Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm inşallah seninde iyi haberlerini alırız rabbim kimsenin kucağını boş koymasın çok kötü birşey etrafında hamileleri görünce insan bulanıyor
insan o kadar üzülüyor ki çokk çok iyi bilirim yıllardır
inş şu azodan kurtulmayan kalmasın en kısa zamanlarda......

korkman normal ben bile neler geçiriyorum aklımdan da ne olur bi aksilik çıkar mı diye kurup duruyorum ama tevekkül allaha bu günlere gelmek bile mucize o yüzden halimize şükredip sabredmek lazım...

öyle cnm çok şükür bu halimize :) senin hikayen nedir?

öyle cnm çok şükür bu halimize :) senin hikayen nedir?
benim hikayem evliliğimizin ilk aylarında öğrendik azospermi ve ardından yıllarca ne bulduysak onu kullandık
eşim 2 kere aemliyat oldu sonuç kocaman bi 0 ardından yılalrca caba gaye uğraşdur ve geçen sene bi arkadaş burda bi dr.dan bahsetti bizde artık son çare bi gidelim dedik ve gittik eşimde varikosel olduğu anlaşıldı ve geçen sene ocak ayında varikosel ameliyatı oldu ardından 3 aylık tedaviden sonra eşimde 1 milyon yuvarlak hücre görüldü sevindik uçtuk
ve ardından 3 aylık tedavi süresinden sonra eşimde 6 tane sperm çıkışı oldu:nazar:inanamadık nasıl olur diye günlerce düşünüp ağlayıp sevinip durduk:52::52:
ve şimdi dondurulmuş spermlerimiz var kısmetse sonbaharın sonuna doğru bi deneme yapıcam benim hikayem bu inşlh hamile diye yazmak nasip olur banada...:26::26:

İnşallah tutar cnm rabbim boşa çıkarmasın emeklerini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:16::16::16::16:

inşallah cnm duam seninle ve tüm isteyipde çoçuk sahibi olamayanlara meryem suresi ve salavatı tefriciye ye başladım rabbim şu mübarek ayın hürmetine anne olmayı nasip etsin bizlere görüşmek üzere ii geceler cnm:):34:

benim hikayem evliliğimizin ilk aylarında öğrendik azospermi ve ardından yıllarca ne bulduysak onu kullandık
eşim 2 kere aemliyat oldu sonuç kocaman bi 0 ardından yılalrca caba gaye uğraşdur ve geçen sene bi arkadaş burda bi dr.dan bahsetti bizde artık son çare bi gidelim dedik ve gittik eşimde varikosel olduğu anlaşıldı ve geçen sene ocak ayında varikosel ameliyatı oldu ardından 3 aylık tedaviden sonra eşimde 1 milyon yuvarlak hücre görüldü sevindik uçtuk
ve ardından 3 aylık tedavi süresinden sonra eşimde 6 tane sperm çıkışı oldu:nazar:inanamadık nasıl olur diye günlerce düşünüp ağlayıp sevinip durduk:52::52:
ve şimdi dondurulmuş spermlerimiz var kısmetse sonbaharın sonuna doğru bi deneme yapıcam benim hikayem bu inşlh hamile diye yazmak nasip olur banada...:26::26:

Canım neden sonbaharı bekliyorsunuz , maddi sorun yüzün mi

inşallah cnm duam seninle ve tüm isteyipde çoçuk sahibi olamayanlara meryem suresi ve salavatı tefriciye ye başladım rabbim şu mübarek ayın hürmetine anne olmayı nasip etsin bizlere görüşmek üzere ii geceler cnm:):34:
amin cnm cümle burda ve diğer nerde olduğunu bilmediğimiz evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün kullarına nasip etsin mevlam cümlemizin yüzü gülsün hep
bende yarın başlıcam meryem süresine 41 gün boyunca okucam tefriciyeyede süre bitince başlıcam...
tmm iyi geceler arkadaşım:3:

Canım neden sonbaharı bekliyorsunuz , maddi sorun yüzün mi

yok tatlım maddi anlamda değil bizim spermlerin morfolojileri bozuktu o yüzden eylül ekim gibi başlamayı istiyoruz ne kadar tedavi o kadar düzelme olur diye inşlh düzelir ..o yüzden bekliyoruz bide eşim tatile çıkıp kafamızı dağıtalım istiyor bende tmm deyince otomatikman tedavi eylül ekime kalıyor...
geç olsun da güç olmasın sonu:49::49:olsun inşlhhh hepimize deeeeeee:52::52:

Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...

canım ya rabbim sabrınızı artırsın çok çok zor ama Allaha sığının bir kapı kapandıysa bir diğeri var inşallah. bizde tesede bir şey çıkmayınca yıkıldık ama dedimki rabbim pes etmeyeyim diye teseden bir hafta önce celalettin hocayı duyurdu bana hertürlü sonuca rağmen hala umut var... biz teseden sonra 1 ay bile olmadan soluğu hocanın yanında aldık.. şimdi üzülün ama tez toparlanın ve yola devam edin ayette geçiyorki ancak kafirler Allahtan umut keser... bizlerin çocuğu olmasada bile rabbimiz var elhamdülillah... sabır diliyorum canım dualarımdasınız...:70:

arkadaşlar akşam kaan hoca bizi aradı ve bize dedi ki sizde yüzde 2 haploid gözükmüştü testisin küçük bir noktasında bir çalışma var bundan sonra artık tese yok menüde sperm çıkarmaya çalışacağız dedi. Biz kararsız kaldık celalettin hocaya mı gidelim kaan da mı devam edelim. İkisini de deneyen arkadaşlar ne dersiniz?
AYRICA TESELLİDE BULUNAN ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HİÇBİRİNİZİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİN...

Son düzenleme:
arkadaşlar bende buradan hikayemi yazayım sizlere eylül ayı gelince 2 yıllık evli olacağım evlendikten sonra hiçkorunmadık eşimle çoçuk istememize rağmen olmadı 3 ay sonra dr gittim ve prolaktin hormonumun yüksek olduğunu söyledi ilaç kullandım ve geçti sonra eşimden tahlil istenddi ve sonuç azosperm oldu dünyam başıma yıkıldı eşim dr gitti ve ovitrelle ve menegon iğnelerine başladık 16 ay oldu temmuz ayındaki teste kadar sonuç hareketli hareketsiz sperm görülmedi yazıyordu. ama bu ay ki tahlilde tek tük hareketsizsperm görüldü yazdı sevindik ve dr tüp bebek ile hamişolabileceğimi söledi 1 eylülde dr çağırdı gideceğiz tedaviye başlayacaz inşallah durumu böyle olupta hamile olan var mı?:44:

canım gözünüz aydın sperm çıkışı olmuş sizde ne güzel.doktorunuz kim canım.kimde tedavi oldunuz.gözünüz aydın olsun teseye gerek kalmdan sperm görmüşsünüz.darısı bizlere olsun.

arkadaşlar akşam kaan hoca bizi aradı ve bize dedi ki sizde yüzde 2 haploid gözükmüştü testisin küçük bir noktasında bir çalışma var bundan sonra artık tese yok menüde sperm çıkarmaya çalışacağız dedi. Biz kararsız kaldık celalettin hocaya mı gidelim kaan da mı devam edelim. İkisini de deneyen arkadaşlar ne dersiniz?
AYRICA TESELLİDE BULUNAN ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HİÇBİRİNİZİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİN...

3. Teseden sonra mı aklı basına gelmiş
Üretim varsa celalettin hoca Allahın izniyle çözer daha kısa zamanda çözer bu işi bence
Bize kaanda emre beyde sizde hiç hücre yok kök hücreyi bekliyceksiniz dedi
Ama şimdi çok şükür ilk evrede olsa hücreler çıkmaya başladı
Bence denemişi deneme ama tabi sen bilirsin cnm
Allah yardımcımız olsun

canım gözünüz aydın sperm çıkışı olmuş sizde ne güzel.doktorunuz kim canım.kimde tedavi oldunuz.gözünüz aydın olsun teseye gerek kalmdan sperm görmüşsünüz.darısı bizlere olsun.

günaydın cnm sperm çıkışı var ama hareketsiz bununla tüp bebek ihtimali %30 %40 dediler sanko hastanesiyle irtibattayız şuan eşimin dr mehmet baştemir
endokronoloji dokturu eşimin rahatsızlığı hormonal nedenlerden olduğundan dolayı bu doktor tedavisini yapıyor

günaydın cnm sperm çıkışı var ama hareketsiz bununla tüp bebek ihtimali %30 %40 dediler sanko hastanesiyle irtibattayız şuan eşimin dr mehmet baştemir
endokronoloji dokturu eşimin rahatsızlığı hormonal nedenlerden olduğundan dolayı bu doktor tedavisini yapıyor

Cnm inşallah hareketleri dr artar. Cnm peki hormonlarınız kaçtı değerleri

aaaaa ben bu doktora hipertriodim vardı ondan gitmiştim.hatta önce Zeynel beye gitmiştim gatadan geldi diye memnun kalmamıştım ve Mehmet beye gitmiştim.sonra zaten üniversitede devam etmiştim.
sizde hipogonadizm varsa üzülme canım işiniz kolay.sankodamı yaptıracaksınız tüpbebeği.

cnm inşlh bu günleri bi daha yaşamazsınız...
bende kaan hocada tedavi gördüm yılalrca ama bizde her seferinde ameliyat demişti ama biz orda olmadık.. ve hep gittimizde hüzünle geri döndük
benim şahsi fikrim celaleettin hocaya gidin derim hamdolsun ki bizde sperm çıkışı oldu bide 2 kere tese olduk
bence celalettin hoca:16:

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün gripten biraz daha kurtulmuş vaziyetteyim:32:
artık kadir gecesine yaklaşıyoruz bu günlerde her an dilimizde dua tövbe olsun inşlh o mübarek anlarda açılan kapıalr bizlerede nasip olur kabulu.....:16::16::16::16::16:

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün gripten biraz daha kurtulmuş vaziyetteyim:32:
artık kadir gecesine yaklaşıyoruz bu günlerde her an dilimizde dua tövbe olsun inşlh o mübarek anlarda açılan kapıalr bizlerede nasip olur kabulu.....:16::16::16::16::16:
Gunaydin cnm amin inşallah Rabbim dualarimizi kabul gunahlarimizi af etsin

Back
X