- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Arkadaşlar çok defadır yazıyorum burda, benim gibi bazı arkadaşlarda kimse sorularımıza cevap vermiyor. Bu tipiğin geçmişinide okudum herkes daha birbirine yardımcı oluyor. Bu benim fikrim tabi kimse yazmak zorunda değil. Ama birbirimizin tecrübelerinden yararlanınca daha umutlanıyoruz.eşimin hormonları normaldi ovitrelle iğneden sonra hepsi çok değişmiş doktorum tatile çıkmış ulaşamadık korktum buraya yazdım tecrübeli olanlar Yada aynısı başına gelenler yardımcı olur diye kimse yazmadı sadece bir arkadaşım oda benim gibi o yazdı oda ne yapacağını bilememiş. Burdan destek alıyordum ama artık anladım ki buraya yazmamda anlamsız .rabbim. Herkesin yardımcısı olsun.
hayırlı olsun canm tedaviniz sizin problem ne sperm çıkışı varmı canm
amin insallah. azospermi. daha önce yaptırdığımız tese de sperm çıkışı malesef yok ama umudumuzu kaybetmedik rabbimin izniyle tekrar deneyelim dedik.
Arkadaşlar çok defadır yazıyorum burda, benim gibi bazı arkadaşlarda kimse sorularımıza cevap vermiyor. Bu tipiğin geçmişinide okudum herkes daha birbirine yardımcı oluyor. Bu benim fikrim tabi kimse yazmak zorunda değil. Ama birbirimizin tecrübelerinden yararlanınca daha umutlanıyoruz.eşimin hormonları normaldi ovitrelle iğneden sonra hepsi çok değişmiş doktorum tatile çıkmış ulaşamadık korktum buraya yazdım tecrübeli olanlar Yada aynısı başına gelenler yardımcı olur diye kimse yazmadı sadece bir arkadaşım oda benim gibi o yazdı oda ne yapacağını bilememiş. Burdan destek alıyordum ama artık anladım ki buraya yazmamda anlamsız .rabbim. Herkesin yardımcısı olsun.
Âmin canım inşaallah hamileyim diye haber vermek nasip olur..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun , şu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin . Yarın test vericem Allah rızası için benide dualarınıza dahil edin. Burda bir tıp merkezinde vericem akşam altıdan sonra çıkıyor tahlil sonuçları inşallah güzel haberler veririm . ..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun , şu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin . Yarın test vericem Allah rızası için benide dualarınıza dahil edin. Burda bir tıp merkezinde vericem akşam altıdan sonra çıkıyor tahlil sonuçları inşallah güzel haberler veririm . ..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun , şu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin . Yarın test vericem Allah rızası için benide dualarınıza dahil edin. Burda bir tıp merkezinde vericem akşam altıdan sonra çıkıyor tahlil sonuçları inşallah güzel haberler veririm . ..
canım hep aklımdasın.daha sabah düşündüm ne zaman acaba test günü diye.1 yada 2 gün kaldı herhalde dedim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun , şu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin . Yarın test vericem Allah rızası için benide dualarınıza dahil edin. Burda bir tıp merkezinde vericem akşam altıdan sonra çıkıyor tahlil sonuçları inşallah güzel haberler veririm . ..
Âmin canım inşaallah hamileyim diye haber vermek nasip olur..bende ikinci deneme için önümüzde ki hafta tedaviye başlayacağım Allahım hepimize tüm evlât hasreti çekenlere nasip etsin
Sağol canım inşaallah ikimizde hayırlısıyla kavuşuruzcanım hep aklımdasın.daha sabah düşündüm ne zaman acaba test günü diye.1 yada 2 gün kaldı herhalde dedim.
bu mübarek günlerde rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.
hadi canım heyecanla bekliyoruz sonucunu.hemen bizede yaz.
canım bu kez pozitif haberlerini al inşallah...
bende 2.tedaviye ağustosun 7-8 i gibi başlıcam.bi aksilik olmazsa tabi.
rabbim yardımcımız olsun.
sağlıklı bebişlere hamile kalıp hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah canım...
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Senin ki tombiş tombiş olsun
Topik de ben de dahil hüzün var bu aralar
Bayram da yaklaşıyor ya onun da hüznü var
Bu arada seni de ekledim yeni dua listemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?