Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim sen hormon sonuclarini yazmissin ne kadardir tedavidesiniz sizin lh normal degerlerde bizimki hala 0 larda nedenini merak ettim fsh da cok yavas yükseliyor

Hosgeldin tatlim evet seni taniyorum hemde yakinen inslh bizimde olacsk bebehimiz...
Bu ay bi mucize olur diye dusunmustum ama sabah yine adetle uyandimm Allahim bizede nasip et anne baba olmayi

benimde bu ay 6 gün gecikti canım nedense 39.gün adet olabildim bende senin gibi mucize olucak sandım ama bir sabah kalktım ki adet olmuştum. Amin arkadaşım allah bizede o duyguyu yaşatacaktır birgün
Kizlar insl o guzel gunleri yasarsinizzzzz

Hakkiniza hayirlisi olsun cnm kan sonucunuzda sorunsuz ciksin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminn canimmm insallah hepimiz o guzel gunleri goruruz

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR GÜNÜMÜZ CUMAYA AÇILIRKEN SEN BİZİ KAPINDAN ELİ BOŞ GÖNDERME ALLAHIMMM hayırlı cumalar

Kızlar YA BEDİ yi tek kişi için sadece Bir defalık mı 2000 defa okumalıyız yoksa hergün mü

Canım biz burda arkadaşlarla dua dayanışması yapıyoruz
Her gün 1 arkadaşa 70 000 adet okuyoruz
Diğer arkadaşlar da üzerine düşen 2000 adet Ya Bedi okuyor.

canim sen hormon sonuclarini yazmissin ne kadardir tedavidesiniz sizin lh normal degerlerde bizimki hala 0 larda nedenini merak ettim fsh da cok yavas yükseliyor

canım biz 18 aydır tedavideyiz.Bizim de LH son 2 aydır bu kadar yüksek
Bünyeden bünyeye ve ilaçların dozuna göre değişiyor işte
Hormonlar her ne kadar normal olsa da ben sperm görmeden pek sevinemiyorum
Ama hayırlısı ne ise o olsun.

Günaydın herkese hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

herkese hayırlı cumalarrrrr

rabbim gönlümüzden geçen ne varsa hepsinin hayırlısını versin bizlere en ummadığımız anda...inşallahhhhhhhh

tatlış nasılsın can arkadaşım benim neler yapıyorsun güzelim hu huuu

Hayırlı cumalar herkese
Rabbim şu cuma gününün yüzü suyu hurmetine dualirimizi kabul etsin yuvalarimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah

Listemizde ufak bi değişiklik oldu
Tosbag kardeşimizin yerine ilknur eklendi
Alev99 kardeşimizin yerine Seheryelieser kardeşimiz eklendi
Tarihlerde ve okunma sayılarında herhangi bi değişiklik yok.

canım merhaba,

ben okumaya devam ediyorum, en son 10.000 okumam gerekiyodu, okuyorum şuan. bitirmeye çalışırım bugün. üçübiraradaya benim adıma kumbaradan vermiştin işim var diye. ondan sonra gelen arkadaşınki de bitti okudum. bugüne kadar sırada olanalrı da bugün bitireceğim. kusura bakmayın

hm ayni bizdeki gibi doktorlar diyor belki atesli hastalik cart curt ama aslinda olan hicbisey yok. biz iste mayisin sonunda ilk defa gittik celalettin peruya onda öncede belirli tedavi görmedik

hoşgeldin canım hayırlı cumalar.heyecandan uyku tutmuyor tatlım Allah(cc) sonumuzu hayır eylesin
Sanada tatlis kiizzz tedaviye bu ay mi basliyorsun yoksa
Hayırlı cumalar herkese
Rabbim şu cuma gününün yüzü suyu hurmetine dualirimizi kabul etsin yuvalarimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah

Amin cnm amin ins..hepimizin yuvasi evlatlarimizla dolsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım merhaba,

Dün ve bugün doktorlarla randevunuz vardı sanırım İnşallah olumlu konuşmuşlardır. Neler söylediler? Bizim eşlerimizin durumları cok benziyor sanırım o yüzden daha da merak ediyorum. İnşallah hep iyi ihtimaller başımıza gelir hepimizin

ERVAE CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.

Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Sıra YUNYAS kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…