Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canımmm gönülden dua ediyorum edicem de .inşallah bebisler tutunmstr sımsıkı hamileyim diye yazmanı nasip etsin rabbim hayırlı haberlerini bekliyorum .bu mübarek günde rabbim dualarimizi kabul etsin. Buarada herkesin kandili mübarek olsun. seninde cnm

Kizlar bugun iyi habermi aldim.kotumu bilemiorum.. Eşim de çift tarafli varikosel vardı celalettin hoca varikosel icin krem verdi sanirim hebuz 15gun kullandık Doppler çektirdik sag tataftaki 12.8 volumlu 3.7dereceli varikosel 1.7e düşmüş sag tatafta ise 2.6 derecede var gradr 2 grade 1 olmuş celalettin hoca ameliyat olmani istemiorum kreme ve ignelere dewam etcez dedi kalakalidk ortada erdel beyidr aradik oda öyle soyledi buarada hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarimizi Rabbim kabul eylesin inşallah

Cnm biz dr umuzla görüştük biz haftada 3 vurduruyoduk.2 ye düşürdü siz kaç vuruluyosunuz bilmiyorum ama. Fsh ve lh 0 i görünce dozu düşürmek gerekiyomus galiba .

Biz 4 günde bir yarım yapıyoruz. Doktorumuza bir ulaşabilsek tatile gitmiş şansımız işte. Cuma dönecekmiş inşallah ulaşabiliriz. İğnemiz vardı bugün yapmadık

Kız iyi haber bu ya işte daha ne istiyon
Biraz daha kullanın eğer çözüm alamazsanız öyle ameliyat olun bence
Rabbim dualarımız kabul ve makbul eylesin İNŞALLAH

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN......Gönlünüzden geçen hakkında hayırlı olcak her dua kabul olsun.

Kızlar çok okuyamadım ama inşh hepiniz iyisidir.

ben iyiyim çok şükür ramazan anne 2 ev ve iş peşinde koşturmaya devam giremedim.

iş yerinde çok stresliyim bu aralar tadım yok.

eve gidince ramazanla yemek telaşı yemek yapma ev topla yorgunluk uyku hali.

biraz ihmal ettim sizleri.....

okuyucam sırayla inşh.

inşh güzel haberler vardır.

Kızlar biz bundan sonra Celalettin hocayı deneyecez ama Kaan hoca da eşime sperm hücrelerini labaratuvar ortamında olgunlaştırmak gibi bir projeye başlayacaklarını bizi bilgilendireceğini söyledi. Çok kesin konuşmuyor ama bir sabah inşallah bu illetin sonunun geldiğini duyarız. Demesine göre sperm hücrelerini labaratuarda olgunlaştırmak eşlerimizin sağlığı açısından daha güvenliymiş. İnşallah en kısa zamanda somut gelişmeler olur.

Merhaba kızlar öncelikle bu mübarek günde allahım bizim dualarımızı da kabul eder ve inşallah isteyen herkes annelik duygusu Yaşar ( âmin ) öncelikle biraz kendimden bahsedeyim biraz uzun olacak kusura bakmayın ben 1 yıllık evliyim 26 yaşındayım eşimde sperm sayısı az ve biz Haziran ayında tüp bebek denedik ve 1 Temmuz'da negatif sonuçlandı... Kızlar eşim bi çok üroloğa gitti ve hepsi sonuca baktı tüp bebek önerdi hiç ilaç felan veya başka bi test istemedi sizden öğrenmek istediğim bu sper var ama az bunu arttırmak için bi doktor ilaç yazmaz mı yada nedeni ne diye hiç araştırma yapılmaz mı canlar ne olur siz bilgilisiniz bana bi doktor adı veya bi akıl verin şimdiden çok teşekkür ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadi hayirlisi olsun canim... eger öyle bisey olursa negüzel, en azindan al sana sifir diyomus gibi olmazda bide eldekilerle deniyelim olur. ama galiba sirf türkiyedemi teseden sonra ne var diye bakiliyo acaba, cünkü bizim burda sade sperme baktilar yani yok spermatidmis yok baska biseymis varmi diye bakmayi birak adini anmadilar bile. ona bakan sade pateloji uzmani onuda arastirdim egerki oraya giden dokuda sperm görünürse o kullanila biliniyomu diye onada hayir dediler dondurulup kesildigi icin...yani belki türkiye bu konuda daha ileridir ins...

slm canim Allah razi olsun listen icin ama bi sorum olucakti ben tam anlamadim galiba, yukarida okuma günü ve saati yoktur yazio nasil yani? ben sandimki hergün birimiize okunacak, ve kisi sayisi kadar gün sürecek dualar. herkez kacar tane okuayacak, dualara baslamadan yazicakmisin bunu daha cnm? eger anlamadiysam kusura bakma nolur

Sizde hayırlı kandiller canım Allah herkesin kalbine göre bizim için hayırlısı ne ise o olsun inş.
yazını okuyunca okadar sevindindim ki sperm varmış bizler bi sperm için neler yapmazdık ve nelerde yapıyoruz.
Benim arkadaşımın eşinide spermi azdı spermlerini çoğalttılar ama yinede tüp bebek yaptılar iğne kullandı sanırım
doktorlar tabi tüp bebek derler işin içinde para kazanmak var tüp bebek deyip başından atıyorlar resmen
siz kendiniz söyleyin biz tüp bebek değilde spermleri çoğalmak istiyoruz diye belki ona göre tedavi verilir:44: :44:

Var canım çok şükür ama çok az ve hareketlilik düşük bunun için ilaç tedavi bile önermiyorlar biz söylesekte tüp bebek diyorlar inşallah isteyen herkes anne olur canım bana bizim neden böle ya ilaç tedavisi mi var onun bilgisini verecek bi doktor lazım canım ama bulamıyoruz çvp verdiğin için tşk ederim canım benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maalesef avrupa Amerika bu hastalığı çok önemsemiyor. Adamlar dönor sperme çok normal bakıyorlar. Eğer onlarda bu illeti dert edinselerdi şimdiye bulmuşlardı çaresini. Maalesef bizim hekimlere kaldık ki bizimkilerin de bilimsel olarak ne kadar iyi oldukları ortada bizi denek yapıyorlar. Rabbim sonumuzu hayr etsin...

inş kısmet olursa tanışrırız cnm sizinle...

Celalettin hocayla konuştuk pregnly haftada 2 ye düşürdü.. bitkiseller i de bayramdan sonra alicaz yine sonucu yolladım bakalım hoca ne diyecek.. Buarada konferans Nerede yapiliyo
yeni dozunuz inşlh kaliteli spermlerin gelmesine vesile olur...konferansa istanbul zytinburnunda yapılacak cnm....
inşl görüşüürüzzzzzzzzz

yarın hamiş haberini alırız inşlhhhhhhhhhhhhh

Âmin canım inşaallah hamileyim diye haber vermek nasip olur.. bende ikinci deneme için önümüzde ki hafta tedaviye başlayacağım Allahım hepimize tüm evlât hasreti çekenlere nasip etsin
ooo hayırlı olsun şekerim bu sefer bebeğin seninle olsun
Kızlar ben yarın tedaviye başlıyorum nasipse, bu gece bana da dua edin🌸
dualrımdasın inşlh güzel günler yaşarsınn...
ananene çok geçmiş olsun cnm inşlh bi an evvel atlatır şifasını bulur...
tatlış neden iyi değilsin sonuçalr iyi gibi yani azalma olmuş ne güzel işte senin aklın neden bulandı ki...:26::26:
verdiğiniz karar inşlh siizn için hayırlı olur rabbim bu acı günlerinizi güzel günlerle unuttursun....

cnm merhaba genelde dr.lar sperm sayısını arttıırmak için arginmax prodexplus gibi şeyler veriyorar ama genede siz bi tüp bebek merkezine gidip dr.la görüşün ordaki ürolog muhakak bi takviye veriri eşine

Canım varikoselin çözümü illa cerrahi diyenler oluo ya arada kaldim ama celalettin hoca israrla ameliyat olmayin diyo ilac cok iyi gelio dedi hatta sağ da hidrosel vardi o da dağılmış

Canım varikoselin çözümü illa cerrahi diyenler oluo ya arada kaldim ama celalettin hoca israrla ameliyat olmayin diyo ilac cok iyi gelio dedi hatta sağ da hidrosel vardi o da dağılmış
anladım haklısın senin kafan karışmış o yüzden
ama inan ki eğer az bile düzelme olsa sevinmen lazım kaldı ki bayağı düzelme olmuş inşlh faydasını da görürüsünüz..
ne zaman sperm testti yapıcaksınız bu kremin ardından....

Canim hoca bayram sonu yaptiralim dio ona göre yeni ilaclara baslayalim.dedi ersel bey yeni protein yollucakmis sanirim gercekten olmus dimi cemrem duzelme

Canim hoca bayram sonu yaptiralim dio ona göre yeni ilaclara baslayalim.dedi ersel bey yeni protein yollucakmis sanirim gercekten olmus dimi cemrem duzelme
inşlh bayram sonu bu sonucun mükafatını görün
inan ki gelişme olmuş cnm düzelme olmasa bu değerler inmez aşağı bak arada ne kadar fark var
gönlünü ferh tut gelişmeler varrrr inan bana az kaldı sizede güzel haber verip hangi ay tüp bebeğe başlamalı demeye

sağol canım şuan tatildeyim haftaya cuma dönüyorum cumartesi randevum var ikinci tedavi için kolları sıvadık hayırlısı olur inşaallah kandilin mübarek olsun sen ne zaman basliyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…