Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım şu anda 28 kişi olduk
30 kişi bile olsak
Kişi başı 2300 düşer
O kadar çok zorlamaz insanı
Seni de yazayım sen de faydalan bu güzel dualarımızdan
Hem şimdiden çekersen dua zamanı fazla zorlanmazsın
Olur mu canım

Allahım kadir gecesinde sana açılan eller hürmetine, seni zikreden diller hürmetine dularımızı kabul et eşlerimize şifa ver Allahım.

Tülay canım benim beni de ekleyebilirsin listeye Allah'ın izniyle ben de çekmek istiyorum. Naslısın bu arada tedaviniz nasıl gidiyor bu ara giremiyorum pek fazla

Tülay canım benim beni de ekleyebilirsin listeye Allah'ın izniyle ben de çekmek istiyorum. Naslısın bu arada tedaviniz nasıl gidiyor bu ara giremiyorum pek fazla

Ekledim canım.
İyi olmaya çalışıyorum canım arada bi hüzün dağına takılsakta
Tedavimiz inşALLAH iyiye gidiyordur
Şu anda daha bir şey yok
Her şey Bayramdan sonra belli olacak artık
İnşALLAH hepimizde güzel gelişmeler olur

Sende iyisindir umarım

Tamam ekle canım, Bu gün şehir dışına çıkıcam, ara ara bu şekilde oluyor diye endişe ediyorum ama Allah sizlere karşı utandırmaz inşallah.

Allahım kadir gecesinde sana açılan eller hürmetine, seni zikreden diller hürmetine dularımızı kabul et eşlerimize şifa ver Allahım.

Amiinn Amiinnn İnşALLAH
Rabbül Alemin hazinesi geniştir
Rabbim o hazineden kimseyi hamrum etmesin İNŞALLAH

Tamam ekle canım, Bu gün şehir dışına çıkıcam, ara ara bu şekilde oluyor diye endişe ediyorum ama Allah sizlere karşı utandırmaz inşallah.

Canım bana özelden numaranı gönder
Sana her gün mesaj atarım okunacak kişiyi ve sayıyı
Öyle mesajla haberleştiğimiz 7-8 arkadaşımız var
O şekilde irtibat sağlıyoruz canım
Rabbim kolaylılar veriyor elbet

Canım benim vallahi bende anlamıdığım bir rahatlık var benim çevremde hamileler arttırtıkça rahatlıyorum galiba Eltim hamile ikiz, en yakın arkadaşım canım benim her zaman benden önce sana nasip etsin mevlam derdi ama ona nasip etti rabbim ikinciye hamile :) Bende de bir rahatlık sorma bayramda çok kimseyle de muhatap olmucam abimlerle tatile gidicez ohh ohhh :) Şaka bi yana rabbim bundan sonraki bayramlara karnımızda kucağımızda evlatlarımızla girmeyi nasip etsin inşallah, tevakkül etmeye çalışıyorum rabbim kalbimizdekini en iyi bilendir inşallah hayırlı evlatlarla gülsün yüzümüz...

Bende anlamıyorum neden önemsenmedigini belki çok yüksek değil ondan ama eşimde göğüs büyümesi yaptı bu hormon bidr iğne eklendi oda büyüme yapiomus. Eşimi ikna edip mr cektrmek gerekiyo. . Müfit hoca ilaç fln vermedi dimi. Memnunmusunuz ondan cnm ameliyat konusunda

Ohhh ohhh ne güzel çok sevindim valla
Rahatla canım rahatla gez dolaş eğlenmene bak
Biz bayramda eşimin köyünde olacaz
Çoluk çocuk cümbürt cemaatt
Offff Düşününce bile kötü oluyorum
Herkes yine soracak yok mu daha
ALLAH verirse olacak diyeceğim bende

Rabbim hepimizin dualarina engel olan gunahlarini affetsin.

Rabbim ansizin karsimiza cikaracagin mucizene çok ihtiyacimiz var.Allahim sadece "ol" demenle olucak mucize sen biliyorsun allahim

Celalettin hocayla konuştuk pregnly haftada 2 ye düşürdü.. bitkiseller i de bayramdan sonra alicaz yine sonucu yolladım bakalım hoca ne diyecek.. Buarada konferans Nerede yapiliyo

Canim dkt ile gorustunuz mu nasil değerlendirdi mi sonuclarinizi

Ayy cnm kalp kalbe karsiymis bnde yam yaziodum :) cnmm haftada 2 ye düşürmüş iğneyi sonucu referans araliklariyl a görmek istemis bnde şimdi yolladım akşam arayın demis. Eşimde kasik ağrıları çok oluyo bacaklarını oynatamiyo. Hoca bazı kişilerde böyle etki edebilir dozu düşürdü ozmn belki Bu yan etkiside geçer.

aaa halbuki belki eylülde falan lazım olurdu izin.ama ne yapcan işte.
ee bayramdan hemen sonra o zaman test zamanı.
aman canım teste giderken 3-4 günlük cinsel perhiz süresini unutmayın.bide sabah erken saatlerde verin öğlene bile kalmayın.saat ilerledikçe sayı hem azalıyormuş yada az bişey çıkcaksa bile çıkamayabiliyormuş.
dualarım sizinle...

kızlar allah nasip kısmet ederse tanışıcaz ben de çok heyecanlıyım :) Biz sadece konferansa katılıcaz önceki programlara dahil olamayacağız. Çok mutluyum inşallah güzel haberlerle karşılaşırız :)

HAYIRLI KANDİLLER KIZLARRR RABBİM HER NE DİLİYOR BEKLİYORSAK (kinin neye ihtiyacı varsa )BİZLERİ BU GECENİN HÜRMETİNE ONA KAVUŞTURSUN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN AMİNNNN

Ah tülaycım yaaa ben de öyle diyorum soranlara hem benim 2 yıl yasağım var diyorum zaten bu yasak ta bitene tedavi olana kadar valla 12 yıllık evli olucaz... En güzel cevabı vermiş olursun güzelim Allah yardımcın olsun. Bizim akraba çok yok Allahtan eşiminde yok o yönden rahatız. Şu ikizlere hamile eltim biraz sinir etti evlendiğinden beri ama takmıyorum valla ya Allah'ın dediği olur rabbim iyilerin yanında diyorum rabbim kalbimi bilen sensin ya sabır diyorum.

Neymiş 41 hurma okutmuş yemiş sen de okut sen de ye... Tövbe tövbe dinimi izanımı ondan öğrenicem sanki, neyseeee dedim demeye devam ediyorum az ve öz görüşüyorum....

Arkadaşlar çok defadır yazıyorum burda, benim gibi bazı arkadaşlarda kimse sorularımıza cevap vermiyor. Bu tipiğin geçmişinide okudum herkes daha birbirine yardımcı oluyor. Bu benim fikrim tabi kimse yazmak zorunda değil. Ama birbirimizin tecrübelerinden yararlanınca daha umutlanıyoruz.eşimin hormonları normaldi ovitrelle iğneden sonra hepsi çok değişmiş doktorum tatile çıkmış ulaşamadık korktum buraya yazdım tecrübeli olanlar Yada aynısı başına gelenler yardımcı olur diye kimse yazmadı sadece bir arkadaşım oda benim gibi o yazdı oda ne yapacağını bilememiş. Burdan destek alıyordum ama artık anladım ki buraya yazmamda anlamsız .rabbim. Herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…