Cnm oncelikle ne guzel 1 2 tanede olsa sperm var bizlerde hiç yok ilac tedavisiyle artirilabilir kaan hocaya gidenlerde var burda celallettin hocaya ,selahattin hocayada gidenler var.birde bence cikan spermler dondurulabilir dr unuz birsey demedimi bu konuda[/QUOT
ilaçlar 20 agustosta bitecek ondan sonra olanı donduralım dedi ancak cebeci hastanesi lab. tadilattaymıs eylül'ün ilk haftasına kaldı. mutlaka donduracagız. umutlandım simdi :) cok tesekkür ederim feraheymen
sayfayı takipteyim gelişmlerden haberdar edicem :)))
MERHABA ARKADAŞLAR
Tatil nedeniyle uzun bir süredir giremedim bugün de bi arkadaşa geldik fırsat bu fırsat hemen bi girivereyim dedim çok özledim sizleri sizlerle dertleşmeyi...bizi bizden başka kimse anlamıyor bunu daha iyi anladım. sizlele iyi haberlervermek isterdim ama malesef kısaca durumumuzu anlatayım.
biliyorsunuz bi şubatta tedaviye başlamıştık. ama ağustostan beri prengyl kullanıyorduk. subatta testimizde 1 milyon 290bin germ hücre çıkmıştı lokositte100 bin civarıydı. hoca çok beğenmişti sonuçları çok kısa sürede çıkış olur 2 kere tese oldugun için şuan çıkış yok biahaki ontrole çıkış olur demişti. mayısta 2. kontrole gittik 1 milyon 500 bib germ yüzde 41 spermatit ve boyutları 8-10 mikron sonuçlar harika şuan tese olsan bolca spermin çıkar dedi hoca. 3. kontrolağustos hoca yoktu ama biz sabırsızlandı bir an önce yaptıralım sonucu görelim dedik bayram sonu gittik ari beye. sonuç HÜSRAN.
germ hücreler 1 milyona düşmüş spermatitler yüzde 36 ya gerilemiş şok olduk hocaya ulaşamadı yurdışında olduğu için. ersel beyi aradık oda bursadaymış telde konştuk onunla. çok gerileme var dedi. c. hoca gelince onunla görüşüp bi değerlendirme yapalım dedi. bu kadar ilerlemişşken ilk halimizden daha geriye gittik (7 ay geri beki daha fazla)
en kötü tarafıda şuki eşim lenfoma atlatmiş biri o sebeple azo ve bu iğnelerin kanser yapma durumu varmış. ersel beye bunu söyledik öyle bir risk var ama daha hiç karşılaşmadık dedi. acaba tekrar tetiklermi diye çokk korkuyorum.
eşime bırak tedaviyi istersen sağlığından daha önemli değilya dedim. sustu düşündü düşündü hocayla bir kere daha görüşelim de dedi. işte böyle can dostlarım dört gözle beklediğimiz çıkış olursa hemen tüp bebek yaptırırız dediğimiz tatiliöiz zehir oldu.kafamdan hiç cıkmıyor. üstüne üstlük bide eşimin tayini çktı benim çıkmadı. hepimizin allah yardımcısı olsun.. dua ile...
MERHABA ARKADAŞLAR
Tatil nedeniyle uzun bir süredir giremedim bugün de bi arkadaşa geldik fırsat bu fırsat hemen bi girivereyim dedim çok özledim sizleri sizlerle dertleşmeyi...bizi bizden başka kimse anlamıyor bunu daha iyi anladım. sizlele iyi haberlervermek isterdim ama malesef kısaca durumumuzu anlatayım.
biliyorsunuz bi şubatta tedaviye başlamıştık. ama ağustostan beri prengyl kullanıyorduk. subatta testimizde 1 milyon 290bin germ hücre çıkmıştı lokositte100 bin civarıydı. hoca çok beğenmişti sonuçları çok kısa sürede çıkış olur 2 kere tese oldugun için şuan çıkış yok biahaki ontrole çıkış olur demişti. mayısta 2. kontrole gittik 1 milyon 500 bib germ yüzde 41 spermatit ve boyutları 8-10 mikron sonuçlar harika şuan tese olsan bolca spermin çıkar dedi hoca. 3. kontrolağustos hoca yoktu ama biz sabırsızlandı bir an önce yaptıralım sonucu görelim dedik bayram sonu gittik ari beye. sonuç HÜSRAN.
germ hücreler 1 milyona düşmüş spermatitler yüzde 36 ya gerilemiş şok olduk hocaya ulaşamadı yurdışında olduğu için. ersel beyi aradık oda bursadaymış telde konştuk onunla. çok gerileme var dedi. c. hoca gelince onunla görüşüp bi değerlendirme yapalım dedi. bu kadar ilerlemişşken ilk halimizden daha geriye gittik (7 ay geri beki daha fazla)
en kötü tarafıda şuki eşim lenfoma atlatmiş biri o sebeple azo ve bu iğnelerin kanser yapma durumu varmış. ersel beye bunu söyledik öyle bir risk var ama daha hiç karşılaşmadık dedi. acaba tekrar tetiklermi diye çokk korkuyorum.
eşime bırak tedaviyi istersen sağlığından daha önemli değilya dedim. sustu düşündü düşündü hocayla bir kere daha görüşelim de dedi. işte böyle can dostlarım dört gözle beklediğimiz çıkış olursa hemen tüp bebek yaptırırız dediğimiz tatiliöiz zehir oldu.kafamdan hiç cıkmıyor. üstüne üstlük bide eşimin tayini çktı benim çıkmadı. hepimizin allah yardımcısı olsun.. dua ile...
MERHABA ARKADAŞLAR
merhaba kızlar ,
2 yıllık evliğim adet düzensizliği nedeniyle dr gittim yumurta takibi yapıldı esimdende test istendi. en son gun evet yumurtalar cok guzel gelişmiş bi de esinin sonuclarına bakalım dedi dr ve şokkkkk azospermi ( 1-2 adet +3 hareketli sperm bulundu)
hemen dr. arastırdık Ankaradayız Kaan AYDOS hocaya gidiyoruz.
Öncelikle 2 ilaç verdi endol ve sudafed bunları kullanın sonra tekrar test yaptırın sonucuna göre tedaviye devam edicez dedi. sizlere birkaç sorum olacak ne olur bana yardımcı olun.
öncelikle
1-Kaan aydos hakkında bilginiz var mı ? bska bir dr tavsiye edermisiniz?
2- beni bunlar sonra neler bekliyor.
3- atladıgım yapmam gereken tavsiye edebilecegınız birsey var mı ?
allah hepimizin yardımcısı olsun...[/
merhaba geçmiş olsun.benim eşimde de 1-2 sperm var yazıyordu testlerde.bir çok test yaptırdı.hormon-genetik-ultrason .hiç bir sorunu çıkmadı.kaan hocaya mail attık.oda bize bu şekilde döndü.
Merhaba. Sperm sayınız düşük, ama içeriği kaliteli olursa, doğal yolla da çocuk olması mümkün. Şimdi aşağıdaki iki ilacı 2 hafta kullanıp bir sperm testi ile aşağıdaki kan tahlillerini tekrarlatıp lütfen bana buradan, tahlil sonucu gönderme sayfasından yollayın:
1. Endol kapsül. Sabahları 1 tane tok karnınıza
2. Sudafed 60 mg sabah akşam 1 tane
Kan tahlili:
FSH
Total testosteron
AST
aLT
GGT
beta HCG
AFP
Saygılarımla.
eşim 2 hafta ilaçları kullandı sperm testi yaptı.8 tane canlı sperm çıktı.hormon testleri ve kan testleride yaptırdı.hepsi normaldi.kaan hocaya taratıp gönderdik.o da bize bu şekilde döndü.
Sonuçlar çok güzel. Sanırım spermi artırabileceğiz. Tedaviye aşağıdaki şekilde devam edelim:
Choriomon 5000 ünite iğnelerden başlayalım (Üretici firması IBSA). Bunlar karın ya da kol derisi altına, küçük enjektör ile aşı yapar gibi yapılırlar. Pazartesi ve cuma günleri birer tane olmak üzere haftada tane yapılacak.
Menagon 75 ünite iğne: Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri, sabah saatlerinde, bu da karın ya da kol derisi altına, küçük enjektör ile aşı yapar gibi yapılırlar. Önce tecrübeli birinden görürseniz, daha sonraki iğneleri kendiniz de yapabilirsiniz. Diğer iğnelerle aynı gün olabilir.
Diğer ilaçları bırakın.
Bir ay sonra sperm testi ve aynı kan tahlillerini yaptırıp lütfen bana yazın.
kaan hoca sağolsun ilgilenmeye ve sperm artırmaya çalışıyor.eşimin durumu ile aynı olduğu için sizinle yazışmak ve bundan sonra tedavilerin nasıl olduğunu paylaşmak istedim.geçmiş olsun tekrar.sende sonuçları bana iletirsen birbirimize yardımcı oluruz diye düşünüyorum.
sorunun neden olduğunu tam olarak bilmiyorum canım kan tahlili yaptırmıştı eşim hormonlarda bozukluk var bunlarda ilaçlarla tedavi edilmiyormuş zaten başka bir tahlil daha yaptırdık sorunun neden kaynaklandığını bulmak içindi herhalde ondada bir şey yüksek çıktı şu anda hatırlamıyorum daha isimlere çok yabancıyım ondan herhalde mikro te se yapılcak canım oradada varsa olucak inşallah tek umudumuz oCnm peki sizde sorun neymiss hormonmu genetik mi ? Bnce erken ogrenmis olmanizda bi sans bizde erken ogrendik evlilgmzn 9.ayinda.. mikrotese mi yapilck insallah iyi sonuc alirsnz cnm
amin cnm çok sağol evet eşim ameliyet olucak ama önce benim hazırlanma lazım egr sperm bulunursa dondurulsun istemiyoruz bu yüzden beraber hazırlanmaya karar verdikcnm hakkkınızda hayırlısı olsun eşin ameliyat mı olucak yani emre beyde...
Cnm sonuc kagitlarindan bakip burda yazarsan yardmci oluruz. Hormonal bi durumsa ilacla tedavisi var cnm kim dedi yok diyesorunun neden olduğunu tam olarak bilmiyorum canım kan tahlili yaptırmıştı eşim hormonlarda bozukluk var bunlarda ilaçlarla tedavi edilmiyormuş zaten başka bir tahlil daha yaptırdık sorunun neden kaynaklandığını bulmak içindi herhalde ondada bir şey yüksek çıktı şu anda hatırlamıyorum daha isimlere çok yabancıyım ondan herhalde mikro te se yapılcak canım oradada varsa olucak inşallah tek umudumuz o
Cnm bizim testesteron 3 küsürdu 12 olmus ignelerden sonra fsh ve lh kac cnmArkadaslar bisey sorcam cvplarsaniz cok sevinirim. pregnyl i kullaninca testesteron düsüyormu?? esim iki aydir kullanio kan verdi hormonlar icin testesteron 19 dan 6 ya düsmüs niye böyle oldu iyimi kötümü acaba... bileniniz varsa lütfen yazsin
Sıra HAYALİMMM kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın
Sıra HAYALİMMM kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın
Merhaba canim benim esimde azospermdi kaan hocaya gittik bizde cok memnun kaldik esim subat ayinda ameliyat oldu cok guzel sonuclar aldik bizede ilk once endol ve sudafet vermisti bizde ise yaramadi mikrotese oldu esim insallah sizde guzel sonuclar alirsinizmerhaba kızlar ,
2 yıllık evliğim adet düzensizliği nedeniyle dr gittim yumurta takibi yapıldı esimdende test istendi. en son gun evet yumurtalar cok guzel gelişmiş bi de esinin sonuclarına bakalım dedi dr ve şokkkkk azospermi ( 1-2 adet +3 hareketli sperm bulundu)
hemen dr. arastırdık Ankaradayız Kaan AYDOS hocaya gidiyoruz.
Öncelikle 2 ilaç verdi endol ve sudafed bunları kullanın sonra tekrar test yaptırın sonucuna göre tedaviye devam edicez dedi. sizlere birkaç sorum olacak ne olur bana yardımcı olun.
öncelikle
1-Kaan aydos hakkında bilginiz var mı ? bska bir dr tavsiye edermisiniz?
2- beni bunlar sonra neler bekliyor.
3- atladıgım yapmam gereken tavsiye edebilecegınız birsey var mı ?
allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?