Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok tatlım maddi anlamda değil bizim spermlerin morfolojileri bozuktu o yüzden eylül ekim gibi başlamayı istiyoruz ne kadar tedavi o kadar düzelme olur diye inşlh düzelir ..o yüzden bekliyoruz bide eşim tatile çıkıp kafamızı dağıtalım istiyor bende tmm deyince otomatikman tedavi eylül ekime kalıyor...
geç olsun da güç olmasın sonu:49::49:olsun inşlhhh hepimize deeeeeee:52::52:

Anladım cnm hakkınızda hayırlı olur inşallah
Güzel haberlerini alırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım inşallah güzel günlerin başlangıcı olsun.umarım hersey yolunda gider.müfit hoca vesile olurda yavrunuza kavuşursunuz inşallah.😍😍😍bencede olun varikosel ameliyatını.muhakkak faydası olacaktır.hatta inşallah bu sayede spermlere kavuşursunuz canım.
benimde 2.denemem ağustosta başlıcak.merkeze gidip geldikçe görüyoruz müfit hocayı.görünce hocam o merak ettiğiniz bendim derim ben ona.😊😊😊
kafana takılan bişey olursa herzaman sor canım.zumra 11 arkadaşın eşide geçen ay müfit hocaya ameliyat oldu buarada.
öpüyorum canım.iyi akşamlar...

İnşallah canm hayirli olur sperm cikar ameliyat sonrasi umutluyuz ama bakalım hayirlisi .seninde ins bu tedavinin güzel sonuçlanır canm kavusursun bebeğine dualarimdasn;) zumra 11 ne yaptilar acaba onlarida merak ediyorum ameliyat sonrasi ne zaman yapiliyo canm spermiogram yaptilarmi acaba ins cikis olmustur

Cnm sizin varikosel yüksek miydi ki ameliyat oluyonuz. Valla cnm bitkisel ve pregnyl 5000 haftada 3 kez vuruluyo eşim. Kontrole gitmedik daha

Canm grade 1 di 3.6 mm genişliğinde elle muayenede de var dedi asiri yok ama var ameliyat gerekli dedi azo da önce elimizdeki leri tedavi etmeliyiz dedi esimede gösterdi damari testisteki bende goruyodum zaten inş güzel olur canm sonucu. Pregnly kullanali 1 ay olduysa test yapin hocayla görüşün mutlaka bizde 5000 kullanıyorduk hoca çok fazla dedi testesteron yükseltir ama sperm üretimi acisindan bi etkisi olmaz dedi bide merionalde yok FSH ve lh sifir hic bi ise yaramaz dedi

Canm grade 1 di 3.6 mm genişliğinde elle muayenede de var dedi asiri yok ama var ameliyat gerekli dedi azo da önce elimizdeki leri tedavi etmeliyiz dedi esimede gösterdi damari testisteki bende goruyodum zaten inş güzel olur canm sonucu. Pregnly kullanali 1 ay olduysa test yapin hocayla görüşün mutlaka bizde 5000 kullanıyorduk hoca çok fazla dedi testesteron yükseltir ama sperm üretimi acisindan bi etkisi olmaz dedi bide merionalde yok FSH ve lh sifir hic bi ise yaramaz dedi

canım selahattin çayanda hiç doğru bulmamıştı bu tedavi dozunu.sağlıklı erkeğe bile bu dozu verirsen sperm çıkmaz demişti.emre hocaylada telefonda konuştuğumda durumumuza çok üzüldüğünü ve nasıl böyle insanlara itimat ettiğimize şaşırmıştı.bu adam teseyi bu kadar karalıyor sperm çıkmayan hastaları kime yönlendirecek merak ediyorum dedi.

canım selahattin çayanda hiç doğru bulmamıştı bu tedavi dozunu.sağlıklı erkeğe bile bu dozu verirsen sperm çıkmaz demişti.emre hocaylada telefonda konuştuğumda durumumuza çok üzüldüğünü ve nasıl böyle insanlara itimat ettiğimize şaşırmıştı.bu adam teseyi bu kadar karalıyor sperm çıkmayan hastaları kime yönlendirecek merak ediyorum dedi.

Evet canm bizimde kafamiz karisti ortada kaldik valla . testisisi gelismeyenlere hormonları çok düşük olanlara bu kadar verilir dedi bizim hormonlar ortalardaydi bilmiyorum canm valla biraktk bizde önce su varikoseli halledelimde sonra bakicaz hayirlisi .sizin ameliyat tarihi ne zaman canm inş güzel sonuçlar alirsiniz

Evet canm bizimde kafamiz karisti ortada kaldik valla . testisisi gelismeyenlere hormonları çok düşük olanlara bu kadar verilir dedi bizim hormonlar ortalardaydi bilmiyorum canm valla biraktk bizde önce su varikoseli halledelimde sonra bakicaz hayirlisi .sizin ameliyat tarihi ne zaman canm inş güzel sonuçlar alirsiniz

bizde şu an iğne kullanmıyoruz emre hoca 20 güne bakalım iğne olmadan vücut nasıl üretime devam ediyormu hemde vücut dinlensin dedi.sonra hormonlara bakıcaz.bizde y delesyon testini bekliyoruz.ne zaman çıkarsa hemen tese olacak eşim.tabi aksilik olmazsa.ben hazırlanmayacağım zaten.
şu testimizde temiz çıksın inşallah.inşallah rabbim hepimize güzel sonuçlar aldırsın.

İnşallah canm hayirli olur sperm cikar ameliyat sonrasi umutluyuz ama bakalım hayirlisi .seninde ins bu tedavinin güzel sonuçlanır canm kavusursun bebeğine dualarimdasn;) zumra 11 ne yaptilar acaba onlarida merak ediyorum ameliyat sonrasi ne zaman yapiliyo canm spermiogram yaptilarmi acaba ins cikis olmustur

Canim siz azo icin istediginiz kadar tedavi gorun varikosel sayesinde iceride ters giden biseyler hep olacak.amrliyattan once esimin testisleri oyle sicaktiki o sicaklikta ne kadar kaliteli sperm cikar.agrilarda cabasi.
o kadar igne ilac yazik valla.
ben bu tedavilerin isinin ehli bir urolog tarafindan yapilmasindan yanayim.
eger ameliyat gerekliyse dilediginiz urolloga ameliyat olun bence.sonra duruma gore bir yol cizersiniz.
Burda goruyorum varikoseli olan arkadaslar dunyanin ignesini ilacini kullaniyorlar.
sana bir ornrk vereyim mesela.esimin ameliyattan once total test. ise 3.43 tu.normal degerlerdeydi ama alt sinira daha yakindi.hoca ameliyattan sonra total tes. Biraz daha artmasini hedefliyorum dedi.1 ay sonraki testte kendiliginden 5.66 ya cikti.ve bizde sperm cikisi basladi.
suphesizki ameliyat gerekli.cunku varikoselin ilacla tedavisi yok malesef.
hskkinizda hayirlisi olsun csnim.

Canim siz azo icin istediginiz kadar tedavi gorun varikosel sayesinde iceride ters giden biseyler hep olacak.amrliyattan once esimin testisleri oyle sicaktiki o sicaklikta ne kadar kaliteli sperm cikar.agrilarda cabasi.
eger ameliyat gerekliyse dilediginiz urolloga ameliyat olun bence.sonra duruma gore bir yol cizersiniz.
Burda goruyorum varikoseli olan arkadaslar dunyanin ignesini ilacini kullaniyorlar.
sana bir ornrk vereyim mesela.esimin ameliyattan once total test. ise 3.43 tu.normal degerlerdeydi ama alt sinira daha yakindi.hoca ameliyattan sonra total tes. Biraz daha artmasini hedefliyorum dedi.1 ay sonraki testte kendiliginden 5.66 ya cikti.ve bizde sperm cikisi basladi.

Bizimde öyleydi canm alt sinira yakindi hic ilaç kullanmadan önce esimnde testisi sicak ama agrisi yok dediğin gibi sicakta sperm nasil uretilsin 2 ay birakn vucut kendine gelsin ondan sonra ameliyat dedi size elle muayenede ne demisti canm dahami fazla demsti ultrasona gore bize varikosel var dedi 3.6 mm az sayilacak bi deger degil zaten elle muayene de onemli varda zaten dedi ama cok asiri yok ama ameliyat gerekli birda geri akim in olmasi onemli dedi geri akimda var dedi ayaktayken bile damar ikinmadan kendisi cikti bak dedi eşime 8 ay bosyere kullanmisinz dedi

bizde şu an iğne kullanmıyoruz emre hoca 20 güne bakalım iğne olmadan vücut nasıl üretime devam ediyormu hemde vücut dinlensin dedi.sonra hormonlara bakıcaz.bizde y delesyon testini bekliyoruz.ne zaman çıkarsa hemen tese olacak eşim.tabi aksilik olmazsa.ben hazırlanmayacağım zaten.
şu testimizde temiz çıksın inşallah.inşallah rabbim hepimize güzel sonuçlar aldırsın.

İnşallah temiz cikar canm test sonucunun hayirli haberler verirsiniz bize

arkadaşlar, Padutin 100 ke ilacı Almanya'da üretiliyormuş, iki haftadır araştırıyorum, Almanya'da tanıdık, dost ve akrabaların hepsine haber verdim, aldığım bilgileri göre bu ilaç eczanelerde bulunmuyormuş, üretimi yasaklanmış ve toplatılmış, neden toplatıldığını konusunda bilgisi olan varsa bilgileriniz paylaşırlarsa çok sevinirim, bu ilacı kullanıp bebeği olan arkadaşlar önerdi, bu ilacı nasıl bulabilirim, Lütfen yardım edin

Cnm celalettin hocadan vazmigectnz

Canlarım bizimde grade 1 solda varikosel var solda 2.6 mm sağda 1.6 mm yazıyo çok yüksek değil ama dışarı dan dokununca ısısı anlasiliyomu kızlar. Tosbagg cnm sizin testis büyüklüğü çap volume nasıl doppler de

Ay çok soru sordum ama doppler de tanı olarak bilateral testiküler hipovolemi yazıyo sizde böyle bişe var mi

Ay çok soru sordum ama doppler de tanı olarak bilateral testiküler hipovolemi yazıyo sizde böyle bişe var mi

Canim sağda postop hipovolemi solda grade 1 shant tip varikosel yaziyo sağ testis volumu 9.9 sol 15.2 yaziyo .simdilik biraktik canm iğneleri varikoseli halletcez önce sicakligi ben elleyince fark etmiyorum canm ama kanepede mesela affedersin esimle sarilinca bacagima degiyo testis çok sicak geliyo pantolonun üstünden esimde fark etti ben söyledikten sonra

arkadaşlar merhaba,
benim eşimde de azospermi 0 çıktı daha sonra gttiğimiz bir hastanede 01 çıktı. tüp bebek dediler, ilaç veya iğneden bahsetmedi doktor. kafamız karıştı başka hastanelere de gideceğiz. ama ne tür yöntemler uygulanıyor bu durumlarda ne yapmak gerekir hiç bir bilgimiz yok. :43::43:

Canlarım bizimde grade 1 solda varikosel var solda 2.6 mm sağda 1.6 mm yazıyo çok yüksek değil ama dışarı dan dokununca ısısı anlasiliyomu kızlar. Tosbagg cnm sizin testis büyüklüğü çap volume nasıl doppler de

Canim shant tip varikosel mi yazio peki bizimde varikosel grade 2 solda. Sağda grade 1 var bide sağ tarafta hidrosel var ancak ameliyatla halledilebilio varikosel sanirim

Canlar artık sanki bu işin çözümü yok gibi geliyor bana. Kaan da Celalettin de Selahattin de bizi denek gibi kullanıyor.

Back
X