- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Kızlar Allah tan bir mani çıkmazsa cuma günü tese ve opo olacak. Beni şimdiden heyecan ve korku bastı. Allah yardımcımız olur inşallah.
Inşallah cnm çok istiyorum öğrenmeyi. Tereddüt ediyorum acaba kurs kadar iyi öğrenebilir miyim diye. Ben bi araştırıyım kuran öğreten SetleriCanım öğrenirsin tabii.. İnternette hem okunuşları falanda oluyor istediğin zaman takıldığın yerde bakabilirsin.. Benim bir arkadaşım bu şekilde arapça öğrendi yavaş yavaş.. Yaparsın tabii.. inşallah yaparrsın canım
Cnm bnm sen başlamışmıydın tedaviye atlamışım hayırlı olsun çok sevindim inşallah sonu çifter çifter Bebiş olsun. Umutdamısınız sizde
genetık tahlıl sonucumuza göre bugunun teknolojısıylecocugumuz olmazmış
.
Hayırlısı olsun canımm... Cuma günü dualar ederiz senin için Allahın izniyle.. İnşallah güzel haberler verirsin bize..
Canim herseyi Rabbim bilir.. olmaz diip Rabbimin ol demesiyle neler olmazki.. sen dualardan vazgeçme Rabbime inan ona güven el açmaktan vazgeçme.. biliyorum suan cok zor ama inancini yitirme.. sizin sorununuz neydi canim
Cuma günü dualarimiz seninle ben bir tane yasin
Okurum.500 ya halik ve 500 ya bedi rabbim kabul etsin.mukafatinizi versin.esinde milyonlarca spermler ciksinnn.hamile kalacagin saglikli spermler ciksin.sonucu evlat olan tedavinuz olsun canimmm
tüp bebekle yapıcaz dıye ugrasmayın...evlat edının dedıler
rabbim sizide bizide aydınlığıyla müjedelesin inşallah.ben doktordan ziyade eşime söz geçiremiyorum.o beni hazırlanmamı istemiyor.
biz y delesyon testimiz çıkarsa ön görüşme için gideceğiz emre hocaya o zaman netleşir ne olacağı.eşimin fikri değişir belkide.
siz ne zaman düşünüyorsunuz canım teseyi.
Canim herseyi Rabbim bilir.. olmaz diip Rabbimin ol demesiyle neler olmazki.. sen dualardan vazgeçme Rabbime inan ona güven el açmaktan vazgeçme.. biliyorum suan cok zor ama inancini yitirme.. sizin sorununuz neydi canim
canımm yaa çok üzüldümm...
ama herşey Rabbimde bitiyorr..
o 'ol' dediği anda herşey olur canımm..
duandan vazgeçmee
Canım insanlar kapilari kapatmaktan cok hoşlanırlar.. Rabbimin büyüklüğünu ve mucizelerini düşünmeden kendilerinin bildiginin doğruluğunu uyarlarlar.. sen dualarina sımsıkı saril canım. . Bende dualarimda sana yer vericem inşallah Rabbim nasip etcek sana evladını.. burda okadar cok sey duyuyoruz görüyoruz ki etrafımda asla olmaz dediler evlat edin dediler ama 2tane çocuğu var hemde normal yolla gayette sağlıklı oyüzden ellerini semaya aç daha cok saril Rabbine.. bu mubarek ayda Rabbim kabul etsin dualarini
canım bende ençok eşim için vazgeçiyorum hazırlanmaktan çünkü çok duygusaldır zaten çıkmadığı takdirde çok zor atlatıcak,üstüne benim aldığım hormonlar sıkıntılarda eklenince kendini çok suçlu hissedip iyice hırpalayacak. kendimden çok onun için hazırlanmayı düşünmüyorum. aminn canım amin,Rabbim aydınlığa çıkarsın bizi.. her ne karar verirsek pişman etmesin.
canım böyle bir cümleyi kim kullandıysa itibar etme, çünkü bazıları bilimsel verilerle bişeyleri yorumlamaya çalışsada, Allah diledikten sonra olmazlar oluveriyo.. ve ben çok eski sayfalarda tesede kesinlikle çıkmaz denilipte çıkan kişileri okudum zamanında. belki düşük ihtimaldir zordur ama imkansız diye bişey yok bunu unutma lütfen.. çünkü herşeyi bilimle açıklayacaklarsa sebepsiz azospermi vakalarınıda açıklasınlar,hormonlar genetik testler herşey yerli yerinde ama sperm çıkmayabiliyo. ki onlarada kesin çıkar diye umut veriyolar. tıp ne derse desin canım sen Allahtan iste ve elinden geleni yap.nasipte varsa er yada geç olacaktır.
Nasıl ya?? Tam olarak neymiş ki sorun o kadar net konuşuyorlar.. Kuzum bazen bilerek yapıyorlar bunu umut bağlamayalım diye gerçekten zor olduğu için.. Üzülme Rabbim muhakkak verir bir çağresini böyle mi kalır zannediyorsunn.. Bize de ve bir çoğumuza da demişlerdir eminim gidin evlat edinin diye.. Hangimiz bıraktık savaşmayı bakar mısın?? Bu topikte kaç kişi yazışıyor farkında mısın??
Canım hiç canını sıkma Rabbim ne derse o olur. Bir bakarsın bu illetin kökten çaresi bulunur. O nedenle ümidini kaybetme. İnşallah derdi veren Rabbim devasını da verecektir.
cnm allah hayat veren, O ol derse olur. bugünün teknolojisi hiç birimizin derdine çare değil hepimiz dualarımızla mucizemizi bekliyoruz. 2 tane arkadaşımın ne eşinde ne kendinde hiç bir sorun yok.Ama çocukları olmuyor. yani anlayacağın teknoloji onlarada fayda vermiyor. cnm Allah herşei hikmetle yapar . insallah dualarına sarıl ve tevekkül et cnm....genetık tahlıl sonucumuza göre bugunun teknolojısıylecocugumuz olmazmış
Hep oyle dediler canim kibristan sperm ile yada evlatlik çok yakiyorlar canimizi ama burada ne mucizeler var sizinde olacaktir.
Rabbim buradaki ve evlat isteyen herkese saglikli evlatlar versin.
Sen güçlü ol canim esin daha kötüdür onların içlerinin yangini varya ahh bir de biz pes edersek
Kim tutacak elimizden dualarimdasin ne desem az kalir simdii
cnm allah hayat veren, O ol derse olur. bugünün teknolojisi hiç birimizin derdine çare değil hepimiz dualarımızla mucizemizi bekliyoruz. 2 tane arkadaşımın ne eşinde ne kendinde hiç bir sorun yok.Ama çocukları olmuyor. yani anlayacağın teknoloji onlarada fayda vermiyor. cnm Allah herşei hikmetle yapar . insallah dualarına sarıl ve tevekkül et cnm....
Canım kusura bakma görmedim inan.Canım sana yazdim ama gormedin heralde eşim de grade 2 derecesinde varikosel var netten arastrdim azosperm olanlara boşuna olmayin dienlerde var olun diendr var cok arada kaldık sizin durum nasildi
Csmım nerden çıktı şimdi bu.aradınmı müfit hocayı.o mu dedi.genetık tahlıl sonucumuza göre bugunun teknolojısıylecocugumuz olmazmış
allahrazı olsun sizlerden... çookkk zorrr caresız olmak ..rabbıme güvenıyorum..
Canım kusura bakma görmedim inan.
azospermlerde ameliyat boşuna diyenlere en güzel örnek biziz.yapılan kaç testte sayı sıfırdı bizde.
ameliyattan önce hormon değerleri normaldi.ve kromozon analizinde bir sıkıntı yoktu.hrm ultrasonda hem elle muayenede varıkosel tespit edildi.doktorumuz ameliyat şart dedi.şükür iyiki olmuşuz.
ameliyattan sonraki ilk testte 50bin çıkış oldu.şuan sayımız 300bin.
ameliyat zor değil.devamlı acaba olsak nasıl olur çıkış olurmu diye düşünmeye değmez canım.iyi bir üroloğa göxükün derim ben.elle muayenede anlıyo zaten onlar.ameliyat gereklimi diye .
Canim sizin derece neydi elle muanede anlaşılıo grade 2 tam sayisini bilemiom ewe gidince yazarim. Bide sag testistede hidrosel var yani olursak sol Varikosel sag hidroselden olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?