Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

21ci gün basladigina göre sana uzun protokol uygulandi
fransa'da uzun protokol yapiliyor
biyolojist bana demisti adetinden sonra 21gün baslaniyor

dikkat et canim kendine

evet canım uzun protokol başlandı.kendinize iyi bakın ben çıkıyorum iyiki varsınız sizin sayenizde tek olmadığımı biliyorum

anladim canim tesekkur ettim cevabin icin hani biz turkiyede yaptircazya ne zaman oncesinde gidiliyo falan diye sordum
mesela toplam tup bebek tedavisi ne kadar zaman suruyo mikro tesede var tabi bizde

merhaba sympathique
mesajimi aldin
çok sevindim esimde bulundu spermler
simdi sirada benim
tedaviye mi basliyorsun sen ?
darisi sana

inssallah canim darisi bana:Saruboceq:
daha basladigimiz yok emre bakircioglundan cevap bekliyorum ,bakalim ne dicek
bahceciyi dusunuyoruz,o ne derse ona gore gitcez

anladim canim tesekkur ettim cevabin icin hani biz turkiyede yaptircazya ne zaman oncesinde gidiliyo falan diye sordum
mesela toplam tup bebek tedavisi ne kadar zaman suruyo mikro tesede var tabi bizde

canım benim toplam 14 gün sürdü yani ilk lucrin kullanmayı saymıyoru.yumurta takiplerimden sayıyorum merkezde oluyor ya o takipler onun için.transferden sonra 3günde ankarada bekledim 17.gün yola çıktım.ama bu kişiy göre değişiyor.kiminin daha uzunda oluyor.senin yumurta gelişimine hormon değerlerine göre ayarlanıyor.canım.

GAMZE SELVA RUNYA VE BELGİN...çok teşekkür ederim cevaplarınıza eşim zaten istanbul tüp bebekte mikro tese olmuştu çıkmadı onun öncesinde de emre beyde muayene etmişti ve çok çok az bir şans vermişti o nedenle uğraşmayı kestik ben belki emre beyde bir milro tese daha olma taraftarıyım ama artık eşim çıkmayacağına okadar inandıki belkide haklı bir ameliyat daha istemiyor....kök hücre de heralde 10-15 yıla kadar gelecekmiş diye duydum beklemek istediğimi söyledim fakat eşim ne gerek var diyor hatta 5 yıl bile beklemiyo o benim çocuğum olacak diyor..anladığım kadarıyla anlaşılmasından çevre baskısı vs.çekiniyo ve uzatmak istemiyo...hangi yoldan gitmeliyim kafam allak bullak allah herkese yardımcı olsun fikirlerinizi paylaştığınız için sağolun kızlar....inşallah hepiniz bu son sayfaya gelmeden bebeğinizi kucağınıza alırsınız....

slmm kızlar bizde mikrotese olacağız ama nezaman nerde nasıl bilmiyorum eşim kaan hocaya tedavi olmuştu onun erdiği ilaçlar ve iğneleri kullandı ama sonuç yine hüsran son şansımız mikrotese. ama nasıl olacak bilmiyorum bukonuda yardımlarınıza ihtiycaım var biz malatyadayız ankara diye düşünüyoruz ama istiyorumki iyi bir yerde işin ehli doktorlarda ameliyat olmak ama izin konusunda eşim ve benimde problemimiz var nasıl olacak hiç bilgim yok kaan hocanın ameliyat ettiği arkadaşlar sizin yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var yada bu konuda bize yol gösterirseniz sevinirim nerden başlayacağız bilmiyoruz şimdiden teşekkürler

canım önce allahım neresi hayırlısysa bizi oraya yönlendirsin benim eşimde kaan hocada tedavi oluyor o çok iyi bir dr bizde şimdi istanbulda emre beylede görüşüp karar verecegiz ya kaan bey yada o olacak allahım yardımcımız olsun.hiç ugramıyosun canım...

kızl eşim haftaya perşembe emre beye randevu almış bakalım o ne diyecek sonra karar verecegiz teseyi nerde olmamız konusunda.kızlar sevgicigime sormuştum ama unuttum emre bey ilk muayene ücreti ne kadar alıyor..

arkadasim hakkinda hayirlisiyla neyse o olsun
ben san beklede diyemem donasyonu kabul et de diyemem bu sizin karariniz yasayan bilir
esin israrda bulunuyor her es bunu kabul etmezdi son karar senin esin çok istiyor senden bir çocuk buda seni ne kadar sevdigini gösteriyor
insallah dogru karari alisiniz
allah yardimciniz olsun

ricaederim arkadaşım fikir paylaşımı olsun birbirimize destek olalım diye burdayız zaten.bu donör konusu çok karışık bi konu kimin olsa kafası allak bullak olur bence eşinde kendince haklı ne yapsın sürekli bebek sormalar çevre baskısı en az bu olay kadar zor bence ağzını açan bebek diyo..donöre biçok arkadaş karşı ben bu konuya sadece dini açıdan bakıyorum..haram..donör başkasının çoçuğu diyolar ama anne gerçekten anne oluyor onu karnında taşıyo doğuruyo emziriyo..evlatlıkta başkasının çoçuğu hem onun gerçek annesi olmuyoruz doğurmuyoruz emzirmiyoruz yani gerçek bir kan bağımız olmuyor..ne taraftan baksan karışık bi durum...

kızl eşim haftaya perşembe emre beye randevu almış bakalım o ne diyecek sonra karar verecegiz teseyi nerde olmamız konusunda.kızlar sevgicigime sormuştum ama unuttum emre bey ilk muayene ücreti ne kadar alıyor..

canım allah izin verirse biz de ayın 24 ünde emre bey de olucaz. İlk muayene bakalım Allah 'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Muayene ücretini söyliyim 150 lira canım.

canım allah izin verirse biz de ayın 24 ünde emre bey de olucaz. İlk muayene bakalım Allah 'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Muayene ücretini söyliyim 150 lira canım.

canım eşim aramış bizde 23de gidecektik o tarihte muayenesi yokmuş 23 24 nisanda ondan 22 ne almış bi arayın isterseniz hem karşılaşırız belki...allah hepimizin yardımcısı olsun sagol canım siz ilk kezmi gidiyonuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…