Cokk sagoll canimmmm rabbim emeklerini bosa cikarmasinnnvesile oldugun dualar bin kati sana donsunnn en kisa zamanda cok guzel haberler verirsin insallah
Evet cnm dualar olmasa ne yapardik bilmiyorum.senin gonlun rahat olsun rabbim bu emeklerini goruyo insallah karsiligni fazlasiyla alirsin..cnm buarada listede ilk bes kisinin duasininokudum zumra arkadasmzida okudum rabbim kabul etsinAmiinn canım benim İNŞALLAH
Rabbim hepinizden razı olsun sizlerde duaya eşlik ettiğiniz için
Umarım hakkıyla helaliyle yapıyorumdur
Rabbim eksiğiyle fazlasıyla kabul ve makbul buyursun inşALLAH
Bizi ayakta tutan zaten dualarımız
Tek dayanağımız bu.
kızlar ameliyattan sonra ilk testimizi yaptırdık ama malesef yine sperm çıkmadı.
Cnm oncellikle insallah guzel sonuclar alirsnz. Hormonlar temiz demissnz kacti? Dedgn test kromozom analizi icin veya hamile bayanlar dusuk yaptgnda bakiliyomus genetik bi sorun varmi diye karyotip analizi galiba. Dr unuz kimslm arkadaslar,
bende biçok arkadasımız gıbı ara ara sızlerın yazdıklarını okuyan ve sızlerı uzaktan ve sessızce takıp edenlerden bırısıyım.
benımde esım azo...ege tıp fak.de tedavı oluyoruz. sımdıye kadar ultrasaon ıle bakıldı varıkosel yok, elle muayene temız ,hormonlar temis, Y kromozomuna bakıldı temız çıktı cok sukur. bu cuma da perıferık kan verılecekmıs. sanırım bu da genetık test ıcın ıstenıyor. bu konuda bılgısı olan var mı? perıferık kan testı nedır yani? bızden baska test ıstemedıler . butun testlerımız tamamlandı benım dosyam hazır , esımınde bu son testı kaldı. sonrasında ne olacak hıc bılmıyrm. bılen varsa...?
Rabbım hepımızın yuzunu guldursun inşallah...
Sıra FERAHEYMEN kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın
Tulay ben dualari okudum canim haber veremedim yeğenim sunnet oldu ablam ewlendi derken giremedim kusura bakmayin nolur
Cnm oncellikle insallah guzel sonuclar alirsnz. Hormonlar temiz demissnz kacti? Dedgn test kromozom analizi icin veya hamile bayanlar dusuk yaptgnda bakiliyomus genetik bi sorun varmi diye karyotip analizi galiba. Dr unuz kim
Ne güzel tatlı telaşlarla uğraşmışsın hep
İnşALLAH bundan sonra da kendi bebiş telaşıyla doğum telaşıyla uğraşırsın canım
Okuduklarını not aldım hemen.
Bilgi amaçlı Müfit hocaya mail atmıştım şöyle bir cevap yazmış. Aranızda Müfit hocada tedavş olan var mıydı?
''Merhabalar,
Ergenlik çağında çıkan şey acaba sperm miydi yoksa meni gelmesi mi? Çünkü o yaşta spermiogram yaptırdığından şüpheliyim. İnmemiş testis ameliyat yaşı nedeniyle mikrotesede sperm çıkma şansı % 50 cıvarındadır. Bir testisin boyutu da normale yakınsa belki tedaviyle menide sperm de çıkabilir"
Ben anlamadım normal çıkış olabilir derken nasıl şansımız %50 oluyo.. Gerçekten kafam çok karıştı
kızlar ameliyattan sonra ilk testimizi yaptırdık ama malesef yine sperm çıkmadı.
Bilgisi olan yok galiba....
Canim gecen ay gittik bizde varikosel için bizimde inmemis testis problemimiz ama bize bi yüzde söylemedi gerçi biz daha çok cvarikosel hakkında konustuk
Bizim fsh miz dr normal deger araliklarndaydi 7 di kaan aydos maillde yuksek dedi mesela cnmhormonları tam hatırlamıyorum ama normal degerler aralıgında ıdı hepsı...bız ege tıp a gıdıyoruz. şuan bır dr ısmı yok sırada kım varsa o bakıyordu ama bu cuma gıttıgımızde ege tavmergen e gecıcez. onun hastası olucaz yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?