Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Paylasimin için çok sağol o kadar duali ki agizimuz yuregimuz rabbim hepimizi duyuyor görüyor mukafatlarimuxi vericek.
İnşallah bayram sonrasi tedavi olucak herkese rabbim muratlarini versin.kucaklarimiz evimiz gobuslerimuz çifter çifter dolsunnnnnnn.

canım evet teseye karar verdik.emre hoce yapacak.emre hoca y delesyon testimiz yoktu gitmeden onu yaptırdık.ramazan bitsin inşallah tedaviye başlamayı düşünüyorum aksilik olmazsa inşallah.eşim sen hazırlanma ben tese olayım çıkarsa sen hazırlan diyor.bende bu sefer hazırlanmak istiyorum.bu bizim ikinci tesemiz olacak.çok korkuyorum ve bir okadar heyecanlıyım.

kızlar eşimin tstesteronu düşüktü ancak hiç isteksizlik olmamıştı menapur iğne ve sperma sıvı kullanıyoruz ve 1 haftadır inanaılmaz isteksiz sizde de böyle bir şey oldu mu hoca menapur için testesteronu baskılayabilir gibi bir şey demişti ya da ben uyduruyorum psikolojisi alt üst oldu inanılmaz sinirli ve mutsuz evde resmen çin işkencesi çekiyorum nohut ve incie kürü mü uygulasam diyorum ki ersel bey başka bir şey yapmayın demişti kafam çok karıştı yardım edin fikir verin lütfeeeen

canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririrsin selaaddin çayandan niye vazgeçtiniz

canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririrsin selaaddin çayandan niye vazgeçtiniz

canım biz selahattin çayanda devam ediyoruz vazgeçmedik.tedavi devam ediyor.selahattin hoca bizde normal çıkış olmayacağını söyledi.benim yaşım ilarlediiği için zaten 4 yıldır iğne kullanıyorsunuz daha fazlasının yararı olmaz dedi.hormonlar istenilen seviyeye geldiğinde teseye karar verelim dedi.teseyi selahattin çayan yapmayacak.adanada labaratuar nasıl bilmediğim için tedaviyi umutta olalım dedik.biliyorsun canım biz erkek faktörü olanların merkezden ziyade labarutar kısmı önemli.

Bu güzel bi haber. Erkek infertilitesinde rapor alma şartı tam olarak ne? Yıl şartı filan varmı acaba?

canım hormonlar düzeldi di mi sizin bizde testesteron sorun oluşturuyor inşallah güzel sonuçlar alacaksın

canım ben eşimin testesteronu düştüğünde artık test yapmadan anlıyorum.sürekli depresyon hali oluyor.isteksizlik zaten en belirgin özelliği.ben böyle oldumu çakşır içiriyorum faydası oluyor.ama biz btkisel kullanmıyoruz.nohut kürü yapasanda nohut yemeği yp canım.ve yemeklerine nohut ekle.inan faydası oluyor.birde tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi veriyorum.bende eşimin sinirli olduğunda çiledn çıkyorum sonra ona üzülüyorum onu eğlendirmeye çalışıyorum.açık havada yürüyüş yapıyoruz.bak eşim iğnelerin yan etkilerini ağır yaşadığı için bana sen hazırlanma çıkarsa hazırlan diyor.sen kaldıramazsın diyor.beni düşünüyor birtanem.birde onlar neler yaşıyor herşeyide anlatmıyorlar.sır küpleri gibi herşeyleri saklı.

Amin amin gönlü güzel arkadaşım... Ben hep diyorum zaten tek umudumuz dualarınız, dualarımız...

Bu güzel bi haber. Erkek infertilitesinde rapor alma şartı tam olarak ne? Yıl şartı filan varmı acaba?

canım bu bizim oluırsa ikinci raporumuz olacak.ilk raporumuzu 2009 aldık.yani o zman 5 yıllık evliydik.ben erkek faktöründe yıl şartı olduğunu düşünmüyorum.emin değilim ama sanki hafızamda böyle kalmış.üst üste 3 defa spermiyogramda azosperm olduğunda veriliyor diye biliyorum.ama gittiğimde sorarım canım senin için.yanlış bilgi olmasın.

canım hormonlar düzeldi di mi sizin bizde testesteron sorun oluşturuyor inşallah güzel sonuçlar alacaksın

hormonlar düzeldi elhamdüllilah.bugün hormon sonuçları çıksın yazarım canım.biz menegon kullandığımızda bize yaramamıştı.gerçi yüksek doz olduğu için öyleydi.belki kararında verilseydi iyi gelebilirdi.

sağolasın iyi olur, inş busefer mutlu sona ulaşırsınız

sağolasın iyi olur, inş busefer mutlu sona ulaşırsınız

inşallah canım.şu evlilk panosunda geçen yıllara bakıp üzülyorum ama elden gelen bir şey yok.rabbim şu müberek ayların yüzü suyu hürmetine nasip etsin.bizi nesli tükenenlerden eylemesin.rabbim nasip etsinde 11. yılımda bebeğim bebeklerim kucağımda olsun.sabrımızın mükafatını versin inşallah.

canım inan anlıyorum zaten sperm yoktu birde isteksizlik sinirleri harap oldu melek gibi kocam canavara döndü ne desem azarlıyor çok üzgün ama senin adına sevindim inşallah sperm çıkar yürekten diliyorum..

canım inan anlıyorum zaten sperm yoktu birde isteksizlik sinirleri harap oldu melek gibi kocam canavara döndü ne desem azarlıyor çok üzgün ama senin adına sevindim inşallah sperm çıkar yürekten diliyorum..

inan anlıyorum canım.benim eşim 4 yıl evvel böyle değildi.ne zaman iğne tedavisi oldu adamcağız evrim geçirdi.ama sperm çıkarsa inşallah bir daha büyük konuşmayayım ama asla hormon tedevisi olmam diyor.ikizlerimiz olsa tedavi bile olmam diyor.olursa olur olmazsada şükür ederim rabbime diyor.inşallah rabbim gönlümüze göre ikiz versin.ama önce spermleri görebilmeyi sperm çıktı diye duyabilmeyi nasip etsin.

canım inşallah allahım yüzünüze güler de kurtulursunuz bu dertten şimdi benim amacım testesteronu artırmak inşallah canım iyi sonuçlar alırız....

canım inşallah allahım yüzünüze güler de kurtulursunuz bu dertten şimdi benim amacım testesteronu artırmak inşallah canım iyi sonuçlar alırız....

canım bizdede düşüktü.ben eşime muz,lavanta çayı,çakşır suyu,keçi boynuzu pekmezi,neofortil,kabak çekirdeği,kırmızı et,biberiye çayı,kbuk tacın çayı bunları yaptım.artık hangisi etkili oldu bilemiyorum ama işe yaradı.sende bunları araştır istersen canım.ayrıca mutlaka türk kahvesi.günde bir fincan.ramazanda teravihten sonra içiyoruz.ikimizede iyi geliyor.

Son düzenleme:

canım sağol denicem artık hangisi yararsa adam kafayı yemeden artsa iyi olacak

cnmmm senin adına sevindim. inşallah sendende güzel haber alacağımız günlerin yakın olmasını umut bediyorum. Allah ol derse olacak. inşallah sınavını tamamlamış evladına kavuşmuş olursun tez zamanda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…