canım ilk adetimin 21.günü ben lucrin başladım.adet olana kadar devam ettim adetimin 3.günü merkeze gittim beraberinde gonal f kullanmaya başladım.ortalama 11 gün içinde yumurtalarım olgunlaştı.çatlatma iğnesi vuruldum.yumurtalarım toplndıktan 3 gün sonra transferim oldu.inşallah sana yardımcı olabildim.
sağol çiçekçim bende iyi olmaya çalışıyorum bu aralar sebepsiz bir gerginlik var bende herhalde baharın etkisi olacak
canım ilk adetimin 21.günü ben lucrin başladım.adet olana kadar devam ettim adetimin 3.günü merkeze gittim beraberinde gonal f kullanmaya başladım.ortalama 11 gün içinde yumurtalarım olgunlaştı.çatlatma iğnesi vuruldum.yumurtalarım toplndıktan 3 gün sonra transferim oldu.inşallah sana yardımcı olabildim.
sağol çiçekçim bende iyi olmaya çalışıyorum bu aralar sebepsiz bir gerginlik var bende herhalde baharın etkisi olacak
merhaba sympathique
mesajimi aldin
çok sevindim esimde bulundu spermler
simdi sirada benim
tedaviye mi basliyorsun sen ?
darisi sana
anladim canim tesekkur ettim cevabin icin hani biz turkiyede yaptircazya ne zaman oncesinde gidiliyo falan diye sordum
mesela toplam tup bebek tedavisi ne kadar zaman suruyo mikro tesede var tabi bizde
slmm kızlar bizde mikrotese olacağız ama nezaman nerde nasıl bilmiyorum eşim kaan hocaya tedavi olmuştu onun erdiği ilaçlar ve iğneleri kullandı ama sonuç yine hüsran son şansımız mikrotese. ama nasıl olacak bilmiyorum bukonuda yardımlarınıza ihtiycaım var biz malatyadayız ankara diye düşünüyoruz ama istiyorumki iyi bir yerde işin ehli doktorlarda ameliyat olmak ama izin konusunda eşim ve benimde problemimiz var nasıl olacak hiç bilgim yok kaan hocanın ameliyat ettiği arkadaşlar sizin yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var yada bu konuda bize yol gösterirseniz sevinirim nerden başlayacağız bilmiyoruz şimdiden teşekkürler
slm kızlar
bugun ılk ıgneye basladım
tedavım ınsallah olumlu sonuclanır
kızlar ankarada olan var mı
GAMZE SELVA RUNYA VE BELGİN...çok teşekkür ederim cevaplarınıza eşim zaten istanbul tüp bebekte mikro tese olmuştu çıkmadı onun öncesinde de emre beyde muayene etmişti ve çok çok az bir şans vermişti o nedenle uğraşmayı kestik ben belki emre beyde bir milro tese daha olma taraftarıyım ama artık eşim çıkmayacağına okadar inandıki belkide haklı bir ameliyat daha istemiyor....kök hücre de heralde 10-15 yıla kadar gelecekmiş diye duydum beklemek istediğimi söyledim fakat eşim ne gerek var diyor hatta 5 yıl bile beklemiyo o benim çocuğum olacak diyor..anladığım kadarıyla anlaşılmasından çevre baskısı vs.çekiniyo ve uzatmak istemiyo...hangi yoldan gitmeliyim kafam allak bullak allah herkese yardımcı olsun fikirlerinizi paylaştığınız için sağolun kızlar....inşallah hepiniz bu son sayfaya gelmeden bebeğinizi kucağınıza alırsınız....
GAMZE SELVA RUNYA VE BELGİN...çok teşekkür ederim cevaplarınıza eşim zaten istanbul tüp bebekte mikro tese olmuştu çıkmadı onun öncesinde de emre beyde muayene etmişti ve çok çok az bir şans vermişti o nedenle uğraşmayı kestik ben belki emre beyde bir milro tese daha olma taraftarıyım ama artık eşim çıkmayacağına okadar inandıki belkide haklı bir ameliyat daha istemiyor....kök hücre de heralde 10-15 yıla kadar gelecekmiş diye duydum beklemek istediğimi söyledim fakat eşim ne gerek var diyor hatta 5 yıl bile beklemiyo o benim çocuğum olacak diyor..anladığım kadarıyla anlaşılmasından çevre baskısı vs.çekiniyo ve uzatmak istemiyo...hangi yoldan gitmeliyim kafam allak bullak allah herkese yardımcı olsun fikirlerinizi paylaştığınız için sağolun kızlar....inşallah hepiniz bu son sayfaya gelmeden bebeğinizi kucağınıza alırsınız....
kızl eşim haftaya perşembe emre beye randevu almış bakalım o ne diyecek sonra karar verecegiz teseyi nerde olmamız konusunda.kızlar sevgicigime sormuştum ama unuttum emre bey ilk muayene ücreti ne kadar alıyor..
canım allah izin verirse biz de ayın 24 ünde emre bey de olucaz. İlk muayene bakalım Allah 'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Muayene ücretini söyliyim 150 lira canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?