Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben sana özelden telefon nomu göndereyim.haberleşiriz canım.rabbm gönlünden geçeni hayatına nakşetsin inşallah.

Canım y delesyonunda silinme diye biliyorum bunu ama doktorunuz daha sağlıklı bilgi verecektir. a,b,c üç bölgedede mi delesyon var yazıyor? Bizde azfd bölgesinde delesyon var. Nerde tedavi görüyorsunuz?

evet canım üç bölgede de yazıyor delesyon anlamadım yanı bız müfit hocaya gıttık daha tedavıye baslanmadı, gen tahlıl yapıldı muayene oldu eşim...şu tahlılın ne oldugunu anlatsalarda sorunumuzu bılsek görüşücem bakalım doktorlarla...
siz kimde tedavıdesınız canım? çıkış var mı sizde yada cıkıs olabılır mıymıs?

Eyinyas inşallah bu denemeniz son ve olumlu olur ama bence ne yap et sende hazırlan. Zaten ihtimal düşük, dondurup çözmek hepten riskli. Bulunursa hemen senin yumurtalar toplanır. Kaliteli olanlarla döllenir. fazlası bulunursada kalanlar dondurulur. En mantıklısı bu. Ayrıca şehir dışından 2 kere gidip gelmiş olmazsınız. Bir kerede hakkınızda hayırlısı ne ise onu yaşar döner ve yolunuza bakarsınız. Eşin istemiyorsa bile doktorla görüşmeye gittiğinde sen dile getir. Belki doktorunda desteklemesiyle eşin kabul eder.

Benim eşim mikro teseden sonra 1 gece hastanede yattı. Bende hazırlanmıştım :) ama bulunamadı tabi ama bulunsaydı hemen benim yumurtalar toplanacak, 1 saat istirahatten sonra eşimin yanına gidecektim. 3-4 gün sonrada eğer döllenme sağlansaydı beni çağırıp rahime yerleştirilecekti.

Doktor sitesine bu değerleri yazın, Tabi yanıtlayan doktorları seçin :) En güzel ve doğru cevabı alırsınız.

canım bakalım doktorla konuşuruz doktor ne diyecek bakalım.işte ben bunu yaşamaktan korkuyorum ve eşme hiçbirşey diyemiyorum.ya çıkmazsa.......
ama dilerim çıksın.canım sizinde bu tedavinizde rabbim yolunuzu açık etsin ve teseye gerek kalmadan çıksın spermeriniz.kafamız çok karışık.mutlaka en doğrusunu rabbim bilir.bakalım kaderde bize ne yazılmış.nesli tükenen ve kısır olanlardan olmayız inşallah.

Cnm bnm valla bu çok farklı bir his insanlar birbirini tanımadan gönülden dua ediyorlar , Rabbim bin kere razı olsun senden

Evet tanımıyoruz birbirimizi ama hislerimiz yasadiklarimiz okadar ayni ki birbirimizi aslında yıllarca taniyomusuz gibi. Etmezmiyiz hiç dualarimiz hep seninle senin umudun bizim umudumuz tatlım. Allahim inşallah evlatlarını sana bağışlar.rabbim can verendir. Rabbimin can veren ya muhyi ismini senin niyetinle okudum rabbim kabul ederse . Sende bol bol oku canım bnm

ben sizde 2-3 tanede olsa çıkacagını düşünüyorum ama tabi bu bir his, yada gönlüm bundan yana diye bu şekilde düşünüyorum, Allah bilir. Çıkmama ihtimali ise zaten var, kaybedecek hiç bir şeyiniz olmaz ki, sadece sende hazırlanıp riske atmamış olursunuz.

İnşallah senden de güzel haberler alıcaz :)

evet çıkmama ihtimali var canım.ne yapalım kaderde ne yazılmışsa yaşayarak göreceğiz.gönlü güzel insanlarsınız ne güzel.rabbim gösterilen sabrı ve emekleri boşa çıkarmaz inşallah.ben zaten emre hocayada dedim şamsım 0.1 bir bile olsa ben bunu kullanmak istiyorum dedim.
ne olur dualarınızı eksik etmeyin.

Cnm benim aynen hepinizin derdi ortak hep dua ediyorum bir gün uyanalım azaspermin çaresi bulundu haberini alalım inş .. Cnm sen yazdığından beri hergün okuyorum Allah razı olsun

ayyy canım yaa.neler neler değilmi???
çok zor gerçekten.ama sonu güzel olsun.inşallah önce spermlere sonra yavrunuza kavuşcaksınız canım.
dilerim herşey yolunda gider.
inan ameliyatınız ankarada olsaydı bende gelirdim yanına.yardımcı olurdum.
inşalah tüm işlerinin yolunda gider.rabbim yardım etsin canım....
dualarım kalbim sizinle...

Cnm benim aynen hepinizin derdi ortak hep dua ediyorum bir gün uyanalım azaspermin çaresi bulundu haberini alalım inş .. Cnm sen yazdığından beri hergün okuyorum Allah razı olsun

Aminnn inşallah cnm. Rabbim kabul etsin cnm.cumlemiz den razı olsun rabbım

Canlarım ya ben birsey sorucam kuran öğrenmeyi çok istiyorum. Nasıl öğrenebilirim cd ler varya hani anlatımlı onlarla öğrenilir mi. Kursa gitmem biraz zor ogretebilecek kimsede yok napicam

Canım sana yazdim ama gormedin heralde eşim de grade 2 derecesinde varikosel var netten arastrdim azosperm olanlara boşuna olmayin dienlerde var olun diendr var cok arada kaldık sizin durum nasildi

Kızlar Allah tan bir mani çıkmazsa cuma günü tese ve opo olacak. Beni şimdiden heyecan ve korku bastı. Allah yardımcımız olur inşallah.

Canım benimmmm kalbimmm niyetimmmm gönlümm hep seninle.. Dualarımda sen,nle elbette.. Rabbim yardım edecek bu sefer inşallah.. Çook inanıyorum bennn

Arabayla mı gitsek oraya canım yaa çünkü korkuyorum yoruluruz bulamayız falan havada çook sıcak zatenn.. Tahlilleri falan etkiler diye :18: Ay şimdiden panik bastı beniii :18:

Kızlar Allah tan bir mani çıkmazsa cuma günü tese ve opo olacak. Beni şimdiden heyecan ve korku bastı. Allah yardımcımız olur inşallah.

Hayırlısı olsun canımm... Cuma günü dualar ederiz senin için Allahın izniyle.. İnşallah güzel haberler verirsin bize..

Canlarım ya ben birsey sorucam kuran öğrenmeyi çok istiyorum. Nasıl öğrenebilirim cd ler varya hani anlatımlı onlarla öğrenilir mi. Kursa gitmem biraz zor ogretebilecek kimsede yok napicam

Canım öğrenirsin tabii.. İnternette hem okunuşları falanda oluyor istediğin zaman takıldığın yerde bakabilirsin.. Benim bir arkadaşım bu şekilde arapça öğrendi yavaş yavaş.. Yaparsın tabii.. inşallah yaparrsın canım

Cnm bnm sen başlamışmıydın tedaviye atlamışım hayırlı olsun çok sevindim inşallah sonu çifter çifter Bebiş olsun. Umutdamısınız sizde

canım biz celalettin beyin kendisini aradık haftaya gelebilirsiniz demiş eşime ama hastane ismi vermemiş biz tekrardan arayıp gününü ve nereye gideceğimizi sorucaz açıkçası bende bilmiyorum ne yapacağimizi arayıp öğrenince yazarm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…