- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Biz daha tedavi falan olmadık maddi manavi hazır değiliz. yeni öğrendik.
Biraz önce bana çocuğumuz olmayacak dedi olacak dedim hayır dedi...babamı göremedim bana da baba denmicek dedi.
Allahım bu nasıl bir acı...
Bu nasıl bir acı yarabbimm...
slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim dualara başlandı Rabbim herkesin gönlündeki niyetini kabul etsin
her zaman dualarımdasınız elimi karnıma koyup kızlarımla sizlere her zaman dua ediyorum en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alacağız Allahın izniyle
Yazdıklarını okuyunca içim çız etti bir anda benim de babam yok.Allah hepimize dua eden inanan hepimize anne baba olmak nasip etsin.
Allahım dualarımızı kabul et hayırlısıyla sınavımızı bitsin artık yarabbim sen büyüksün sen bilirsin.
Eşim babbasını hiç görmemiş. annesi hamileyken vefat etmiş... Şimdi de bunu yaşıyor, yaşıyoruz..İçim yanarken onu teselli etmeye çalışıyorum. Ben bu kadar güçlü değilim ki Allahım......
Senin de başın sağolsun canım
Amin .Allahım kimseyi bu dertle sınamasın. KEsin tedavisi bulunsun bu derdin....
yazmadan edemedim rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah salı günü belki de doğum yapacağım o anda feraheymen arkadasima dua edecektim hepinize edeceğim inşallah.eşinin dedikleri içimi yaktı bu aralar çok duygusalim :-(
Canimm allah razi olsunn rabbim sagsalim dogum yapmani nasip etsin..cok zor seyler yasiyo burdaki herbir arkadasim yillardr evlat sahibi olmayi bekleyen kardeslerim var burda bende okurdum onceleri sonra bi baktik ki ayni seyi yasiyoruz bizde ozaman anladim hersey insanlar icin basina gelmeden sadece anlmaya calisiyo insan ama basina gelince .... rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Senin bebis nasil en son gelisimi geriden gelio demistin insallah bi sorun yoktur canim
rabbim yardımcınız olsun inşallah.sadece anlamaya çalışıyorumbaşa gelmeden bilinmiyor.gelişimi hala geri biraz o yüzden bu hafta alacak sanırım doktor duan için allah razı olsun
Canim bizlerde bir değişiklik yok hepimiz ayni bekleyiş icindeyiz günler aylar ve yollar geçtikçe bu hasret daha da büyüyor iste of canimslm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim dualara başlandı Rabbim herkesin gönlündeki niyetini kabul etsin
her zaman dualarımdasınız elimi karnıma koyup kızlarımla sizlere her zaman dua ediyorum en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alacağız Allahın izniyle
rabbim yardımcınız olsun inşallah.sadece anlamaya çalışıyorumbaşa gelmeden bilinmiyor.gelişimi hala geri biraz o yüzden bu hafta alacak sanırım doktor duan için allah razı olsun
yazmadan edemedim rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah salı günü belki de doğum yapacağım o anda feraheymen arkadasima dua edecektim hepinize edeceğim inşallah.eşinin dedikleri içimi yaktı bu aralar çok duygusalim :-(
Canim sen nasilsin testeron için hoca nasil yorum yaptı.inşallah rabbim eslerimize şifa verip bizleri de simsek hiziyla sonucu evlat olan tedavilerimuz olsun.
Simdiden okuyan herkese tesekkurler rabbim dualarimizi kabul etsin.tulaycim kizkardesim bnm duamida okudu yazdim mi hatrlamiyorum.canim birde listede onun ismine gore dua edilebilirse cok mutlu olucazSıra FERAHEYMEN kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın
Simdiden okuyan herkese tesekkurler rabbim dualarimizi kabul etsin.tulaycim kizkardesim bnm duamida okudu yazdim mi hatrlamiyorum.canim birde listede onun ismine gore dua edilebilirse cok mutlu olucazrabbim senden razi olsun
tamam canım anladım.
ilknur diye kaydettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?