Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim bizede oyle dediler hatta kesin gozuyle baktilar hersey normal oldugu icinde tedavi uygulanmadi ve sonuc malum kesinlikle tedavi olmadan tese olmayin ben cok aarastirdim hersey normal olupta tesede sperm cikan yok denecek kadar az

Hadi yaa ben bunu bilmiyordum moralim bozuldu ben de seviniyordum hormonlar normal diye :18:

canim bizede oyle dediler hatta kesin gozuyle baktilar hersey normal oldugu icinde tedavi uygulanmadi ve sonuc malum kesinlikle tedavi olmadan tese olmayin ben cok aarastirdim hersey normal olupta tesede sperm cikan yok denecek kadar az

aynen dedigiin gibi yase bizde hersey normal oldugundan hic bir tedavi yapilmadi ve direk tese, sonra hic bisey cikmayinca mikrotese de daha iyi görülür dediler bide hemen onu yapin dediler sanki deneme tahtasiymisiz gibi ve biz türkiyeye danismaya karar verdik. dediginiz gibi hormonlar ve hersey iyi diye sevinelimmi yoksa onlari düzeltilecek bisey yok diye üzülelimmi...ama bize celalettin bey cok positiv konustu neden ozaman? sizlere nededi???? sizdeki problem ney peki bellimi bizim matürasyon aresti teshisi konuldu yani biyere kadar üretim var allahtan ama devami gelmiyor

arkadaslar bizde iki ayi gecti esim haftada 3 kere igne yapio, bizde Allaha sükür bi yan etki görmedik kilo biraz almisti esim önceden ama onuda igne kullanirken verdi yani problem olmadi saten 3-4 kg gibi bisey yani. terleme gibi sordum bi degisiklik hissediyormusun diye onuda hayir dedi yani hersey ayni simdilik. biraz tansion problemi vardi bugün doktora gitti bi hap daha vermis yüksek cikinca Allah esimi bana bagislasin yeterki o saglikli ve yanimda olsun...acaba tansiyona bi etkisi varmidir ki sizce öyle bisey hissettinizmi?

Hadi yaa ben bunu bilmiyordum moralim bozuldu ben de seviniyordum hormonlar normal diye :18:

canim moralini bozma tabiki bilimsel verileri nelerdir bende bilmiyorum ama azolu olupta sorduğumuzda hep boyle cvp aldik bizde dahil yasadik bence bunlari bilmen ogrenmen sizun acinizdan daha olumlu en azindan tedaviye odaklanirsiniz hemen tese yerine tedaviyi uzatirsiniz biz 1 sene icinde cok bilincsiz bi şekilde 2 tese olduk😣😣 bizim zamanimizda internet bu kadar yaygin degildi arastiracak biyer yoktu

canım celalettin hocada hemen teseyi onermiyorki en son care olarak goruyor ama bizler ilk care olarak tese olduk.ya cok net bilgim yok ama ben anladigim kadar anlatayim yanlışım olursa bilen arkadaslar duzeltsin.hocanin uyguladigi tedavi sanirim su sekilde hormonlari ergenlikten onceki hormon seviyelirine getirip sonra sağlıklı bi sekilde disardan hormon verilmeye calisiyor.bizede celalettin hoca positiv bakiyor ins emeklerimiz bosa cikmaz oyle olur.bizde aynen sizin gibi ilk teseyi burda olduk sonuc sifir cikinca ayni sene turkiyede olduk ama sonuc yine ayni cikti bulundugumuz yerde sertoli cell only dendi turkiyedeki doktor aciklama yapmadi sadece sperm yok dedi

Sıra DOĞADANDEVA kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Kızlar YA BEDİ yi tek kişi için sadece Bir defalık mı 2000 defa okumalıyız yoksa hergün mü

Bize teşhis konulamadi microtese olmadığımız icin patoloji sonucumuz da yok durduk yere de patoloji için parça aldırmak istemedik yanlız biz genetik test yaptirmadik doktor nedendir bilmem gerek yok size dedi yani genetik mi bilmiyorum onun dışında utangac testis var eşimde ondan olabilir kilo sorunu var ondan olabilir dedi doktor bir de hipogonadizm olanlardaki bazı şeyler mesela vücut kılı azlığı gibi ama boyu uzun yapili bilmiyorum iste net bir teşhis konulmadi

Canım ya Allah hepimize sabır ve güç versin benim de kafam çok karışık biz genetik test yaptirmadik belki son onu da yaptıralım diye düşünüyorum bakalım artık bir süre daha tedaviye devam sonra çıkış olmazsa mecburen microtese yoluna gidicez yapıcak bişey yok çünkü

çok üzüldüm ama yeniden tedaviye başlayıp güzel sonuçlar alırsınız.

Hoşgeldin canım...Gidişatınız iyi gibi Allahım daha iyi etsin inşh.
dualarımzdasın elbette....

canım hoşgeldin....
doğu fetilde umarım güzel sonuçlar alırsınız...

evet işte budur....

güzelmiş canım değerleriniz Allahım daha iyi etsin.
Hergün beni bilgilendirdiğin için Allah razı olsun.

tatile daha gitmedim cnm eylülün ilk haftası gidicez inşlh onun ardından bakalım hangi tarih beni bebeğime götürecek:26::26:sen neler yapıcan bundan sonra bakalım...

:26:

Canım annemin tedavisini bekliyoırum işten ayrılmam lazım Kocaelide İstanbula git gel yapıcam çünkü...
Umutu düşünüyorum ama biraz olumsuzluk var gibi orda...o topiğide kontrol ediyorum.
bakalım hakkımızda hayırlısı....

Hoşgeldin...Umarım tez zamanda tedavilere başlama gücü bulursun.

evt cnm uzun zaman oldu sen yazmayalı..
eskilerden bi kaç kişi yazıyo artık ..biz yazsakta eski sohbetlerimiz yok maalesef..
ben hep buralardayım arkadaşlarımın iyi haberlerini alırım diye..
sende bigün güzel haberlerini paylaşırsın inş.:26:

anladim canim, siz nezamandir celalettin hocadasiniz? peki esinde belirli bi sebeb varmi kabakulak, gec indirilmis testis yada baska birsey gibi xoksa sizde demi hic bir sebeb yok ?

Canım herşey gönlünce olsun.. Rabbim olacağı zaman size adım attırsın inşallah..

Bu ay bi mucize olur diye dusunmustum ama sabah yine adetle uyandimm Allahim bizede nasip et anne baba olmayi

Geçen ay benimde 4 gün geçti panikle gittim hastaneye.. :18: dönüşünde ise hasta oldum

Listemizde ufak bi değişiklik oldu
Tosbag kardeşimizin yerine ilknur eklendi
Alev99 kardeşimizin yerine Seheryelieser kardeşimiz eklendi
Tarihlerde ve okunma sayılarında herhangi bi değişiklik yok.

Ellerine sağlık birtanem..

Ben yarın için bugünden okudum canım.. 2000 adet.. Bunu kumbarayada sayabilirsin istersen yarın ben yine okurum.. Bana bilgi ver tatlım.. Eksik varsa kumbaraya say..

canım hoşgeldin....
doğu fetilde umarım güzel sonuçlar alırsınız...

Sağol birtanem Allah razı olsunn.. İnşallah öyle olur...

Slm canım uzun bi zamandannsonra tedaviniz ne durumda neler yaptınız biz kaan hocaya gittik On beş günlük ilaç tedavisinden sonra mikrotese yapacak ama eşim bu konuda kararsız hiç.bi tedavi olmadan mikrotese olup riske atmak istemiyor fsh hormonu da yüksek ve onu düşürmek için bi tedavi vermedi bize nohut ısırgan çayı kuru incir ve keçiboynuzu pekmezinide bol bol tüketin dedi sen hangi kürleri yaptın eşine şu an hangi aşamadasunız sana özelden de yazmak isterim senin için de uygunsa

Arkadaşlar bizim pregnyl 5000 iğnemiz bitti.En son istanbul barış eczanesinden almıştık ve kargo ile bir günde buz kalıplarının içerisinde izmire gelmişti.
Ama şimdi ordada kalmamış bana acil eczane telefonları verirmisiniz eşim kafayı yemek üzere çünkü.Şimdiden teşekkürler.

Izmirde alsancaktaki buyuk eczaneleri arastir biz hep ordan buluyoruz.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Talatpasa bulvarinda bulvar eczanesinde vardi birkac ay once.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

hakkınızda hayırlısı olsun canım bizlerde çok sıkıntılı günler geçirdik önemli olan iyi günde de kötü günde de eşlerin birbirine destek olması
inşallah bizlerde en yakın zamanda annelik duygusunu yaşarız Rabbim eşlerimize baba olmayı ve nasip eder inşallah tek duamız bu

anladim canim, siz nezamandir celalettin hocadasiniz? peki esinde belirli bi sebeb varmi kabakulak, gec indirilmis testis yada baska birsey gibi xoksa sizde demi hic bir sebeb yok ?

1 seneye yakindir tedavideyiz canim.belli bir sebep yok burda doktorlar kucukken ateşli bu hastaliktan yada anne karnindayken annenin gecirdigi bi rahatsizliktan bile olabilir dedi ama kayinvalidem atesli bi hastalikk falan gecirmedi diyor.siz ne kadardir tedavidesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…