah. Biz sabrediyoruz allah bize o sabrı veriyor ve sonu çok güzel olucak hepimizin.
Kızlar benide dua sırasına eklermisniz
Amin canım benim İNŞALLAH
Rabbim hepinizden razı olsun
canım emre bey biraz ters davrandı telefonda, ki ben çok sakin ve çekingen konuşan biriyim ama uslubu ve soruları yanıtlarkenki alaycı tavrı beni çok rahatsız etti. egosu çok yüksek davrandı. belki bana denk geldi bilmiyorum. bahçeciyi arayıp numaranı bırakırsan doktorların uygun olduğu vakitlerde arayıp görüştürüyorlar canım görüş istersen
Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin
Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin
Maşallah maşallah Rabbim tamamına erdirir inşallah canım çok sevindim inşallah bizde de sperm bulunur. Tedavim boşa gitmez...