Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim çok teşekkür ederim daha elimde resim var ara ara yayınlayacağım:)inşallah listemizde olan olmayan tüm kader arkadaşlarımız bir dahaki ramazana kadar ya anne olurlar ya da anne adayı

Burda dua listesine katılan arkadaşlar genellikle bana özelden ulaşıyorlar
Buraya bi kaç kez okudum diye yazmaları görüntü kirliliği yapmaz herhalde
Onların da cepten girmeye zorlandıkları için acil oldukları için bi kaç kelime yazıyorlar burda

Soru cevap bölümüne gelince kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum ve yanlış bilgilendirmek istemiyorum o kadar.
Ama elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışıyorum.
Henüz olumlu bir sonuç alamadığım için,üzüldüğüm için üzmemek için yazamıyorum.
Burası dertleşme topiği her şey paylaşılabilir burda.
Bazı şeyleri paylaşıyoruz ki derdimizi unutmak istiyoruz bir nebze rahatlamak istiyoruz
Diğer topiklerde de öyle bir durum söz konusu.
Bunlara kafayı takma.
Ama dediğin gibi yeni gelen arkadaşların sorularını cevaplamaya gayret etmeliyiz.
Herkesin hatası vardır.Hatasız kul olmaz.Sonuçta burası sanal.Her an her şey olabiliyor burda

slm arkadaşlar eşime doktor klomen diye bir hap verdi bunu 3 ay kullan sperm testi alıcaz dedi kullanan fayda gören veya göemeyan varmı bana yardımcı olurmusunuz....eşimde hiç sperm yok sıfır microtese olmadık inmemiş testisi var

arkadaşlar benide katarmısınız duaya

Canım dua listesini ben takip ediyorum.
Ekledim seni de yeni listeye
1 Ağustos 2014 Cuma günü başlıyoruz

Canım şu anda klomenden fayda gören yok ama bünyeden bünyeye değişiklik gösterebiliyor
Size iyi gelen bize iyi gelmez gibi....
Rabbim tez zamanda şifa versin İNŞALLAH
Eşimde de inmemiş testist var ama iğneler le ilaçlarla yerine inmiş
Celalettin Hoca öyle demişti eşime

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah bu sefer olur canm hayirlisyla bizimd cikmadi tesede kaan hoca yapmsti siz kimde tedavideydinz canm daha önce Müfit hocadan memnunmusunz

insallah hayırlısıyla ya bu sefer çok zor oldu benim için galiba psikolojik olarak kendimi çok yordum çok stres yaptım, biz ilk antalya da ıvf de yaptırdık ama esime ne test yaptılar ne de ilaç falan verdiler bizimde cahillik işte direk tese ye girdi eşim hiç bisey çıkmada haliyle çok yıkılmıştık, en azından müfit hoca ilgilendi testler yaptı dikkat etmemiz gerekenleri biraz söyledi keçi boynuzu pekmezini söyledi %50 sans verdi diğerinde bizi çok ümitlendirmişlerdi, müfit hocayı biraz da internette falan araştırdım bu konuda çok tecrübeli bundan sonrası Allah a tevekkül artık insallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

umarım hepiniz iyisinizdir eşimin ocak ayında tedaviyi bırakmasıyla benimde topikte yazacak paylaşacaklarım olmadığından uzun zamandır girmiyordum ama hep dualarımda ve aklımdasınız...bi çoğunuzda germ hücreler spermatoza olmuş bi çok kişi sperm görmüş tedavide olup emek veren herkes inşlh spermleri görür ve sağlıklı bebeklerine kavuşurlar...benim eşim tedaviyi sonlandırdı artık bıktığını söyledi üzüldüm ama dahada fazla zorlayamadım oda haklıydı zamana bıraktık ve hayırlısı dedim...bi süre uzaklaşayım dedim....herşeyi kendime dert etmek en büyük özelliğimdir son 2 aydır iş yerinde de birsürü sıkıntı sitre yaşadım ve sonunda artık vücudum iflas etme noktasına geldi sol kolumda yanma ve uyuşukluk hissi oldu 10 gün ve sonra sol yüzümde de hissettim dr gittik emar çekildi ve beyinde ne olduğu bilinmeyen beyazlılar görüldü dr bunlar iyi huylu ama takip edicez dedi çok üzüldüm çok korktum depresyona girdim
şuan tedavideyim ve psikolojik ilaçta kullanıyorum onun sayesinde biraz sakinleştim ama içim çok yanıyor nolur çocuk meselesini çok fazla dert etmeyin olmuyorsa öylesi hayırlı demekki bir sürü şey yaşıyorum içimde fırtınalar kopuyor eşim deli divane oldu dün bi dr daha gittik araştıracaklarını söylediler inşlh kötü şeyler çıkmaz ve sağlığım düzelir sizlerden benide dualarınıza katmanızı istiyorum dualarınızda banada yer verin ...hepiniz allaha emanet olun sağlıkla kalın canlarım tedavi aşamasında olan herkesin gönlündeki geröek olsun hamişler sağlıklı bebeklerine kavuşsunlar inşlh ......

Canım ya neler yaşamıssın sen öyle çok üzüldüm inan ki
Demekki daha imtihanın bitmemiş
Bende hasta olacağım diye çok korkuyorum
Çünkü bende kafaya çok takanlardanım.
Her şerde bir hayır vardır canım sıkma canını
Derdi veren rabbim şifasını da verecektir
İyi olacaksın İNŞALLAH

Sen de yeni dua listemize katıl istersen
Senin şifa bulamn için okuruz bizlerde

Çok geçmiş olsun senin için dua edeceğim hayatta herkesin bir imtihanı var Allah bunlardan geçmeyi nasip etsin

bu kadar ümitsiz olma lütfen seni çok iyi anlıyorum benim eşimdede hiç sperm yoktu dr bize asla çocuğunuz olmaz evlat edinin demişti onlarca sperm testi yaptırdık onlarca ilaç kullandık son çaresimiz mikrotese idi ondanda çıkmadı 3.5 yıl sonra yapılan sperm testinde normal yolla sperm çıktı ve tup bebek yaptırdık herşey yolundaydı ama tutmadı vardır bundada bir hayır ama artık umudum var dondurulmuş 3 tane embriyomuz var 3-5 ay sonra onlarla deneyeceğiz asla umutsuz olmayın yaradan istedikten sonra olmayanı var eder yeter ki buna inanın....

Son düzenleme:

Benim esim de yaklasik 8-9 aydir 5000lik olanini kullaniyor. Haftada 2 kere insulin ignesi ile karnindan kendi yapiyor. Biz bir yan etkisini gormedik. Ilk zamanlar biraz sertlesme sorunu ve isteksizlik oldu fakat doktor bunun psikolojik oldugunu soyledi. Simdi o da yok bunye alisti herhalde.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ÇOK GÜZEL CANIM İNŞ TANIŞACAĞIZ

bun arada tedaviniz nasıl gidiyor çok zaman oldu hiç yazmadın bahsetmedin neler yapıyonuz neler kullandınız testler nasıl çıktı. ne çok soru oldu yaa

bu arada ali can beyefendinin tlf nosunu bilmiyorum facede gurup üzerinden ulaşmaya çalış istersen
https://www.facebook.com/groups/azo1234/

[TABLE="width: 288"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]aruna[/TD]
[TD="class: xl64, width: 38, bgcolor: transparent"]35-35 6yıl[/TD]
[TD="class: xl65, width: 86, bgcolor: transparent"]sorun genetik küçükken geçirilen hastalıklar nedeniyle 30 milyon sperm var ama morfoloji enfazla%4 çıkıyor [/TD]
[TD="class: xl63, width: 96, bgcolor: transparent"]eylül 2013 de tedaviye başladılar eşi kan iğnesi,g5 demirdiken çayı kişniş keçiboynuzu tozu çörekotu ve kabakçekirdeği yağı ersel beyden gnk ve errex birde özel karışım kullanıyor [/TD]
[TD="class: xl63, width: 84, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
cnm geçmiş olsun. sana katılıyorum ne desen haklısın..bendede panik atak başlangıcı var galıba . önceden çok aglayınca nefes alamıyordum şimdi durduk yere de göğsüm sıkışıyor nefesim kesilmiş gibi oluyorum.Allahım hem şifamızı hemde bebeklerimizi versin.

Canim sizin sorununuz neydi? Normal cikis oluyormu artik kactane oldu cok soru sordum ama bana cokguzel umud verdin inşallah Rabbim hepimize nasip eder

Canim sizin sorununuz neydi? Normal cikis oluyormu artik kactane oldu cok soru sordum ama bana cokguzel umud verdin inşallah Rabbim hepimize nasip eder

Esim azospermdi onlarca test yaptirmistik hepsinde hic sperm cikmadi son care mikrotese oldu ondada cikmadi simdi normal yolla cikis oluyor tabiki milyonlar binler degil ilk teste 3-5 tane cikti ikinci testte dahada artti 30-40 kadar istatistiklere gore normal bir sperm cikisi icin 20-30 yil gerek sanirim neyse tup bebek icin üçe beşe bakmayacaksin

Teşekkürler cevabın için peki kilo aldirma gibi bir etkisi var mi ?? Hala tedirginim bayramdan sonra baslicaz igneye

Ne kadar güzel maşallah canm. İnşallah bu ssefer tutar.
Sizin azo sebebiniz neydi peki canım. Sonradan çıkış için azonun sebebi de önemli sanırım. Teseden çıkmayıp normal çıkması gerçekten enteresan .Allahım mucize nasip etmiş size. İnşallah kucağında da gör o mucizeleri..

Canım Benım gecmıs olsun allahım sıfa versın ınsallah kotu bısey cıkmaz ıyı dusun canım
Cocuk konusunda yıpratma kendını demekkı daha zamanı gelmemıs canım ..cok ıyı anlıyorum senı ınsan kafaya takıyor ama ıste kendımıze oluyor canım
rabbım ınsallah en kısa zamanda guldursun yuzunu ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…