Hayır canım tamamlanmadı daha
Yani 1 Ağustos 2014 Cuma günü başlayacağız yeni duamıza
O zaman ben sana gerek burdan gerek face den mesaj atarım canım
Seninle beraber 34 kişi olduk
Bu arada facedeki fotolarda çok güzel çıkmışsın
Gezdiğin yerler çok güzel Fethedip gelmissin heryeri.
canım benim çok teşekkür ederim daha elimde resim var ara ara yayınlayacağım:)inşallah listemizde olan olmayan tüm kader arkadaşlarımız bir dahaki ramazana kadar ya anne olurlar ya da anne adayı
arkadaşlar benide katarmısınız duaya
slm arkadaşlar eşime doktor klomen diye bir hap verdi bunu 3 ay kullan sperm testi alıcaz dedi kullanan fayda gören veya göemeyan varmı bana yardımcı olurmusunuz....eşimde hiç sperm yok sıfırmicrotese olmadık inmemiş testisi var
İnşallah bu sefer olur canm hayirlisyla bizimd cikmadi tesede kaan hoca yapmsti siz kimde tedavideydinz canm daha önce Müfit hocadan memnunmusunz
Çok geçmiş olsun senin için dua edeceğim hayatta herkesin bir imtihanı var Allah bunlardan geçmeyi nasip etsinumarım hepiniz iyisinizdir eşimin ocak ayında tedaviyi bırakmasıyla benimde topikte yazacak paylaşacaklarım olmadığından uzun zamandır girmiyordum ama hep dualarımda ve aklımdasınız...bi çoğunuzda germ hücreler spermatoza olmuş bi çok kişi sperm görmüş tedavide olup emek veren herkes inşlh spermleri görür ve sağlıklı bebeklerine kavuşurlar...benim eşim tedaviyi sonlandırdı artık bıktığını söyledi üzüldüm ama dahada fazla zorlayamadım oda haklıydı zamana bıraktık ve hayırlısı dedim...bi süre uzaklaşayım dedim....herşeyi kendime dert etmek en büyük özelliğimdir son 2 aydır iş yerinde de birsürü sıkıntı sitre yaşadım ve sonunda artık vücudum iflas etme noktasına geldi sol kolumda yanma ve uyuşukluk hissi oldu 10 gün ve sonra sol yüzümde de hissettim dr gittik emar çekildi ve beyinde ne olduğu bilinmeyen beyazlılar görüldü dr bunlar iyi huylu ama takip edicez dedi çok üzüldüm çok korktum depresyona girdim
şuan tedavideyim ve psikolojik ilaçta kullanıyorum onun sayesinde biraz sakinleştim ama içim çok yanıyor nolur çocuk meselesini çok fazla dert etmeyin olmuyorsa öylesi hayırlı demekki bir sürü şey yaşıyorum içimde fırtınalar kopuyor eşim deli divane oldu dün bi dr daha gittik araştıracaklarını söylediler inşlh kötü şeyler çıkmaz ve sağlığım düzelir sizlerden benide dualarınıza katmanızı istiyorum dualarınızda banada yer verin ...hepiniz allaha emanet olun sağlıkla kalın canlarım tedavi aşamasında olan herkesin gönlündeki geröek olsun hamişler sağlıklı bebeklerine kavuşsunlar inşlh ......
canım çok çok üzüldüm yaaa lütfen kendini çok yıpratma olurmu,herşey rabbimden.. bir gün bizimde yüzümüzü güldürecek inanıyorum
canım ne yazıkki bu topikte sorulan sorular araya kaynıyor artık.. sende tek tek eski sayfaları oku belki bir bilen yanıtlamıştır benzer bi soruyu,ama tabi bu cevabı 14bin sayfa arasında bulmak günlerini hatta haftalarını alabilir.
benim düşüncem, testis geç indirilmiş olsada ergenlikte sperm çıktığına göre, testis üretim fonksiyonlarını tamamiyle yitirmemiş demektir. belki dönem dönem sıfırlanıp arada çıkış oluyodur buyüzden testlerinizi her 3 ayda bir yinelemenizi öneririm. emre beyde bunu öneriyor çoğu kişiye. hatta bi takım bitkisel kürler takviyeler alabilirsiniz.
tesede çıkıp çıkmayacağını kimse bilemez tabi ama bence bu umut verici bi durum. belki c.peruya gitseniz normal yolla çıkış bile sağlanır neden olmasın..
CAnım çok sağol inan tek kelime bile umutlanmamı sağlıyor. İnanırmısın haftalardır sabahlıyorum :) ve bu forumu okuyorum. Bu da çok sağlıklı değil biliyorum ama engel olamıyorum . Gerçekten umut arıyorum. BU sorduğumla ilgili bişey göremedim o yüzden belki bir fikri olan vardır dedim.
Cevapladığın için teşekkür ederim.
Normal yolla çıkış hayal gibi...
Sen ne tür tedaviiler uyguladın sebebiniz neydi..
Kızlar nasılsınız ben memleketteyim anneannem hala hastanedesize birşey sormak istiyorum pregnyl kullananlar kaclik kullanıyor yan etkisi çok fazla gibi geldi korktum hic yan etki gören oldu mu bir de yaparken ince uçlu enjektör mu kullanmak gerekiyor ve nereden yapılıyor biliyorum çok soru sordum ama sanırım biz de artık yavaş yavaş igneye geciyoruz daha ince esim hic iğne olmadı desem yalan olmaz ve benim de be yazık ki igne fobim var görünce bayılır gibi oluyorum benim yapmam pek mümkün değil napicaz bilmiyorum
ÇOK GÜZEL CANIM İNŞ TANIŞACAĞIZcnm ben yeni gördüm hatta o tarihte eşimin sınav görevi vardı iptal ettirdim eşimle Allah izin verirse katılacağız bize mail gelmedi biz bir aydır yurtdışındaydık acaba ondan mı cnm Ali Can Beyin tel yazabilir misin özelden çok heyecanlandım şimdiden toplantımız için
bu kadar ümitsiz olma lütfen seni çok iyi anlıyorum benim eşimdede hiç sperm yoktu dr bize asla çocuğunuz olmaz evlat edinin demişti onlarca sperm testi yaptırdık onlarca ilaç kullandık son çaresimiz mikrotese idi ondanda çıkmadı 3.5 yıl sonra yapılan sperm testinde normal yolla sperm çıktı ve tup bebek yaptırdık herşey yolundaydı ama tutmadı vardır bundada bir hayır ama artık umudum var dondurulmuş 3 tane embriyomuz var 3-5 ay sonra onlarla deneyeceğiz asla umutsuz olmayın yaradan istedikten sonra olmayanı var eder yeter ki buna inanın....
Canim sizin sorununuz neydi? Normal cikis oluyormu artik kactane oldu cok soru sordum ama bana cokguzel umud verdin inşallah Rabbim hepimize nasip eder
Teşekkürler cevabın için peki kilo aldirma gibi bir etkisi var mi ?? Hala tedirginim bayramdan sonra baslicaz igneyeBenim esim de yaklasik 8-9 aydir 5000lik olanini kullaniyor. Haftada 2 kere insulin ignesi ile karnindan kendi yapiyor. Biz bir yan etkisini gormedik. Ilk zamanlar biraz sertlesme sorunu ve isteksizlik oldu fakat doktor bunun psikolojik oldugunu soyledi. Simdi o da yok bunye alisti herhalde.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Teşekkürler cevabın için peki kilo aldirma gibi bir etkisi var mi ?? Hala tedirginim bayramdan sonra baslicaz igneye
bu kadar ümitsiz olma lütfen seni çok iyi anlıyorum benim eşimdede hiç sperm yoktu dr bize asla çocuğunuz olmaz evlat edinin demişti onlarca sperm testi yaptırdık onlarca ilaç kullandık son çaresimiz mikrotese idi ondanda çıkmadı 3.5 yıl sonra yapılan sperm testinde normal yolla sperm çıktı ve tup bebek yaptırdık herşey yolundaydı ama tutmadı vardır bundada bir hayır ama artık umudum var dondurulmuş 3 tane embriyomuz var 3-5 ay sonra onlarla deneyeceğiz asla umutsuz olmayın yaradan istedikten sonra olmayanı var eder yeter ki buna inanın....
umarım hepiniz iyisinizdir eşimin ocak ayında tedaviyi bırakmasıyla benimde topikte yazacak paylaşacaklarım olmadığından uzun zamandır girmiyordum ama hep dualarımda ve aklımdasınız...bi çoğunuzda germ hücreler spermatoza olmuş bi çok kişi sperm görmüş tedavide olup emek veren herkes inşlh spermleri görür ve sağlıklı bebeklerine kavuşurlar...benim eşim tedaviyi sonlandırdı artık bıktığını söyledi üzüldüm ama dahada fazla zorlayamadım oda haklıydı zamana bıraktık ve hayırlısı dedim...bi süre uzaklaşayım dedim....herşeyi kendime dert etmek en büyük özelliğimdir son 2 aydır iş yerinde de birsürü sıkıntı sitre yaşadım ve sonunda artık vücudum iflas etme noktasına geldi sol kolumda yanma ve uyuşukluk hissi oldu 10 gün ve sonra sol yüzümde de hissettim dr gittik emar çekildi ve beyinde ne olduğu bilinmeyen beyazlılar görüldü dr bunlar iyi huylu ama takip edicez dedi çok üzüldüm çok korktum depresyona girdim
şuan tedavideyim ve psikolojik ilaçta kullanıyorum onun sayesinde biraz sakinleştim ama içim çok yanıyor nolur çocuk meselesini çok fazla dert etmeyin olmuyorsa öylesi hayırlı demekki bir sürü şey yaşıyorum içimde fırtınalar kopuyor eşim deli divane oldu dün bi dr daha gittik araştıracaklarını söylediler inşlh kötü şeyler çıkmaz ve sağlığım düzelir sizlerden benide dualarınıza katmanızı istiyorum dualarınızda banada yer verin ...hepiniz allaha emanet olun sağlıkla kalın canlarım tedavi aşamasında olan herkesin gönlündeki geröek olsun hamişler sağlıklı bebeklerine kavuşsunlar inşlh ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?