Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın herkese bu aralar kimseler yok nerelerdesiniz kızlar. .

merhaba canlar, tese düşündüğümüzden bahsetmiştim. ama doktor konusunda çok kararsızız.
emre beyle telefon görüşmemizde kendisinin tutumu pek hoşuma gitmediği için onu düşünmüyoruz. memorial düşünüyorum umutla fiyatları aynı sayılır.
fakat buradaki doktorun adı prof.dr.murad başar
bu doktor hakkında bi fikriniz varmı ben hiç duymadım adını.
memorialda başka doktor adları duyuyodum ama bunu duymadım hiç

merhaba canlar, tese düşündüğümüzden bahsetmiştim. ama doktor konusunda çok kararsızız.
emre beyle telefon görüşmemizde kendisinin tutumu pek hoşuma gitmediği için onu düşünmüyoruz. memorial düşünüyorum umutla fiyatları aynı sayılır.
fakat buradaki doktorun adı prof.dr.murad başar
bu doktor hakkında bi fikriniz varmı ben hiç duymadım adını.
memorialda başka doktor adları duyuyodum ama bunu duymadım hiç

Bilgim yok tatlım.. Emre bey i neden beğenmediniz? Nasıl davrandı.. bu bizim içinde önemli sonuçta. Bizde Emre beyi düşünüyoruz tese.de çünkü.

Ecrin bebek ve derya için okudum.rabbim kabul etsin.

Listeyi bitiriyorum bundan sonraki arkadaşlara okundu yazabilirsiniz.

Yeni dua okuyacaksak beni yazarsin canimm
Rabbim bu mübarek günlerde hepimizin kucaklarini evlerini evlatlar ile doldursun.

Bilgim yok tatlım.. Emre bey i neden beğenmediniz? Nasıl davrandı.. bu bizim içinde önemli sonuçta. Bizde Emre beyi düşünüyoruz tese.de çünkü.

canım emre bey biraz ters davrandı telefonda, ki ben çok sakin ve çekingen konuşan biriyim ama uslubu ve soruları yanıtlarkenki alaycı tavrı beni çok rahatsız etti. egosu çok yüksek davrandı. belki bana denk geldi bilmiyorum. bahçeciyi arayıp numaranı bırakırsan doktorların uygun olduğu vakitlerde arayıp görüştürüyorlar canım görüş istersen

Allah razı olsun canım

Yüce rabbim burada okuyan yazan herkeslere anne baba olmayi nasip etsin.çok ama çok istiyorum burada ki ve evlat hasretiyle yanip tutsan herkesler evlatlarına kavussunlar evlerimiz sessiz kalmasin boynumuz bükük kalmasin bu günlerde rabbim ettiğimiz her bir dua yi kabul etsin.hepimizi af edip afiyetler versinn.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::55:

Yüce rabbim burada okuyan yazan herkeslere anne baba olmayi nasip etsin.çok ama çok istiyorum burada ki ve evlat hasretiyle yanip tutsan herkesler evlatlarına kavussunlar evlerimiz sessiz kalmasin boynumuz bükük kalmasin bu günlerde rabbim ettiğimiz her bir dua yi kabul etsin.hepimizi af edip afiyetler versinn.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::55:

Amin canım cümlemize inşallah. Biz sabrediyoruz allah bize o sabrı veriyor ve sonu çok güzel olucak hepimizin.

Kızlar benide dua sırasına eklermisniz

enn içten şekilde amiiiiinn diyorum canım. Rabbim temiz kalbinden geçen duaları kabul eylesin. hepimizin yüzünü güldürsün şu mübarek günler hürmetine..

canım emre bey biraz ters davrandı telefonda, ki ben çok sakin ve çekingen konuşan biriyim ama uslubu ve soruları yanıtlarkenki alaycı tavrı beni çok rahatsız etti. egosu çok yüksek davrandı. belki bana denk geldi bilmiyorum. bahçeciyi arayıp numaranı bırakırsan doktorların uygun olduğu vakitlerde arayıp görüştürüyorlar canım görüş istersen

Canım ben emre beyle görüştüm daha önce. Yüzyüzüde görüştüm. Bence öyle değildi yani bize karşı ilgiliydi sakindi.. Belki sana öyle denk gelmiştir. Ters bi anında olabilir.. Yinede içinizi rahatlatan kimse onda tedavi olun canım.

Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin

çokkkkkk sevindim bende şimdi umutun sayfasında gördüm tam sana yazacaktımmmmm.
hadi gözünüz aydıncnmmmmmm..inşallah bundan sonrasıda güzel ilerlerrr hamiş haberinide verirsinnnnnn
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::

Back
X