Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
MERHABA ARKADAŞLAR
Tatil nedeniyle uzun bir süredir giremedim bugün de bi arkadaşa geldik fırsat bu fırsat hemen bi girivereyim dedim çok özledim sizleri sizlerle dertleşmeyi...bizi bizden başka kimse anlamıyor bunu daha iyi anladım. sizlele iyi haberlervermek isterdim ama malesef kısaca durumumuzu anlatayım.
biliyorsunuz bi şubatta tedaviye başlamıştık. ama ağustostan beri prengyl kullanıyorduk. subatta testimizde 1 milyon 290bin germ hücre çıkmıştı lokositte100 bin civarıydı. hoca çok beğenmişti sonuçları çok kısa sürede çıkış olur 2 kere tese oldugun için şuan çıkış yok biahaki ontrole çıkış olur demişti. mayısta 2. kontrole gittik 1 milyon 500 bib germ yüzde 41 spermatit ve boyutları 8-10 mikron sonuçlar harika şuan tese olsan bolca spermin çıkar dedi hoca. 3. kontrolağustos hoca yoktu ama biz sabırsızlandı bir an önce yaptıralım sonucu görelim dedik bayram sonu gittik ari beye. sonuç HÜSRAN.
germ hücreler 1 milyona düşmüş spermatitler yüzde 36 ya gerilemiş şok olduk hocaya ulaşamadı yurdışında olduğu için. ersel beyi aradık oda bursadaymış telde konştuk onunla. çok gerileme var dedi. c. hoca gelince onunla görüşüp bi değerlendirme yapalım dedi. bu kadar ilerlemişşken ilk halimizden daha geriye gittik (7 ay geri beki daha fazla)
en kötü tarafıda şuki eşim lenfoma atlatmiş biri o sebeple azo ve bu iğnelerin kanser yapma durumu varmış. ersel beye bunu söyledik öyle bir risk var ama daha hiç karşılaşmadık dedi. acaba tekrar tetiklermi diye çokk korkuyorum.
eşime bırak tedaviyi istersen sağlığından daha önemli değilya dedim. sustu düşündü düşündü hocayla bir kere daha görüşelim de dedi. işte böyle can dostlarım dört gözle beklediğimiz çıkış olursa hemen tüp bebek yaptırırız dediğimiz tatiliöiz zehir oldu.kafamdan hiç cıkmıyor. üstüne üstlük bide eşimin tayini çktı benim çıkmadı. hepimizin allah yardımcısı olsun.. dua ile...

kader arkadaslarim nasilsiniz? bugün bizim evlilik yildönümümüz 7. yilimizada girdik ins hayirlisiyla. hem büyük bir sevinc hemde bir burukluk var icimde. simdi düsünüyorum eger bebisimiz olsaydi kocaman olduydu, gerci basta biz istemedik kendi sucumuz yoksa coooook daha önce ögrenirdik ama Allahtan hayirlisini dilemek lazim herseyde vardir bi hayir. kendinize cok iyi bakin ilk basta bizler ve kocalarimiz saglikli olalim allah kimseyi sevdiginden ayirmasin <3

13-Dermannn ----------------13/08/2014---------- Çarşamba

Sıra DERMANNN kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Cnm peki sizde sorun neymiss hormonmu genetik mi ? Bnce erken ogrenmis olmanizda bi sans bizde erken ogrendik evlilgmzn 9.ayinda.. mikrotese mi yapilck insallah iyi sonuc alirsnz cnm
sorunun neden olduğunu tam olarak bilmiyorum canım kan tahlili yaptırmıştı eşim hormonlarda bozukluk var bunlarda ilaçlarla tedavi edilmiyormuş zaten başka bir tahlil daha yaptırdık sorunun neden kaynaklandığını bulmak içindi herhalde ondada bir şey yüksek çıktı şu anda hatırlamıyorum daha isimlere çok yabancıyım ondan herhalde mikro te se yapılcak canım oradada varsa olucak inşallah tek umudumuz o

Arkadaslar bisey sorcam cvplarsaniz cok sevinirim. pregnyl i kullaninca testesteron düsüyormu?? esim iki aydir kullanio kan verdi hormonlar icin testesteron 19 dan 6 ya düsmüs niye böyle oldu iyimi kötümü acaba... bileniniz varsa lütfen yazsin

Cnm sonuc kagitlarindan bakip burda yazarsan yardmci oluruz. Hormonal bi durumsa ilacla tedavisi var cnm kim dedi yok diye

C
Cnm bizim testesteron 3 küsürdu 12 olmus ignelerden sonra fsh ve lh kac cnm

Merhaba canim benim esimde azospermdi kaan hocaya gittik bizde cok memnun kaldik esim subat ayinda ameliyat oldu cok guzel sonuclar aldik bizede ilk once endol ve sudafet vermisti bizde ise yaramadi mikrotese oldu esim insallah sizde guzel sonuclar alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…