olmadı kızlar bebeğim bıraktı beni
Arkadaslar defalarca yazdim ama kimseden dogru durust cevap alamadim. Bizim durumumuzda olan iki arkadasla tanistim burda ama onlarda da denenmis birsey yok. Onceden esimin gecirdigi 2 tane micro tese ameliyati var. bunlarin biri 10 yil once biri 1.5 yil onceydi. Ikisindede hic sperm bulunamadi. Sonra hormon tedavisine basladik 1 yil once. Ilk fish testinde %2 haploid cikti. İkince teste o bile cikmadi. Simdi doktorumuz benide hazirlayip esime tekrar micro tese yapip tup bebek deniyelim diyor. Benim aklima mantigima hic uymuyor bu durum ama esimde deniyelim bir yildir igne oluruyorum bosuna mi gitsin diyor. Bu kosullarda tup bebek deneyip basarili olan varsa yazsin lutfen. Cevaplarinizi bekliyorum.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kızlar eşim bugün üniversite hastanesine gitti.y delesyon testi ve hormon testi yaptırmış.tüpbebek raporu içinde ikincinin daha kolay çıktığını söylemiş.sizin önceden raporunuz var eski yaptırdıklarınıza gerek yok demiş.hatta eşime sen mikroteseni ol çıkarsa dondurt o arada raporunuz hazır olur zaten demiş.naasıl mutlu oldum anlatamam.kaç gündür kendime dert ediyordum.eşimde sesi çok mutlu geliyordu.insanoğlu kandine bir şey dert etmeyecekmiş bunu anladım.allahım istanbuldan spermlerle dönmemizi ve hamile kalıp kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah.
Cnm arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize Dualarınız kat be kat size dönsün , Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin. Yeşilcim inşallah cnm inşallah öyle olur tavsiyelerine uyuyorum mutlaka geçiniyorum evde , evlat cnm yazamadım oraya kusura bakma. Canlarım hepinizi çok seviyorum bu topiği açan arkadaştan Allah razı olsun Allah'a emanet olun.. Birde bu süreçte neler okutayım bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
kızlar eşim bugün üniversite hastanesine gitti.y delesyon testi ve hormon testi yaptırmış.tüpbebek raporu içinde ikincinin daha kolay çıktığını söylemiş.sizin önceden raporunuz var eski yaptırdıklarınıza gerek yok demiş.hatta eşime sen mikroteseni ol çıkarsa dondurt o arada raporunuz hazır olur zaten demiş.naasıl mutlu oldum anlatamam.kaç gündür kendime dert ediyordum.eşimde sesi çok mutlu geliyordu.insanoğlu kandine bir şey dert etmeyecekmiş bunu anladım.allahım istanbuldan spermlerle dönmemizi ve hamile kalıp kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah.
hormonlar düzeldi elhamdüllilah.bugün hormon sonuçları çıksın yazarım canım.biz menegon kullandığımızda bize yaramamıştı.gerçi yüksek doz olduğu için öyleydi.belki kararında verilseydi iyi gelebilirdi.
cnm inşallah en kısa zamanda tekrardan belkide doğal yolla hamile olursun. herşeyin hayırlısı olsun....olmadı kızlar bebeğim bıraktı beni
Arkadaslar defalarca yazdim ama kimseden dogru durust cevap alamadim. Bizim durumumuzda olan iki arkadasla tanistim burda ama onlarda da denenmis birsey yok. Onceden esimin gecirdigi 2 tane micro tese ameliyati var. bunlarin biri 10 yil once biri 1.5 yil onceydi. Ikisindede hic sperm bulunamadi. Sonra hormon tedavisine basladik 1 yil once. Ilk fish testinde %2 haploid cikti. İkince teste o bile cikmadi. Simdi doktorumuz benide hazirlayip esime tekrar micro tese yapip tup bebek deniyelim diyor. Benim aklima mantigima hic uymuyor bu durum ama esimde deniyelim bir yildir igne oluruyorum bosuna mi gitsin diyor. Bu kosullarda tup bebek deneyip basarili olan varsa yazsin lutfen. Cevaplarinizi bekliyorum.
Zaten denemeye karar verdik dedigin gibi az da olsa bir sans var. Hakkimizda hayirlisi.Canım kaan hocanın dediği %20 şansınız var. Denemezsen şansın kaç %0 . Bence eşin doğru söylüyor. O kadar iğneyi boşuna mı oldu. Bakarsın olgun sperm bulunur. Olmadı o tam olgunlaşmadan elonge spermatidlerle de denenebiliyor. Onda da tutma şansı az da olsa var.
Bunlar benim düşüncelerim. Tabiki en doğru kararı sen ve eşin vereceksiniz.
Merhaba Arkadaşlar,
Ben iki gün önce öğrendim azospermi olduğumuzu. Eşim 6 yasındayken inmemiş testis ameliyatı olmuş. Biri atrofik biri normale yakınmış.fshi 14müş.Biz yıkıldık.. zaten zor zamanlar geçiriyduk.. Büyük bir aşkla güzel bir düğünle evlendik 3 sene önce.. Önce maddi sıkıntılar başladı sonra aramıza soğukluk girdi..ben 2 senedir iş bulamıyorum. Şimdi de bu..bir kabusta yaşıyorum sanki.. tek yaptığım bu forum açıldığından beri yazılanları okumak..ailem dışında kimse bilmiyor ve söylemeyi düşünmüyorum. beni en iyi sizden başka kimse anlamaz..
Merhaba Arkadaşlar,
Ben iki gün önce öğrendim azospermi olduğumuzu. Eşim 6 yasındayken inmemiş testis ameliyatı olmuş. Biri atrofik biri normale yakınmış.fshi 14müş.Biz yıkıldık.. zaten zor zamanlar geçiriyduk.. Büyük bir aşkla güzel bir düğünle evlendik 3 sene önce.. Önce maddi sıkıntılar başladı sonra aramıza soğukluk girdi..ben 2 senedir iş bulamıyorum. Şimdi de bu..bir kabusta yaşıyorum sanki.. tek yaptığım bu forum açıldığından beri yazılanları okumak..ailem dışında kimse bilmiyor ve söylemeyi düşünmüyorum. beni en iyi sizden başka kimse anlamaz..
Daha yolun cok basindasiniz hemen karamsarliga dusme. Bir cok tedavi var denenebilecek. Burda ne mucizeler yasandi bugune kadar. Herkes birbirine cok yardimci oluyor en sikintili zamanlarimda burdan yazilan birkac umutlu cevap hep toparladi beni. Sende hic birakma.
Merhaba Arkadaşlar,
Mrb cnm ne olur üzülme yipratma kendini bak biz evliligimizn 9. Ayında öğrendik 1 yil 2 at oldu evleneli önce şok olduk ne yapacağımızı bilemedik.. sende buraya yazarak bi adım atmissin tedavi olabilirsinz cnm.. Rabbim bu mübarek günlerde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah.Merhaba Arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?