- 24 Ekim 2013
- 409
- 270
- 333
Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Drikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..
kızlar iki gündür celalettin hocadan randevu almaya çalışıyorum int ten bi numara buldum yardımcısı galiba ben haber vericem size diyor ama geri dönmüyor bugün yine aradım kusura bakmayın unuttum şimdi sorup dönücem dedi ama saatler geçti hala ses yok sizde bukadar zormu aldınız randevuyu alt tarafı bi tarih vericek
canım hoca çalıştığı hastaneden ayrıldı ve henüz nerde çalışacağı belli değil buyüzden aksaklıklar oluyor. inş. en kısa zamanda size dönerler
Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Drikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..
Canim yeni dua listesine benide ekleyebilir misin bayramdan sonra başlanacak dimi?
Ne tip bitkiseller verdi? Kendi mi hazirliyor yoksa aktardan falan alip kendiniz mi yapiyorsunuz? Artik ne yapacagimi sasirdim herseyi deneyecegiz sanirim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tülaycım cnm benide listeye ekler misinTamam ekledim gülüm
Evet bayramdan sonra başlayacağız
Rabbim nasip kısmet ederse
70 000 YA BEDİ Okuyacağız İnşallah
Bu daha kolay ve çabuk okunacak o yüzden değiştirmek zorunda kaldım
EL-BEDİ:Emsalsiz,benzersiz ve örneksiz olarak hayret verici alaemleri yoktan icat edip yaratan;eser ve ihsanlarıyla her yerde ve her şeyde apacık görünen.Anlamındadır.
Bir kimse (70.000) yetmiş bin kere YA BEDİ esmasını zikrederse her istediğini elde eder.
cnm benide eklermisinTamam ekledim gülüm
Evet bayramdan sonra başlayacağız
Rabbim nasip kısmet ederse
70 000 YA BEDİ Okuyacağız İnşallah
Bu daha kolay ve çabuk okunacak o yüzden değiştirmek zorunda kaldım
EL-BEDİ:Emsalsiz,benzersiz ve örneksiz olarak hayret verici alaemleri yoktan icat edip yaratan;eser ve ihsanlarıyla her yerde ve her şeyde apacık görünen.Anlamındadır.
Bir kimse (70.000) yetmiş bin kere YA BEDİ esmasını zikrederse her istediğini elde eder.
Tülaycım cnm benide listeye ekler misin
cnm benide eklermisin
Canım ben eda09 arkadaşımızın salat-i tefriciyelerini okudum. Rabbim kabul eder evleri çocuk sesleriyle şenlenir inşallah. Bu listeyi de tamamladık çok şükür. Rabbim inşallah ettiğimiz duaları kabul eder. Yeni listeye beni de eklemeyi unutma canım. ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?