Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu sabah gecmisi okudum senin hamilelik haberi verdgn mesajlari :) simdi altta ismini gordum yaziyim dedim.evladin nasil :)) rabbim bizleerede nasip eder insallah

slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim dualara başlandı Rabbim herkesin gönlündeki niyetini kabul etsin
her zaman dualarımdasınız elimi karnıma koyup kızlarımla sizlere her zaman dua ediyorum en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alacağız Allahın izniyle

Son düzenleme:

Yazdıklarını okuyunca içim çız etti bir anda benim de babam yok.Allah hepimize dua eden inanan hepimize anne baba olmak nasip etsin.
Allahım dualarımızı kabul et hayırlısıyla sınavımızı bitsin artık yarabbim sen büyüksün sen bilirsin.

Saol canım iyiyiz şükürler olsun.Allah kızlarını kucağına almak nasip etsin.Bizlere ettiğin dualar için Allah razı olsun.Bizim tedavi beş ayını bitrdi şükür devam ediyoruz yani.Topiğe giremediğim zamanlar çok sıkılıyorum.Yazılanları okumak iyiyi güzeli üzüntüleri paylaşmak güzel.Keşke hepimiz hep güzel haberler versek ne hoş olur ama Allahın takdiri herşey bizim için.Allah hepimize hamileyimmmmmmmm demek ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.

Eşim babbasını hiç görmemiş. annesi hamileyken vefat etmiş... Şimdi de bunu yaşıyor, yaşıyoruz..İçim yanarken onu teselli etmeye çalışıyorum. Ben bu kadar güçlü değilim ki Allahım......
Senin de başın sağolsun canım
Amin .Allahım kimseyi bu dertle sınamasın. KEsin tedavisi bulunsun bu derdin....

yazmadan edemedim rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah salı günü belki de doğum yapacağım o anda feraheymen arkadasima dua edecektim hepinize edeceğim inşallah.eşinin dedikleri içimi yaktı bu aralar çok duygusalim :-(

Canimm allah razi olsunn rabbim sagsalim dogum yapmani nasip etsin..cok zor seyler yasiyo burdaki herbir arkadasim yillardr evlat sahibi olmayi bekleyen kardeslerim var burda bende okurdum onceleri sonra bi baktik ki ayni seyi yasiyoruz bizde ozaman anladim hersey insanlar icin basina gelmeden sadece anlmaya calisiyo insan ama basina gelince .... rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Senin bebis nasil en son gelisimi geriden gelio demistin insallah bi sorun yoktur canim

rabbim yardımcınız olsun inşallah.sadece anlamaya çalışıyorumbaşa gelmeden bilinmiyor.gelişimi hala geri biraz o yüzden bu hafta alacak sanırım doktor duan için allah razı olsun

rabbim yardımcınız olsun inşallah.sadece anlamaya çalışıyorumbaşa gelmeden bilinmiyor.gelişimi hala geri biraz o yüzden bu hafta alacak sanırım doktor duan için allah razı olsun

Canimmm hic korkma rabbim sana bagislasin.. boylesi bebek icin iyi olacksa tabi ki dru dinlemk enniyisii.allah yardmcin olsun... insallah saglikli bi sekilde kucagina alacaksin bebisini

Canim bizlerde bir değişiklik yok hepimiz ayni bekleyiş icindeyiz günler aylar ve yollar geçtikçe bu hasret daha da büyüyor iste of canim
Sen iyisin kizceler iyi ne güzel rabbim onlara ve sana şifalar versin.doğumun çok kolay olsun bir avazda kucagina alirsiniz minnoslarini
Maşallah ucunuzede

Canim sen nasilsin testeron için hoca nasil yorum yaptı.inşallah rabbim eslerimize şifa verip bizleri de simsek hiziyla sonucu evlat olan tedavilerimuz olsun.

Rabbim kurtarsin.evladina şifalar versin.100 ya safi okuyorum ikiniz için.

Allah razı olsun arkadaşım..Çok zor..
Sağsalim al kucağına bebeğini inşallah.

Bilgi amaçlı Müfit hocaya mail atmıştım şöyle bir cevap yazmış. Aranızda Müfit hocada tedavş olan var mıydı?

''Merhabalar,

Ergenlik çağında çıkan şey acaba sperm miydi yoksa meni gelmesi mi? Çünkü o yaşta spermiogram yaptırdığından şüpheliyim. İnmemiş testis ameliyat yaşı nedeniyle mikrotesede sperm çıkma şansı % 50 cıvarındadır. Bir testisin boyutu da normale yakınsa belki tedaviyle menide sperm de çıkabilir"

Ben anlamadım normal çıkış olabilir derken nasıl şansımız %50 oluyo.. Gerçekten kafam çok karıştı

Sıra FERAHEYMEN kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Canim sen nasilsin testeron için hoca nasil yorum yaptı.inşallah rabbim eslerimize şifa verip bizleri de simsek hiziyla sonucu evlat olan tedavilerimuz olsun.

Canimm tesekkur ederim iyiym sen nasilsin.. hoca testesteron istedgmz gbi yuksrlmis cok iyi demiss. Haftada ücten ikiye dusurdu cnm igneyi ami nn insallah rabbim hepimize anneligi babaligi tattirir

Simdiden okuyan herkese tesekkurler rabbim dualarimizi kabul etsin.tulaycim kizkardesim bnm duamida okudu yazdim mi hatrlamiyorum.canim birde listede onun ismine gore dua edilebilirse cok mutlu olucaz rabbim senden razi olsun

Simdiden okuyan herkese tesekkurler rabbim dualarimizi kabul etsin.tulaycim kizkardesim bnm duamida okudu yazdim mi hatrlamiyorum.canim birde listede onun ismine gore dua edilebilirse cok mutlu olucaz rabbim senden razi olsun

tamam canım anladım.
ilknur diye kaydettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…