Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olmadı arkadaşlar bu acıyı ben yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın!

Canım ya üzüldüm şimdi çok zordur o anlar bilirim bende yaşadım. Ben günlerce ağlamıştım insan unutamıyor o anları.Dua ve sabır diyecek başka bir şey yok bir tanem.Allahım inşallah yakın zamanda mutlu haberler vermek nasip etsin

Cnm evet fsh ve lh düşürerek testesteron yukseltiliyo.inşallah faydası olur cnm

Canım evet çok haklısın bnde üzülüyorum eşim iğne vurdurunca hiç hayatın da vurdurmamis. Rabbim böyle istemis inşallah şifasını da verir

ne desem olmaz şuan çok üzüldüm cnm sen ne haldesin tahmin edebiliyorum ama inşlh bu son üzüntün olur bi daha ki sefere yüzün güler....

canım allahım sabır versin güçlü olmaya calış eşin için..vardır bunda bır hayır ...

Ben yaklaşık bir ay önce yazmıştım.Henüz tedaviye başlayacak moral ve maddiyat olmadığı için bir gelişme yazamıyorum. Sadece forum açıldığından beri yazılanları okuyup moral bulmaya çalışıyorum.
Kafama takılan bir şey var . Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
Eşim 6 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş. Sonra ergenlik çağında sperm testinde sperm varmış. Şimdi yok tabi
Bu tese amaeliyatında sperm bulunacağını gösterrir mi ??yani ergenlikte çıkış olduğuna göre hücre varmış ki üretmiş. şimdi neden üretmiyor off(((((((

amin insallah. azospermi. daha önce yaptırdığımız tese de sperm çıkışı malesef yok ama umudumuzu kaybetmedik rabbimin izniyle tekrar deneyelim dedik.

İnşallah bu sefer olur canm hayirlisyla bizimd cikmadi tesede kaan hoca yapmsti siz kimde tedavideydinz canm daha önce Müfit hocadan memnunmusunz

gidin canım ihmal etmeyin.sizin varikosel az olduğu için belki ameliyat demezler.Ama bizimde çok olduğu halde boşuna olmayın dediler diye olmadı eşim bunca zaman.Artık bacaklarım da ağrımıyo eskisi gibi diyo.demekki bize şartmış geç anladı biraz.Neyse geç olsun da sonuç iyi olsun ne diyeyim ki canım.Doktorlarda insanın kafasını karıştıyor zaten.Rabbim doğru insanları buldursun inşallah.Kim hangi doktora gidiyorsa herkes şifa bulsunnnn. canım Allah razı olsun güzel dileklerin için inlallah iyi olursa sonuçlar asıl bayramı o zaman yapacağız işte.

kızlar taplantıya gelmeyi düşünen başka kimse yok mu
kimlerle tanışacağız orada bakalım...

cnm ben yeni gördüm hatta o tarihte eşimin sınav görevi vardı iptal ettirdim eşimle Allah izin verirse katılacağız bize mail gelmedi biz bir aydır yurtdışındaydık acaba ondan mı cnm Ali Can Beyin tel yazabilir misin özelden çok heyecanlandım şimdiden toplantımız için

günaydınlarrrrrrrrrALLAHIM SAĞLIĞIMIZI ELİMİZDEN ALMA ..HİÇ KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞAMAYI NASİP EYLE BİZLERE ..KAZANCIMIZI HALALİNDEN SAĞLA HARAM MALI KAPIMIZDAN İÇERİYE SOKMA .. EVLAT ACISI YAŞATMA NE BİZE NE DÜŞMANIMIZA AKIL FİKİR İMAN İHLAS VER..ÇOCUKLARIMIZA BEREKET KAT RIZIKLARIMIZA SON NEFESİMİZDE KELİME.İ ŞAHADET GETİRMEYİ NASİP EYLE HEM BANA HEMDE BU DUAMI OKUYAN DOSTLARIMA hayırlı cumalar

Aynen öyle canim allah iyi drlar la karsilastirsin. Amin tatlım bütün dualarina rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin.

tülaycım dua listen tamamlanmadıysa katılmak isterim sevgiler

Hayır canım tamamlanmadı daha
Yani 1 Ağustos 2014 Cuma günü başlayacağız yeni duamıza
O zaman ben sana gerek burdan gerek face den mesaj atarım canım
Seninle beraber 34 kişi olduk

Bu arada facedeki fotolarda çok güzel çıkmışsın
Gezdiğin yerler çok güzel Fethedip gelmissin heryeri.

FERAHEYMEN CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Aminnnn canimm. Okuyan bütün arkadaşlarım a teşekkür ediyorum rabbim gönlünüzdeki duaları kabul etsin. Tülayim rabbim razi olsun senden..Allahim bu hayırlı ve guzel cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin.

canım çok çok üzüldüm yaaa lütfen kendini çok yıpratma olurmu,herşey rabbimden.. bir gün bizimde yüzümüzü güldürecek inanıyorum

canım ne yazıkki bu topikte sorulan sorular araya kaynıyor artık.. sende tek tek eski sayfaları oku belki bir bilen yanıtlamıştır benzer bi soruyu,ama tabi bu cevabı 14bin sayfa arasında bulmak günlerini hatta haftalarını alabilir.
benim düşüncem, testis geç indirilmiş olsada ergenlikte sperm çıktığına göre, testis üretim fonksiyonlarını tamamiyle yitirmemiş demektir. belki dönem dönem sıfırlanıp arada çıkış oluyodur buyüzden testlerinizi her 3 ayda bir yinelemenizi öneririm. emre beyde bunu öneriyor çoğu kişiye. hatta bi takım bitkisel kürler takviyeler alabilirsiniz.
tesede çıkıp çıkmayacağını kimse bilemez tabi ama bence bu umut verici bi durum. belki c.peruya gitseniz normal yolla çıkış bile sağlanır neden olmasın..

**arkadaşlar ben bu konuda bir kaç kere daha yazmıştım ama pek etkili olmadı. geçen gün umudum adlı bir arkadaş buraya yazmanın artık bir faydası yok diye sitem etmişti ve cidden çok üzüldüm,azoyla ilk tanıştığım o zor zamanlarda çaresizce nette birşeyler ararken bende burayı bulup yazmıştım ve her dakika bakıyodum acaba cevaplanmışmı diye,ama ne yazıkki sohbet eden arkadaşlar birbirine cevap verip benim basit sorularımı es geçti defalarca.. bende artık soru sormayıp binleeeeerce sayfa arasında belki sorumun yanıtı vardır diye uzuunn uzuun gereksiz konuşmalarıda tek tek okumak zorunda kalıyodum. arkadaşlar burası azosperm topiği ve aslolan bu konuda yazılanları elimizden geldiğince görüp yanıtlamak, kişileri yönlendirmek, ilaç iğne tedavi sonuçlarımızı paylaşmak. ama malesef burası forumdan ziyade chat sayfasına döndü bunu kabul edelim.
yemek tarifi kitap önerileri işyeri sorunları kaynana şikayetleri falan.. herşey konuşulur oldu. bide dualar var,bende dua listesindeyim ve olmayada devam edicem ama bunu vebal alarak yapmayalım lütfen. en azından okuyan kişiler buraya " xxx için okudum, ben okudum,ben bitirdim..." yazmak yerine özel mesaj atabilir tülay kardeşimize. birde uzun yazılmış mesajlara cevap verirken alıntı yapmadan sayfayı kalabalıklaştırmadan yazabiliriz mesela.. çünkü sayfalar ciddi bi hızla ilerliyor gereksiz yazışmalar yüzünden ve ben 1 gün girmesem geriye dönük onlarca sayfa okumak zorunda kalıyorum. ve o onlarca sayfanın içinde toplasan ancak %10 u azoyla ilgili oluyo. dediğim gibi ben bu şekilde vebal alındığını düşünüyorum. burada herkes arasında güzel dostluklar kuruldu farkındayım ama sohbet muhabbet etmek için özel mesaj,cep telefonu,facebook.. bu kanalların daha uygun olduğunu düşünüyorum. dikkate alınır alınmaz bilemem sonuçta herkes özgür iradesiyle istediği konuda yazabilir,hatta beğenmeyen gitsin diyebilir ama vebal boyutunu unutmayalım..ben son bi kez yazmak istedim bu konuda, umarım kimse yanlış anlamaz.. hepinizi seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…