Kızlar merhaba hepimize benim eşim çok terliyor ve omuzlarında sivilcelenme var yatağın çarşafın yastığın üzerindeki çamaşırın suyu çıkıyor... Haftada iki gün 5000 preglyn cuma 2 doz menegon 3 gun vuruluyor sizin eşlerinize de benzer durumlar oluyor mu merak ediyorum???
Anladim canim bakalim kontrolde ne olacak insallah hucre cikmaya baslamistr.Testesteron çok yükseldiği için düşürmüştür,Fsh ve Lh takviyesi şart illaki yanina menagon veya menapur ekleyecektir ama nezaman başlayacağınıza hoca sonuçlara göre uygun gördüğü zaman karar veriyor.
Canim aslinda bnm esim hep terlerdi oyuzden hic anlamiyoruz tuylenme de olmadi yani tuyluyduKızlar merhaba hepimize benim eşim çok terliyor ve omuzlarında sivilcelenme var yatağın çarşafın yastığın üzerindeki çamaşırın suyu çıkıyor... Haftada iki gün 5000 preglyn cuma 2 doz menegon 3 gun vuruluyor sizin eşlerinize de benzer durumlar oluyor mu merak ediyorum???
Cumartesi günü eşim mikrotese oldu. 2 yandan da 35 er doku alındı fakat canlı hücre bulunamadı. Yıkama sonrasında da çıkmadı. Ana(kök) hücresi bile çok azmış. Ne yapacağız bilmiyorum. Pataloji sonucumuz da 3 hafta sonra çıkacak. Bir daha mikro tese denenebilinir mi, ne yapmalıyız sonuca göre belli olacak. Eşim ağrılı, bense yaralıyım .....
cnm bizde chorogon kullanıyoduk bir fayda etmedi hatta germ hücre sayımızı düsürdü. hoca bizi tekrar pregnile döndürdü. dediğine göre chorogon iğnenin prosedürünü yanlış vermişler aslında o da dolapta saklanmalıymış. bir çok hastamda olduğu gibi sizdede işe yaramamış dedi...haberin olsun istersen doktoru bir ara sor derim.
Kızlar merhaba hepimize benim eşim çok terliyor ve omuzlarında sivilcelenme var yatağın çarşafın yastığın üzerindeki çamaşırın suyu çıkıyor... Haftada iki gün 5000 preglyn cuma 2 doz menegon 3 gun vuruluyor sizin eşlerinize de benzer durumlar oluyor mu merak ediyorum???
aynen canım çok terliyor hergun nevresim değiştiriyorum sürekli duş alma ihtiyacı duyuyor :)Evet bizde de çok terleme var
Haftada 2 kere preglyn vuruluyor
Koltukta uzun süre oturunca oturduğu yer bile ıslanıyor o derece :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmm anladım canım benim eşim bu derece değildi bu ara havalarda sıcak suyu çıkıyorAnladim canim bakalim kontrolde ne olacak insallah hucre cikmaya baslamistr.
Canim aslinda bnm esim hep terlerdi oyuzden hic anlamiyoruz tuylenme de olmadi yani tuyluydu
Kızlar peki testesteron artınca eslerinizin vücut ların da degisiklik oldu mu ne bilim vücut killarinda artış kaslarda artis gibi ???
kardeşim evlilik adımında attığı ilk adım inşlh huzurlu ve mutlulukla gelir.. eşinin dedesine rahmet olsun ... iğneler hakkında ne desek boş kaderde olanı yaşıyoruz inşlh bi sıkıntı yaşamayız hiç birimizz... inşlh kendi evladın olur da benim evladım dersin herkeseGünaydın canlar uzun zamandır yazamadım ama hızlı hızlı okudum topigi zaten birçok kişi de tatilde sanırım. .. Kızkardeşim nisanlandi.. şehir disindan misafir vardı onlar yeni gitti eşim istanbula döndü... Ben de bir hafta daha memleket te kalicam... biliyorsunuz biz iğnelere yeni baslicaz bayramdan sonra baslicaktik ama ağustosun 3. Haftası kısa bir tatile gidicez o yüzden tatil dönüşü başlayalım dedik ama benim hala korkularim var igne konusunda..
Eşimin dedesi prostat kanseri sebebi ile vefat etmiş simdi babası da kanser değil ama prostat hastası yani genetik olarak yatkınlık var bu ignelerin de bunu tetikledigini duydum o yüzden aceba hiç baslamasak mı diyorum.. bu arada benim 8 ve 1 yaşlarında iki yegenim var ama benden küçük kardesimin nisanda şehir disindan gelenler ben büyük olduğum için 8 yaşındaki yegenimi benim çocuğum sanmislarAllahtan anneme sormuşlar o da benim daha yeni evli sayildigimi söylemiş ben de kimse bana bebek sormadi diyordum ki annem anlattı. .. neyse umarım bundan sonra daha çok vakit bulucam topik için öpüyorum hepinizi :)
tatile daha gitmedim cnm eylülün ilk haftası gidicez inşlh onun ardından bakalım hangi tarih beni bebeğime götürecek:26::26:sen neler yapıcan bundan sonra bakalım...haklısınız cemrem
gelicem gene ramazanla bayram koşturmaca attırdı yetiştiremedim uykulara da doyamadım.
amin canım çok sağol....
sen tatile gittin mi nasıl geçti?
cnm yaaa yaşadığın kolay değil ki bide 2 gün sonra niye arıyorlar yaa üzüntün artmıştır dahada.. bundan sonrası güzel olur inşlhGünaydın arkadaşlar , nasılsınız inşallah herkes iyidir ... Ben hala toparlanamadım:) uğraşıyorum ama olmuyor sanırım biraz da iğnelerinden etkisinden oldutüp bebek tedavisi çok kolaymış kızlar kimse korkmasın inanın hele sonunda bebeğinize kavuşacağınızı hayal edince çok çok kolay ama işte herşey istediğimiz gibi olmuyor bir arkadaşım yazmıştı burda imtihanınız daha bitmemiş diye aynen öyle... Hala umutla görüşemedik aslında çok ta kızgının onlara haberi aldığımızın akşamı aradık merkezi olumsuz diye ertesi gün eşim Emre beyle görüştü buna rağmen iki gün önce arayıp test sonucumuzu sordular cuma günü gidip görüşcez bakalım ne diyecekler.. Perşembe de memorialdan randevu aldık Prof . Murat Başar ile görüşcez mail attım hemen döndü şaşırdım durumu anlatıp tekrar deneyebilirmiyiz diye sordum riskli bir mikrotese olgusu kabul etmek lazım , bir süre ilaç tedavisi uygulanabilir gelin görüşelim yazmış. Sanırım Celalettin hocanın tedavisini uyguluyor iğne tedavisi yani. Kafam o kadar karışıkki Emre bey asla fayda etmeyeceğini söylüyor bizim tek testis ve normalden küçük olduğu için sıkıntılı durumumuz kızlar siz nasıl topladınız kendinizi dah bir yıl oldu öğreneli çok bekleyenleriniz var utanıyorum söylenmeye ama yüreğime söz geçiremiyorum ya olmazsa ihtimali ki bu daha yüksek bir ihtimal beni yiyip bitiriyor
cnm kolay değil yaşadığın bende aynı şeyleri yaşadım çünki acısı hiççç hafiflemicek gibi geliyor ama hafifliyor cnm inan ki.. inşlk yeni kapılar açar yaradan size...Cumartesi günü eşim mikrotese oldu. 2 yandan da 35 er doku alındı fakat canlı hücre bulunamadı. Yıkama sonrasında da çıkmadı. Ana(kök) hücresi bile çok azmış. Ne yapacağız bilmiyorum. Pataloji sonucumuz da 3 hafta sonra çıkacak. Bir daha mikro tese denenebilinir mi, ne yapmalıyız sonuca göre belli olacak. Eşim ağrılı, bense yaralıyım .....
cnm hoşgeldin kız nerelerdesin sen işe girdin bizi unuttunuzun süredir topiğe yazmıyorum
sizleri çok özledim hepiniz iyisinizdir İNŞALLLAH
bende iyiyim ALLAHA çok şükür herşey yolunda bi sıkıntım yok ev iş sınavlar zaman su gibi akıp gidiyor
Eşimde iğne ilaç helak oluyor garibim
13 ağustosta celalettin hocanın yanına gidecek İNŞALLAH sizlere güzel haberler vermk nasip olur
kendimizden ve tedaviden kısaca bahsedeyim yeni katılan arkadaşlar için
1 senedir celalettin hocanın tedavisindeyiz
[FONT=&]15. 04 . 2014 tarihinden bu yana coragon kullanıyoruz haftada 2 kere
eşimde sperm çıkmıştı semen analizinde ([/FONT]Semenin direkt incelemesinde spermatazoa görülmemiş olup, santrifüj edilen semen pellet incelemesinde 1 adet stoplazma içince spermatozon, 2 adet küçük başlı amorf yapıda non motil spermatazoa görülmüştür. ) [FONT=&]( % 76 spermatosit, Çoğu dejenere olmuş % 24 spermatit) [/FONT]
yazıyordu 15/04/2014 tarihli sperm testinde araştırmalarıma göre haraketsiz sperm demekmişEşimde azf c delasyonu olduğu için sperm çok kaliteli değil İNŞALLAH iğneler işe yaramıştır daha güzel haberler alırız çok heyecanlıyım çok kafam karışık RABBİM kimseyi darda bırakmasın çok zor
coragonun yanında ersel metinin verdiği kürler ve ilaçlarıda kulllandı..
İğneyi kendi yapıyor çok zorlanmadık RABBİM bi şekilde yardım ediyor...Bizimde imtihanımız buymuş
13 ağusto bizim nişanlılık yıldönümüz 13 rakamı pek uğurlu sayılmaz ama bize uğur getirsin İNŞALLAH
dualarınızı eksik etmeyin benide ekleyin dualarınıza
[FONT=&]
[/FONT]
hakkınıza hayırlısı olsun şekercimmmmKızlar merhaba.. Uzun zamandır giremiyorum çünkü işyerinde çok yoğun ve zor günler geçiriyorummm.. Bu arada tahlil yaptırdık eşime ve bana.. Bende uzun zamandır yaptırmıyordummm hormon testi.. Eşimdeki fsh değerini düşürüyoruz çok şükür biraz daha düşmüşşşşşşşAma yedirdiğim nohutların içirdiğim kürlerin suların haddi hesabı yokk Bende de herşey normal gidiyor çok şükür yumurta rezervim gayet iyi durumndaymışş.. Yumurtalarımda iyiymiş çok şükür..
Geçmişi okuyamadım kuzucuklarım ama hep dualarımdasınız.. Tülayımm tesbih çektim msj attım bugün yine sana canım benim inşallah görmüşsündür..
Yakında Selahattin hocaya gitmeyi düşünüyorduk ancak durumlar el vermedi.. İzinlerimiz eşimle uymadı.. Bizde bulunduğumuz ildeki bir tüp bebek merkezine gideceğiz.. Belki bileniniz duyanınız vardır ( ese44 bilir) Doğu Fertile gideceğiz.. Bakalım ne diyecekler bize.. Hemen tese derlerse diye çok panik oluyorumm.. Ben daha hazır değilim sankii.. Ya olurda çıkmazsa bişeyyy :18::18: Naparız bilmem.. Herkesin yaşadığı şeyleri yaşamış oluruz ne yapalım.. Rabbim hepimizin eşlerine ve bizlere şifa versinn canlarımmmm
sonuçlar ii cnm hadi bize spermler gelsin ohhh deymeyin keyfinizeeeeeeeeeeeeeeBiz de pregnile devam ediyoruz ALLAH tan
Dr daha sonra chorogon a geçeceğiz demişti
Ama menagon yerine menapur kullanıyoruz
Menapur daha etkili
2,5 ay önce 0,95 olan testosteron 5,95 olmuş
fsh 4,76
lh 3.77
e2 55
Şimdilik böyle.Bakalım spermiogramda hareketlenmeler görülecek mi
Hayırlısı ne ise o olsun
Gerçi hormonlar iyi olsa da kötü olsa da her şey nasip işte
Nasipten öte gidilmiyor ki
Sizin hormon sonuçları nasıldı
Aynen canım ya demek ki ilaçlar yapıyorAynen canım benim eşimdede durum aynı,öncedende çok terlerdi ama son zamanlarda aşırı derecede terleme var sırılsıklam oluyor,
Verdi canım 4 tane donduruldu cuma tekrar verecek ara ara gidecek verecek morfoloji bozuk bende adet olunca tekrar başlayacağız Allah hepimizin yüzüne baksın sen ne yaptın uzun süredir konuşmuyoruz:) ?kardeşim evlilik adımında attığı ilk adım inşlh huzurlu ve mutlulukla gelir.. eşinin dedesine rahmet olsun ... iğneler hakkında ne desek boş kaderde olanı yaşıyoruz inşlh bi sıkıntı yaşamayız hiç birimizz... inşlh kendi evladın olur da benim evladım dersin herkese
tatile daha gitmedim cnm eylülün ilk haftası gidicez inşlh onun ardından bakalım hangi tarih beni bebeğime götürecek:26::26:sen neler yapıcan bundan sonra bakalım...
cnm yaaa yaşadığın kolay değil ki bide 2 gün sonra niye arıyorlar yaa üzüntün artmıştır dahada.. bundan sonrası güzel olur inşlh
cnm kolay değil yaşadığın bende aynı şeyleri yaşadım çünki acısı hiççç hafiflemicek gibi geliyor ama hafifliyor cnm inan ki.. inşlk yeni kapılar açar yaradan size...
cnm hoşgeldin kız nerelerdesin sen işe girdin bizi unuttunherşey yolundaysa ne güzel cnm inşlh artık spermler bu sefer canlı kanlı bol kaliteli çıkar sende tüp bebek yollarına düşersin emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hakkınıza hayırlısı olsun şekercimmmm
sonuçlar ii cnm hadi bize spermler gelsin ohhh deymeyin keyfinizeeeeeeeeeeeeee
benim eşimde de terleme var yani normal dede terler zaten...
sen ne yapıyorsun başladın mı tüp bebeğe test yaptımı eşinnn:26:
maşallah cnm hadi her seferinde az az bile olsun da dondurulsun yeter kiAynen canım ya demek ki ilaçlar yapıyor
Verdi canım 4 tane donduruldu cuma tekrar verecek ara ara gidecek verecek morfoloji bozuk bende adet olunca tekrar başlayacağız Allah hepimizin yüzüne baksın sen ne yaptın uzun süredir konuşmuyoruz:) ?
maşallah cnm hadi her seferinde az az bile olsun da dondurulsun yeter ki
ben aynı ya ne olsun sınavlarım var ders çalışıp duruyorum bizde eylülde tatile gidip gelelelim yolumuzu çizicez bakalım bu ayın sonuna doğru eşim test vericek bakalım neler var değişikik varmı bakıcaz...
inşlh cnm korku heyecan hepsi var bakalım ramazandan beri bakılmadı ne çıkacak yada sperm çıkacak mı bakalım ayy neler geliyor aklıma aman neyse kaderde olanı yaşıcaz inşlh güzel günlere açarız hep gözlerimiziBende merak ediyordum seni eşinin test sonucunu merakla bekliyorum inşaallah spermler ve kaliteleri artmıştır :) bir an önce tatilini yap ve tedavine hayırlısıyla başla
Teşekkürler canım cevabın içinevet canım tüylerdede artış oluyor
inşlh cnm korku heyecan hepsi var bakalım ramazandan beri bakılmadı ne çıkacak yada sperm çıkacak mı bakalım ayy neler geliyor aklıma aman neyse kaderde olanı yaşıcaz inşlh güzel günlere açarız hep gözlerimizi
aminnnnnnnnnnnnn cnm aminnnnnnnnnn cümlemiz içinnnnnnnnnnnn
allah razı olsun cnm benim cümlemiz hayallerimizin fazlasını grsün yılalr geçtikçe acısı hasreti ağır basmaktan öteye gidiyor:26::26:Teşekkürler canım cevabın için
Canım inşallah hayallerinden fazlasını görürsünüz testte ve başlarsınız tedaviniz e bir an önce
Kızlar neredeyse hepinizin eşleri pregnyl kullaniyor. Biz de baslayacagiz yakinda... aceba eslerinizde bu igne kulanimi sonucu degisiklik oldu mu ? Fiziksel olarak gözle görülür bir şey mesela daha önce sordum ama cevap alamadım feraheymen arkadaşım dışında :) ona ve cevaplayacak herkese şimdiden teşekkür ederim
selam kizlar oh negüzel topik tekrar dan kalabaliklasmis özlemistim. ins cok cok güzel haberler duyariz hepimiz en yakin zamanda.
biliyosunuz esimde tüm hormonlar normal oldugu halde celalettin hoca pregnyl vermisti haftada 3 kez kullanmasi icin ve hazirandan beri uslu uslu yapio esim igneleri. Ben biraz tedirgin oldum burdada igne hakkinda duyduklarimdan ve esim bugün kan verdi hormon testleri icin her önemli hormona baktiriyor sagolsun doktorumuz. simdi biraz tedirginim ve cok merak ediyorum nasil cikacak hormonlar ins allak bullak olmamistir düzende olan hormonlar. hem pregnyl hangi hormona iyi geliyor yada degistiriyor bi bilginiz varmi normal olan hormonlari nasil etkileyecek acabaaaaa
aslinda hoca böyle bi test istemedi ama biz genede yaptiralim dedik...
umarım hormon sonuçları iyi çıkar...selam kizlar oh negüzel topik tekrar dan kalabaliklasmis özlemistim. ins cok cok güzel haberler duyariz hepimiz en yakin zamanda.
biliyosunuz esimde tüm hormonlar normal oldugu halde celalettin hoca pregnyl vermisti haftada 3 kez kullanmasi icin ve hazirandan beri uslu uslu yapio esim igneleri. Ben biraz tedirgin oldum burdada igne hakkinda duyduklarimdan ve esim bugün kan verdi hormon testleri icin her önemli hormona baktiriyor sagolsun doktorumuz. simdi biraz tedirginim ve cok merak ediyorum nasil cikacak hormonlar ins allak bullak olmamistir düzende olan hormonlar. hem pregnyl hangi hormona iyi geliyor yada degistiriyor bi bilginiz varmi normal olan hormonlari nasil etkileyecek acabaaaaa
aslinda hoca böyle bi test istemedi ama biz genede yaptiralim dedik...
evet bal macun derken eşler kilo alıyor ister istemez ama sonu güzel olsun da o kilolarda verilirCanim benim esim yaklasik bir yildir pregnyl 5000 kullaniyor haftada iki defa. Biraz kilo aldi ama o kilolar yediklerinden de olabilir. Cunku ballar pekmezler magcunlar caylar yeyip icmedigi hicbirsey kalmadi neredeyse.
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
bu düşüncenizi hocayla görüşünce söyleyin .. hoca ona göre değiştirir tedavinizin gidişatını....chorogonun işe yaramadıgını dusunenlerden bırıde bzız.daha oncesınde cıkıs varken bayadır cıkıs alamıyoruz soyle bı hesapladıkkı bu ıgneye basladıktan sonra cıkmıyor tabı bı ıhtımalde olabılır ama eşim bu işlerden az çok anlar bu bizim düşüncemiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?