Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...

Sabahtan beri hayırlı haber bekliyordum sizden, sürekli foruma bakıp kontrol ediyordum. şuan ben bu kadar üzüldüysem sizin neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum. Ne desem ne denir bilmiyorum, zaten şuan işede yaramaz. Allah'a isyan hiç etmedim. Etmekte istemiyorum ama.... neyse gene birşey demicem.

Allahım sabır versin, yinede herşey bitmedi, bitmeyecek. Hiç ummadığınız an karşınıza hayırlı haber çıkar inşallah.

Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...
Geçmiş olsun cnm bırakma kendini eşine destek ol. çok zoor biliyorum .inşallah vardır bunda da bir hayır:43:

Canım çok üzgünüm.rabbim yardımcınız olsun.eşine şifa her ikinizin gönlüne ferahlık versin.inşallah birgün kavuşacaksınız spermlere...
Canm geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim yardimcinz olsun inş elongelerle dollenir yumurtaların canim yüzünüzü güldürür rabbim
Canım siz ne yaptınız.bugün gidecektiniz müfit hocaya.nasıl geçti muayene?ne dedi hoca?

canım ne desem bılemedım..çok üzüldüm :43::43::43::43::43:
allahım yardımcımız olsun...vardır bunda bır hayır...napalım rabbım en ıyısı en hayırlısını bılır:43::43::43:

allahım merhametsın canım:16:

Cnm Rabbim yardımcınız oolsun güç versin , bırakma kendini , hikaye olsa emin ol onlarda uğraşmazlardı ümidini kaybetmemeye çalış biliyomurum çok zor:(

Canım biliyorum ne desek boş cok Üzgün olduğunu tahmin ediyorum ama bizim hayir sandiklarimizda ser ser sandiklarimizda hayir vardır Allah güç versin

Arkadaş dua listesindeki Aslıhikmete 1 haftadır 2-3 kez mesaj yazmama rağmen ulaşamıyorum
Ve haliyle dualar çok aksadı.
Liste bitti ama halen 20. arkadaşda takılı kaldık
Rica etsem el birliği ile onun eksiklerini tamamlasak olur mu

20-ilkbahar_ilkbahar___________28/06/2014 cumartesi
21-ayyüzlüm_________________30/06/2014 pazartesi
22-derya06__________________ 02/07/2014 çarşamba
23-ecrin_bebek_______________ 04/07/2014 cuma
24-feraheymen_______________ 06/07/2014 pazar
25-zaman___________________ 08/07/2014 salı
26-ervae____________________10/07/2014 perşembe
27-balım____________________12/07/2014 cumartesi
28-yase2____________________14/07/2014 pazartesi
29-eda09___________________16/07/2014 çarşamba

Yaklaşık 10 arkadaşa eksik kaldı
ALLAH Rızası için okuyacak arkadaş var mı
Gönüllü aranıyor
kaçar tane okunacak yazarsan okuyayım

arkadaşım üzüldüm ne desek boş
Allah sizlere sabır versin
eşine ve sana acil şifa versin
inşallah bu son kötü sonucunuz olur

canim cook üzüldüm bizimde o günkü hayal kirikligimiz geldi aklima Allahim sabir versin ama ümidini kaybetme nolur Allah bi kapiyi kapatir öbür kapiyi acar yeterki istesin... Sen simdi cok güclü olman lazim asil esin icin cok daha zor :(

rabbim yardımcın olsun anlıyoruz şuanki o skıntını hepimiz yaşadık yaşamayada devam ediyoruz..rabbim bizlere çare versin..bu derdimize deva versin..çokta yıkma kendini allahtan ümit kesilmez..inşallah bi mucizeyle karşılaşırsın inşallah...

Rabbim bu acıyı biz yaşadık, başkalarına yaşatma... Yaşayan bilir arkadaşlar bizim 3. tese hüsranımız. Bünyemiz kaldırmıyor artık. Bundan sonra napcaz bilemiyorum.
Bir ben ağlıyorum bir eşim ağlıyor yüreğimiz kaldırmıyor....

Son düzenleme:
Rabbim bu acıyı biz yaşadık, başkalarına yaşatma... Yaşayan bilir arkadaşlar bizim 3. tese hüsranımız. Bünyemiz kaldırmıyor artık. Bundan sonra napcaz bilemiyorum.

Zor olsa da sakın eşinin yanında ağlama, çık dışarı hıçkıra hıçkıra ağla ama o görmesin. Onun durumu 2 kat daha fazla zor, sen teselli ve destek olmak zorundasın.

Bir hastaneden çıkıp kendinizi toparlayın. Eyinyasın bahsettiği doktora yada bizim gittiğimiz Celalettin hocaya gidersiniz. Hayat bu belli mi olur, belki doğal yoldan çıkış olur. Geçen gün bir arkadaş yazmıştı. imkansızdı ama Celalettin hocaya gittiklerinde mucize eseri sperm çıkışı olmuş ve sadece sayıları arttırmak için tedavi görüp hamile kalmıştı. Demek ki henüz herşey bitmedi !!!!!!!

Son düzenleme:

Çok uzuldum
Bizde aynı seylerı yasadık eşim narkozdan gözlerini açar açmaz çıktımı diye sormuştu o an yıkılmıştım :( lavaboya gidip ağlamıştım
Canım bence birde celalettin hocayı deneyin biz de suanda son umut ona tedavi oluyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm eşin var hemde çok sevdiğin beraber her acıya üzüntüye göğüs gerdiğin bir eşin var... ben hep çok üzüldüğüm zamanlarda eşimin olmadığını düşünüyorum. ve diyorum ki Allahım gözümün nuru olmasa onun nefes alıp verişini duymasam ve o ölmüş olsa neylerim yüzlerce evladım olsa hepsi boş gelir. Hayatım onunla güzel. ve o olduktan sonra lütfunda hoş kahrında hoş eşim bana yeter Allahım ama senin rahmetindende ümit kesilmez evimizi çocuk sesleriylede senlendir. cnmm bizim durumumuzda iyi değil inan .... sen şu anda eşinin ağlayıp daha fazla yıpranmasına izin verme. malesef biz 2 kat güçlü olmak zorundayız cnm. Rabbim başka sağlık sıkıntısı vermesin. dualarını eksik etme zamanı gelmemiş demekki...
:50:

Arkadaşım, geçmiş olsun .O bekleyiş korku bir an kendi yasadiklarimiz geçti gözümün önünden ama yikilmak yok yilmak yok mücadeleye devam en kisa zamanda kendinizi toparlayin inş. ..

Canım çok üzgünüm.rabbim yardımcınız olsun.eşine şifa her ikinizin gönlüne ferahlık versin.inşallah birgün kavuşacaksınız spermlere...

Canım siz ne yaptınız.bugün gidecektiniz müfit hocaya.nasıl geçti muayene?ne dedi hoca?

Evet gittik canm kim yönlendirdi dedi sizin isminizi sordu birkaç defa .iyi geçti canm varikosel var dedi ameliyat olan lazim dedi eşime bide ilaclari Burak dedi biz haftada 5000 ilk pregnly kullanıyorduk biz o kadar yuksek dozu hipo lulara veriyoruz dedi çok yanlış bi tedavi dedi biz dr torlaR eğer fayda saglayamiyorsan zarar da verme dedi zaten FSH felan 0 oldu birazda kafamz karisti aslinda ama Müfit hocsnn dediğini yapcaz önce varikoseli halletcez sizi çok merak etti isminizi sordu sürekli ;)

canım çok üzüldüm rabbim sana da eşine de sabır versin.

Tosbagg nerelerdeydin :) fsh baya düşmüş kaçtı önce. Testestern çok iyi beta Hcg yi bilmiorum onu niye yaptrdnz cnm

Mrb canm isler yoğun bu aralar pek göremiyorum :) evet canm haftada 3 defa 5000 ilk pregnly sonraki böle durumlar bugün Müfit hocaya gittik size haftada 1 defa yeter dedi hipololura bu kadar veriyoruz dedi 2 ay birakin vücut kendine gelsin bu kadar hormon faydadan çok zarar verir dedi canm varikosel var iste önce onu halletcez inş hayirli olur canm sizin nazil gidiyor tedavinz

Back
X