Çok sağol cnm rabbim evladini sana bağışlasin çok az kalmış doguma bebisin adı Ensar Tuğrul olacaktı dimi :) Nereden biliyosun diyceksn. Ben eski topikteydm marmelat ismimi değiştim hatrladnmi. Eşimin azospermi oldgu öğrendik
Evet cnm biliyosundur azospermi durumu hiç sperm olmaması anlaMina geliyo. Tedaviye basladik rabbim bizlere de nasip eder inşallah zaman geçiyor ve insanlar öyle şeyler yasiyoki hiç aklıma gelmezdi ama hersey insanlar için üzüldüm çok üzüldüm ama rabbime sığındı k allahım isterse olacak inşallah. Cnm çok üzüldüm çok ciddi bi durum mu bu yani bebiş dogunca etkilermi bi şekilde rabbim şifa versin allaha Sığın. Allahin izniyle sagsalim sağlıkl i olarak doğacak gonlünü ferah tut cnmay canım o topik dağıldı herkes kayboldu. face felan konuşuyorduk senle bir anda herkes kayboldu.çok geçmiş olsun canım tedaviye başladınız mi inşallah en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın.benim az kaldı evet ensar tuğrul olacak allah nasip ederse en son doktora gittiğimizde moralimiz bozuldu bebeğimde gelişim geriliği çıktı on beş güne hiç kilo almamış karın ölçümü ufak çıktı öyle üzülüyorum ki rabbim yardımcımız olsun şu mübarek günlerde
Evet cnm biliyosundur azospermi durumu hiç sperm olmaması anlaMina geliyo. Tedaviye basladik rabbim bizlere de nasip eder inşallah zaman geçiyor ve insanlar öyle şeyler yasiyoki hiç aklıma gelmezdi ama hersey insanlar için üzüldüm çok üzüldüm ama rabbime sığındı k allahım isterse olacak inşallah. Cnm çok üzüldüm çok ciddi bi durum mu bu yani bebiş dogunca etkilermi bi şekilde rabbim şifa versin allaha Sığın. Allahin izniyle sagsalim sağlıkl i olarak doğacak gonlünü ferah tut cnm
bi ar a hafif tansiyonum çıkar gibi oldu ondan oldu sanırım.izne ayrıldım dinleniyorum inşallah haftaya kadar düzelir. siz ne zaman öğrendıniz. hangi doktora gidiyorsunuz. sebebi belli mi kusura bakma çok sordum kafanı sisirdim
Arkadaslar bana kaan hocadan gelen cewabi sizinle paylastim cunku paylascak dertlescek kimsem yok anneme bile soylemedim uzulmesinler diye insallah guzel haberler yazmayi da kismet eder rabbim uzduysem hakkinizi helal edin
yok cnm olurmu öyle şey mart ta ögrendık cnm istanbulda bı dr a gıdıyorsunz sebebı tam olarak bellı degıl hala testler yapılıyo.
Arkadaslar bana kaan hocadan gelen cewabi sizinle paylastim cunku paylascak dertlescek kimsem yok anneme bile soylemedim uzulmesinler diye insallah guzel haberler yazmayi da kismet eder rabbim uzduysem hakkinizi helal edin
Canım tabiki de paylaşacaksın... Ben sizler olmasaydınız kafayı yerdim herhalde... Her moralin bozulduğunda iyi dilekleriniz, dualarınızla yeniden ayağa kalktım...
Klasik olacak ama acılar paylaşıldıkça azalır, Sevinçler paylaşıldıkça čoğalırmış.
İnşallah sevinçlerimizi de paylaşacağız burada... Hayal et topiğe yazıyorsun "Hamileyiiiim" diye... Ne güzel dimi...
Sizleri bazen yuz yuze gormeyi dertlesmeyi o kadar istiyorun ki birbirimizi cok iyi anliyoruz cunku.ayyy agzindan bal damladi walla insallah sirada sen warsin arkadasim o guzel hamileyimmmmm yazisini sen yazcaksin halayini cekcez insallah bizde
Canim kaan hocaya bizde gittik ve eşime sadece ultrasyonla bakarak cocuk olmaz dedi baska test istemeden.. celalettin hocaya gittik bisru test yaptirtti ve ustelik sperm kanallarimiz var hormonları güzel üretim emri hipofizde varken kaan hoca bunu dedi direk tüp bebek dedi oda belki dedi :) ve ayrıca kendisi eşimde olan hidroseli anlayamadi su toplanmasi var dedi :) nasipsr bayramdan sonra varikosrl ve hidrosel ameliyati olacak eşim
flz01
2-hayalim
3-tulay_20
4-çare
5-ucubırarada
6-edebal
7-demet
8-tosbag
9-aslıhikmet
10-papatyayarim
11-haremsu
12-elifzeynep
13-doğadandeva
14-zumra11
15-ese44
16-elzem
17-ecrin23
18-ilkbahar_ilkbahar
19-ayyüzlüm
20-derya06
21-eda09
22-zozo
23-feraheymen
24-zaman
25-ervae
26-balım
27-yase2
28-ecrin_bebek
Kader arkadaşlarım merhaba. Şu an belki de son kez Hacı Bayramdayım. Listedeki arkadaşlara ayrıca Saniye ve Fatma arkadaşımıza isim isim dua ediyorum. Tabi topikte olan diğer arkadaşlara da ediyorum. Sizler de amin deyin. Belki içimizden birinin duası kabul olur da hepimiz fayda görürüz. Rabbim şu mübarek günlerde eşlerimize acil şifalar versin evlerimizi bebek sesleriyle şenlendirsin.
Bız ıkı bucuk yıl kaldık tedavıde canım .. Ben yurtdısındayım esım ılk tesyı burda oldu sonra kaan hocada oldu
Patolojı sonucu maturasyon arestı bızım
Hoca 3 tese demeyıp tedavıye devam deseydı cıkıs olur deseydı bırakmayacaktık
Asla cıkıs olmaz sızde dedı sana yazdıklarını yuzmuze karsı soyledı
Esım klomen ve prooxed plus kullandı bıde m sure onda tedavıdeyken... Bır suru kur bıde hepsını yaptık
Igne tedavısı vermedı bıze gerek yok dedı
Bırakınca tedavıyı bosluga dustuk .. Dr olmaz dese bıle bana tedavıde olmak bıle guc verıyordu
Burdan bazı arkadaslar sarac oglunu armıs kur almıstı bızde arayalım bos durmaktansa dedık ardık kur gonderdı onları kullandı esım
Kurler bıttı burda test verdı esım gıne cıkıs yoktu
Burda sonra celalettın hocanın adı gectı .. Esıme dedım bıde buna gıdelım son dıye gıttık bız cellattın hocaya 2013 hazıranda
Gıttık tahlıller yapıldı sperm testıde ıstedı hoca esım onuda verdı
Aksam beste gelın demıstı hoca gıttık .. Sızle ısım cok kolay olcak sızde cıkıs var demezmı bız sok olduk ınanamadık
Teste dort bes tane sperm bulunmus .. Sonra onla tedavıye basladık ersel beyın gonderdı onun kurlerıyle 10 bın sperm cıkısı oldu canım
Bu yılda subat ayında tup bebek denedık allahıma bın sukur olsun ılk denemede tuttu
Rabbım hepınıze nasıp etsın canım bunu canı gonulden dıyorum
canım inşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle
Allah razi olsun canim benim, bende her nazamda ve her aklima geldiginde hepimize dua ediyorum rabbim duysun ve kabul etsin insallah. Cani gönülden amiiiinnn. Bu yaz bende haci bayrama gitmistim cok güzel bir his ve camideki o asagidaki kadinlar icin bölüm cok huzur verici...
canm mrb geçmiş olsun rabbim nasip ettikten sonra herşey olur celalettin hocaya gidecekmişinz hayırlı olur inş .sizde varikosel vardı çoğu kişide varikoselden sonra sperm çıkıyo hemde ileri derceymiş bizimce grade 1 bizde yarın müfit hocaya gidicez varikosel için ben çok ümitliyim varikosel sonrasında sperm çıkmasından keşke birazdaha ileri olsaydı varikosel diyorum canm inş sizde varikoseli tedavi ettikten sonra spermlerinz çıkıcak inanıyorum ben
Cnm bnm yarın için Allah yardımcınız olsun dualarımdasın ben de sizin için tesbihler çektim inşallah yarın çok mutlu olursun , Rabbim muradını tez zamanda nasip etsin inşallah amin
Canııım Allah razı olsun... İnan heyecandan kalbim duracak sanki. Ben inanıyorum Allah ın izniyle sen hamilesin ve hamilelerin duaları makbuldür. Sabah 9.00 tese, özellikle dua edersen sevinirim benim hamiş kardeşim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?