Olmadı arkadaşlar bu acıyı ben yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın!
Cnm evet fsh ve lh düşürerek testesteron yukseltiliyo.inşallah faydası olur cnmCanım bizim fsh aslinda normal aralığın üst sinirinda yani normal görünüyor ama normalin üst sınırında sanırım onun biraz daha dusmesi gerek ayrica lh bayağı yuksekti iste yanlış bir ilac kullanımı sonucu yukselmisti onun da düşmesi gerek bizim e2 ve prolaktin normaldi belki o yüzden mr istememistir esimde utangac testis var yani inmemiş testis degil de hareketli bazen yerinde oluyor bazen yukarı çıkıyor bu igne sanırım inmemiş testis tedavisinde de kullaniliyormus ben de belki faydası olur diyorum ama bakalım bisey sorucam bu igne fsh ve lh i sifira mi indiriyor
Canım fsh ve lh sıfırlara düştü ama testesteronda düşüktü onu yükseltmek için 3 çıkardı.İnşallah testesteronda çıkarda boşuna gitmez 3'er iğneler.Üzülüyorum yani eşimede haftanın 3 günü hastanede iğne peşinde.Umarım güzel sonuçlar alırız.
ne desem olmaz şuan çok üzüldüm cnm sen ne haldesin tahmin edebiliyorum ama inşlh bu son üzüntün olur bi daha ki sefere yüzün güler....Olmadı arkadaşlar bu acıyı ben yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın!
amin insallah. azospermi. daha önce yaptırdığımız tese de sperm çıkışı malesef yok ama umudumuzu kaybetmedik rabbimin izniyle tekrar deneyelim dedik.
Evet bncede gitmemiz lazim çünkü bu prolaktin sonuçta süt hormonu yüksek çıkması normal değil.. canım bayramdan sonraymis dimi sizin tahlil inşallah 2.bayramınız olurda spermleri görürsünüzeşimle konuştum şimdi gitmem diyo burda ki dr elle muayene sinde okdr belirgin varikosel yok dedi. Kafamız okdr karskki
kızlar taplantıya gelmeyi düşünen başka kimse yok mu
kimlerle tanışacağız orada bakalım...
Aynen öyle canim allah iyi drlar la karsilastirsin. Amin tatlım bütün dualarina rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin.gidin canım ihmal etmeyin.sizin varikosel az olduğu için belki ameliyat demezler.Ama bizimde çok olduğu halde boşuna olmayın dediler diye olmadı eşim bunca zaman.Artık bacaklarım da ağrımıyo eskisi gibi diyo.demekki bize şartmış geç anladı biraz.Neyse geç olsun da sonuç iyi olsun ne diyeyim ki canım.Doktorlarda insanın kafasını karıştıyor zaten.Rabbim doğru insanları buldursun inşallah.Kim hangi doktora gidiyorsa herkes şifa bulsunnnn. canım Allah razı olsun güzel dileklerin için inlallah iyi olursa sonuçlar asıl bayramı o zaman yapacağız işte.
Aynen öyle canim allah iyi drlar la karsilastirsin. Amin tatlım bütün dualarina rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin.
tülaycım dua listen tamamlanmadıysa katılmak isterim sevgiler
FERAHEYMEN CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.
Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..
Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!
Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!
Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!
Ya Rabbelalemin!
Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lilâlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebel-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve Onun bütün âl ve ashabına olsun
Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah
Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma
Amin, Amin, Amin Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin
Kafama takılan bir şey var . Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
Eşim 6 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş. Sonra ergenlik çağında sperm testinde sperm varmış. Şimdi yok tabi
Bu tese amaeliyatında sperm bulunacağını gösterrir mi ??yani ergenlikte çıkış olduğuna göre hücre varmış ki üretmiş. şimdi neden üretmiyor off(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?