Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Öyle cnm konuşmuştuk senle belki eşim şimdi ilaçlara daha önem gösterir, tabi Emre bey derse ilaç yine yalan olur Eylül'de çağırdı Emre bey bakalım ne olacak sende hayırlısıyla başla cnm inşallah güzel haberler alırız senden ben çok inanıyorum en baştan beri . Merkez olarak nereyi düşünüyorsunuz Şişli memorıala bir bak derim ...

yok cnm eşimde öyle bi sorun yok zor imtihan atlatacağız hepimiz ahh o ruyalar hep peşimizde zaten bizim kmi zaman hamiş oluyoruz kimi zaman doğum yapıyoruz kimi zaman bebeğimiz kucağımızda böyle devam edip gidiyor ruyalar bilinç altımız hep o düşünceyle olunca ..
umarım herşey senin adına bundan sonra güzel olur....

evet hatırladım cnm üylülde bakalım neler konuşacaksınız emre beyle inşlh yolunuz hep düzgün gider
biz alman hastanesini düşünüyoruz bakalım ahni yer arayışına girmedim daha tatile gedip geleyim ondan sonra netleşir herşey zaten...:26:
sağol güzelim inşlhhh ...

İçimi karartmak olur mu. Burası olmasaydı heralde delirirdim şuanda sadece bu sorunla da uğraşmıyorum. HAyatım resmen tepetaklak oldu...
Neyse..
ya 2yasında ameliyat olanda nasıl çıkmaz anlamıyorum.. Gerçekten çok değişik örnekler vermiş. Ama bak tedaviyle çıkış oluyormuş. Hem neden sadece birine bakıyolar ki. Madem kesin kıstaslara dayanmıyor bu iş. Ozaman hazır ameliyat olurken diğreine de baksalardı..
Benmim eşim de 6 yaşında olmuş.. 6yaşına kadar nerdeymiş annesi hiç mi doktora götürmemiş. bilmiyorum.Sen sabır ver Allahım...
Kaybetme umudunu nolur.. Emre bey olumlu konuşmazsa konuşmasın diğer doktora gidin be canımmm..

Merhaba kizlar, esimin test sonuclari , doktora gosteremedik henuz. Bizde anlamiyoruz. Nasil sizce sonuclar ?

Eklentiler

• $1407524772686.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 38

arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin ama seni bu kadar mutsuz ve umutsuz görmek beni çok üzdü aynı zamanda sinirlendirdi.dur bakalım daha eşin sperm testi bile yaptırmış değil daha yolun başındasın hormon testlerine bakarak karar vermişsin eşim kliniferter li olabilir diye ve kendi kendini yiyip bitiriyorsun.hem kliniferterli olmanın sonuda ölüm değil bu kadar kederlenmeye hayatı kendine zehir etmeye gerek yok.ben 10 senelik evliğim benim eşim kliniferterli eşiöin fsh değeri 45 lh 22 testesteron 2,5 testis boyutu çok küçük.ama şükürler olsun eşimde sperm bulundu .inşallah sonucu bebişli olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ben kaçtım kızlar herkese hayırlı akşamlar
bu arada yarın annemin ölüm senesi birer fatiha okursanız allah razı olsun...

Cnm küçük derken yok gibi birşey gerçi biz bir Dr a daha gitmiştik o da zeynep kâmilde topikte adını duyup gitmiştik şimdi ismi gelmedi aklıma o bakılanikşr demişti ama Emre beyde murat Başar da bakmaya gerek yok dedi.o kunuda bende çok kızgınım bizim daha erken yaşlarda götürmüşler ama Dr bekletmiş iner siye birazda ilaç tedavisi yapmış olmayınca 5 yaşında ameliyat. Ama ameliyattan sonra bir testis hiç büyümemiş zaten biri de küçük işte nasıl götürmezler tekrar aynen cnm inşallah Rabbim bir kere daha yüzünüze güler %30 hiç az değil .
ben yuksek lisans yapiyorum. ruyalarimda universitedeki laboratuvarda isimi gucumu birakmisim kok hucreyle calisma yapiyorum sperm bulmaya calisiyorum. kendimi ona adamisim ruyamda...
Cnm ya ilk zamanlar çok zor Sağolsun bende burdaki arkadaşlarla toparladım kendimi , inşallah Rabbim bir yol açar ferahlatır seni

ya varya okurken agladim sevincten demek boyle yuksek fsh ve lh olmasina ragmen bulunabiliyo:) arkadaslar valla elimde degil her gun ruyamda kok hucreden sperm buluyorum hergun ruyamda care ariyorum bi care haklisiniz arkadaslar bu kadar uzulmemeliyim belki ama keske biraz zaman gecseydide evliligimden sonra ogrenseydim daha 1 ay olmusken biseler ters gidiyo diye ogrenmek nasil aci daha dugun resimlerim yeni basildi elime aldim bakasim gelmiyo

Canım Allah sabır versin.. Biz de daha tedavi falan olmadık. SAdece araştırıyorum işte elimden geldiğince..
Ben de eşimle ne hayallerle evlendim. Düğünümüz evimiz hayallerimiz çok güzeldi. Çocukalrın ismi bile hazırdı..
İlk şokla bu kadar etkilenmen çok ama çok normal...
Benim şokum geçti mi geçmedi mi yoksa aklım sorunlar arasında gidip gelmekten yoruldu mu bilmiyorum...
Sen şimdiden kendini harap etme bir teşhis koyulsun önce .

Bize de atrofik denmiş yani o zaman bizim de tek testiste arancak. Tabi o günlere gelebilirsek...
Bizim de ameliyattan sonra ergenlik çağına gelince sperm testi yaptırmışlar. Sperm çıkmış ozaman..
Ya peki 28 yaşında indirilende nasıl çıkıyor nasıl gelişiyor..
Tabii ki az değil canım.. inşallah tedavii yolunu seçer eşin. Sonuçta tedavi olup yine ameliyat olcak..
Ben bunalrı konuşamıyorum bile ..bebek konusu olunca biliyorum olmayacak diyor.Allahımın bir bildiği vardır elbette ama herşey mi üstüste gelir
Geçen düşünüyordum.. Ben kimdim nelerden hoşlanırdım hayallerim nelerdi gün geçtikçe hatırlamakta zorlanıyorum..[/QUOTE]

Öyle işte cnm ya 28 yaşında oluyor ve bulunuyor demek hücreleri falan çok iyi idi. Volumleri yazıyor mu cnm 2 cm3 altına bakmıyorlar sanırım . Bende öyle cnm ya ne kadar mutlu 4 sene geçirmişim diyorum şimdi her dk kafamda bu var ya sabah sıkıntıya uyanmak hep dua ediyorum azosperm çok zor Rabbim şifasını ver diye. Cnm siz yeni öğrendiniz daha biraz zaman geçsin elin de toparlar az da olsa

su an bi haber dinliyorum yesilkoyde bi bebek copte bulunmus insanlar bebek sahibi olmak icin aci cekiyo burda onlar evlatlarini cope atiyo Allah islah etsin

arkadaşım ben sizin rahatsızığınızı anlamadım tek derdiniz geç boşalmamı?yani elinizde sperm testi falan yok birşeylerin ters gitmesi durumunu anlayamadım eşiniz azospermli mi?

hepinizi yeni yeni tanicam sizin sorun nedir ne kadarlik evlisiniz? inanin burda birinin cocugu oldugunu duysam kendiminki kadar sevincem. olu gibi uyuyorum sadece bende icimden diyorum bi sonuclari bekle ama cogu isaret bana esimin probleminin ciddi oldugunu gosteriyo sperm ciksin kurban kesicem o derce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…