Saglikli bi sekilde bebegini kucagina da alirsin insallah canim yazdiklarin bana o kadar umut oldu ki gercekten allah razi olsun boyle kotu haberler aldigimda burdaki arkadaslardan da allah razi olsun hep icimi rahatlattilar celalettin hocaya bende gtcem bizde su an bi doktordan bitkiseller kullaniyoruz onlarda bitsin hemen celalettin hocaya gtcem dedigin gibi tedavide olmak insana umut sagliyoo kaan hoca bizi birakmis oluyo aslinda cunku hic bir tedavi onermemis bir suru guzel maddeler siralamis bana sag olsun
Kaan hoca ile sadece mailleşmede kaldı. Biz şuan celalettin hocaya yeni başladık. geç indirilmiş testis, hücre yok. haftada 3 gün iğne ve bitkisel ilaç şeklinde tedavimiz. Bayramdan sonra gidicez bakalım neler olmuş yada olmamış görücez :)
İnşallah bacım tevafuka bak ki şu an ağlıyordum yorulduk mücadeleden diye ya yine olumsuz olur diye hüngür hüngür ağlıyordum ki sen sevinç gözyaşları dökelim deyince bir daha doldu gözlerim bu sefer hepimiz adına ağladım Rabbim bizlere yardım et diye...
Ramazan ayı hürmetine bizlere yardım et Allahım
Cuma sabah 8.30 da opo 9.00 da teze olacak o saatlerde dualarınızı eksik etmeyin nolur...
Canım opo üniversitede tese bir özel hastanede olacak... Rapor için evrakları verdik ama uzun sürüyor burda çıkması... Büyük ihtimalle yarın çıkacaktır...
arkadaslar malum eşimin genetık testı olumsuz cıkmıstı...AZF a,b,c, bölgelerınde delesyon vardı..y kromozomda da delesyon var...doktor mıkrotesede cok cok zor dedı...bende her yolu denemek ıstıyorum ve
bende celalettın hocayla görüşmek istiyorum...arasam yada maıl atsam gerıdönüş yapar mı?????
birde bızım ılk sperm testımızde 1-2 yuvarlak hucre görüldü yazıyodu....bu genetıkcı neden olmaz dedı anlamadım
arkadaslar malum eşimin genetık testı olumsuz cıkmıstı...AZF a,b,c, bölgelerınde delesyon vardı..y kromozomda da delesyon var...doktor mıkrotesede cok cok zor dedı...bende her yolu denemek ıstıyorum ve
bende celalettın hocayla görüşmek istiyorum...arasam yada maıl atsam gerıdönüş yapar mı?????
birde bızım ılk sperm testımızde 1-2 yuvarlak hucre görüldü yazıyodu....bu genetıkcı neden olmaz dedı anlamadım
canım bizde bayramdan sonrasına randevu almak istedik fakat celalettin hoca bir organizasyon var demiş eşime o yüzden haftaya alabildik siz aradınızmı dr u
canım biz pazar günü mail atmıştık celalettin hocaya hemen cvp geldi telefon no sunu yazmıştı hafta içi arayın görüselim yazmış sağosun bizde pazartesi aradık haftaya gidicez inşallah bence mail at karşılık vericektir hemen testler konusunda bir bilgim yok o konuda bişey diyemicem
canım hoca telefonlara cevap veriyor ara tabi ki de
ben çok kızıyorum olmaz deyip kestirip atanlara onu ancak allah bilir siz vazgeçmeyin
canım ağlama üzülme inşallah herşey yolunda gider.
rabbim yardımcınız olsun.emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
yarın dilerim hayatınızın dönüm noktası olsun.hep dualarımdasın sende eyinasta.
bugün senin için 100 ihlas, 286 ya rauf, 731 ya halik, 68 ya mühyi okudum.
kendine çok iyi bak.güzel haberlerini bekliyoruz canım.allaha emanetsiniz...
Saglikli bi sekilde bebegini kucagina da alirsin insallah canim yazdiklarin bana o kadar umut oldu ki gercekten allah razi olsun boyle kotu haberler aldigimda burdaki arkadaslardan da allah razi olsun hep icimi rahatlattilar celalettin hocaya bende gtcem bizde su an bi doktordan bitkiseller kullaniyoruz onlarda bitsin hemen celalettin hocaya gtcem dedigin gibi tedavide olmak insana umut sagliyoo kaan hoca bizi birakmis oluyo aslinda cunku hic bir tedavi onermemis bir suru guzel maddeler siralamis bana sag olsun
Insallah canim benim hayırlısyla bunlarda temiz çıkar inşallah Rabbim eşlerimize şifa versingözünaydın cnm bak bişey çıkmammış o 3 taneden de bişey çıkmıcak alallhın izniyle
evet ne kadar yuvarlarsan o kadar marifetli oluyrosun bende 5 tane yuvarlıyorum cnm
ay evet benimde sarmam ve böreği,m duru ne olur ne olmaz ben çalışmadığım halde koyuyorumda sen en isini yapıyorsun cnm eşin nasıl oldu sınavları da bitti dimi
Care arkadaşımıza kaan aydostan gelen mail beni de çok üzdü. Ama bu insanların olmaz deyip büyük konuşmaları Rabbimin kudretine atılan birer iftiradır. Onlara en güzel cevabı Rabbim verecektir.
Daha vahim bir olayı ben anlatayım size. Bundan yıllar önce bir abimiz de azospermli olarak Kaan aydosa geliyor. Patoloji sonucunda sende kök hücre bile yok diyor. Adamcağız yapacak birşey yok mu deyip biraz üsteleyince, kardeşim gay lerin çocuğu olur ama senin olmaaaaaaazzz. diyor. Düşünebiliyor musunuz adamcağızın durumunu...
Sonuç, gaylerin olur senin olmaz denilen adamın sperm değerleri 18000000 a kadar çıkar. Ve şu an 9-10 yaşlarında bir kızı var.
Biz de kaan hocanın hastalarıyız ama zerre kadar beklentim yok ondan. Benim tek güvendiğim Rabbim. Doktorlar birer sebepten öte gidemezler. Bu nedenle arkadaşlar onların acımasız sözleri üzmesin sizi.
Çok sağol cnm rabbim evladini sana bağışlasin çok az kalmış doguma bebisin adı Ensar Tuğrul olacaktı dimi :) Nereden biliyosun diyceksn. Ben eski topikteydm marmelat ismimi değiştim hatrladnmi. Eşimin azospermi oldgu öğrendikselamunaleyküm hayırlı ramazanlar arkadaşlar forumda denk geldikçe yazdıklarınızı okuyorum her seferinde hepinize dua etmeye çalışıyorum hamilelerin duaları kabul oluyormuş dediler. rabbim en kısa zamanda muradinizi versin inşallah. hamile olan birini gordugumde çok seviniyorum. sizin çektiğiniz üzüntüyü belki tam hissedemiyorumdur insan başına gelmeden anlamaz.ama kalbim sizinle sadece paylaşmak istedim duygularımı
arkadaşlar eşimn sonuçları fsh 0.234
ttes 833
e2133
beta hcg 170
nasıl sonuçlar sizce yarında muayeneye gitcez müfit hocaya varikosel için dua edin lütfen bize iyi şeyler söyler inş
canm mrb kaan hocann o şekilde yazmasına şok oldum gerçekten rabbim büyük inş en kısa zamanda bebeğinz olur karşısına çıkarsınız bizede ilaçlara rapor çıkmıyo diye bi mesaj atmıştı celalettin hoca sağolsun 2 dk çıkardı ilaçlara para vermiyoruz artık inş celalettin hoca hayırlı olur canm size spermlernz çıkar
selamunaleyküm hayırlı ramazanlar arkadaşlar forumda denk geldikçe yazdıklarınızı okuyorum her seferinde hepinize dua etmeye çalışıyorum hamilelerin duaları kabul oluyormuş dediler. rabbim en kısa zamanda muradinizi versin inşallah. hamile olan birini gordugumde çok seviniyorum. sizin çektiğiniz üzüntüyü belki tam hissedemiyorumdur insan başına gelmeden anlamaz.ama kalbim sizinle sadece paylaşmak istedim duygularımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?