canım yükesekmi bilmiyorum ama bizdeki referans aralığı 300 ve üzeri gösteriyor.
yazacağım şimdi sonuçları canım.inşallah güzel şeyler duyarsınız canım.tarih belli oldumu.
canlarım hormon sonuçlarımız şöyle:
fsh:3.49
lh:3.19
prolaktin:13.73
testesteron:256.6
hormonlar böyle çıkmış.sizce nasıl bu sonuçlarla mikrotesede çıkarmı acaba.
canım kıyamam sana...neler neler dolaşıyor insanın kafasında değilmi???
rabbim içinize ferahlık, maddi manevi sabır versin canım.çok zor işler.ama hepimiz sizde dahil çok güçlü insanlarız şükür rabbime.
bunca yıl onca seyle savaşan siz eminim buda atlatacaksınız.rabbim yardım etsin size.
keşke ikiniz hazırlanabilseniz.ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz.
ama bu düşüncenizi doktorla muhakkak paylaşın canım.
benimde 2.tedavim bi aksilik olmaz rabbim nasip ederse ağustosta.
cemrem sen ben sonra burdaki tüm dostlarımız birbirimize sırayla hamilelik haberlerimizi veririz inşallah.
gönlü güzel arkadaşım.allah razı olsun senden.inşallah herşey yolunda gider ve yavrularımıza kavuşuruz.
bende hazırlanmak istiyorum ama eşim bu fikrimi kabul etmiyor.
diyorum herkes hazırlan diyor az çıkarsa riske atmayalım ama rabbim nasibimizde yazmışsa olur diyor.
ben tese olurum çıkarsa raporu alırız çıkmazsa raporu boşuna almayalım diyor.
çünkü biz ilk tedavimizde rapor almıştık ve kullanamadan hakkımız yanmıştı.
bundada böyle olmaın diyor.hem sen hazırlandığında bende ayaklanmış olurum sana bakabilir yanında olurum diyor.
öbür türlü zor olur ben anestesiden uyanırken sen anesetesi alacaksın diyor.
biz ailelere söylemeden gideceğiz ve doğal olarak biz birbirimize bakacağız.aslında söyledikleri bazen mantıklı kabul ediyorum ama gönlüme
söz geçiremiyorum.rabbim çıkacağımız yolda yardımcımız olsun inşallah.
Günaydın kader arkadaşlarım bizi düşünüp te dua eden etmeyen bütün kardeşlerimden Allah razı olsun , ben iyiyim bekliyorum hiç bir belirti hiç birşey yok inşallah güçsüz meleklerim tutanabilmişlerdir. Raabim güç versin onlara .. Telden girdiğim için tek tek alıntılayamadım hepinize bin kere teşekkür ederim.. Eyinas cnm hayırlı olsun bence doğru karar çünkü bizde başkasına yaptırsaydık bulunamadı deyip yollayacaklardı, ancak tecrübeli biri hangi dokularda sperm bulunacağını anlayabilirdi. Sizin ilk ameliyatınız kimde olmuştu? Cnm Emre bey sadece fsh lh ve testesterona bakıyor tam değerleri hatırlamıyorum sadece fsh 14-15 gibi bileydi testesteronu önemsiyor sabırım o da 5 e yakındı , çok iyi demişti lh da normaldi bnm anladığım testesteronu biraz düşük eşinin belki onun için ilaç verir , cnm bu arada ben iyi olursam gelirim yanina o gün destek olmak isterim herşey güzel olur inşallah sen gönülden inanarak dua et . Arkadaşlar. Atladığım biley var mı bilmiyorum hakkınızı helal edin görürsem mutlaka cevaplayacağım. Bu Arda yeni bir arkadaş gelmiş inmemiş testisti cnm adını hatırlayamadım durumunuz bizimkiyle tamamen aynı sakın ümidini yitirme inşallah Rabbim kolaylığını verecektir
Günaydın kader arkadaşlarım bizi düşünüp te dua eden etmeyen bütün kardeşlerimden Allah razı olsun , ben iyiyim bekliyorum hiç bir belirti hiç birşey yok inşallah güçsüz meleklerim tutanabilmişlerdir. Raabim güç versin onlara .. Telden girdiğim için tek tek alıntılayamadım hepinize bin kere teşekkür ederim.. Eyinas cnm hayırlı olsun bence doğru karar çünkü bizde başkasına yaptırsaydık bulunamadı deyip yollayacaklardı, ancak tecrübeli biri hangi dokularda sperm bulunacağını anlayabilirdi. Sizin ilk ameliyatınız kimde olmuştu? Cnm Emre bey sadece fsh lh ve testesterona bakıyor tam değerleri hatırlamıyorum sadece fsh 14-15 gibi bileydi testesteronu önemsiyor sabırım o da 5 e yakındı , çok iyi demişti lh da normaldi bnm anladığım testesteronu biraz düşük eşinin belki onun için ilaç verir , cnm bu arada ben iyi olursam gelirim yanina o gün destek olmak isterim herşey güzel olur inşallah sen gönülden inanarak dua et . Arkadaşlar. Atladığım biley var mı bilmiyorum hakkınızı helal edin görürsem mutlaka cevaplayacağım. Bu Arda yeni bir arkadaş gelmiş inmemiş testisti cnm adını hatırlayamadım durumunuz bizimkiyle tamamen aynı sakın ümidini yitirme inşallah Rabbim kolaylığını verecektir
canım bizde sizinle aynı durumdayız ne yapacağımızı bilemiyorum önden hazırlanma konusunda. ama emre beyin söylediği, eğer çıkarsa genelde dondurulabilecek kadar çıkıyo, yada hiç çıkmıyo, 3-5 tane çıkma durumu nadir dedi. ki onlarda dondurulup çözüldükten sonra yaşamazlarsa zaten çok kaliteli olmadıkları anlamına geliyomuş.
yani duyduklarım bu yönde,benim içimi rahatlattı umarım seninkinide rahatlatır hazırlanmayacaksan.
hakkımızda hayırlısı, pişman olacağımız kararlar verdirmesin rabbim.
Cnm fsh çok iyi lh ta iyi prolaktin biraz yüksek tabi değer araliklarini bilmiorum bizim ilki 30 sonrada 16 olmstu testesteron biraz daha yüksek olsa daha iyi tabi. Dr en iyisini bilir tatlım. Bence değerlere çok bakıp yanilmamak lazım tesede . Çünkü değerleri kötü olup çıkan arkadaşları okudum. Allah yardımcınız olsun inşallah sperm çıkacak dua ile rabbim ferah a cikarsincanlarım hormon sonuçlarımız şöyle:
fsh:3.49
lh:3.19
prolaktin:13.73
testesteron:256.6
hormonlar böyle çıkmış.sizce nasıl bu sonuçlarla mikrotesede çıkarmı acaba.
12 sinde gidiyoruz canım Allah izin verirse.
Bence hiç fena değil değerler gayet ii.. Biraz testesteron yüksek o da çok değil yani.. Maşallah canımm.. İnşallah güzel haberlerini alacağız bu seferr
ben ağlamaya yer ararken yazdıkların aldı götürdü beni.canım biz ameliyatı kaan hocada olduk.oda iyiydi.işinin ehliydi.ama bize nasip olmadı.kaan haoca tek testisi açmıştı.şimdi anlıyorumki bizim için hayırlı olan belki buydu.testesteron biraz düşük canım.emre hocaya meail attım y deleyon 20 gün sonra çıkacak dedim.oda klomen günde yarım tane alın 20 gün sonra bana sonucu yazın demiş.ben anlayamadım.hocayı arayacağım.biz ovitrelleyi kesecekmiyiz diye soarayım bakalım.canım sen hamile kalda ben yalnız beklerim.sana birşy sormak istiyorum.eşin ameliyat olduğunda aileleriniz yanınızdamıydı yoksa ikiniz yalnızmıydınız.eşin uyanırken yumurtaların toplandığında kim ilgilendi eşinle.çok soruyorum ama kusura bakma ne olur.
Cnm fsh çok iyi lh ta iyi prolaktin biraz yüksek tabi değer araliklarini bilmiorum bizim ilki 30 sonrada 16 olmstu testesteron biraz daha yüksek olsa daha iyi tabi. Dr en iyisini bilir tatlım. Bence değerlere çok bakıp yanilmamak lazım tesede . Çünkü değerleri kötü olup çıkan arkadaşları okudum. Allah yardımcınız olsun inşallah sperm çıkacak dua ile rabbim ferah a cikarsin
Canım duaların seninle şu an yine Hacı Bayram dayım sana hususen dua ediyorum canım. Rabbim yavrularını senden ayırmasın...
Sor tabiki cnm bnm bak be güzel sizde iki tane var bizim biliyosun tekti , dediğim gibi testesteronu yükseltmek için vermiştir onu ara sor tabiki , cnm bizim aileler biliyor yalnız duygusal ortam olmasın diye anneleri istemedi eşim ikimizinde kardeşleri vardı yanımızda dört kişşydik yani, cnm ameliyattan gözün korkmasın maşşallah eşim çok iyi uyanık geldi ameliyat sonrası hiçbir sıkıntı yaşamadı kanama akıntı hiçbirşey bu da yine drun tecrübesi , ben biraz daha zor uyandım :) bide kasıklarımda ağrı vardı 2 saat kalıp çıktık ordan . Bize dedikleri sadece araba kullanamazsınızdı yani hafif atşatıyorsun.. Cnm sen ya Allah de kararını ver ben çok umutluyum sizden çünkü sperm zaten var o kadar iğne ilaç geliştirmiştik onları Rabbim nasip edecekse her türlü olur öncesi sonrası farketmez yüreğeğini ferah tut Allah'a havale et , ağustostamı geliceksiniz
Cnm inşallah bu sefer olur rabbimin izniyle. Allah gönlünüze göre versin.prolaktin referans aralığında görünüyor ama biraz düşük olsa iyi olurdu.testesteron biraz düşük.ramazanın etkisi olmuşmu bilmiyorum canım.dikkat ediyorum yediklerine ama bu kadar oluyor.bende değerlere çok takmıyorum.biz ilk tesede değerimizin bundan çok iyiydi ama çıkmadı.kısmet şimdiye olsun inşallah.11.yılımda bebeklerimiz kucağıma alırım inşallah.
Canlarım bnm için fetih suresi okuyan herkesten Allah bin kere razı olsun...
canım y delesyon testini burda yaptıramasaydık bu hafta hem delesyon testi hemde öngörüşme için gelecektik bu hafta.şimdi mecbur 20 gün sonra geleceğiz.elimizde heşey hazır olsun.sence eşim nasıl düşünüyor.o önce tese olsun sonraki ay transfer olsun çıkarsa diyor.hem biz şehir dışından geleceğiz.ikimizde ameliyatlı işlem görmüş olursak kim kime bakacak.ben ameliyattan hiç korkmuyorum canım.eşin hastanede hiç yattımı.
Allah sendende razi olsun Cnm inşallah güzel haberler vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?