Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yılbaşından önce bedavaydı muayene ne güzel eşimin hazır değilim demeleri yüzünden gitti 150 lira vallahi:)))))) Sordum kıza önceden böyleydi diye yok şuan öyle bişey dedi:))

tamam canım olabilir belki eşim benim annemlerde ordaya gitmişken 2gün kalırız diye düşünmüştür...yinede sorarım...

Daha demin konuştum yanlışlık olamaz herhalde olsaydı kız söylerdi 24'ü için ne bileyim bak içime kurt düşürdün 10dk. oldu görüşeli. Bizim ilk muayene evet canım bir sene oldu neredeyse öğreneli. Kısmet buzamanaymış. Benim eşim biraz ayak sürdü sonra da son 1-2 aydır benim içimden gelmedi. ışte bakalım görücez şimdi ne var ne yok anlıcaz.

Hatta buraya bile pek girmedim valllahi ne yalan söyliyim biraz uzaklaştım. Çünkü biliyorum eğer bir başlarsak bu olaya gerisi gelecek o yüzden kafamı dinledim azcık unuttum yani. Gerçi her zaman umudum var Allah'ın izniyle hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza:)

hım yani sizin hiç denemeniz olmadı peki ilk gittiğinizde ne dediydi emre bey hormonlar nasıldı.yok canım kurt düşmesin benim eşim dediğim gibi yapmıştır...

Ben emre bey'e de hiç gitmedim ki. Geçen sene mayıs ta öğrendik alalade bir hastanede sonra hiç gitmedik doktora. Yani daha ilk defa eşim doktora görünecek anlayacağın. Ne hormon biliyoruz ne sperm olup olmadığı bile belli değil. Çünkü yaptırdığımız merkez değildi öylesine bi hastaneydi. ışte diyorum ya maraton başlayacak şimdi. Yok hormon, yok bitkisel asıl şimdi başlıyor....

Sen de hayırlısıyla başlasan tedavine inşallah. Ben de allah izin verirse anca kışa doğru yapabilirim belki baharı bulur herhalde bizim işlerde karışık iş yerinden beraber çalıştığım arkadaş hamile o doğum iznine çıkacak ağustos ta ücretsiz falan alacak bilmiyorum nasıl olacak bu işler. Çok sıkıntılıyım aslında ama allah a bıraktım vallahi zaman neyi gösterirse nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun inşallah....

canım o zaman boşuna beklemişsinizdir belkide herşey çok basit bir şekilde halledilecektir.ama olsun geç olsu güç olmasın inşallah yüzün güler...

belgin merhaba canım emre beyin tam adını yazar mısın? biz hiç üroloğa gitmedik.direk tüp bebek merkezine gittik onlarda tede yaptı.tabi normal üroloji dr.gittik görünen problem yok azo var dediler bizi tüp bebek merkezine yönlendirdiler bizde mi gitsek acaba eşime belki tedavi başlarlar değil mi?

evet canım emre baklacıoğlu.biz birde ankara kaan aydosa gitmiştık oda iğne felan kullandırdı şimdide bide emre beyle görüşelim dedik hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…