Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim bu acıyı biz yaşadık, başkalarına yaşatma... Yaşayan bilir arkadaşlar bizim 3. tese hüsranımız. Bünyemiz kaldırmıyor artık. Bundan sonra napcaz bilemiyorum.
Bir ben ağlıyorum bir eşim ağlıyor yüreğimiz
kaldırmıyor....

Canim gördüm ama yazicak kelimeler bulamadim.
Her şey bitmiş değil inanki sen ve esin çok güçlü ve inanclisiniz rabbim bu kapiyi kapattiyda vardır bir hayri başka kapi acmistir size
Topikte çoğunluk olarak ersel bey ve celalettin beyde tedavideyiz ki siz yine sanlisiniz bize gore hücreleriniz var ersel bey in tedavisi ile hucreleriniz sperme dönüşebilir doğal yolla gelir bebeğimiz daha mücadele bitmedi pes etmek yok mücadeleye devaaaaam.
Rabbim evldini kucagina alacagin hayurli kapilar actirsin.
Biz sizden daha kotu basladik tedaviye hic hücre yoktu ama cikislar oldu.
Hücreleri olanlar daha hizli cevap veriyor tedaviye rabbim yureginizi ferahlatsin insallaaaaahhhh

Rabbim bu acıyı biz yaşadık, başkalarına yaşatma... Yaşayan bilir arkadaşlar bizim 3. tese hüsranımız. Bünyemiz kaldırmıyor artık. Bundan sonra napcaz bilemiyorum.
Bir ben ağlıyorum bir eşim ağlıyor yüreğimiz kaldırmıyor....

Canım Allah sıkıntıları giderendir .canini sıkma diyemiyorum hepimiz icib dua ediyorum Allah tez zamanda yüzümüzü güldürsün

Evet gittik canm kim yönlendirdi dedi sizin isminizi sordu birkaç defa .iyi geçti canm varikosel var dedi ameliyat olan lazim dedi eşime bide ilaclari Burak dedi biz haftada 5000 ilk pregnly kullanıyorduk biz o kadar yuksek dozu hipo lulara veriyoruz dedi çok yanlış bi tedavi dedi biz dr torlaR eğer fayda saglayamiyorsan zarar da verme dedi zaten FSH felan 0 oldu birazda kafamz karisti aslinda ama Müfit hocsnn dediğini yapcaz önce varikoseli halletcez sizi çok merak etti isminizi sordu sürekli ;)
Canım inşallah güzel günlerin başlangıcı olsun.umarım hersey yolunda gider.müfit hoca vesile olurda yavrunuza kavuşursunuz inşallah.😍😍😍bencede olun varikosel ameliyatını.muhakkak faydası olacaktır.hatta inşallah bu sayede spermlere kavuşursunuz canım.
benimde 2.denemem ağustosta başlıcak.merkeze gidip geldikçe görüyoruz müfit hocayı.görünce hocam o merak ettiğiniz bendim derim ben ona.😊😊😊
kafana takılan bişey olursa herzaman sor canım.zumra 11 arkadaşın eşide geçen ay müfit hocaya ameliyat oldu buarada.
öpüyorum canım.iyi akşamlar...

Son düzenleme:
Canım benim şimdi gördüm sonucunu çok üzüldüm bizde geçtik o anları bilirim Allah yardımcınız olsun.
Ama tek ilaç dua ve sabır bir gün gelecek hayırlısıyla bu topikteki herkes hamileyim diyecek.Allah o günleri tez
vakitte gösterir inşallah.Kucaklarımız bebişlerle dolacak ben buna hala inanıyorum yaşım ilerlemiş olsada.

Arkadaşlar merhaba,

Yine bu konuyla ilgili araştırma yaparken bunu gördüm harika bir haber de:1:ğil mi??? acaba hangi aşamadalar 1 sene olmuş

http://www.ankalifetupbebek.com/kok-hucre-calismalari-icin-saglik-bakanligi-onayi-alindi.html

Ankalife Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi, birincilik ödülü aldığı kök hücre çalışmalarını insanlar üzerinde uygulamak üzere Sağlık Bakanlığı’ndan izin aldı. TESE işlemi ile sperm elde edilemeyen erkeklerde uygulanacak olan çalışma için hastaların değerlendirilmesi ve uygulamalar başladı.

‘Kısırlaştırılmış Sıçanlarda kök hücre çalışmaları ile sperm elde edilmesi’ konusunda yapmış olduğumuz çalışma ile kök hücre kongresinde birincilik ödülü alınmıştı. Bu çalışmanın insan üzerinde yapılabilmesi için gerekli planlamalar yapıldı ve geçmiş olduğumuz aylarda Sağlık Bakanlığı onayı alınarak insanlar üzerindeki uygulama başladı.

TESE yapıldığı halde sperm bulunmayan hastaların katıldığı bu çalışma için merkezimizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Mrb canm isler yoğun bu aralar pek göremiyorum :) evet canm haftada 3 defa 5000 ilk pregnly sonraki böle durumlar bugün Müfit hocaya gittik size haftada 1 defa yeter dedi hipololura bu kadar veriyoruz dedi 2 ay birakin vücut kendine gelsin bu kadar hormon faydadan çok zarar verir dedi canm varikosel var iste önce onu halletcez inş hayirli olur canm sizin nazil gidiyor tedavinz
Cnm sizin varikosel yüksek miydi ki ameliyat oluyonuz. Valla cnm bitkisel ve pregnyl 5000 haftada 3 kez vuruluyo eşim. Kontrole gitmedik daha

Mrb canm isler yoğun bu aralar pek göremiyorum :) evet canm haftada 3 defa 5000 ilk pregnly sonraki böle durumlar bugün Müfit hocaya gittik size haftada 1 defa yeter dedi hipololura bu kadar veriyoruz dedi 2 ay birakin vücut kendine gelsin bu kadar hormon faydadan çok zarar verir dedi canm varikosel var iste önce onu halletcez inş hayirli olur canm sizin nazil gidiyor tedavinz
Canım Müfit hoca kim başka bir doktor mu

Kızlar maili siz de aldınız mı hoca bir klinikle anlaşmış oraya test verecek ve sonra test sonuçlarımıza göre hoca ilaç yazacakmis nasıl olacak kafam karıştı

arkadaşlar bende buradan hikayemi yazayım sizlere eylül ayı gelince 2 yıllık evli olacağım evlendikten sonra hiçkorunmadık eşimle çoçuk istememize rağmen olmadı 3 ay sonra dr gittim ve prolaktin hormonumun yüksek olduğunu söyledi ilaç kullandım ve geçti sonra eşimden tahlil istenddi ve sonuç azosperm oldu dünyam başıma yıkıldı eşim dr gitti ve ovitrelle ve menegon iğnelerine başladık 16 ay oldu temmuz ayındaki teste kadar sonuç hareketli hareketsiz sperm görülmedi yazıyordu. ama bu ay ki tahlilde tek tük hareketsizsperm görüldü yazdı sevindik ve dr tüp bebek ile hamişolabileceğimi söledi 1 eylülde dr çağırdı gideceğiz tedaviye başlayacaz inşallah durumu böyle olupta hamile olan var mı?:44:

Bir ben ağlıyorum bir eşim ağlıyor yüreğimiz kaldırmıyor....

canim benim cok gecmis olsun ,uzuntunu paylasiyoruz burda bukadar arkadas guzel haberini bekledik ...,ALLAHim sizi en guzel mutlulukla sevindirsin,gonlunuze ferahlik versin amin.:70:

arkadaşlar bende buradan hikayemi yazayım sizlere eylül ayı gelince 2 yıllık evli olacağım evlendikten sonra hiçkorunmadık eşimle çoçuk istememize rağmen olmadı 3 ay sonra dr gittim ve prolaktin hormonumun yüksek olduğunu söyledi ilaç kullandım ve geçti sonra eşimden tahlil istenddi ve sonuç azosperm oldu dünyam başıma yıkıldı eşim dr gitti ve ovitrelle ve menegon iğnelerine başladık 16 ay oldu temmuz ayındaki teste kadar sonuç hareketli hareketsiz sperm görülmedi yazıyordu. ama bu ay ki tahlilde tek tük hareketsizsperm görüldü yazdı sevindik ve dr tüp bebek ile hamişolabileceğimi söledi 1 eylülde dr çağırdı gideceğiz tedaviye başlayacaz inşallah durumu böyle olupta hamile olan var mı?:44:

kimse yok her halde

maşallah cnm hikayende mutlu sona yaklaşıyorsunuz..inşlh eylülde güzel haberlerini alırız hamiş olursun
bende kısmetse eylül veya ekimde başlıcam tüp bebeğe:52::52:

İnşallah olur ama yinede korku sarıyor insanı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah cnm hikayende mutlu sona yaklaşıyorsunuz..inşlh eylülde güzel haberlerini alırız hamiş olursun
bende kısmetse eylül veya ekimde başlıcam tüp bebeğe:52::52:

cnm inşallah seninde iyi haberlerini alırız rabbim kimsenin kucağını boş koymasın çok kötü birşey etrafında hamileleri görünce insan bulanıyor

İnşallah olur ama yinede korku sarıyor insanı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
korkman normal ben bile neler geçiriyorum aklımdan da ne olur bi aksilik çıkar mı diye kurup duruyorum ama tevekkül allaha bu günlere gelmek bile mucize o yüzden halimize şükredip sabredmek lazım...

Back
X