Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm cok uzuldumm ama moralini bozma dr ne dedi gorustnz mu rabbim en kisa zamanda guzel gunler gosterecek insallah

Canm mrb çok üzüldüm ama belki test için erkendir iki ay olmuştu 6 aya kadar deniliyor diye biliyorum inş bidahaki testte cikar sperm canm doktor ne dedi gorustunuzmu umutluyum ben sizden cikicak inş Allahin izniyle

desteğiniz için teşekkür ederim kızlar sağolun.2 ayda tabiki çıkmayabilir ama insan yinede bi umutla mucize bekliyor işte.belki 6. aydan sonrada çıkmayabilir.Ameliyatında garantisi yok sonuçta.Bakalım yaşayıp görücez.Müfit beyle yarın görüşücez.Bugün hormon tahlili sonuçlarımızı alamadan geldik çünkü.Akşam üzeri aradılar test yaptığımız merkezin doktoru sonuçlar için yarın konuşmak istiyormuş bizimle.Onunla konuştuktan sonra müfit beyle değerlendircez durumu.Bursaart ta yapıldı testlerimiz ve oradaki k.doğum doktoru kendi alanında baya iyi.Hiç diğer doktorlar gibi umut vermedi bize.Eğer çıkış olmazsa keseriz biçeriz kesin buluruz falan demedi.bırakın kendi merkezini bursa da bu mikroteseyi hakkıyla yapacak doktor yada hastane yok dedi.Eğer olacaksanız da mutlaka bahçeci kliniği ve isim olarakta emre bakırcıoğlu dedi.Şimdilik mikro düşünmüyoruz.bakalım yarın ne diyecek ikiside.Hayırlısı olsun.BU sefer sevinmek nasip değilmiş

az kaldı cemrem inşallah meleklerimizi kollarımıza almamızı Rabbim nasip edecek ben inanıyorum olmasada Rabbim bir çıkış yolu gösterecektir
inşlh be nurusimam inşlh cnm ya bazen çok zor geliyor ya sende biliyorsun çoğu şeyden uğraşmaktan yoruldum inşlh güzel günler gelir hepimiz için...:26::26:
yani fish testi yapilan yer bulunsa, arif beyin yaptigi testte cikanlarda o fish testinde cikiyormu acaba??
cnm fish testti aslında nasıl bakılıyor bilmiyorum biz yaptırdık fish testtini sonuç ankaraya gitti ve hiç haploid diploid diye hücreye bile rastlanmamıştı kaldı ki bizde sperm çıkışı var anlıcan o bile tam anlmaıyla doğru çıkmıyor
arif beyin baktığı normal sperm testti oda çok ayrıntılı bakıyor hucreler varsa görüyor tatlım ....
cnm hakkınıza hayırlısı olsun keşke sonuna kadar deneseydiniz ama yapacak bişey yok önemli olan eşin istemeli...inşlh bi kapı daha açılır biri kapanırken....
kızlar ameliyattan sonra ilk testimizi yaptırdık ama malesef yine sperm çıkmadı.
tatlım olsun belki anca ileşicek eşinin vücudu bi kaç ay sonra patlama yapacak spermler inşlhhhhhhhhhhhhh..............
tatlışşşş nerelerdesin kız sen
şaka güzelim şaka senin günlerin çok daha zor meşakkatli geçiyor rabbim inşlh annene şifa verir sonuçları en kısa zamanda temiz çıksın acıları dinsin...
teşekkür ederim yılalrı deviriyoruz işte ...

Canimmm Allah yardimciniz olsunn inan hep aklimdaydin ne oldu diye duani okurkende oyle niyett ettim.vakti zamani var herseyin biliyoruz hepimiz bizim bi akrabanin 11 yil cocugu olmams tup yapmislar tutmus sonra 3 tane dogal yoldan olmus suan 4 cocuklsri var.. diyorum yaa allah ilkinde dogal yoldan veremezmiydi verirdi ama imtihanlari oydu..bizimde imtihanimz bu rabbim insallah hayrli saglkli evlatlar bizlerede verir.. gonlunuzu ferah tutun cunku ferah tutmak allaha guvenmektir

canım benim eşim de müfit beye gidiyor.Tedavi de değiliz.varikosel ameliyatı için gittik ama önerisi olursa onunla devam edicez.eşimin de testis boyutları normal olduğu için çıkış olabilir dedi.Ama her tedavi her bünyede aynı etkiyi göstermez.O yüzden %50 ihtimal çıkış olabilir.Eşin inmemiş testis ameliyatı olduysa ve testis küçüklüğü varsa mikrotese yapar ve yine %50 bulma ihtimali var ama boyutları normalse mikrotese yapmadan tedavi önerebilir.Bunda da yine %50 çıkış olma ihtimali var.Ama net bişey söylemek için de muayene etmesi lazım.sadece ihtimalleri söylemiş şu an.O %50 ihtimaller hep gerçek olsa keşke.

Aminnnn canım Allah cümlemizin yardımcısı olsun.Duamıda okumuşsun bugün Allah kabul etsin.Hiçbişey vakti gelmeden olmuyor canım.Ya zamanı vardır ya nasip değildir.Y a da olacaktır ama biraz daha zaman lazımdır elden gelen bişey yok sonuçtta.Buda bizim imtihanımız işte.Olmayan hasretiyle,Olan çeşit çeşit dertleriyle imtihanda.Rabbime güveniyorum o isterse olur.O nasip edecek olduktan sonra hiçbişey engel değil.Üzldüm baya ama şimdi iyiyim toparladım kendimi.Daha ilk testimiz.Zaten bu tahlilde amaç ameliyatın testesterona etkisini görmekti.Onuda yarın öğrenicez inşallah.Ne güzel canım akrabalarının 11yıl hasretten sonra 4 tane evlat sahibi olmuşlar.İnşallah bizlerede nasip olur bu hasreti dindirmek.Yinede hayırlısı olsun.

Aminnn canimm rabbim edilen dualari geri cevirmez insallah bugunumuze sukur insallah hersey bugunumzden daha iyi ve gonlumuzce olur.. seni tanimiyorum ama bi isindim nedendir bilmem tatlim allah hepimizin yardimcisi olsun

Aminnn canimm rabbim edilen dualari geri cevirmez insallah bugunumuze sukur insallah hersey bugunumzden daha iyi ve gonlumuzce olur.. seni tanimiyorum ama bi isindim nedendir bilmem tatlim allah hepimizin yardimcisi olsun

aminn canım rabbim başka derter verip bu günümüzü aratmasın.Yine de bugünümüze şükür.aaaaa bende ısındım canım neden olcak kader arkadaşıyız burda konuşup derleşiyoruz.Kime anlatsak dinler ki....zaten dinlesede kim anlar ki halimizi.Bende topikte çok aktif değilim ama özelde maşşallahım var bi içimi döküyorum arkadaşlarla baya dertleşiyoruz.Burası iyi geliyo bana.Bi gün girmesem aklım hep burda.

Kizlar size uzun zamandir yazamadim.. ama biseyi paylasmak istiorum.. bi yengem vardi 9yillik evliler ve bukadar suredirde cocuklari olmadi cok ugrastilar.. sorun eşindeydi.. enson iki yil once varikoseldende ameliyat oldu.. az az cikislar oluodu.. iki defa tup bebek yapildi tutmadi.. artik yorulmuslardi yiprandilar baya. Enson bir aydir atmislar kafalarindan bayramsonu tupbebege baslayalim demisler.. busirada başı dönüodu ama biz regl yakin die aklimiza hamilelik gelmiodu.. snra dayimin eşi bu yengeyi ruyasinda gördü yesil ameliyat örtülü erkek bebegi onlara uzatiomustu.. hemen aradik test al gel die eşiyle beraber geldiler.. test almışlar gene yoktur die die yapti testi mubarek kadir gecesi saat 01.00civari test iki kopkooyu cizgi belirdi:)) zaten direk kahkaha ata ata eşine gtti ikisi öyle sarilip ağladılarki icim cizladi:) guzel Rabbim insallah kucaklarina almayida nasip eder artik yüzü gülüo direk ailesine haber verdi once bi sessizlik oldu snra ailelerde ciglikcigliga agladi şukretti:) insallah Rabbim bizlerede bu mutluligu nasip eyler canlar

inşlh cnm bi kaç aya varmadan güzel haberler verirsin bize az daha sabır..............

İnşallah canım,inşallah senin de hayırlı tedavilerin olsun ,Sperm müjdeni verdiğin günü hatırladım nasıl ağlamıştım ziyaretçi olarak okurken.İnşallah hamilelik müjdeni de verirsin en kısa zamanda

Sağol canım.
İnşallah gerçek olur o ihtimaller...

Canimmm okadar mutlu oldum ki rabbim kucaklarina almalarini nasip etsin.. mucize yaa bizim aklimiz almiyo ama Allah icin okadar kolay ki ol dedi oldu masallahhh rabbim bizlerede nasip etsin.. ben her ay diyorum ki acaba bu ay bi mucize olur mu sonra diyorum ki mucize lazimm Ama rabbim cok buyuk

maşallah cnm ne güzel bi bayram olmuştur onlara bu bayram darısı sana olsun ardından inşlhhhhh..
aslında gerçekten aklımızdan atabilsek bayağı yol kat ederiz de olmuyor ki elimizde değil her an aklımızda ama inşlh bizlerde böyle mucizelere nail oluruz...
sağol güzelim evet o gün hepimiz ağladık benimle herkesler sevindi sağolun inşlh bundan sonra hamiş haberimide verir seviniriz hep birlikte
veeeeee sırayla sizlerin haberlerinde sevinir sevinçten ağlarız.....

Amin canim.. evet nekadar düşünsekte aklimiz almio Rabbim okadar buyukki.. mübarek gecede duyurdu evlatlarini.. insallah hayirli saglikli evlat olur.. darisi hepimizin başına olsun canim benim

Merhabalar,
İnşallah çocuğunuz olur,Allah size çok iyi bir evlat verir diyebiliyorum sadece..
Bu konuyla ilgili bir şey anlatmak isterim size,aklıma geldi konunuzu görünce. Çok yakın bir akrabamız vardı.. Onlarda uzunca bir süre çocukları olsun diye uğraştılar onunda eşinde aynı rahatsızlık vardı.. Tüp bebeği ve bütün yöntemleri denediler ama Allah nasip etmedi ve olmadı çocukları. Ben o zamanlar küçüktüm 9 yaşında falan olmam lazım. Akrabamızın normal bebek boyutunda bir bebeği vardı geceleri onunla uyurdu bende çocuk olduğumdan hep o bebeği isterdim vermezdi.. Neyse bundan 9 ay önce kanser oldu 2 ay kadar bir süre sürdü ve vefat etti. Aklıma o geldi ve paylaşmak istedim sizinle yanlış anlamayın.. Allah'ım size sağlık ve sıhat versin.. İnşallah olur ama eğer olmazsa kendinizi üzmeyin. Allah'ın kötü işi olmaz değil mi?

Allah razı olsun. . Insallah Rabbim dualarini kabul.eyler bana ve tum.isteyen herkese nasip eder hayirli evlatlar Rabbimiz e hayirli kul olarak yetistirebilcegimiz evlatlarimizi.. dediginiz gibi hersey de vardir bi hayir.. bizlerde hayirlisini istiyoruz beklioruz Rabbimden.. nasip ederse ne mutlu nasip etmezsede bizim bilmedigimiz ama Rabbimizin bildiği vardir.. akrabaniza Allah tan rahmet diliyorum.. rabbim insallah ahirette mutlu eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…