Bende 4-5 tane kumbarada kalsın diye tespih çekerim. kime lazım olursa oradan alınır :) Bende katılmak isterdim ama kişi sayısı çok fazla ve yoğun olduğum günlerde aksatırım diye girmek istemedim. Benimde sizler için böyle bir katkım olsun.
Tülay canım benim beni de ekleyebilirsin listeye Allah'ın izniyle ben de çekmek istiyorum. Naslısın bu arada tedaviniz nasıl gidiyor bu ara giremiyorum pek fazla
Canım şu anda 28 kişi olduk
30 kişi bile olsak
Kişi başı 2300 düşer
O kadar çok zorlamaz insanı
Seni de yazayım sen de faydalan bu güzel dualarımızdan
Hem şimdiden çekersen dua zamanı fazla zorlanmazsın
Olur mu canım
Allahım kadir gecesinde sana açılan eller hürmetine, seni zikreden diller hürmetine dularımızı kabul et eşlerimize şifa ver Allahım.
Tamam ekle canım, Bu gün şehir dışına çıkıcam, ara ara bu şekilde oluyor diye endişe ediyorum ama Allah sizlere karşı utandırmaz inşallah.
Bende anlamıyorum neden önemsenmedigini belki çok yüksek değil ondan ama eşimde göğüs büyümesi yaptı bu hormon bidr iğne eklendi oda büyüme yapiomus. Eşimi ikna edip mr cektrmek gerekiyo. . Müfit hoca ilaç fln vermedi dimi. Memnunmusunuz ondan cnm ameliyat konusundainşallah canım Allah razı olsun duaların için
amin canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Ben prolaktin tedavisi gördüm geçen ay ve bana doktorum tedavi görmeden önce mutlaka hipofiz mrı gerekir dedi ve çektirdim sorun çıkmayınca sadece düşürmek için ilaç kullandım.Erkeklerin de çekilmesi gerekir bence ama doktor neden önemsemiyor bu hormonu anlamıyorum tabi.İğneler hakkında hiç bilgim yok canım biz hiç kullanmadık çünkü.İnşallah bi sorun çıkmaz iğnelerden canım.
inşallhhh canım bu defa herşey yolunda giderde kavuşursun meleğine.Biz de tahlil gününü 1 hafta öne aldık mecburenbugün belli oldu.eşimi 5 gün senelik izine çıkardılar zorla.Komik değilmi sadece 5 gün.bayram tatiliyle birleştircekmişiz.Biz de bu arada yaptıralım dedik.hayırlısı bakalım canım,bende öpüyorum.
Canım benim vallahi bende anlamıdığım bir rahatlık var benim çevremde hamileler arttırtıkça rahatlıyorum galiba Eltim hamile ikiz, en yakın arkadaşım canım benim her zaman benden önce sana nasip etsin mevlam derdi ama ona nasip etti rabbim ikinciye hamile :) Bende de bir rahatlık sorma bayramda çok kimseyle de muhatap olmucam abimlerle tatile gidicez ohh ohhh :) Şaka bi yana rabbim bundan sonraki bayramlara karnımızda kucağımızda evlatlarımızla girmeyi nasip etsin inşallah, tevakkül etmeye çalışıyorum rabbim kalbimizdekini en iyi bilendir inşallah hayırlı evlatlarla gülsün yüzümüz...
Canim dkt ile gorustunuz mu nasil değerlendirdi mi sonuclarinizi
Aminnn canimm.. inşallah Rabbim bize mucizesi ni yollar.Rabbim hepimizin dualarina engel olan gunahlarini affetsin.
Rabbim ansizin karsimiza cikaracagin mucizene çok ihtiyacimiz var.Allahim sadece "ol" demenle olucak mucize sen biliyorsun allahim
inşallhhh canım bu defa herşey yolunda giderde kavuşursun meleğine.Biz de tahlil gününü 1 hafta öne aldık mecburenbugün belli oldu.eşimi 5 gün senelik izine çıkardılar zorla.Komik değilmi sadece 5 gün.bayram tatiliyle birleştircekmişiz.Biz de bu arada yaptıralım dedik.hayırlısı bakalım canım,bende öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?