Cnm ya inşallah hiçbirşey hissetmiyorum amatabiki edicem Rabbim inşallah sanada yaşatacak yarın o mutluluğu son ana kaar sakın ümidini yitirme hep dua et benimde dilarında olacaksın inşallah çifter çifter bebişleriniz olur aminnnnn ...
Amin canım çok sağol.. Dua Et bana.rabbim bebisini dr sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah. Doğum sırasında unutmazsan bizler ede dua et cnm
inşallah canım o anda dua etmek istiyorum herkese inşallah ederim
Allah razi oinşallah[SUB][/SUB]lsun cnm rabbim evladini sana bağışlasin. Kolay bi doğum olur inşallah
Canım nasılsın? Test günün ne zaman
Canııım Allah razı olsun... İnan heyecandan kalbim duracak sanki. Ben inanıyorum Allah ın izniyle sen hamilesin ve hamilelerin duaları makbuldür. Sabah 9.00 tese, özellikle dua edersen sevinirim benim hamiş kardeşim :)
Perşembe günün Allah izin verirse cnm. Iyim çok şükür sen nasılsın ?
Cnm ya inşallah hiçbirşey hissetmiyorum amatabiki edicem Rabbim inşallah sanada yaşatacak yarın o mutluluğu son ana kaar sakın ümidini yitirme hep dua et benimde dilarında olacaksın inşallah çifter çifter bebişleriniz olur aminnnnn ...
Cuma günü geldi demek, İnşalllahhhhhhhhhhhh yarın güzel haberler verirsinde hepimiz mutlu oluruz :)
Inşallah yarın ameliyat iyi gecer sperm bulunur sende evladına kavuşursun en az senin kadar heyecanliyim :) dualarimiz seninle
Canim dualarim seninle rabbim mübarek gün ve ay hurmetine sonucu evlat olan tedavi nasip etsin inşallah saat 9 da ayrica eşine dua edeceğim hayirli haberlerin olsun allaha emanet olun..
Kalbim ve dualarim sizinle bugunnnn
Canlarım malumunuz eşim 9:00 da teseye girecek. Onun için yasin veya fetih suresi okurmusunuz. Ben okuyorum sürekli ama sizinki gıyabi olduğu için daha makbul... Rabbim dualarınızı bin katıyla size nasip etsin...
Iyiyim canım Pazartesi veya salı opu var benimde
Hadi yayok aramadık. Bayramdan sonra diyordu eşim. Söylediğin iyi oldu, belki bu sayede bizde haftaya alırız. ramazan diye gidip sperm testi vermek istemiyor. Normalde bile psikolojik olarak baskı ve stres altında oluyormuş, şuan daha zormuş ama bir deneyeyim. yokmuş doktor bayramdan sonra diye :)
zeytin burnunda özel muaynehanesinemi çağırmıştı, yanlışmı hatırlıorum. OOff isim nick aklımda tutamıyorum. Kim, kimdir, rahatsızlığı nedir, şuanki durumu nedir, daha önce konuşmuşmuydum hep karıştırıyorum :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?