Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evet bizde de çok terleme var
Haftada 2 kere preglyn vuruluyor
Koltukta uzun süre oturunca oturduğu yer bile ıslanıyor o derece :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladim canim bakalim kontrolde ne olacak insallah hucre cikmaya baslamistr.
Canim aslinda bnm esim hep terlerdi oyuzden hic anlamiyoruz tuylenme de olmadi yani tuyluydu

Slm arkadasım bizde kaan hocanın hastayım onnbeşgünlük soğuk algınlığı ilacını verdi bize sonra mikrotese yapacak ama eşim hiç bi tedavi olmadan mikrotese olmak istemiyor siz hangi hocaya gitmiştiniz tedavi uyguladımı yoksa hemen mikrotese mi yaptı ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız Sperm bulunamadıgına çok üzüldüm arkadasım umarım bidahaki tedavide bulunur

canımm bizim iğneler bitti 4 aydır kullanıyor eşim
buzdolabında saklamadık celallettin hoca ne derse onu yaptık
İNŞALLAH dediğin gibi değildir hiç hormon testide yaptırmadık :18:
RABBİM kimsenin emeğini boşa götürmesin 1 haftadır menapur da kullanıyor

Aynen canım benim eşimdede durum aynı,öncedende çok terlerdi ama son zamanlarda aşırı derecede terleme var sırılsıklam oluyor,

Kızlar neredeyse hepinizin eşleri pregnyl kullaniyor. Biz de baslayacagiz yakinda... aceba eslerinizde bu igne kulanimi sonucu degisiklik oldu mu ? Fiziksel olarak gözle görülür bir şey mesela daha önce sordum ama cevap alamadım feraheymen arkadaşım dışında :) ona ve cevaplayacak herkese şimdiden teşekkür ederim

Evet bizde de çok terleme var
Haftada 2 kere preglyn vuruluyor
Koltukta uzun süre oturunca oturduğu yer bile ıslanıyor o derece :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen canım çok terliyor hergun nevresim değiştiriyorum sürekli duş alma ihtiyacı duyuyor :)

Anladim canim bakalim kontrolde ne olacak insallah hucre cikmaya baslamistr.

Canim aslinda bnm esim hep terlerdi oyuzden hic anlamiyoruz tuylenme de olmadi yani tuyluydu
Hmm anladım canım benim eşim bu derece değildi bu ara havalarda sıcak suyu çıkıyor

kardeşim evlilik adımında attığı ilk adım inşlh huzurlu ve mutlulukla gelir.. eşinin dedesine rahmet olsun ... iğneler hakkında ne desek boş kaderde olanı yaşıyoruz inşlh bi sıkıntı yaşamayız hiç birimizz... inşlh kendi evladın olur da benim evladım dersin herkese
haklısınız cemrem
gelicem gene ramazanla bayram koşturmaca attırdı yetiştiremedim uykulara da doyamadım.
amin canım çok sağol....

sen tatile gittin mi nasıl geçti?
tatile daha gitmedim cnm eylülün ilk haftası gidicez inşlh onun ardından bakalım hangi tarih beni bebeğime götürecek:26::26:sen neler yapıcan bundan sonra bakalım...
cnm yaaa yaşadığın kolay değil ki bide 2 gün sonra niye arıyorlar yaa üzüntün artmıştır dahada.. bundan sonrası güzel olur inşlh

cnm kolay değil yaşadığın bende aynı şeyleri yaşadım çünki acısı hiççç hafiflemicek gibi geliyor ama hafifliyor cnm inan ki.. inşlk yeni kapılar açar yaradan size...
cnm hoşgeldin kız nerelerdesin sen işe girdin bizi unuttun herşey yolundaysa ne güzel cnm inşlh artık spermler bu sefer canlı kanlı bol kaliteli çıkar sende tüp bebek yollarına düşersin emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hakkınıza hayırlısı olsun şekercimmmm
sonuçlar ii cnm hadi bize spermler gelsin ohhh deymeyin keyfinizeeeeeeeeeeeeee

benim eşimde de terleme var yani normal dede terler zaten...
sen ne yapıyorsun başladın mı tüp bebeğe test yaptımı eşinnn:26:

Aynen canım benim eşimdede durum aynı,öncedende çok terlerdi ama son zamanlarda aşırı derecede terleme var sırılsıklam oluyor,
Aynen canım ya demek ki ilaçlar yapıyor
Verdi canım 4 tane donduruldu cuma tekrar verecek ara ara gidecek verecek morfoloji bozuk bende adet olunca tekrar başlayacağız Allah hepimizin yüzüne baksın sen ne yaptın uzun süredir konuşmuyoruz:) ?

maşallah cnm hadi her seferinde az az bile olsun da dondurulsun yeter ki
ben aynı ya ne olsun sınavlarım var ders çalışıp duruyorum bizde eylülde tatile gidip gelelelim yolumuzu çizicez bakalım bu ayın sonuna doğru eşim test vericek bakalım neler var değişikik varmı bakıcaz...

Bende merak ediyordum seni eşinin test sonucunu merakla bekliyorum inşaallah spermler ve kaliteleri artmıştır :) bir an önce tatilini yap ve tedavine hayırlısıyla başla

Bende merak ediyordum seni eşinin test sonucunu merakla bekliyorum inşaallah spermler ve kaliteleri artmıştır :) bir an önce tatilini yap ve tedavine hayırlısıyla başla
inşlh cnm korku heyecan hepsi var bakalım ramazandan beri bakılmadı ne çıkacak yada sperm çıkacak mı bakalım ayy neler geliyor aklıma aman neyse kaderde olanı yaşıcaz inşlh güzel günlere açarız hep gözlerimizi
aminnnnnnnnnnnnn cnm aminnnnnnnnnn cümlemiz içinnnnnnnnnnnn

evet canım tüylerdede artış oluyor
Teşekkürler canım cevabın için

Canım inşallah hayallerinden fazlasını görürsünüz testte ve başlarsınız tedaviniz e bir an önce

Teşekkürler canım cevabın için

Canım inşallah hayallerinden fazlasını görürsünüz testte ve başlarsınız tedaviniz e bir an önce
allah razı olsun cnm benim cümlemiz hayallerimizin fazlasını grsün yılalr geçtikçe acısı hasreti ağır basmaktan öteye gidiyor:26::26:
aminnnnnnnnn

selam kizlar oh negüzel topik tekrar dan kalabaliklasmis özlemistim. ins cok cok güzel haberler duyariz hepimiz en yakin zamanda.

biliyosunuz esimde tüm hormonlar normal oldugu halde celalettin hoca pregnyl vermisti haftada 3 kez kullanmasi icin ve hazirandan beri uslu uslu yapio esim igneleri. Ben biraz tedirgin oldum burdada igne hakkinda duyduklarimdan ve esim bugün kan verdi hormon testleri icin her önemli hormona baktiriyor sagolsun doktorumuz. simdi biraz tedirginim ve cok merak ediyorum nasil cikacak hormonlar ins allak bullak olmamistir düzende olan hormonlar. hem pregnyl hangi hormona iyi geliyor yada degistiriyor bi bilginiz varmi normal olan hormonlari nasil etkileyecek acabaaaaa

aslinda hoca böyle bi test istemedi ama biz genede yaptiralim dedik...

Canim benim esim yaklasik bir yildir pregnyl 5000 kullaniyor haftada iki defa. Biraz kilo aldi ama o kilolar yediklerinden de olabilir. Cunku ballar pekmezler magcunlar caylar yeyip icmedigi hicbirsey kalmadi neredeyse.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Cnm fsh ve testesteron kacti igneden once.. iyiki yaptrdnz bizde hafta da vurduruyoduk fsh ve lh 0 kusurlere dustu testesteron 12.48 oldu hocayla gorustuk haftada 2 ye dusurdu igneyi dengelemk adina.

chorogonun işe yaramadıgını dusunenlerden bırıde bzız.daha oncesınde cıkıs varken bayadır cıkıs alamıyoruz soyle bı hesapladıkkı bu ıgneye basladıktan sonra cıkmıyor tabı bı ıhtımalde olabılır ama eşim bu işlerden az çok anlar bu bizim düşüncemiz.

umarım hormon sonuçları iyi çıkar...

evet bal macun derken eşler kilo alıyor ister istemez ama sonu güzel olsun da o kilolarda verilir

bu düşüncenizi hocayla görüşünce söyleyin .. hoca ona göre değiştirir tedavinizin gidişatını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…