Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cuma günü geldi demek, İnşalllahhhhhhhhhhhh yarın güzel haberler verirsinde hepimiz mutlu oluruz :)

Inşallah yarın ameliyat iyi gecer sperm bulunur sende evladına kavuşursun en az senin kadar heyecanliyim :) dualarimiz seninle

Rabbim hepimize evlat kokusu tattıtsın inşallah...

Cuma günü geldi demek, İnşalllahhhhhhhhhhhh yarın güzel haberler verirsinde hepimiz mutlu oluruz :)

İnşallah bacım çok heyecanlıyım...

Inşallah yarın ameliyat iyi gecer sperm bulunur sende evladına kavuşursun en az senin kadar heyecanliyim :) dualarimiz seninle

Allah razı olsun bacım. İnşallah güzel haber vermek nasip olur..

Canim dualarim seninle rabbim mübarek gün ve ay hurmetine sonucu evlat olan tedavi nasip etsin inşallah saat 9 da ayrica eşine dua edeceğim hayirli haberlerin olsun allaha emanet olun..
Kalbim ve dualarim sizinle bugunnnn

Canim dualarim seninle rabbim mübarek gün ve ay hurmetine sonucu evlat olan tedavi nasip etsin inşallah saat 9 da ayrica eşine dua edeceğim hayirli haberlerin olsun allaha emanet olun..
Kalbim ve dualarim sizinle bugunnnn

Canım Rabbim dualarını bine katlayıp sana döndürsün inşallah... Şu an heyecandan kalbim duracak gibi nolur dualarınızı eksik etmeyin...

Canlarım malumunuz eşim 9:00 da teseye girecek. Onun için yasin veya fetih suresi okurmusunuz. Ben okuyorum sürekli ama sizinki gıyabi olduğu için daha makbul... Rabbim dualarınızı bin katıyla size nasip etsin...

Her Hangi Bir Istegi Olanin Okuyacagi (HACET) Dualari (1.Dua)

Okunuşu:
"La ilahe illallahu'l-halimu'l-kerim. Sübhanallahi rabbi'l- 'arsi'l-azim. Elhamdülillahi rabbi'l-'âlemin. Es'eluke mücibati rahmetike ve azaime magfiratike ve'l-'ismete min külli zenbin ve'l-ganimetü min külli birrin ve's-selamete min külli ismin la teda'li zenben illa gafertehü ve la hemmen illa ferrectehü ve la haceten hiye leke ridan illa kadeyteha ya erhame'r-rahimin."

Anlamı:
"Halim, Kerim olan Allah'tan baska ilah yoktur ulu Ars'in Rabbi, noksan sifatlardan münezzehtir. Hamd âlemlerin Rabbine aittir. Rahmetine vesile olacak amelleri, magfiretini celbedecek esbabi (hakkimda yaratmani) talep ediyor, her çesit günahtan koruman için yalvariyor, her çesit iyilikten zenginlik, her çesit günahtan selamet diliyorum. Rabbim! Affetmedigin hiçbir günahimi, kaldirmadigin hiçbir sikintimi birakma! Hangi amelden razi isen onu ver, ey Rahim olan, bana en ziyade rahmet gösteren Rabbim!" (Tirmizi, Salat: 348; Ibn Mace, Ikamet, 189)

Okunuşu:
"Allahümme inni es'elüke hayra'l-mes'eleti ve hayrad-dü'ai ve hayra'n-necahi ve hayral ameli ve hayres-sevabi ve hayra 1-hayati ve hayral- memati. Ve sebbitni ve sekkil mevazini ve hakkik imani verfe'deracati ve tekabbel salati vegfir hatieti ve es'elüked-deracati'l-'ula mine'l-cenneti. Allahümme inni es'elüke fevatiha'l-hayri ve havatimehü ve cevami'ahu ve evvelehu ve zahirahu ve batinehu ve'd-deracati'l-'ula mine'l-cenneti, âmin. Allahümme inni es'elüke hayra ma ati ve hayra ma ef'alü ve hayra ma a'malü ve hayra ma batane ve hayra ma zahera ved-deracati'l-'ula mine'l-cenneti, amin. Allahümme inni es'elüke en terfe'a zikri ve teda'a vizri ve tusliha emri ve tütahhira kalbi ve tuhsine ferci ve tünevvira li kalbi ve tegfira li zenbi. Ve es'elüked- deracati'l-'ula mine'l-cenneti, amin. Allahümme inni es'elüke en tübarike li fi nefsi ve fi sem'i ve fi besari ve fi ruhi ve fi halki v fi huliki ve fi ehli ve fi mah- yaye ve fi memati ve fi ameli fetekabbel hasenati ve es'elüke'd-deracati'l-ula mine'l-cenneti, amin."

Anlamı:
"Allah'im! Senden istenen seylerin hayirlisini, duanin hayirlisini, kurtulusun hayirlisini, islerin hayirlisini, sevabin hayirlisini, hayatin hayirlisini, ölümün hayirlisini istiyorum. Beni dinimde sabit kil, mizanda sevaplarimin agir gelmesini nasip eyle, imanimi gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazimi kabul eyle, günahimi bagisla. (Allah'im!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'im! Senden benim için hayirlari açmani, islerimin hayirla sonuçlanmasini, önceki, açigi ve gizlisi ile her türlü hayiri, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'im!) Duami kabul eyle. Allah'im! Senden gelecekte olacak seylerin hayirli olanlarini, yaptiklarimin hayirlisini, gizli seylerin hayirlisini, açik olan seylerin hayirlisini ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'im!) Duami kabul eyle. Allah'im! Senden sanimi yükseltmeni, günahlarimi silmeni, islerimi islah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumani, kalbimi nurlandirmani, günahimi bagislamani ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'im!) Duami kabul eyle. Allah'im! Senden nefsim, kulagim, gözüm, ruhum, yaratilisim ve ahlakim, ailem, hayatim ve ölümüm ve islerim hakkinda benden razi ol, hayir ve hasenatimi kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'im!) Duami kabul eyle." (Hâkim, De'avat, No: 1911)

Canlarım malumunuz eşim 9:00 da teseye girecek. Onun için yasin veya fetih suresi okurmusunuz. Ben okuyorum sürekli ama sizinki gıyabi olduğu için daha makbul... Rabbim dualarınızı bin katıyla size nasip etsin...

Cnm bnm eşim sahurda okudu sizin için güzel haberlerini belliyoruz dualarımız seninle...

Arkadaş dua listesindeki Aslıhikmete 1 haftadır 2-3 kez mesaj yazmama rağmen ulaşamıyorum
Ve haliyle dualar çok aksadı.
Liste bitti ama halen 20. arkadaşda takılı kaldık
Rica etsem el birliği ile onun eksiklerini tamamlasak olur mu

20-ilkbahar_ilkbahar___________28/06/2014 cumartesi
21-ayyüzlüm_________________30/06/2014 pazartesi
22-derya06__________________ 02/07/2014 çarşamba
23-ecrin_bebek_______________ 04/07/2014 cuma
24-feraheymen_______________ 06/07/2014 pazar
25-zaman___________________ 08/07/2014 salı
26-ervae____________________10/07/2014 perşembe
27-balım____________________12/07/2014 cumartesi
28-yase2____________________14/07/2014 pazartesi
29-eda09___________________16/07/2014 çarşamba

Yaklaşık 10 arkadaşa eksik kaldı
ALLAH Rızası için okuyacak arkadaş var mı
Gönüllü aranıyor

bizde bayramdan sonrasını istiyorduk ama dr organizasyon var değince öncesine almak zorunda kaldık benim eşimde sıkıntı yapıyo ama yapcak bişey yok birde ben ilk önce başka bi numarayı aradın randevu için o kişi dr bayramdan sonra hacca gidicek dedi bana giderse gelene kadar randevu alamayız diye aceleci davrandık hayırlısı bakalım. muaynehanesi zeytinburnundaymiş canim bize öyle dedi ist a gelince arayın ben size tarif ederim demiş sali günü gidicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…