Şimdiye kadar nasıl yaptırmadınız o testi ama sebep belli bişeyıkmaz Allah'ın izniyle . Yıok cnm eşim ameliyattan uyanık geldi gayet iyiydi zaten Sağolsun hemşireler çok yardımcı oluyor içlerinde gıcıklarda var tabi, diyorum ya iki saat sonra çıktık hafif karnına vuran ağrıları oldu tabi bu da çok normal ki bnm eşim acayip nazlıdır. Eşin öyle istiyorsa zorlama cnm , mesela ben annemi çok yanında istiyordum ama baktım ki o istemiyor rahat olsun diye biley demedim hastaneyi memorıal istiyodun yine o istemiyor diye ısrarcı olmadım , carsın gönlü oksun kendini öyle daha iyi hissedecekse öyle olsun motivasyon çok önemli ... Bak hakikaten ben iyi olursam gelirim yanına
Canım y delesyonunda silinme diye biliyorum bunu ama doktorunuz daha sağlıklı bilgi verecektir. a,b,c üç bölgedede mi delesyon var yazıyor? Bizde azfd bölgesinde delesyon var. Nerde tedavi görüyorsunuz?
canım y delesyon testini burda yaptıramasaydık bu hafta hem delesyon testi hemde öngörüşme için gelecektik bu hafta.şimdi mecbur 20 gün sonra geleceğiz.elimizde heşey hazır olsun.sence eşim nasıl düşünüyor.o önce tese olsun sonraki ay transfer olsun çıkarsa diyor.hem biz şehir dışından geleceğiz.ikimizde ameliyatlı işlem görmüş olursak kim kime bakacak.ben ameliyattan hiç korkmuyorum canım.eşin hastanede hiç yattımı.
evet canım üç bölgede de yazıyor delesyon anlamadım yanıbız müfit hocaya gıttık daha tedavıye baslanmadı, gen tahlıl yapıldı muayene oldu eşim...şu tahlılın ne oldugunu anlatsalarda sorunumuzu bılsek görüşücem bakalım doktorlarla...
siz kimde tedavıdesınız canım? çıkış var mı sizde yada cıkıs olabılır mıymıs?
Eyinyas inşallah bu denemeniz son ve olumlu olur ama bence ne yap et sende hazırlan. Zaten ihtimal düşük, dondurup çözmek hepten riskli. Bulunursa hemen senin yumurtalar toplanır. Kaliteli olanlarla döllenir. fazlası bulunursada kalanlar dondurulur. En mantıklısı bu. Ayrıca şehir dışından 2 kere gidip gelmiş olmazsınız. Bir kerede hakkınızda hayırlısı ne ise onu yaşar döner ve yolunuza bakarsınız. Eşin istemiyorsa bile doktorla görüşmeye gittiğinde sen dile getir. Belki doktorunda desteklemesiyle eşin kabul eder.
Benim eşim mikro teseden sonra 1 gece hastanede yattı. Bende hazırlanmıştım :) ama bulunamadı tabi ama bulunsaydı hemen benim yumurtalar toplanacak, 1 saat istirahatten sonra eşimin yanına gidecektim. 3-4 gün sonrada eğer döllenme sağlansaydı beni çağırıp rahime yerleştirilecekti.
Cnm bnm valla bu çok farklı bir his insanlar birbirini tanımadan gönülden dua ediyorlar , Rabbim bin kere razı olsun senden
Doktor sitesine bu değerleri yazın, Tabi yanıtlayan doktorları seçin :) En güzel ve doğru cevabı alırsınız.
canım bakalım doktorla konuşuruz doktor ne diyecek bakalım.işte ben bunu yaşamaktan korkuyorum ve eşme hiçbirşey diyemiyorum.ya çıkmazsa.......
ama dilerim çıksın.canım sizinde bu tedavinizde rabbim yolunuzu açık etsin ve teseye gerek kalmadan çıksın spermeriniz.kafamız çok karışık.mutlaka en doğrusunu rabbim bilir.bakalım kaderde bize ne yazılmış.nesli tükenen ve kısır olanlardan olmayız inşallah.
ben sizde 2-3 tanede olsa çıkacagını düşünüyorum ama tabi bu bir his, yada gönlüm bundan yana diye bu şekilde düşünüyorum, Allah bilir. Çıkmama ihtimali ise zaten var, kaybedecek hiç bir şeyiniz olmaz ki, sadece sende hazırlanıp riske atmamış olursunuz.
İnşallah senden de güzel haberler alıcaz :)
Cnm benim aynen hepinizin derdi ortak hep dua ediyorum bir gün uyanalım azaspermin çaresi bulundu haberini alalım inş .. Cnm sen yazdığından beri hergün okuyorum Allah razı olsunEvet tanımıyoruz birbirimizi ama hislerimiz yasadiklarimiz okadar ayni ki birbirimizi aslında yıllarca taniyomusuz gibi. Etmezmiyiz hiç dualarimiz hep seninle senin umudun bizim umudumuz tatlım. Allahim inşallah evlatlarını sana bağışlar.rabbim can verendir. Rabbimin can veren ya muhyi ismini senin niyetinle okudum rabbim kabul ederse. Sende bol bol oku canım bnm
sen cemrem hamilelik haberi verebilirsinizde ben verbilirmiyim ki.sizde en azında sperm var.
bana göre daha rahat olur inşallah.ne bileyim sperm çıksa yada çıkacağı kesin olsa herşeye hazırım da.
ama bu belirsizlik beni çok yordu.içimde farklı duygular var.tarifsiz.hiçbir şeye benzemeyen.
adı henüz konulmamış duygular yaşıyorum.
sperm çıkmazsa benim hazırlığım boşa gidecek ve eşim sen bu yıkımı asla kaldıramzsın diyor.
seni tanıyorum dik durursun ama kanadın kırıldığında hiçbirşey onu saramaz diyor.
ben kendimden vazgeçtim yıllardır ama senden nasıl vazgeçerim diyor.sen beni ayağa kaldıransın sen dik dur ne olur diyor.
aslında çok haklı canım.ben öncekinde hazırlanmamıştım ve fazla sarsılmadım.hatta o elongeler bile beni canlandırdı.
hazırlanmış olsaydım ve karnımdaki toplanamayan yumurtalarla ve sancılarla eve dönseydim tabiki toparlanamazdım.
biz iki kişi herşeyi üstlendik.asla üçüncüleri dahil etmedik tedavimize.şimdi eşim diyor sende hazırlansan herkes tüp tedavisini duyacak.
sperm çıkmazsa açıklaması yok.ama en azından ilk ben tese olurum çıkmazsa bu sayfayı kapatırım.zaten çıkarsada kim duyarsa duysun umursamam.
valla biz böyle çok karışık yaşıyoruz.sebepsiz gözyeşlarım akıyor.zaten uyku zerre kadar yok.sürekli bir tilki kafamda ordan orya koşuyor ve ben o tilkiye yetişemiyorum.
Cnm benim aynen hepinizin derdi ortak hep dua ediyorum bir gün uyanalım azaspermin çaresi bulundu haberini alalım inş .. Cnm sen yazdığından beri hergün okuyorum Allah razı olsun
ayyy canım yaa.neler neler değilmi???
çok zor gerçekten.ama sonu güzel olsun.inşallah önce spermlere sonra yavrunuza kavuşcaksınız canım.
dilerim herşey yolunda gider.
inan ameliyatınız ankarada olsaydı bende gelirdim yanına.yardımcı olurdum.
inşalah tüm işlerinin yolunda gider.rabbim yardım etsin canım....
dualarım kalbim sizinle...
ayın 12 si sizin için çok güzel bir gün olur inşallah canım.biz selahattin hocanın sayesinde 5 ayda hormonlarımız düzeldi.aksi takdirde şu an teseyi bile hayal edemezdim.rabbim ondan razı olsun.testesteron 0.6 dan bu değere geldi.henüz tam değerinde değil ama 0 lardan geldik bu güne.ne olur duanızı eksik etmeyin.ne zormuş bu tese tüp olayı.dşlardan bakınca ne kadarda kolaydı oysa.
Kızlar Allah tan bir mani çıkmazsa cuma günü tese ve opo olacak. Beni şimdiden heyecan ve korku bastı. Allah yardımcımız olur inşallah.
Canlarım ya ben birsey sorucam kuran öğrenmeyi çok istiyorum. Nasıl öğrenebilirim cd ler varya hani anlatımlı onlarla öğrenilir mi. Kursa gitmem biraz zor ogretebilecek kimsede yok napicam
Kızlar Allah tan bir mani çıkmazsa cuma günü tese ve opo olacak. Beni şimdiden heyecan ve korku bastı. Allah yardımcımız olur inşallah.
Arif bey spermiogramı yapan kişi. ısrarla Arif beyden istiyor bu sperm testini, başka yerlere güvenmiyormuş.
hangi hastaneden aldınız acaba randevunuzu? Celalettin bey ethica hastanesinden ayrıldığı ve başka bir hastaneye geçicegini yazmıştı bazı arkadaşlar?
arif bey spermiyogram sonuçlarını inceleyen kişi
celalettin hoca sizi hangi hastaneye çağırdı yazar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?